FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne tako dobra utakmica, mislim da smo odigrali ispod nivoa isto tako da je bilo par sudiskih odluka u najmanju ruku cudnih i za i protiv nas...Lazo je primio batina samo tako, Culum i Bekric ispod onoga sto inace pruzaju, Sudzuka danas nas najbolji igrac i prvi sam ga otpisivao za penziju al kapa do poda, Kerla nedefinisan lik( nije mi jasan nikako ).Dosta zelje na obje strane da se nesto napravi i obje ekipe u nekom grcu sve u svemu povoljan rezultat koji garantuje laksi posao na Grbavici. Borac je isto tako dosta solidno odigrao, Stancevski je bio najbolji al ja koliko sam upucen on je bek a ne veznjak al eto...Igrac borca sa brojem 22 ako bude igrao na grbavici treba mu u startu noge polomiti, covjek ide da osakati nekog a ne da igra lopte...Glupo bi bilo ne spomeuti Sehu i jos jedno njegovo dobro izdanje
NEGO JEL VAM KO REKAO KUP JE NASSSSSSSSSSSSSSSS

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
1. ne vjerujem dok ne vidim svojim očimaborcev_navijac je napisao/la:1. Formalno nije gotovo, ali ko da jeste, to sad zeljo samo treba da odradi, nasi ce uz sve ostalo i psihicki pasti.nikad_izvini je napisao/la:1. još ništa nije gotovo" je napisao/la:' ' $ се ' са ' зато - $ на % ? ?, ? $ вас ? за свађање...а ' $ - "
1.Све " " на освојеној $ ". Наравно $ % " " готово, ? / је пуно ? ? него &. А уз % & " у " " % " " / " ', $ је $ су ? ? '.
2.$ не " & $. & је оно $ суђење, е $ ". & $ не зна!!! ? је ' ? $ " на % " на % %.
3.$ ' $ сте " нас у " $ ¥ " $ сте за ? "? Ја стварно " & & ". " сте / " " то је $ превагу на % страну у $ " ", ? % " % ?. А & " " ' ? ? $ ? & " ? ". $ " " " ? стварају супер %, " " супер ? ? створе ? ".
4. ? $ претјерујете са " & су " ? ". ? је $ " " то је то!!!! Ја ? " $, ? $ $ јесте, " све се на ' ?!!!
" $ & на % ¥, " $ ружне '. ' "! А % се " ", па зар " не знате $ је то ? застава ? &??!!! & ' она ' е $ " ' о ' " $ '!!!
" сте нас ? ? на " па је " ? $ се престане, ' је $ " " то је 1:1. & је " &, " су ' " " у ?, " $, " $ у центру $ у " " $. ? " је све & о ' & сте "! " ' $ $ ? & & ", стварно претјерујете, поготово $ се " $ сте " $ " $ / $ је ? ".
По ' ", ? сте $ & $ је " ? &.
2. sudija znao ili neznao je morao da isključi barem jednog vašeg igrača. Tu bi priči bio kraj oko suđenja. Da je naš igrač onako uzeo loptu vašem igraču kada ste dali gol imam osjećaj da bi bio sviran faul za Borac. Opet, vaš gol je čist ko suza, nema priče.
3. nadigrali smo vas jer nam nisu dali da igramo, realno. Faulovi u napadu ko da je košarka. Izbaci jednog igrača u prvom poluvrmeenu pa da vidimo šta bi se desilo. Debakl. Ne moraš biti vidovit to da zaključiš.
4. navijači korektni. Zviždanje himni svoje države je malo glupo al svako ima svoj izbor. Ostatak je bio korektan. Ko je hodao po gostovanjima to zna. Treba dočekati igrače Borca na lijep sportski način. Mada su već bili na Grbavici u trenerkama Borca kada smo igrali Kup sa Zrinjskim(Borac sa Slavijom) pa im niko nije a rekao.
2. Kako nisi govorio o iskljucenju kad se igrala prvebstvena za onaj beslijin lakt u lice petricu ?
3: To da vam nije sudija dao da igrate jednostavno nije tacno, sudija je sjeckao igru oba tima, uzmi satistiku faulova. Pa onda uzmi broj faulova zeljo oko borcevih 16. sudija je bio los i nezreo za utakmicu ali daleko od tendencioznog.
Prma tome nadigrali niste, a borac kako god da je igrao veceras igrao je bolje od zelje i zasluzio pobjedu od 1-0 npr.
4.Utakmica je bila tvrda i cvrsta sa dosta startova ali sve u okvirima sporta

