Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Rooney88 » 18 avg 2015, 23:11

Format je napisao/la:U ovom slucaju da,pa odbeana je za 10 nasprwm napada,pa Fellaini je za 10 min vise uradio os Rooneya,bez gola
Villa nas nije posteno napala za 90 minuta, Brugge nije nikako. Tu odbrana nije na ozbiljnom testu, tako da je i ne mozes ocjenjivati desetkom. Protiv Tottenhama se vidjelo da nam tu treba pojacanja, u par navrata su prelako dolazili do naseg gola a Small kao stoper ne moze zatvarati i svoju i Blindovu stranu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 18 avg 2015, 23:13

Covjek jedva cela kiks idbeane da bi opleo po blindu itd,danss ba svi igraju fudbal neks Astana bi ti pravila probleme,itd. Momci igeaju vrhunsku,tu je Rohi kao i Jinws,po meni sasvim koeektna odbrana.
Zeljeznicar! 1921 !

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 18 avg 2015, 23:13

Ne treba nikog dovodit, Fellaini će biti prvi špic, samo da mu suspenzija istekne. :mrgreen:

Rooney jest kriminalan trenutno, ali ipak mislim (nadam se) da će on uhvatit ritam, ne treba sada pretjerivati ipak. Chicha neloš bio, pokaz'o je želju i ovom trenutku može biti i opasniji od Rooneya i sigurno će čekat svoju šansu, a tu je i Wilson, tako da ta priča o dovođenju napadača trenutno nije utemeljena. Mislim da ćemo oko toga da se uzbuđujemo sljedeće ljeto, ne može se sve sad odradit. :)

Edit: Blind igra doktorski zasad, sviđalo se to nekome ili ne. Dokle, to ćemo da vidimo.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 avg 2015, 23:15

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 18 avg 2015, 23:16

DaBogda Blind odigrao sve utakmice kao stoper, kako ste samo nezahvalni prema momku.

Cudo niste napisali da je kriv i za onaj autogol Carricka.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 18 avg 2015, 23:16

Nikad ne bih opleo po Blindu, neg po Gaalu sto nije rijesavao tu poziciju a ima top budzet na raspolaganju.
A smooth sea never made a skilled sailor.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 avg 2015, 23:17

Belmin6 je napisao/la:DaBogda Blind odigrao sve utakmice kao stoper, kako ste samo nezahvalni prema momku.

Cudo niste napisali da je kriv i za onaj autogol Carricka.
A jeste teski u PM, pa niko ne govori da je on los trenutno na stoperu ali kako ga hvaliti kada nas ni Villla ni Brugge nisu napali nijednom skoro? On jednostavno ne moze biti stoper ekipe koja zeli ozbiljan rezultat i to je to. Eto ispade sada mi ga mrzimo a ti i @Format ga volite. :rol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 18 avg 2015, 23:18

Pa kako vi znate da ne moze biti stoper sampionske ekipe?

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 18 avg 2015, 23:18

Ja da mi otac lose igra rekao bi da mora napolje.
Zeljeznicar! 1921 !

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 18 avg 2015, 23:22

Belmin6 je napisao/la:Pa kako vi znate da ne moze biti stoper sampionske ekipe?
Ajmo reci da bi u nekoj idealnoj situaciji mogao biti odlican ove sezone. Znaci da se ustali na toj poziciji, bez obzira na neke nedostatke potrebne stoperu (snaga, te naprosto iskustvo igranja ta pozicije).

Tu je i Small, koji jos uci, i tek je mozda odradio 30-ak meceva na visokom nivou, ali i dalje taj neki stub ove odb.

E sada, sta mislis da sa takvim i dalje nesigurnim stoperima napadamo titulu(e)?

Pa covjece nek se Small povrijedi uskace McNair, koji je dobar ali u paru sa Vidom ili nekim top stoperom.

Rojo je backup ali za beka, a Jones staklen.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 18 avg 2015, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 18 avg 2015, 23:22

U ovoj situaciji sto govorite kako je kod nekih odbrana problem a kod nekih napad,moje bi misljenje bilo nekako izmedju :D.Prvo Rooney se opravdano kritikuje,ali ja mislim da je isuvise rano da se sad tjera iz ekipe ili nesto slicno.Mislim da tu treba jos vremena da napadacke kombinacije prorade kako bi i Rooney dosao do izrazaja jer naprosto ovakva klasa ce doci kad tad.

