AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

FaraonTM
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la FaraonTM » 19 avg 2015, 12:18

rope11 je napisao/la:Ma dobro, ja samo kazem da smo mogli bez njega i da su se te pare mogle iskoristiti u pametnije svrhe jer nam napad nikad nije bio problem, al' eto, nemam nista protiv ni sto su ga kupili. Neutralan sam. :mrgreen:

A sad, koliko je dobar i kompletan, to cemo tek vidjeti. Jedino je odigrao dobro protiv ovih drugoligasa sto nije bas neko mjerilo, u onim prethodnim utakmicama me nije nesto fascinirao.

ovi ce bgm kupiti soriana, ja sve kontam neka zajebancija :facepalm: ostaje se samo covjeku nadati da ce biti back up i da tek trebaju uzeti nekog veznjaka, inace... :facepalm:
Kakav backup, nositelj veznog reda Milana :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 avg 2015, 12:20

Navodno je prema CdS-u Soriano Berlusconijev dar Mihajlovicu :mrgreen:

Berlu kaze i da je Sinisa najbolja Milanova kupovina ovog ljeta :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 19 avg 2015, 12:28

:mrgreen:

slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 avg 2015, 12:31

Ovaj Mihajlovic ko da je namjerno uveden medju milanove redove kao krtica s ciljem da nas upropasti :zzz: hajd sto je upitno da li ce uopste docekati januar na klupi (jer nema bajnu statistiku) vec sto mu se ispunjavaju ove "zelje" i bezveze trose pare iz budzeta, a vec naredne godine ce se jedan soriano ili bertolaci psovati i gledati kao visak kojeg se ne mozes otarasiti. Istu sudbinu su dozivjeli Nocerino, Poli, Boateng, Montolivo, a dozivjet ce ih i ovi jer su isti klinac ko ova cetvorka, prosjecni igraci.

Nikad nece nauciti na greskama, nikad. :facepalm:

i kud ce u pi.cku materinu sa ovim sorianom, koja je uopste njegova pozicija? bertolaci, de jong, soriano, honda... bog te vidio, pa sta je ovo? :facepalm: sta smo mi to bogu zgrijesili? kuknjava
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 19 avg 2015, 12:32

Gdje je to otiso Poli?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 avg 2015, 12:34

rope11 je napisao/la:Ovaj Mihajlovic ko da je namjerno uveden medju milanove redove kao krtica s ciljem da nas upropasti :zzz: hajd sto je upitno da li ce uopste docekati januar na klupi (jer nema bajnu statistiku) vec sto mu se ispunjavaju ove "zelje" i bezveze trose pare iz budzeta, a vec naredne godine ce se jedan soriano ili bertolaci psovati i gledati kao visak kojeg se ne mozes otarasiti. Istu sudbinu su dozivjeli Nocerino, Poli, Boateng, Montolivo, a dozivjet ce ih i ovi jer su isti klinac ko ova cetvorka, prosjecni igraci.

i kud ce u pi.cku materinu sa ovim sorianom, koja je uopste njegova pozicija? bertolaci, de jong, soriano, honda... bog te vidio, pa sta je ovo? :facepalm: sta smo mi to bogu zgrijesili? kuknjava
Ne moze se ostati na tome veznom redu, jer je to ruku na srce jako slabo, Witsel kakv god da je bolji je od svih navedenih za 3 klase....da je makar Montolivo u staroj formi uz Witsela i King Konga nekako, ali ovako nikako !!!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 19 avg 2015, 12:50

arminz je napisao/la:Gdje je to otiso Poli?
nije nigdje otisao, ali spominje se moguca razmjena soriano-poli vjerovatno uz nas doplatu...

@rope Mihi mora biti jasno da ne trenira Sampdoriju,Udinese vec Milan i ako ima neku zelju onda ta zelja ne moze/ne smije biti u vidu Soriana dok si trener Milana..uredu da si trener u navedenim i slicnim klubovima takav igrac bi se mogao nazvati pojacanjem dok se kod nas to naziva gomilanje igraca i bacanje para...mozda je on bolji od naseg parizera i Nocerina (ovog sigurno jest) pa zamjena i ne bi bila losa zamjenis prosjecnog igraca sa malo boljim pa mozda i iznenadi i pokaze se "pojacanjem" (to je jedina pozitivna stvar)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 avg 2015, 13:03

Pa ocigledno mu nije jasno cim nam pravi sredinu u rangu jedne Genoe ili Sampdorie, a ne kluba koji bi se kao trebao boriti za LS. Pa nijednog ovog naseg veznjaka ne bi uzeo nijedan klub iz top 6 Italije, u krajnjem slucaju bi bili back up opcije.
A i ovi nasi jedva docekali imati takvog trenera koji je prosto odusevljen ovim poluigracima, bas zato su ga i doveli. :lolno:

Pa mozda jest zehru bolji od Polija i pogotovo Nocerina, ali to bi bio dobar potez iskljucivo ako ga zele imati kao dzokera na klupi i nikako drugacije. U suprotnom, koja je svrha onda bacanja 10 miliona? Koja je svrha trampati prosjecnog Polija koji je grijao klupu za Soriana i istog ubaciti u prvih 11, nazivajuci ga "pojacanjem"? Koga oni prave budalom?

