JoseMourinho je napisao/la:Da se ne lazemo, jedna pobjeda je uspjeh, idemo bas rekreativno, gledat ce se sve tekme al ne očekujem bas nista nažalost
tacno,mozda su i rusi oslabljeni ali nama ne igraju tri najbolja igraca
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
JoseMourinho je napisao/la:Da se ne lazemo, jedna pobjeda je uspjeh, idemo bas rekreativno, gledat ce se sve tekme al ne očekujem bas nista nažalost
DANTES je napisao/la:gortat centar iz NBA, LampeEdoBa je napisao/la:Evo pitam po 100 put najvece 'zvijezde' poljaka , izraelaca i finaca?a igra im nekad i Sloter iz PAO...
finci
Salin, Raniko itd... ne znam ko će im sad igrati...
izrael
Blutental, Elijahu, Kaspi, Halperin, Pnini... Kaspi ne igra često... ne znam ko će od drugih igrati
DANTES je napisao/la:dobio poziv, a nije uzeo njemački pasoš niti turske paretuzlak1987 je napisao/la:Na koji fazon je Bavcic u reprezentaciji? :S
Koliko čitam, nisam gledao, izgleda da je problem kod Rusa da se ne zna ko pije a ko vodu nosi i da igraju poprilično individualno, a nama sa Duškom to bi moglo odgovaratifilip13 je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Da se ne lazemo, jedna pobjeda je uspjeh, idemo bas rekreativno, gledat ce se sve tekme al ne očekujem bas nista nažalost
tacno,mozda su i rusi oslabljeni ali nama ne igraju tri najbolja igraca
A i mozgovfilip13 je napisao/la:a moguce,ne igra im hryapa izgleda,a i kirilenko je zavrsio sa kosarkom
RusiHZ1407 je napisao/la:Angola je africki sampion a rusi se svadaju.
Haman su bojkotovali ep.
Bit ce hajra za Bosnu ako ovako nastave
Slatinash_7 je napisao/la:Ma Rusija nema dva ozbiljna igraca u ekipi i njih,jednako kao i nas mogu izvuci neke druge stvari poput jakih priprema i dobrog trenera,uz par igraca koji ce dati od sebe vise nego inace jer im je prilika pala s neba..Od jacih igraca tu je Monya kojeg nikad nisam gotivio,Voroncevic koji je fin igrac i eto taj Ponkrashov,ljevak solidnog suta i Fridzon takodje suter..Sve ostalo je tanko i ja tu vidim nasu sansu za pobjedom.Naravno isto mozemo i protiv Finske jer Ivanovic nece dozvoliti da nam daju 20+ trica u nekom ludom ritmu vec ce igru maximalno usporiti..Poljska ima to sto ima u Gortatu,Lampeu i tom Amerikancu,nema tu puno poena s obzirom da smo i mi jaki pod kosem.Izrael uvijek nezgodan,maximalno uigran sa igracima iz njihovog prvenstva ali i to se moze dobiti..Ova me situacija podsjeca na one kvalifikacije sa Gruzijom i ne znam jos sa kim smo u grupi bili,sve tijesne utakmice,na kraju smo imali samo 1 poraz,mozda tako bude i sada uz puno srecejedino sa kim se 99% ne mozemo nositi jesu Francuzi..Sve ostalo ce siguran sam biti u 5 razlike na jednu ili na drugu stranu..
U zadnjih deceniju šah mi je postao interesantniji od fudbalaEmirTM87 je napisao/la:Meni fakat nije jasno, da li su ta takmicenja reprezentacija totalno nebitna u ovom sportu? Termini odigravanja EP i SP su dok jos traju lige, klubovi naravno ne pustaju najbolje igrace zasto i bi ipak ih oni placaju, reprezentacije igraju s nekim lijevim timovima, neke reprezentacije odustaju od prvenstava..koji qrac jbte.
Zato je fudbal najbolji sport bio i bice. EP i SP su svetinje, zna se cekas 4 godine na to i kad docekas konacno, igra se na kraju prvenstava i svi igraci su dostupni. Jedva cekaju da prvenstvo pocne i naravno tamo daju sve od sebe.
nerminh74 je napisao/la:A i mozgovfilip13 je napisao/la:a moguce,ne igra im hryapa izgleda,a i kirilenko je zavrsio sa kosarkom
EmirTM87 je napisao/la:Meni fakat nije jasno, da li su ta takmicenja reprezentacija totalno nebitna u ovom sportu? Termini odigravanja EP i SP su dok jos traju lige, klubovi naravno ne pustaju najbolje igrace zasto i bi ipak ih oni placaju, reprezentacije igraju s nekim lijevim timovima, neke reprezentacije odustaju od prvenstava..koji qrac jbte.
Zato je fudbal najbolji sport bio i bice. EP i SP su svetinje, zna se cekas 4 godine na to i kad docekas konacno, igra se na kraju prvenstava i svi igraci su dostupni. Jedva cekaju da prvenstvo pocne i naravno tamo daju sve od sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.