E sad sto se tice odbrane i igranja Blinda na toj poziciji i tu mislim da su pojedini pre ostri pa ga toliko omalozavaju,ja se opet slazem da nam je tu potrebno pojacanje ali dosadasnja igra Blinda bez obzira na protivnike vam ne daje za pravo da ga osudjujete.Npr kad dodju teze tekme gdje govorite da ce biti problema ja mislim da Lujo nije toliko glup pa da u te utakmice ne udje opreznije pa tako ne postavi Schniderlina jos blize odbrani uz pomoc Carricka ili Bastija tako da ce nasa odbrana biti cvrsca uz pomoc veze.Svi znamo da kod odbrane nisu bitne toliko individualne osobine nego kako ce odbrana da se postavi i kako ce se ta cetvorka kretat.Na analizi Garya bas se vidi da je to dosad odlicno i u svemu tome Blind daje ogroman doprinos jer je preinteligentan i svaka mu cast na njegovoj polivalentnosti i zrtvovanju za klub

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 avg 2015, 23:25

Belmin6 je napisao/la:Pa kako vi znate da ne moze biti stoper sampionske ekipe?
Zato sto covjek nije stoper a ima odredjene falinke koje u Engleskoj stoper ne bi trebao imati, visina recimo, snaga naravno. !

On to do ove sezone nije nikada ni igrao. Sada je postao silom prilika. Odbranu cine 4 odlicna igraca, jedan ako je slabijeg kvaliteta kompletna zadnja linija pada u vodu, moraju odlicno da se razumiju ali prije svega da budu dobri igraci na pozicijama bekova i stopera, Blind to nikada ne moze biti jer nije stoper ali dobro, daj boze da me demantuje protiv prve ekipe koja nas napadne (Newcaste ima dobar napadacki potencijal recimo) pa odigra kao Vidic svojevremeno na WHLu kontra Tottenhama (0:0).
R.I.P

MIRZA RASCIC

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 avg 2015, 23:27

Asteriks je napisao/la:Nikad ne bih opleo po Blindu, neg po Gaalu sto nije rijesavao tu poziciju a ima top budzet na raspolaganju.
Pa ima specifičan tip stopera kojeg traži, to je bio Ramos i za njega smo bili spremni iskeširati rekordnu sumu, taj stoper koji zna sa loptom, Otamendi nije taj tip, Laporte bi mogao biti.

Memphis

https://streamable.com/kpia
https://streamable.com/1fhr

Ne zna se koji je ljepši, šteta što ovakvu tekmu nije završio hettrikom :tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 18 avg 2015, 23:31

Citao sam o tom Laporteu. Kolika je njegova otkupna klauzula @rio?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 avg 2015, 23:33

Belmin6 je napisao/la:Citao sam o tom Laporteu. Kolika je njegova otkupna klauzula @rio?
£36.5 mil, a Baski se ne vole cjenkati, za razliku od Eda, koji pokušava ušparati koji mil na ovom Pedrovom transferu :P

Eto i napadača :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AdnanRZ
Kontakt:

Post Postao/la AdnanRZ » 18 avg 2015, 23:48

Sto Swaistaiger ne igra u prvom timu,a nisam vidio ni veceras da je ulazio.
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 avg 2015, 23:50

AdnanRZ je napisao/la:Sto Swaistaiger ne igra u prvom timu,a nisam vidio ni veceras da je ulazio.
Odbio ulazak u igru, vjerovatno napusta klub. :plac:
R.I.P

MIRZA RASCIC

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 19 avg 2015, 00:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Asteriks je napisao/la:Nikad ne bih opleo po Blindu, neg po Gaalu sto nije rijesavao tu poziciju a ima top budzet na raspolaganju.
Pa ima specifičan tip stopera kojeg traži, to je bio Ramos i za njega smo bili spremni iskeširati rekordnu sumu, taj stoper koji zna sa loptom, Otamendi nije taj tip, Laporte bi mogao biti.
+ Laporte je ljevonog tako da vrlo moguce.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 19 avg 2015, 00:13

Mladi stoper,veliki potencijal i cijena nije cudna nimalo.Jedino mi je nejasno sto Barca i Real cekaju sa ovim igracem koji bi mogao biti buduci dragulj Spanije.Mislim da bi bio odlicno pojacanje,ali sad da li ce ga nasi uopste htjeti i kakav bi onda bio odgovor igraca i kluba

wayneroo
Kontakt:

Post Postao/la wayneroo » 19 avg 2015, 00:54

Kakva utakmica, steta za gol, ali kao u dobra stara vremena brzinski preokret.. Depay majstorski, Shaw isto tako, Smalling kao Vidara nekad, svaka cast igracima, igrace se liga prvaka na OT ponovo :)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.