Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la L'Avvocato » 18 avg 2015, 21:47

Kako bi Kova legao Juventusu huhu ... ova prodaja je nevjerovatan kiks, neshvatljiv potez uprave Intera.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 avg 2015, 22:00

Italia je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Fasciniran sam ovima koji ne shvacaju sta je Kovacic znacio Interu (i trebao značiti od ove sezone pa nadalje pogotovo) i koliko će ovaj odlazak imati katastrofalne posljedice po klub.U jedno poslijepodne vraceni godine i godine unatrag.

Mancini najkasnije krajem sezone dobiva nogu,Icardi odlazi (ako će jos uopce biti zainteresiranih s obzirom kako mu se smiješi sušna sezona jer nema je*ene šanse da on u ovakvoj ekipi zabija redovno),Kondogbia biva proglašen precijenjenim (što je naravno najmanje do njega), traži se netko kome će ga se dat za 15m i idemo opet ponovno.

Izbori :kafa:
Nista on nije znacio interu, osim sto je trebao imati jako dobru karijeru. Problem je sto ti je to hrvatski mezimac vjerovatno pa ga sad oplakujes.
Je,sigurno je zbog toga.Ne trebam nista pricat,cim krene sezona sve ce se vidjet.Vec sad je izvjesno u kojem smjeru će se kretati i na što će igra ličit.Tko to ne vidi ili je neznalica ili nije redovno pratio Inter zadnjih godina.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 avg 2015, 22:53

Nego,izgleda da je igrač prodan za 28m plus 7.5 eventualnih bonusa.Ako je istina,taman da se lupi posljednji šamar onima koji još uvijek lupetaju o dobrom poslu.

U međuvremenu Mancini trazi 5 novih igrača i otpisuje Montoyu.
#plan
#ideja
#vizija

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 18 avg 2015, 22:59

SiamoNoi je napisao/la:Nego,izgleda da je igrač prodan za 28m plus 7.5 eventualnih bonusa.Ako je istina,taman da se lupi posljednji šamar onima koji još uvijek lupetaju o dobrom poslu.

U međuvremenu Mancini trazi 5 novih igrača i otpisuje Montoyu.
#plan
#ideja
#vizija

Gdje si nasao to za Montoyu? i meni je bilo cudno sto ne igra. Ako je fakat tako onda nemam rijeci. Frajer u 6 mjeseci doveo 3 igraca i nijednom nije dao priliku da odigra jedan mec.
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 avg 2015, 23:03

Pričaju ljude.A i vidis i sam kako ne dobiva prilike na prijateljskim iako nije ozlijeđen.Ista stvar kao u Cityu...samo da se kupuje i prodaje.

Usput ovim Mancinijevim vapajima za jos novih igrača padaju u vodu i one teorije o prodaji zbog FFPa.Ako je uopće bilo naivaca koji su povjerovali u njih.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 avg 2015, 23:05

Pa upravu su ljudi, ovo je velika glupost i još jedan šamar za sve navijače Intera, jedan od perspektivniji igrača koji ima veliki potencijal, ali ga nije mogao pokazati, jer je šikaniran cijelo vrijeme. On da je bio u Juventusu sad bi se pričalo o igraču koji ne smije ići, oko kojega treba graditi ekipu.

Šteta što ga Inter nama ne bi nikad prodao, ali da smo ga uzeli ima li bi ekipu perverzija.

Švaka čast Laziu, očekujem da potvrde ovo u uzvratu :) !
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2015, 23:07

Padovan je napisao/la:Švaka čast Laziu, očekujem da potvrde ovo u uzvratu :) !
priznaj da si zdušno bodrio prvu ekipu Rima :kafa:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 avg 2015, 23:09

Chinaglia je napisao/la:
Padovan je napisao/la:Švaka čast Laziu, očekujem da potvrde ovo u uzvratu :) !
priznaj da si zdušno bodrio prvu ekipu Rima :kafa:
Naravno :cool:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 avg 2015, 23:10

Svaka čast Laziali :salut:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 18 avg 2015, 23:12

Caressa: Centrocampo della Roma più forte d’Europa :kafa:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 avg 2015, 23:28

Padovan je napisao/la:Pa upravu su ljudi, ovo je velika glupost i još jedan šamar za sve navijače Intera, jedan od perspektivniji igrača koji ima veliki potencijal, ali ga nije mogao pokazati, jer je šikaniran cijelo vrijeme. On da je bio u Juventusu sad bi se pričalo o igraču koji ne smije ići, oko kojega treba graditi ekipu.