2. Bešlija je napravio jedan start za diskutabilnog crvenog jer su obojica trčali za loptom. AKo ćemo tjerati mak na konac, vaš Žarić je imao takvih startova MNOGO više. Znači razlika, jedan vs masa

3. vaši igrači nisu igrače Želje mogli da nahvataju lasom a ne faulovima. Eto, vidjećemo na Grbavici. Pazi, u BL je bilo klasično tendenciozno domaćinsko suđenje što su potvrdili Slavija x 2, Travnik i Željo u zadnja četiri meča. Što se Grbavice tiče, imaš nepostojeći penal protiv Slavije i taj nekakv diskutabilni u trku lakat Bešlije. Bitna razlika

Realno u Europi nemate šanse jer će te ostati bez igrača u prvih dvadeset minuta

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
@pile87 ja prolazim gradom nesto raja prica kup nas, veze nemam o cemu pricaju

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Evo kraj je prvenstva (koje smo osvojili) i nas je kup!!!!
IBRAHIME SEHICU ti si nas kapiten i najzasluzniji si za ove rezultate!!!!
Znam da citas i najodaniji su uz tebe!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ma narkomani sto bi Samir rekao to bolan ne zna ni sta prica19TM87 je napisao/la:@pile87 ja prolazim gradom nesto raja prica kup nas, veze nemam o cemu pricaju![]()
![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bekrić i Šehić ,novi reprezentativci A selekcije...šta reci drugo nego, Sve po zaslugama 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- zlaya_tm87
- Kontakt:
prvo skocit' pa reci hop
ja cu poceti slaviti i titulu i kup tek kad ih SEHIC podigne pred jugom, a vi kako hocete 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Evo kraj je prvenstva (koje smo osvojili) i nas je kup!!!!
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Šehić je definitno jedan od najzaslužnijih! Mada ne treba sada nikoga mnogo izdvajati, jer nije pravedno prema kolektivu. Mnogo je mnogo zaslužnih.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Golmanska pozicija u fudbalu je najodvratnija i najnezasluznija!!!
ALI ovoliko spasenih 1na1, 100% prilika...zao mi je ali Sehic je daleko najzasluzniji od svih!!!
ALI ovoliko spasenih 1na1, 100% prilika...zao mi je ali Sehic je daleko najzasluzniji od svih!!!
Nešto se dešava s tobom i ŠehićemSeyo_TM je napisao/la:Golmanska pozicija u fudbalu je najodvratnija i najnezasluznija!!!
ALI ovoliko spasenih 1na1, 100% prilika...zao mi je ali Sehic je daleko najzasluzniji od sviju njih!!!

Na njemu će ŽELJO sigurno daleko više zaraditi nego na Bekriću, aBd.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Očekujemo u narednim danima bezbroj čestitki i izvinjenja od strane svih onih koji su nas trollali svojim
"no comment" komentarima...
Željezničar 4ever
PS "Primi ga Suhi ko mlada"

"no comment" komentarima...

Željezničar 4ever

PS "Primi ga Suhi ko mlada"

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- nikad_izvini
- Kontakt:
Šeha u Prijedoru ? Šeha u Vrapčićima ? Šeha u drugom dijelu prvenstva ? Šehine greške u drugom dijelu prevenstva ? Šeha = strašan lik, strašan golman. Ako se nafura, šljageŽeljovac je napisao/la:Nešto se dešava s tobom i ŠehićemSeyo_TM je napisao/la:Golmanska pozicija u fudbalu je najodvratnija i najnezasluznija!!!
ALI ovoliko spasenih 1na1, 100% prilika...zao mi je ali Sehic je daleko najzasluzniji od sviju njih!!!Svaka njemu čast, posebno kad se i uzme u obzir da mu je veliki broj navijača na Grbavici znao zviždati i psovati kad je u kontaktu s loptom, čak i na utakmicama na kojima nije pravio nijednu grešku. Ovo sve što ti kažeš za njega i cijelu sezonu, ja mislim za njega i Vrapčiće, ne želeći umanjiti njegov veliki doprinos. On je još jedna velika pobjeda gospodara familije nad mnogim navijačima! Sjetite se toga kad pomislite da možete bolje od Amara!
![]()
Na njemu će ŽELJO sigurno daleko više zaraditi nego na Bekriću, aBd.

