Rekonstrukcija stadiona u BiH
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Mislim da su tu klupske prostorije, a nema baš mjesta za izgradnju novih. Ružno izgleda, ali yebat ga.
Hayley <3
Po meni nije loše ni ovako.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
brigsiroki
- Kontakt:
ma stadion se gradio krajem 90-tih pogotovo ova sjeverna tribina i neznam ko je taj pametni projektant pa onako napraviti one kućice kraj škripara i svečane lože baš bezveze to nebi ni glup čovjek izmislio čista glupost i potpuno nepotrebno,a i ona kuća kraj južne tribine isto smeta pa smo morali pilati ispod nje 40cm zida kad smo morali igrati u zenici protiv udinesea ma čista glupost,ali izvlači ga što ima sve potrebne prostorije i sve je na njemu novo i ima te uvjete za kategoriju 3 dok ito jednom ne dođe u pitanje...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma nema kod nas neke potrebe za ogromnim tribinama. Najbitnije je urediti travnjak. A onda dolazi sve ostalo.
Mada realno kad pogledas da Zeljo i Sarajevo ne mogu/ne zele srediti travnjak(nakon proljeca to izglead uzasno, ili nakon 2-3 utakmice) onda je tesko ocekivati da stadion u Bijeljini ili sta ja znam gdje ima bolje uslove.
I mislim da se mora poraditi na sigurnosti tribine. Lijepo to zvuci kad kazes minimalno 3000, ali kakvi su prilazi tribinama? Da li ima odvojen parking prostor za gostujuce navijace? Kakvi su ulazi? Ko je bio na Grbavici zna da je ulaz za gostujuce navijace sve samo ne ulaz i siguran.
I kad smo vec kod te teme, moze li mi neko reci zasto se onako ulazi na Grbavicu? Ako se ne varam nekad su radili i oni pravi ulazi. Doduse nekad se navijaci znali biti i na drugoj strani tribine. Samo ono je brat bratu sramota.
Mada realno kad pogledas da Zeljo i Sarajevo ne mogu/ne zele srediti travnjak(nakon proljeca to izglead uzasno, ili nakon 2-3 utakmice) onda je tesko ocekivati da stadion u Bijeljini ili sta ja znam gdje ima bolje uslove.
I mislim da se mora poraditi na sigurnosti tribine. Lijepo to zvuci kad kazes minimalno 3000, ali kakvi su prilazi tribinama? Da li ima odvojen parking prostor za gostujuce navijace? Kakvi su ulazi? Ko je bio na Grbavici zna da je ulaz za gostujuce navijace sve samo ne ulaz i siguran.
I kad smo vec kod te teme, moze li mi neko reci zasto se onako ulazi na Grbavicu? Ako se ne varam nekad su radili i oni pravi ulazi. Doduse nekad se navijaci znali biti i na drugoj strani tribine. Samo ono je brat bratu sramota.
Celik!3,2,2.
Kucica u Sirokom se cak ne mora ni srusiti. Moze se dograditi jos jedan kat i da bude ravni krov gore, kao ona zgrada na Maksimiru izmedju zapada i istoka. Estetski lijepo izgleda, a imamo hrpu stadiona sa zgradama na coskovima, primjer stadion u Genovi. Samo nek ta kucica izgleda kao zgrada, da nije doslovno kuca i bit ce puno ljepse. Ofarbat ju u neku tamno plavo boju i uklopit ce se. Ovako bas bode oci.
