Šta se desilo sa parama od njegovog transfera? Jesu ih u klubu iskoristili tada na pravi način ili su pokradene? Stvarno nisam upoznat sa tim zato i pitam jer je ona cifra odlična za naše uslove a fantastična u poređenju sa dosadašnjim transferima ove lige..Heller je napisao/la:MIslim da se misli da je Said veci od BajicaFaraonTM je napisao/la:Čekaj sad yebemu, zar nije Cimirot otišao za 1.3m eura? Kako sad Said najveći?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma Sabovici pokrali sta ce drugo bitAjzea je napisao/la:Šta se desilo sa parama od njegovog transfera? Jesu ih u klubu iskoristili tada na pravi način ili su pokradene? Stvarno nisam upoznat sa tim zato i pitam jer je ona cifra odlična za naše uslove a fantastična u poređenju sa dosadašnjim transferima ove lige..Heller je napisao/la:MIslim da se misli da je Said veci od BajicaFaraonTM je napisao/la:Čekaj sad yebemu, zar nije Cimirot otišao za 1.3m eura? Kako sad Said najveći?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Aha, to jest. Čuo sam i ja za tih 900k eura al' ne znam gdje propade to, čovječe to je ogromna u lova u taj vakat bila za jednog igrača iz naše lige. Čak ću biti slobodan pa reći da je to kao kad bi danas neko otišao za 3,4 miliona.Heller je napisao/la:MIslim da se misli da je Said veci od BajicaFaraonTM je napisao/la:Čekaj sad yebemu, zar nije Cimirot otišao za 1.3m eura? Kako sad Said najveći?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa ako je jedan 900k a drugi 500k naravno da je veci. Cime se vi zamarate jbte, ko da vam pare direktno idu u novcanik. Klubovi nikad nisu otkrivali visine obestecenja, nikad i nece a mi svi mozemo nagadjati samo, kao sto to radi i transfermarkt kojem tako slijepo sve vjerujete.Heller je napisao/la:MIslim da se misli da je Said veci od BajicaFaraonTM je napisao/la:Čekaj sad yebemu, zar nije Cimirot otišao za 1.3m eura? Kako sad Said najveći?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hajde ba povlačite linije na slikama i dalje, ostavite se transfera, vi i relavantna novina Avaz sa Husarom znate koliki su procenti išli kome.
1946
Naprave jedan transfer u zadnjih 10 godina i to igraca koji nije ponikao kod njih i oni govore nekom da se ostavi transfera. Jos nam recite da se ostavimo titula jer ih samo vi osvajate... Ili reprezentacije jer samo vi pravite igrace za reprezentaciju..BitiSrcemVezan je napisao/la:Hajde ba povlačite linije na slikama i dalje, ostavite se transfera, vi i relavantna novina Avaz sa Husarom znate koliki su procenti išli kome.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa gdje su vam pare od tih silnih transfera, o Vi veliki prodavači i transfer magoviexbabilon je napisao/la:Naprave jedan transfer u zadnjih 10 godina i to igraca koji nije ponikao kod njih i oni govore nekom da se ostavi transfera. Jos nam recite da se ostavimo titula jer ih samo vi osvajate... Ili reprezentacije jer samo vi pravite igrace za reprezentaciju..BitiSrcemVezan je napisao/la:Hajde ba povlačite linije na slikama i dalje, ostavite se transfera, vi i relavantna novina Avaz sa Husarom znate koliki su procenti išli kome.
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Je li to sve što znaš? Fataj se painta momčino i nastavi crtati linije. I to što imaš tatu Osima na avataru ti ne daje za pravo da u bilo kakvoj raspravi vrijeđaš sugovornika, jer očito ništa drugo i ne znaš. I ne znam gdje je ta administracija koja hrli da banuje sve i jednog našeg koji progovori protiv ovih neokupanih, a ovakve uhljupe ala Virtual, Bagrcavi, Aldin sa 100 acc hladno mogu pisati šta god i kako želebagrcavi je napisao/la:Jesi li glup ili se praviš glup?
1946
Tu su pare, kapa lova i tek ce da kapa, nece Kinezu u dzep garant.BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa gdje su vam pare od tih silnih transfera, o Vi veliki prodavači i transfer magoviexbabilon je napisao/la:Naprave jedan transfer u zadnjih 10 godina i to igraca koji nije ponikao kod njih i oni govore nekom da se ostavi transfera. Jos nam recite da se ostavimo titula jer ih samo vi osvajate... Ili reprezentacije jer samo vi pravite igrace za reprezentaciju..BitiSrcemVezan je napisao/la:Hajde ba povlačite linije na slikama i dalje, ostavite se transfera, vi i relavantna novina Avaz sa Husarom znate koliki su procenti išli kome.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jesi li zaposlen? A ovo gore nije bila uvreda, ovo je bilo samo pitanje da utvrdimo činjenično stanje i to na kojem si nivou da ti lakše mogu objasniti. Što se odmah pališ.BitiSrcemVezan je napisao/la:Je li to sve što znaš? Fataj se painta momčino i nastavi crtati linije. I to što imaš tatu Osima na avataru ti ne daje za pravo da u bilo kakvoj raspravi vrijeđaš sugovornika, jer očito ništa drugo i ne znaš. I ne znam gdje je ta administracija koja hrli da banuje sve i jednog našeg koji progovori protiv ovih neokupanih, a ovakve uhljupe ala Virtual, Bagrcavi, Aldin sa 100 acc hladno mogu pisati šta god i kako želebagrcavi je napisao/la:Jesi li glup ili se praviš glup?
