Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
#Marotta cautious about #Draxler: "differences to bridge. I promise a great number 10 for #Juve"[Laudisa]
Istetoviro bi Marottu na ledjima, Svevišnjeg mi.bianconeros je napisao/la:Hajmo all in na Veratti
Bice ba Vasquez ko hljeb. Mozda Texeira iz SahtaraIlFantasista je napisao/la:Marotta ne laze u izjavama, iskreno mislim da nema nista od Draxlera, samo ne znam ko bi mogao biti da druga opcija.
Nek' nas obraduje i svi sretni.
Jos jedna interpretacija danasnje izjave.Marotta "We like Draxler but there are some obstacles that made the negotiations to stop a bit."
IlCapitano je napisao/la:Jos jedna interpretacija danasnje izjave.Marotta "We like Draxler but there are some obstacles that made the negotiations to stop a bit."![]()
Ne vjerujem da je to definitivno gotovo kako je npr odmah za Cavanija ili Isca sasjeceno u korjenu, ali nije ni blizu.
Koliko mi znamo mozda govori samo o onome kad je Heldt negirao sve, a tek ce sad poslati novu ponudu.![]()
Ima 10 dana kako je sam i rekao. Sljedece sedmice u ovo vrijeme mislim da cemo imati novog veznog igraca.
Ne znam ja talijanski, prevedi sta je tacno rekao da rijesimo i to.Sissoko je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Jos jedna interpretacija danasnje izjave.Marotta "We like Draxler but there are some obstacles that made the negotiations to stop a bit."![]()
Ne vjerujem da je to definitivno gotovo kako je npr odmah za Cavanija ili Isca sasjeceno u korjenu, ali nije ni blizu.
Koliko mi znamo mozda govori samo o onome kad je Heldt negirao sve, a tek ce sad poslati novu ponudu.![]()
Ima 10 dana kako je sam i rekao. Sljedece sedmice u ovo vrijeme mislim da cemo imati novog veznog igraca.
Trebas procitat stranicu unazad, sve to ima vec.sarajlija je napisao/la:I Sandro lijevi bek iz porta bi mogao da potpise da vise ne gusim temu bit ce kako je sudjeno sto bi se reklo oprostite mi juventini mozda sam u ovih 10min postao naporan.