BekaChinaglia je napisao/la:bogotac, nepravedno zapostavljenLjumanM95 je napisao/la:prvi gol zabio Krpić![]()
šta je igrao, stopera ili bekaLjumanM95 je napisao/la:Škaha ubjedljivo najjači, nosi lik na terenu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Suljo20002
- Kontakt:
Bogotac ulazi u formu. Dat ce on 15 komada ove sezone. 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Zna li se broj prodanih sezonaca...mislim da smo prebacili 800...zna li neko tacnu cifru u broj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
dzekooooTz
- Kontakt:
pa hocel moc igrat ove polusez ilikatarakta je napisao/la:Kostic ostaje, potvrdjeno
Danas su za Slobodu nastupili: Hamzabegovic, Mujkic, Salihovic, Kostic, Skahic, Kiso, Prses, Veselinovic, Mujic, Krpic. Na mjestu ofanzivnog veznog stvarno ne znam ko je igrao ( neka mi oprosti) . Vjerovatno je junior.
čim ga čekamo evo 5 ili 6 kola, čim predsjednik radi sve što može da momak zaigra, znaš koliko mu Husref vjeruje i koliko ga smatra dobrim igračem
da se to ako bog da brzo rješi, pa da konačno zaigraju Kostić i Škahić
Ivetić-Kostić-Mehmedagić-Škahić, ovo mi djeluje fakat odlično, iako je i trenutna odbrana zadovoljavajuća
Ivetić-Kostić-Mehmedagić-Škahić, ovo mi djeluje fakat odlično, iako je i trenutna odbrana zadovoljavajuća
Jel pronasao Stevanovic inostrani angazman ,zna li neko 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:Dobili ste nas danas 2-0, prvi gol zabio Krpić, pogodi ga mali Pršeš čini mi se u glavu iz kornera, a drugi je zabio lijevi bek iz slobodnog, ušao u drugom poluvremenu, fin gol pravo.
Nije vam loš ovaj stoper novi, Kostić ili kako već, siguran je dosta. Škaha ubjedljivo najjači, nosi lik na terenu.
Vudjs ta dvojjca koju spominjes jos ni jednu utakmicu xa nas nisu ofigrali u PL ...ako zaigraju Sloboda ce biti dosta jaca ..sigurno bi sa njima uzeli Borac jer uoravo je odbrana kriva za onaj primljen gol..Krpic haman samo glavom i moze dati gol
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije, izgleda ceka zadnji vozZodiac je napisao/la:Jel pronasao Stevanovic inostrani angazman ,zna li neko
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zna se kako zavrse oni koji cekaju zadnji voz,eto njega ili u nasu ligu ili opet u Srbiju. 
Neko je prosle sedmice spomenuo brojku 820staragarda je napisao/la:Zna li se broj prodanih sezonaca...mislim da smo prebacili 800...zna li neko tacnu cifru u broj
Pronađeno je rješenje, uglavnom ukoliko se sutra završi papirologija, mogao bi biti u timu za RadnikdzekooooTz je napisao/la:pa hocel moc igrat ove polusez ilikatarakta je napisao/la:Kostic ostaje, potvrdjeno
Niko, niko, samo Sloboda
Jeebiga, nisam upratio. Kako odjednom Kostić može. Jel to riješeno oko reprograma ili šta . . .katarakta je napisao/la:Pronađeno je rješenje, uglavnom ukoliko se sutra završi papirologija, mogao bi biti u timu za RadnikdzekooooTz je napisao/la:pa hocel moc igrat ove polusez ilikatarakta je napisao/la:Kostic ostaje, potvrdjeno
Jeebiga, nisam upratio. Kako odjednom Kostić može. Jel to riješeno oko reprograma ili šta . . .[/quote]
Vjeruj da nemam pojma. Covjek kaze kako sam naveo u prethodnom postu
Vjeruj da nemam pojma. Covjek kaze kako sam naveo u prethodnom postu
Niko, niko, samo Sloboda
Ne znam sad stvarno kakvi bi mogli biti njihovi dometi pošto slabije pratim Premijer ligu, a ni mi nismo neko mjerilo, ali je činjenica da Škaha zna igrati lopte, dok se kod Kostića primjeti sigurnost u igri i vidi se neka doza iskustva koja može odlično doći, pogotovo kad se treba igrati na defanzivu. Odbrana je ispala jedno 2-3 puta, ali opet nismo uspjeli stvoriti zicere jer su nekako uspjeli da pokriju i te prilike. Fizički su obojica izuzetno spremni što je bilo evidentno, ipak je danas bilo i malo teže vrijeme za igru, a odigrali su cijelu tekmu. Što se Krpića tiče, vidi se velika želja kod njega, kao i kod Mujića, ali i ta tvoja konstatacija da Krpić može samo glavom dati gol haman da ima mjesta.SaltCityAttack je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Dobili ste nas danas 2-0, prvi gol zabio Krpić, pogodi ga mali Pršeš čini mi se u glavu iz kornera, a drugi je zabio lijevi bek iz slobodnog, ušao u drugom poluvremenu, fin gol pravo.
Nije vam loš ovaj stoper novi, Kostić ili kako već, siguran je dosta. Škaha ubjedljivo najjači, nosi lik na terenu.
Vudjs ta dvojjca koju spominjes jos ni jednu utakmicu xa nas nisu ofigrali u PL ...ako zaigraju Sloboda ce biti dosta jaca ..sigurno bi sa njima uzeli Borac jer uoravo je odbrana kriva za onaj primljen gol..Krpic haman samo glavom i moze dati gol..kako vidim nas sastav skoro sve druga postava koja je pocela tekmu i kako kaze odigrali su dobro...sretno komsije u borbi za PL imate lijep start...Zrnanovic dosao (vratio se )kod vas?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Naši iz Doma zdravlja javljaju da je Kostić jutros prošao ljekarski.
Vjerovatno u kombinaciji već za subotu ili najkasnije za Vitez.
tuzlanska Sloboda
zlajci je napisao/la:Naši iz Doma zdravlja javljaju da je Kostić jutros prošao ljekarski.
Kakva ce to samo biti bolesno dobra konkurencija na tim pozicijama i prave slatke muke za Musemica
Mehmedagic - Kostic
Mehmedagic - Skahic
Skahic - Kostic
Skahic - Mehmedagic - Kostic - Ivetic
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.