Ovo je majke mi uvreda za klub da ti igraju Honda, Bertolaci i Soriano, pogotovo kad imas preko 100 miliona budzeta. Ja bih se prvi u zemlju zakopao od sramote, iz pristojnosti prema Milanu i svim legendama kluba. :pray:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 avg 2015, 13:10

Ma ima još desetak dana do kraja prelaznog roka, tek se sada zahuktava sve. Vjerovatno uz Soriana možemo očekivati još nekog veznjaka, hajde taj Witsel bi sada bio vrlo dobar, daj šta daš ****. Što se tiče desetke čini se da ostajemo na Jacku, Hondi i Susu bar ovu polusezonu i uvjeren sam da jedan od njih trojice mogu odgovoriti tom zadatku. Pogotovo očekujem od Honde da konačno pokaže šta zna na svojoj poziciji gdje mu je igra poprilično podređena i on je tu glavni kotačić između sredine i napada.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 19 avg 2015, 13:13

Berlusconi je skeptičan po pitanju Soriana, predsednik Milana na poziciji veznog igrača želi neko zvučno ime. Mediji nagađaju da on želi belgijskog reprezentativca, Axela Witsela sa kojim bi završio ovoljetno tržište. [Milannews]
FORZA MILAN!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 avg 2015, 13:29

Mah, to se na pocetku pricalo, ali ga je navodno Sinisa ubjedio da je Soriano bas ono sto nama treba. :lolno:

Nek' oni vala njega dovedu, ako njima nije zao dati 10 miliona za Polija 2 dok ti jedan vec ionako sjedi na klupi, meni je jos manje, ali NE SMIJEMO ostati na ovome vec ocekujem drugog veznjaka do kraja merkata. U suprotnom treba izvrsiti atentat na njih jer je nedopustivo sta rade od kluba, nadam se da ce ih navijaci maksimalno ignorisati i izvizdati.

Oko Nocerina se ne zna, Poli bi valjda trebao ici, Mauri bi na posudbu, Monto ce u januaru da se uzme bar koja para na njemu... znaci, ima da se izmisli novo mjesto za veznjaka. :zzz:

FORZA MILAN !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 avg 2015, 16:09

Milan's €10m (two installments) offer for sampdoria MF Soriano has been rejected. Samp ask for lumpsome or higher instlmnts. (via Sky)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 19 avg 2015, 17:12

kako smo mi propali ko kauc sa ovom transfer politikom :facepalm:

pa gledaj Juventus blizu dovodjenja Sandra iz Porta i time su rijesili poziciju LB na 5-6 godina najmanje, pa ako dovedu Cuadrada ili Draxlera svrsavanje, a ovi nasi uhljupi nekog Soriana, Bertolacija kupuju :puke: :puke:

p.s. mamicu im pedofilsku senilnu glupu
FORZA MILAN!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 avg 2015, 17:24

A yebiga sad valja trpiti proces vađenja iz vanago u koja smo se uvalili proteklih godina. Teško je navući dobrog igrača u Milan trenutno.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 avg 2015, 17:26

rope11 je napisao/la:Ovaj Mihajlovic ko da je namjerno uveden medju milanove redove kao krtica s ciljem da nas upropasti :zzz: hajd sto je upitno da li ce uopste docekati januar na klupi (jer nema bajnu statistiku) vec sto mu se ispunjavaju ove "zelje" i bezveze trose pare iz budzeta, a vec naredne godine ce se jedan soriano ili bertolaci psovati i gledati kao visak kojeg se ne mozes otarasiti. Istu sudbinu su dozivjeli Nocerino, Poli, Boateng, Montolivo, a dozivjet ce ih i ovi jer su isti klinac ko ova cetvorka, prosjecni igraci.

Je l' ti proshlo kroz glavu da Mihajlovic nije format trenera koji bi mogao da vodi zvezde, vec da je neko ko hvata na buku i o-ruk fazon one koji ga se plashe i da su mu ekipe radnichke - a ne kreativne :?:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 avg 2015, 17:36

Ne kazem da je lako, ali itekako se moze navuci ako se malo potrudis, samo ponudi pare i ne ciganci oko svakog dinara. Odbit ce te jedan, dva, tri, pet igraca, ali onaj sesti ce pristati doci.
I unaprijedi skauting, pa vidi kakvih malaca ima u Holandiji i ostalim ligama, moze se izroditi neki talenat iz njih.

Ili na kraju krajeva, ako vidis da si popusio, ne kupuj nikoga "radi reda" vec cekaj i smisljaj plan za zimski merkato, naci ce se vec neko rijesenje. A ne da mi presipa iz supljeg u prazno i tako proda Polija da bi doveo igraca koji je isti ku.rac ko ovaj i to jos baci 10 miliona. :facepalm:

@znam madzika, skuzio sam ja to vec odavno. Igra mu se zasniva na limitiranim i nabrijanim balvanima jer je ta "taktika" jedino sto zna.

Inace, Menez ponovo ima problema sa ledjima i pretpostavlja se da ce pauza biti duza, par mjeseci. :facepalm:

FORZA MILAN !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 avg 2015, 18:47

Sampdoria & Bologna are both interested in Milan's Nocerino. Milan are open to selling him. Nocerino has to decide which team he wants (GdS)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 avg 2015, 18:51

Ne sviđa mi se ni najmanje Menezovo odsustvo, povrede leđa znaju biti vrlo problematične (sjetimo se Gundoganovog slučaja). Da stvar bude još gora, Francuza nema ko zamijeniti, jer je on za sada jedini igrač u rosteru koji može odigrati solidno kao trequartista. Ni na krilima situacija nije baš bajna odlaskom El Shaarawyja. Za nadati se da će se Jeremy ubrzo vratiti u pogon.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 avg 2015, 18:55

Auuu bit ce prava steta ako je tacno to u vezi Meneza
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 avg 2015, 19:01

ACMilan deny an offer for Roberto Soriano, as #Sampdoria warn they “won’t leave this to the last days of the market”
:pray:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.