Šteta što ga Inter nama ne bi nikad prodao, ali da smo ga uzeli ima li bi ekipu perverzija.
Zapravo je bio šikaniran točno 14 mjeseci (9 pod Mazzarrijem,5 pod Mancinijem) od 30 provedenih u klubu.Ono vrijeme kada ga se guralo na krivu poziciju.Početkom ljeta se napravilo par odličnih transfera i napokon je i on sam trebao doći do punog izražaja uz kvalitetnije suigrače i eto šta se desi.Za one koji tvrde kako je dobar posao napravljen par pitanja...tko će biti nositelj igre ove sezone?Hernanes ili Guarin?Ili pak Brozović?Medel?Ili netko smatra da je Kondogbia (već mi ga je žao jer smatram da nije ni trunku previse plaćen s ozbirom kako se danas cijene kreću,a Inter sve radi da ga se vrlo brzo proglasi neviđenim flopom) taj tip igrača?Kako će Icardi bez itijednog ozbiljnog kreativca u ekipi dobivati iole kvalitetne lopte o kojima uglavnom ovisi jer nije tip napadača koji će si sam iskreirat šansu?Kako Inter misli probijat dobro organizirane talijanske obrane s kojima godinama ima problema sa igračima kao Hernanes i Guarin?Kako Mancini misli ubrzat (što je prijeko potrebno) igru sa tom dvojicom,sada prvotimaca,koji carine loptu do u nedogled?Misli li i dalje netko da je prodaja Shaqirija i Kovacica (jedini dinamičan ofenzivac,jedini kvalitetniji kreativni igrač),koji su kvalitetnom treneru rješenje za sve ove probleme,dobar potez?

Bravo Lazio,ali još uvijek mislim da Bayer prolazi ovo.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 18 avg 2015, 23:52

SiamoNoi je napisao/la:
Padovan je napisao/la:Pa upravu su ljudi, ovo je velika glupost i još jedan šamar za sve navijače Intera, jedan od perspektivniji igrača koji ima veliki potencijal, ali ga nije mogao pokazati, jer je šikaniran cijelo vrijeme. On da je bio u Juventusu sad bi se pričalo o igraču koji ne smije ići, oko kojega treba graditi ekipu.

Zapravo je bio šikaniran točno 14 mjeseci (9 pod Mazzarrijem,5 pod Mancinijem) od 30 provedenih u klubu.Ono vrijeme kada ga se guralo na krivu poziciju.Početkom ljeta se napravilo par odličnih transfera i napokon je i on sam trebao doći do punog izražaja uz kvalitetnije suigrače i eto šta se desi.Za one koji tvrde kako je dobar posao napravljen par pitanja...tko će biti nositelj igre ove sezone?Hernanes ili Guarin?Ili pak Brozović?Medel?Ili netko smatra da je Kondogbia (već mi ga je žao jer smatram da nije ni trunku previse plaćen s ozbirom kako se danas cijene kreću,a Inter sve radi da ga se vrlo brzo proglasi neviđenim flopom) taj tip igrača?Kako će Icardi bez itijednog ozbiljnog kreativca u ekipi dobivati iole kvalitetne lopte o kojima uglavnom ovisi jer nije tip napadača koji će si sam iskreirat šansu?Kako Inter misli probijat dobro organizirane talijanske obrane s kojima godinama ima problema sa igračima kao Hernanes i Guarin?Kako Mancini misli ubrzat (što je prijeko potrebno) igru sa tom dvojicom,sada prvotimaca,koji carine loptu do u nedogled?Misli li i dalje netko da je prodaja Shaqirija i Kovacica (jedini dinamičan ofenzivac,jedini kvalitetniji kreativni igrač),koji su kvalitetnom treneru rješenje za sve ove probleme,dobar potez?

Bravo Lazio,ali još uvijek mislim da Bayer prolazi ovo.