**** nešto kupujemo utakmice

Najgora pozicija je golmanska...odbrani 10 i zasere jednu svi mu sve po spisku..i zato ga treba drzati ko malo vode na dlanu...pogotovo jer je nase djete...
10 Laza Culuma se nemoze porediti kad je podrska u pitanju sa nasom djecom koja su stvarno talenti (Seha, Svraka, Cola itd)...Mi ih odbacujemo, ponizavamo itd....svaka cast svim bekricima popovicima bucanima, ali Seha je nas spasio ovu sezonu...
Ako vam se da, pogledajte duele 1na1, slobodnjake, suteve...vidjet cete gdje je Seha sa svojim godinama na ovoj poziciji, a gdje su ostali na svojim...
10 Laza Culuma se nemoze porediti kad je podrska u pitanju sa nasom djecom koja su stvarno talenti (Seha, Svraka, Cola itd)...Mi ih odbacujemo, ponizavamo itd....svaka cast svim bekricima popovicima bucanima, ali Seha je nas spasio ovu sezonu...
Ako vam se da, pogledajte duele 1na1, slobodnjake, suteve...vidjet cete gdje je Seha sa svojim godinama na ovoj poziciji, a gdje su ostali na svojim...
Šehić, Bučan, Mirso, Mešanović, Popović, Svraka, Ćulum, Radovanović... Sad su okosnica, a mnogi su sumnjali. Naklon gospodaru familije!
Pogodio je i sa ostavljanjem Bekrića, koji je vratio želju i igra k'o sat. A dosta dugo ga je trpio i nikad ga nije htio staviti na klupu, što sam mu i ja baš zamijerao.
Što se konkretnog Šehinog doprinosa tiče, možemo govoriti o čista 3 boda iz Vrapčića, velikim zaslugama u Širokom, Prijedoru, sad u Banja Luci, možda u revanšu protiv Zrinjskog... Definitivno velike zasluge. I naravno, posebno je lijepo u timu vidjeti izdanke naše škole, koju su i mladi i talentovani i koji su definitivno veći ŽELJOvci od igrača sa strane, kojima isto tako skidam kapu za ovu sezonu.
Pogodio je i sa ostavljanjem Bekrića, koji je vratio želju i igra k'o sat. A dosta dugo ga je trpio i nikad ga nije htio staviti na klupu, što sam mu i ja baš zamijerao.
Što se konkretnog Šehinog doprinosa tiče, možemo govoriti o čista 3 boda iz Vrapčića, velikim zaslugama u Širokom, Prijedoru, sad u Banja Luci, možda u revanšu protiv Zrinjskog... Definitivno velike zasluge. I naravno, posebno je lijepo u timu vidjeti izdanke naše škole, koju su i mladi i talentovani i koji su definitivno veći ŽELJOvci od igrača sa strane, kojima isto tako skidam kapu za ovu sezonu.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Raja evo mene opet nakon par mjeseci na forumu..!!
Odigrali smo napadacki,sto je najvaznije borbeno,hrabro,i rezultat se pokazao.!
Ibro strasan bio!!Sta drugo reci osim: Neko ide na juniore,a neko u Ligu Prvaka..!!
Odigrali smo napadacki,sto je najvaznije borbeno,hrabro,i rezultat se pokazao.!
Ibro strasan bio!!Sta drugo reci osim: Neko ide na juniore,a neko u Ligu Prvaka..!!
-
- Kontakt:
Borac Borac Borac volimo Borac Borac Borac sevimo 

