Sta li smo mi skrivili pa da nam ovo rade
Jose Mauri could leave Milan (on loan) to make way for Soriano, according to GdS
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mihajlovic using same warning for Menez as he gave Mexes -> More discipline required. To follow instructions or lots of bench-warming [GdS]
José Mauri could go on loan to Sampdoria as part of the Soriano to Milan deal. [GdS]
Sky reports that Matri could join Lazio.
Sky also adds that Mihajlovic wants to keep Matri at Milan for now
Sky reports that Milan inquired about Rafinha, but Barça told them that the player isn't for sale
Milan also inquired about Moussa Sissoko from Newcastle, but the required fee was deemed too steep.
Ispravka, mali je po meni već zvjerka i ništa slabiji igrač od Romanjolija, tako da nisu budale da ga puste za 12 mil a Romanjolija platili 25.milanist je napisao/la:Milan rejected a €12-13 million offer from an English team for Rodrigo Ely according to today's il Corriere della Sera.![]()
![]()
Mali ce da bude zvjerka
muxa je napisao/la:Ispravka, mali je po meni već zvjerka i ništa slabiji igrač od Romanjolija, tako da nisu budale da ga puste za 12 mil a Romanjolija platili 25.milanist je napisao/la:Milan rejected a €12-13 million offer from an English team for Rodrigo Ely according to today's il Corriere della Sera.![]()
![]()
Mali ce da bude zvjerka
Po mom mišljenju njih dvojica će da budu odličan štoperski tandem, a zamjene u vidu Mexesa, Zapate i Palete su sasvim dovoljne, tako da nam trenutno i nije potreban štoper.
"Samo" nam još dva veznjaka fale, mada bi ja bio zadovoljan i da dovedu jednog al da izvale 40 mil i dovedu klasu.
Adriano je odličan posao po meni, i meni se u prvi mah činio kao nepotreban al' kad se skontalo da će Miha forsirati 4-3-1-2 onda kad ipak malo razmisliš bolje je gledati njega nego Mitra Matrijarope11 je napisao/la:Prodas jednog Polija, dovedes Polija 2. Bog me ubio ako vidim svrhu ovoga.
Ali ovo moze samo znaciti da nije predvidjen za prvih 11 i da ce se uzeti Witsel (ili koga vec ganjaju). Bar se nadam da je tako.![]()
Yebo majku, imas budzet 150 miliona i dovedes Bertolacija/Soriana. Platis tolike pare da se unazadis, nevjerovatno.Mislio sam da se zadugo nece nadmasiti glupost oko Matrijevog transfera ali su me preduhitrili, trebalo im je samo 2 godine.
Gallianija i definitivno treba otjerati, pogubio se skroz. Prije mu se stalno nalazilo opravdanje da nemamo para i da je prinudjen povlaciti lose poteze jer nema izbora, ali ove godine nema nijednog opravdanja za ovako slabasan merkato. Mislim, jest se potrosilo para, ali na sta? Jedino mi se svidja Bacca i Romagnoli, ovo ostalo je ili nepotrebno ili debelo pretplaceno.
Paletta now likely to remain while Alex likely to leave, having Santos, Olympiacos, Besiktas & Borussia Mönchengladbach all interested [GdS]