Mislim da je Pecara skoro pa dosegla vrhnunac. Ispunjavaju tu trecu kategoriju, ali gdje su tu su. UEFA svake sezone poostri kriterije i kad tad ce i njima biti kraj. Da imaju prostora vjerujem da bi imali fenomenalan stadion, da bi bio simetrican i da bi ispunjavao sve uslove koje i sad ispunjava. Previse je skucen taj prostor, najbolje se vidi na google maps. Doslovno nemaju gdje. Mozda ce jos malo moci da rade nesto, ali bojim se da ce jako brzo kucnuti trenutak kada jednostavno ne budu u mogucnosti da naprave to sto UEFA trazi za trecu kategoriju. Tad ce vjerojatno razmisljat o novom stadionu. Ja se nadam da ce on biti izmjesten nekih stitonjak metara iza juzne tribine. Dosta je velika povrsina, mogu napraviti i parking, mozda i neki trzni centar pa da sve to bude rentabilno.
Siroki kao nogometni klub s ovim sistemom rada bas daje za pravo da vjerujemo da ce napraviti novi, ljepsi i moderniji stadion kada budu u mogucnosti. Nadam se samo da ga nece premjestiti dole gdje im je trening kamp, jer je predaleko. Ionako nemaju bas najbolju posjetu, jer je to malo mjesto, a izmjestanjem stadiona toliko daleko bi jos dodatno izgubili.
Mislim da je Pecara skoro pa dosegla vrhnunac. Ispunjavaju tu trecu kategoriju, ali gdje su tu su. UEFA svake sezone poostri kriterije i kad tad ce i njima biti kraj. Da imaju prostora vjerujem da bi imali fenomenalan stadion, da bi bio simetrican i da bi ispunjavao sve uslove koje i sad ispunjava. Previse je skucen taj prostor, najbolje se vidi na google maps. Doslovno nemaju gdje. Mozda ce jos malo moci da rade nesto, ali bojim se da ce jako brzo kucnuti trenutak kada jednostavno ne budu u mogucnosti da naprave to sto UEFA trazi za trecu kategoriju. Tad ce vjerojatno razmisljat o novom stadionu. Ja se nadam da ce on biti izmjesten nekih stitonjak metara iza juzne tribine. Dosta je velika povrsina, mogu napraviti i parking, mozda i neki trzni centar pa da sve to bude rentabilno.
Siroki kao nogometni klub s ovim sistemom rada bas daje za pravo da vjerujemo da ce napraviti novi, ljepsi i moderniji stadion kada budu u mogucnosti. Nadam se samo da ga nece premjestiti dole gdje im je trening kamp, jer je predaleko. Ionako nemaju bas najbolju posjetu, jer je to malo mjesto, a izmjestanjem stadiona toliko daleko bi jos dodatno izgubili.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Svaka čast za Široki, sad nam reprezentacija ne mora igrat samo u Zenici, moze malo i u široki brig
još kad bi se malo Tuzla aktivirala kako bi super bilo.
još kad bi se malo Tuzla aktivirala kako bi super bilo.
Ima li slika tog novog semafora?
-
UltrasZenica
- Kontakt:
imas na ovoj stranici par danasnjih slika https://www.facebook.com/ROBIJASI1988.orgisx je napisao/la:Ima li slika tog novog semafora?
Ako izuzmemo stubove, po meni je ovo najljepsa tribina u BIH.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ljepsa je tribina na kamberovica polju. Nisam iz zenice. 
Ne mogu je uzeti za najljepšu kad ima atletsku ispred.isx je napisao/la:Ljepsa je tribina na kamberovica polju. Nisam iz zenice.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pappy je napisao/la:Ako izuzmemo stubove, po meni je ovo najljepsa tribina u BIH.

Takodjer, nisam iz Zenice
Ljepota je u očima posmatrača.
Takođe, nisam iz Širokog Brijega.
Takođe, nisam iz Širokog Brijega.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ali atletska nije dio tribine.Pappy je napisao/la:Ne mogu je uzeti za najljepšu kad ima atletsku ispred.isx je napisao/la:Ljepsa je tribina na kamberovica polju. Nisam iz zenice.
Hayley <3
-
brigsiroki
- Kontakt:
Kviz: pronađi razliku
pecara nekad i sad

Odlicno, svaka cast za Siroki Brijeg
Jedini klub koji ulaze kako treba ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