A za ove sto govore ko je on da pametuje, ja mislim da je Holtby najbolji igrac HSV-a
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Iako sam totalno protiv Spahicevog ponasanja i kabadahisanja, mislim da je ovo prenapuhana situacija. Prvo on je sad pod lupom medija, a kao drugo kad bi samo raja znala sta se sve desava u svlacionici i na treninzima ne bi vjerovala koliko tu bude svadja, manjih tuca i slicno
A za ove sto govore ko je on da pametuje, ja mislim da je Holtby najbolji igrac HSV-a
=\_1921_/=

Veliki igrac zna prepoznat velikog igraca dzaba je to.
Mediji ovo pogresno prenose. Emir je rekao: "Zašuti više, inače ću te razbiti kao cetres'pete!"

Ne može kabadahija bez skandala.Nije prošlo ni mjesec dana u HSV-u a već je napravio novu glupost.
Doduše bilo i pitanje vremena kad će nešto usrati samo to nisam očekivao ovako brzo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja stvarno volim Emira, al covjek fakat ni sekunde ne misli na svoju karijeru. Pa brate slatki smiri dozivljaje malo.Saurman je napisao/la:
Ne može kabadahija bez skandala.Nije prošlo ni mjesec dana u HSV-u a već je napravio novu glupost.![]()
Doduše bilo i pitanje vremena kad će nešto usrati samo to nisam očekivao ovako brzo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Cini mi se da on osigura ugovorom pare i onda mu nebi bilo ni mrsko da ga posalju kuci !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ovdje nije problem Spahic, ovdje je problem mnogo dublji, ali nazalost to neki ovdje koji pisu protiv Spahica ne zele da shvate...#Labbadia zum angeblichen Spahic-Wortgefecht: "Ist so nie passiert. Wir halten ja für vieles her, aber hier ist jedes Wort echt zu viel."
Hamburg je glavni grad u Njemackoj kada su mediji u pitanju i BILD i kompanija imaju najvise prodatih primjeraka upravo u Hamburgu. Od prosle godine je nastao za njih veliki problem jer vise ne dobijaju informacije direktno iz kluba i jadnici jedini druge preko twittera ispituju koji je izvor informacija kada HSV nesta objavi na zvanicnoj stranici.
Naravno kada nema negativnih vijesti opada i tiraz i onda oni izmisljaju pricu kao sada sa Spahicem kako bi klubu poslali poruku: ili nam dajte informacije ili cemo negativnim i izmisljenim informacijama unositi nemir u ekipu.
Sada pitanje za kriticare: Da se je dogodilo kao sto pise BILD, zasto onda dan poslije utakmice Spahic i Holtby su skupa vidjeni u Hamburgu i zasto nakon izjava Labbadije i Holtby-ja vise nema ni jedan clank o tome u medijima?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Slažem se. Dodatni problem je to što Spaha već ima taj imidž pa mu je svaki pokret i svaka riječ pod lupom, samo čekaju da se za nešto uhvate.amerosm je napisao/la:Ovdje nije problem Spahic, ovdje je problem mnogo dublji, ali nazalost to neki ovdje koji pisu protiv Spahica ne zele da shvate...#Labbadia zum angeblichen Spahic-Wortgefecht: "Ist so nie passiert. Wir halten ja für vieles her, aber hier ist jedes Wort echt zu viel."
Hamburg je glavni grad u Njemackoj kada su mediji u pitanju i BILD i kompanija imaju najvise prodatih primjeraka upravo u Hamburgu. Od prosle godine je nastao za njih veliki problem jer vise ne dobijaju informacije direktno iz kluba i jadnici jedini druge preko twittera ispituju koji je izvor informacija kada HSV nesta objavi na zvanicnoj stranici.
Naravno kada nema negativnih vijesti opada i tiraz i onda oni izmisljaju pricu kao sada sa Spahicem kako bi klubu poslali poruku: ili nam dajte informacije ili cemo negativnim i izmisljenim informacijama unositi nemir u ekipu.
Sada pitanje za kriticare: Da se je dogodilo kao sto pise BILD, zasto onda dan poslije utakmice Spahic i Holtby su skupa vidjeni u Hamburgu i zasto nakon izjava Labbadije i Holtby-ja vise nema ni jedan clank o tome u medijima?
#Salihović
Konačno neko k'o zna stvari, da ovim miševima i Papketovcima prekine likovanjeamerosm je napisao/la:Ovdje nije problem Spahic, ovdje je problem mnogo dublji, ali nazalost to neki ovdje koji pisu protiv Spahica ne zele da shvate...#Labbadia zum angeblichen Spahic-Wortgefecht: "Ist so nie passiert. Wir halten ja für vieles her, aber hier ist jedes Wort echt zu viel."
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma pricaj ti meni sta hoces, nisam ja od sinoc poceo pratiti Spahica. Znaci on je jednostavno profesionalni kabadahija bio i ostao, pa ti racku sviraj sa tim pricama o bildu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ove svlacionice HSVa su uklete za nas. Jedan je davljen dok evo drugi davi druge.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
I sta sad, koga boli racku sto ga ti smatras kabadahijom ?MCMXLVI je napisao/la:Ma pricaj ti meni sta hoces, nisam ja od sinoc poceo pratiti Spahica. Znaci on je jednostavno profesionalni kabadahija bio i ostao, pa ti racku sviraj sa tim pricama o bildu.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
Nerminovic
- Kontakt:
A jest se Barba zapustio 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Gabon
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Mozda ovaj drugi vraca udarce sto su zadali ovom prvommuamerc je napisao/la:Ove svlacionice HSVa su uklete za nas. Jedan je davljen dok evo drugi davi druge.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nije Spahic problem vise su problem medije u Njemačkoj koji svaki korak njegov pravi skandal u novinama pogotov one cifucke novine Bild, a sam Holtby je izjavio da je između spahica i njega sve uredu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
uh, kako ispade emir kod gola 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Nerminovic
- Kontakt:
Slaba intervencija Spahica, 0-1
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.