Stanić: "Ostvarili smo rezultat kakav smo i priželjkivali. Željeli smo dati gol i u tome smo i uspjeli. Moram napomenuti da bi smo uz naš pogodak mi bili zadovoljni i minimalnim porazom, ali ovako je sve ispalo idealno za nas. Prvo poluvrijeme smo odigrali loše, imali smo dosta izgubljenih duela i Amar je u svlačionici prije početka drugog poluvremena bio jako ljut na pojedine igrače. U nastavku smo pokazali da smo kvalitetnija ekipa i da bi zaista bila velika šteta da kojim slučajem nismo postigli taj gol koji nam mnogo znači pred uzvrat na našem stadionu.
Osim uvijek pogodi sa izmjenama. Ja bih naravno volio da igram od prve minute ali trenerova je zadnja i očito je uvijek u pravu.
Mi smo zaista spremna ekipa koja ima 15-16 igrača koji uvijek mogu dati puni doprinos, a tako je bilo i sada.
Kada je u pitanju uzvratna utakmica, na Grbavici ćemo se potpuno otvoriti i napasti kao i u prvenstvu. Idemo na pobjedu i idemo svim silama na Kup. "
Osim uvijek pogodi sa izmjenama. Ja bih naravno volio da igram od prve minute ali trenerova je zadnja i očito je uvijek u pravu.
Mi smo zaista spremna ekipa koja ima 15-16 igrača koji uvijek mogu dati puni doprinos, a tako je bilo i sada.
Kada je u pitanju uzvratna utakmica, na Grbavici ćemo se potpuno otvoriti i napasti kao i u prvenstvu. Idemo na pobjedu i idemo svim silama na Kup. "
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Igrala se 20-ta min kad igrac Borca koji je vec imao zuti karton, povlaci Besliju za sorc i ne dobija drugi zuti.borcev_navijac je napisao/la:1. Formalno nije gotovo, ali ko da jeste, to sad zeljo samo treba da odradi, nasi ce uz sve ostalo i psihicki pasti.nikad_izvini je napisao/la:1. još ništa nije gotovo" je napisao/la:' ' $ се ' са ' зато - $ на % ? ?, ? $ вас ? за свађање...а ' $ - "
1.Све " " на освојеној $ ". Наравно $ % " " готово, ? / је пуно ? ? него &. А уз % & " у " " % " " / " ', $ је $ су ? ? '.
2.$ не " & $. & је оно $ суђење, е $ ". & $ не зна!!! ? је ' ? $ " на % " на % %.
3.$ ' $ сте " нас у " $ ¥ " $ сте за ? "? Ја стварно " & & ". " сте / " " то је $ превагу на % страну у $ " ", ? % " % ?. А & " " ' ? ? $ ? & " ? ". $ " " " ? стварају супер %, " " супер ? ? створе ? ".
4. ? $ претјерујете са " & су " ? ". ? је $ " " то је то!!!! Ја ? " $, ? $ $ јесте, " све се на ' ?!!!
" $ & на % ¥, " $ ружне '. ' "! А % се " ", па зар " не знате $ је то ? застава ? &??!!! & ' она ' е $ " ' о ' " $ '!!!
" сте нас ? ? на " па је " ? $ се престане, ' је $ " " то је 1:1. & је " &, " су ' " " у ?, " $, " $ у центру $ у " " $. ? " је све & о ' & сте "! " ' $ $ ? & & ", стварно претјерујете, поготово $ се " $ сте " $ " $ / $ је ? ".
По ' ", ? сте $ & $ је " ? &.
2. sudija znao ili neznao je morao da isključi barem jednog vašeg igrača. Tu bi priči bio kraj oko suđenja. Da je naš igrač onako uzeo loptu vašem igraču kada ste dali gol imam osjećaj da bi bio sviran faul za Borac. Opet, vaš gol je čist ko suza, nema priče.
3. nadigrali smo vas jer nam nisu dali da igramo, realno. Faulovi u napadu ko da je košarka. Izbaci jednog igrača u prvom poluvrmeenu pa da vidimo šta bi se desilo. Debakl. Ne moraš biti vidovit to da zaključiš.
4. navijači korektni. Zviždanje himni svoje države je malo glupo al svako ima svoj izbor. Ostatak je bio korektan. Ko je hodao po gostovanjima to zna. Treba dočekati igrače Borca na lijep sportski način. Mada su već bili na Grbavici u trenerkama Borca kada smo igrali Kup sa Zrinjskim(Borac sa Slavijom) pa im niko nije a rekao.
2. Kako nisi govorio o iskljucenju kad se igrala prvebstvena za onaj beslijin lakt u lice petricu ?
3: To da vam nije sudija dao da igrate jednostavno nije tacno, sudija je sjeckao igru oba tima, uzmi satistiku faulova. Pa onda uzmi broj faulova zeljo oko borcevih 16. sudija je bio los i nezreo za utakmicu ali daleko od tendencioznog.
Prma tome nadigrali niste, a borac kako god da je igrao veceras igrao je bolje od zelje i zasluzio pobjedu od 1-0 npr.
4.Utakmica je bila tvrda i cvrsta sa dosta startova ali sve u okvirima sporta
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Idemo dalje!

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 09.05. u 20:00!

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 09.05. u 20:00!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.