Naravno da je smijesa politika kluba i neka je s'obzirom na sva desavanja, a i cinjenica da su doveli ovog cirkusanta od Mancinija. Pa u startu se znalo sta vas ceka. Ali cinjenica je ako u taj post gdje nabrajas igrace ubacis i prezime Kovacic, post ce ti i dalje biti na mjestu. Sta bi bilo kad bi bilo je druga prica, ali da je Kova pravio neophodnu razliku, pa i nije. Naravno da je los potez, ali potez za ocajavanje definitivno nije. Skoro preslikana prica kao i sa Saravijem. Talentovan, fantastican, ma ne moze bolji, ali djaba kada na terenu nista ne pokazuje godinu dana.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 avg 2015, 00:07

Da,a Real ga je uzeo jer nije sposoban napraviti razliku ni u Serie A.

Ovog ljeta su mu dovedeni kvalitetni suigrači i ostvaren dobar dio preduvjeta da mu se konačno podredi igra.Ovaj transfer je toliko katastrofalan potez da se to riječima ne moze opisat.Ali uvjerit će se brzo i oni nevjerni u to.

Usporedbu ove situacije sa Milanovom sa Šaravijem neću ni komentirat.Ali neka se tu našla čisto da dobijem dojam o upućenosti odnosno neupućenosti sugovornika.Priznaj da nisi 10 posto Interovih utakmica pogledao.

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Serie A: Tema za šalu, peckanje, prepucavanje ..

Post Postao/la L'Avvocato » 19 avg 2015, 00:09

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 avg 2015, 00:09

prosto ne vjerujem da bi Perez doveo Kovačića, ovo je Benitezov transfer k'o hljeb

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 avg 2015, 00:12

Kako ne,voli Perez takve igrače.Jos je lijepsi od Modrića (no homo) pa bi se ovaj trebao pripazit da ne završi na transfer listi kao pojedini ranije :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Re: Serie A: Tema za šalu, peckanje, prepucavanje ..

Post Postao/la Chinaglia » 19 avg 2015, 00:14

hahaha, znaš da je on kao dijete trenirao plivanje u Societa Sportiva Lazio :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 avg 2015, 00:18

Ti si realan za Kovu koliko sam i ja prije 5 godina bio realan za Marchisija. Zato ti i kazem, tvoje razocaranje vode emocije, a ne logika jer ti je Kova bio ispred ostalih. Na Kovin kvalitet gledas kroz to sta bi on mogao u buducnosti postati i tako ga ocjenjujes, dok neko sa strane ce ti reci sta on vidio svojim ocima danas na terenu. Koristis se klasicim patriotskim arugmentima "da je imao saigrace", "da je imao normalne trenere", "da je trava na Meazzi samo 1 centimetar manja". Otvori stranice Dzeke i Pjanica, doduse zbog ove silne euforije ces morati prelistat 20-ak stranica unazad, ali ces naci identicne komentare.
Usporedbu ove situacije sa Milanovom sa Šaravijem neću ni komentirat.Ali neka se tu našla čisto da dobijem dojam o upućenosti odnosno neupućenosti sugovornika.Priznaj da nisi 10 posto Interovih utakmica pogledao.
Zbog cega neces komentarisati ? Faraon cak iza sebe ima pola godine gdje je pokazao o kakvom se talentu radi. Za razliku od Kove koji je na trenutke to pokazivao.

Da se razumijemo, ovaj transfer Kove ide u prilog mojim argumentima jer sam ja uvijek svojim sto prate EPL i ostale sponzorske lige govorio da je mali zmaj (tacnije da ga ceka nevjerovatna karijera). Medjutim, stavi na papir ulozeno, postignuto, vraceno, ovaj transfer je finansijski dobar, igracki los, ali da se ocajava apsolutno nije. Isto sam govorio i za Vidala, dobar igrac, ali Boze moj, daleko od najbolje forme, dosle pare, on htio ici. Ma dovidjenja, idemo dalje.
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 19 avg 2015, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 avg 2015, 00:19

SiamoNoi je napisao/la:Kako ne,voli Perez takve igrače.Jos je lijepsi od Modrića (no homo) pa bi se ovaj trebao pripazit da ne završi na transfer listi kao pojedini ranije :mrgreen:
Ne prati Pero talijansku ligu. :kafa: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 19 avg 2015, 00:24

Gotovo propade Inter sta ce sada bez velikog genijalca Kovacica :zzz: :bow: sta ce sada Icardi bez njegovih 15+ asistencija po sezoni... Majko mila koje gluposti...

Ja mu zelim sve najbolje, ali daj boze da opet uprava nije bila upravu kao i do sada sa tim vasim super talentima, gdje nigdje ni jednog nema ni na mapi....

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.