Upravo se s tim peglanjem dovede u takvu situaciju.hilmo je napisao/la:Ne bih ja to baš tako rekao, nisam nešto primjetio da Duljević voli peglati loptu, više je to radio u situacijama kada nije imao slobodnog igrača za dodati. Ili možda nije imao ideju da uradi nešto pa je počeo driblati, i ne rijetko prolazio.miden je napisao/la:Duljevic koji bi radije driblao i izgubio loptu, nego nekome doda ili napravio dupli pas da igra poziciju desetke? Reci mi da se šališ...hz033 je napisao/la:Ovo sam rekao par puta, pa evo još jednom. Ja bih ljudi volio vidjeti Duljevića na poziciji desetke, barem 45. minuta da vidim kako bi to išlo, a imam osjećaj da bi išlo
Al što kaže @hz033 ma makar poluvrijeme.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: miden, dana/u 18 avg 2015, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da je nama napraviti ekipu kako treba, a ne da gubimo u Travniku i strepimo pred Zenicu.
Daleko je stadion jos....
Daleko je stadion jos....
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Doći će sve na svoje.. aBd!
I mi smo malo više zaraženi ovom bolešću 1946 pa sebi uzimamo previše k srcu i svaki poraz i svaku lošu situaciju oko kluba.. al siguran sam da sve to radimo u najboljoj namjeri.
Ništa još nije gotovo.. tek je 5. kolo prvenstva. Još dosta dosta bodova je u igri.
I mi smo malo više zaraženi ovom bolešću 1946 pa sebi uzimamo previše k srcu i svaki poraz i svaku lošu situaciju oko kluba.. al siguran sam da sve to radimo u najboljoj namjeri.
Ništa još nije gotovo.. tek je 5. kolo prvenstva. Još dosta dosta bodova je u igri.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I dok te gledam sa tribina..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hilmo jel to rece da nisi primjetio da Duljevic voli peglati loptu i ostade živ 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Vidi, ostao sam živRN87 je napisao/la:Hilmo jel to rece da nisi primjetio da Duljevic voli peglati loptu i ostade živ
Duljević je usporio svaki kontra napad u kojem je lopta dosla do njega...ima tri otkrivena igraca on dribla i ljudi naprave faul...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ma daaaj nigdje veze. Duljević zna proći, zna dodati, zna ošutatiPantelija je napisao/la:Duljević je usporio svaki kontra napad u kojem je lopta dosla do njega...ima tri otkrivena igraca on dribla i ljudi naprave faul...
U novi boj ...
zna on to sve, samo radi u pogresno vrijeme.... uvijek obrnuto uradi od onoga sto trebahz033 je napisao/la:ma daaaj nigdje veze. Duljević zna proći, zna dodati, zna ošutatiPantelija je napisao/la:Duljević je usporio svaki kontra napad u kojem je lopta dosla do njega...ima tri otkrivena igraca on dribla i ljudi naprave faul...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Jos samo kada bi sve to pobrojano radio u pravom momentu,a ne sve obrnuto...hz033 je napisao/la:ma daaaj nigdje veze. Duljević zna proći, zna dodati, zna ošutatiPantelija je napisao/la:Duljević je usporio svaki kontra napad u kojem je lopta dosla do njega...ima tri otkrivena igraca on dribla i ljudi naprave faul...
Suljiću je to bilo duša raditPantelija je napisao/la:zna on to sve, samo radi u pogresno vrijeme.... uvijek obrnuto uradi od onoga sto trebahz033 je napisao/la:ma daaaj nigdje veze. Duljević zna proći, zna dodati, zna ošutatiPantelija je napisao/la:Duljević je usporio svaki kontra napad u kojem je lopta dosla do njega...ima tri otkrivena igraca on dribla i ljudi naprave faul...
4.10.2009.
Nedvojbeno je Duljevic veci potencijal od Suljica, ali sta mu mozes kad ne koristi. Brojke su mu nikakve, morat ce brzo poceti raditi na sebi, inače bi mogo i on za konobara i tako je maher za sisu.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
mozda je i vrijeme da se prebaci na suprotnu stranu, tj gdje igra Krste jer mislim da je sa suprotnog krila dosta opasniji nego sada !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6.348MortemHz je napisao/la:Povecao se broj clanskih sa 6.235 na 6.284
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Re: Odg: FK Sarajevo
Gojkaraaaa
Re: Odg: FK Sarajevo
E kako mi je neobicno vidjeti Gojkaru u nekom drugom dresu, ja to opisati ne mogu. Neprirodno nekako, ne znam..hilmo je napisao/la:Gojkaraaaa
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne sporim uopšte druže, samo niti jedan igrač kao Suljić me nije nervirao time, a blizu je DuljevićRN87 je napisao/la:Nedvojbeno je Duljevic veci potencijal od Suljica, ali sta mu mozes kad ne koristi. Brojke su mu nikakve, morat ce brzo poceti raditi na sebi, inače bi mogo i on za konobara i tako je maher za sisu.
Mortem brate imaš PP, a ja idem spavati. Ujutro se kreće put obale, pa ako ti šta zatreba još biću online sutra navečer.
Pozdrav braćo, živi vi meni bili.
4.10.2009.
Valja. A Krstu u napad.collector je napisao/la:mozda je i vrijeme da se prebaci na suprotnu stranu, tj gdje igra Krste jer mislim da je sa suprotnog krila dosta opasniji nego sada !!!
- Evolution87
- Kontakt:
DJE STE RAJAAAAAA

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.