DRUG NEBI TI PUNCA
Prvo je bilo ciji je koeficijent veci a sad Ciji je transfer veci.....
E bolesti u pm.....
E bolesti u pm.....
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa ovde se predstavlja da ste vi aman neki majstori transfera, uzeli grdne pare za igrače, prodali 15 igrača za basnoslovne cifre sve iz vaše škole, a 'ta će pitari prodali nekog Trebinjca za preko milion eura u tamo neki PAOK, pa pitam gdje su vam te silne pare od tolikih transfera i zašto onda kukate na sve strane kako dinara nemate, ublehaši? Jah, kao što rekoh 'ta će pitari i Ibraković lopov, prodali nekog Trebinjca tamo nekom PAOK-u za 1.3mil eura i misle da se mogu porediti sa velikim majstorima transfera, koji najboljeg strijelca lige prodaju u Konyaspor za (sve da je samo 1m eura u pitanju a nije) za duplo manje pare, koji Kvesu Roberta Carlosa prodaju za 100.000 eura, koji najavljuju milionske transfere tada najboljeg igrača lige Zebe, reprezentativca Svrake, nevjerovatnog talenta Benje Čolića, polivalentnog Stanića, a na kraju dobiju kitu cvijeća za iste.
Dobro transfer majstori, koji ste zgrnuli nevjerovatne cifre od transfera a sada vidi čuda nemate dinara, od sada ćemo vas pitati za savjete kako prodati igrače, jer ipak, vi ste znalci. Hebo Ibraka koji mrtvog Stojčeva uvali za pristojne pare, hebo pitare koji naprave najveći transfer u historiji PL, željščari znaju sve
Dobro transfer majstori, koji ste zgrnuli nevjerovatne cifre od transfera a sada vidi čuda nemate dinara, od sada ćemo vas pitati za savjete kako prodati igrače, jer ipak, vi ste znalci. Hebo Ibraka koji mrtvog Stojčeva uvali za pristojne pare, hebo pitare koji naprave najveći transfer u historiji PL, željščari znaju sve
1946
Pokradene sve pare, sve se rastalilo, plata nema, igrači original naočale prodaju po mizernim cijenama da kupe sebi hljeb i paštetu.. Raspadamo se 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sve sam više uvjeren da je ovo tema na kojoj najviše ima djece.
Transfer jednog od najboljeg igraca lige Stojceva je za pristojne pare, a Viscu, Sehica i Zolotica ne spominjes za jos solidnije pare, nemoj vise.. jeste, napravili ste veliki transfer, prvi vrijedan pomena.
Moze li mi neko reci je li sudija koji je dijelio pravdu na tekmi Sa-SB opet sudio u 4.kolu???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Beduin
- Kontakt:
Predsjednik Husic je, pored ulozenih para u trenerska i igracka pojacanja, znao uletiti i pare za neke utakmice, ja cu to uvijek priznati, ne odobravam to i protiv sam korupcije i namjestanja, ali kad bi svi tako razmisljali i priznali ono sto je ocito ili barem sumnjivo tad bismo se i vise postovali i borili za dobrobit naseg fudbala.shzna je napisao/la:A čekaj, što Željo nema pravo da se žali kao najveći BiH klub? To nekad štimao utakmice, ima dokazano ? Ništa, ako idemo takvom logikom, onda ću reći da se i Sarajevu navlačilo i to podobro prošle sezone. Toliko. A pošto vidim i fukare se nešto upalile, kako ste vi ušli opet u Premier ligu, igrama na terenu?
Ali ti sam neces priznati, kao ni vecina Manijaka, da je video kojeg sam postavio protiv Leotara u najmanju ruku sumnjih i smijesan, zar ne? Ne moras ti gotiviti Slobodu, tuzlake, ali trebas postovati ovu igru i biti protiv namjestanja, jer ce onda i tuzlaci stati na vasu stranu, i tako svi ostali klubovi medjusobno... ali vi ste se nasli ugrozeni i osteceni zbog nekog ofsajda, a daleko ofirnijih situacija cesto bude u ligama petice, a neces osuditi sramnu i sumnjivu igru protiv Leotara, samo kao primjer navodim tu utakmicu, i kako onda ocekujes podrsku za tvoj klub? Cista logika.
Davno smo mi svi trebali stati ovome, ali jok, nikada se nije pobunio onaj ko je pobijedio i kome je godio rezultat, bez obzira da li je i bilo gresaka po njegovu stetu, sve dok se njemu ne desi isto ili gore.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
"Želim istaći i da smo isplatili premije igračima za pobjedu u Širokom Brijegu, iako ona nije ostvarena, jer smo našim sredstvima zaključili da smo trebali pobijediti. Mi smo glavni pretendent na titulu prvaka BiH i bit ćemo šampioni ove gdoine."

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Nije ni on, a ni asistenti.Sabinho je napisao/la:Moze li mi neko reci je li sudija koji je dijelio pravdu na tekmi Sa-SB opet sudio u 4.kolu???
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.