Mirza Teletović

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Mirza Teletović

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 19 avg 2015, 19:08

STEF je napisao/la:
Sto se tice Nurkica to sto se dogadja je posljedica bahatosti i pohlepi njegovog menadzera i njehovoj lakomislenosti sto je razumljivo jer je mlad.A stobse tice Mirze ja sam napisao sta mislim,a ti nastavi sa svojim stavovima,ali Mirza jest legenda i to ce ostati zauvijek.Ne moze niko izbrisati njegov uspjeh,pogotovo neko ko je ljubomoran i zavidi na tom uspjehu.Ostaje vam samo forum i tastatura da se tjesite.
Koji uspjeh?
To imamo svaki dan da neko iz nase lige krene pa dodje do NBA,ili osvaja titule u Spaniji.To po tebi nije uspjeh?
Pokusaj ti nesto slicno u svojoj bransi.

STEF
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la STEF » 19 avg 2015, 19:13

Opet to je njegov licni uspjeh i svaka mu cast ali zbog toga ne moze biti legenda reprezentacije kad sa njom nije napravio vise od predhodnika.Imao je sam par spektakularnih utakmica.
A sto se tog uspjeha tice evo Juka je sa 19 uradio sto on sa 27,i ima mnogo veci plafon.
Ja se najiskrenije nadam da ce svi nasi igraci igrati na sljedecem eurobasketu.

@nermin :lol: :thumbup:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 avg 2015, 19:32

Zamjerim sve trojici ali Mirzi najmanje, zbog povrede i načina na koji je to uradio. Dok Juki i Nihadu, pogotovo, zamjeram zbog njihovih gluposti. Da Juka nije radio ono što je radio u prošlosti sad mu niko ništa ne bi rek'o. Da je sve uradio kako dolikuje jednom sportašu sve bilo OK, ali malo ga i razumjem, on ima tek 20 godina i još uvijek dječije razmišlja i sve je ovo na nagovor njegovog menadžera ali ga ipak ovo ne opravdava. Za Nihada nema opravdanja, on nam više nije potreban, izdao nas je i može da ide.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 28 avg 2015, 01:43

[youtube][/youtube]

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 28 avg 2015, 02:10

TheChief je napisao/la:[youtube][/youtube]
Video je odlican :D Super nastavak na ovaj cuveni:

[youtube][/youtube]

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 01 sep 2015, 14:47

Unofficialpage je napisao/la:Zamjerim sve trojici ali Mirzi najmanje, zbog povrede i načina na koji je to uradio. Dok Juki i Nihadu, pogotovo, zamjeram zbog njihovih gluposti. Da Juka nije radio ono što je radio u prošlosti sad mu niko ništa ne bi rek'o. Da je sve uradio kako dolikuje jednom sportašu sve bilo OK, ali malo ga i razumjem, on ima tek 20 godina i još uvijek dječije razmišlja i sve je ovo na nagovor njegovog menadžera ali ga ipak ovo ne opravdava. Za Nihada nema opravdanja, on nam više nije potreban, izdao nas je i može da ide.
Mirza ima najbolji PR. Nihad nije moro nista pakovat.. ta vijest je bila usput a za juku se znalo odavno da nece..
da bi nas neki izdao, morao je prvo nesto golemo da ucini za nas.. a to se uvom slucaju nije desilo. tako da nas nisu izdali. jer nisu nikad ni bili neke posebne patriote. :bih:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 sep 2015, 16:55

.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 05 sep 2015, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 sep 2015, 16:59

Cemu pljuvanje @JackTheStripper?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 sep 2015, 17:15

Nemojte Mirze.. Onu dvojicu ako zelite :)

Mirza ipak ima na mjestu alibi, sve korektno.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 sep 2015, 17:32

tuzlak1987 je napisao/la:Nemojte Mirze.. Onu dvojicu ako zelite :)

Alibi mu je to sto se treba uigrati sa Sunsima, da sto bolje odigra ovu sezonu i da sljedece napravi iskorak u jaci tim ili jaci ugovor sa Sunsima, zato jer je potpisao jednogodisnji ugovor.
Daleko od tog da ga treba vrijedjati, pljuvati i sl. on je veoma dobara osoba, pravi sportista, al da je htio igrati, igrao bi.
Nad tobom sunce najljepše sja

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 sep 2015, 17:34

dakle mirza se oporavio ali radi preventive ne moze- NE DIRAJTE GA!
jUKA operisan, ne moze- HAJMO PLJUVATI JUKU!? fuj fuj fuj

ili ih obojicu pljujte ili ih ne dirajte i cekajte iduce evropsko da zaigraju.... ista situacija i oni bi da biraju, cak sta vise, juka se oporavlja a mirza je vec igrao NBA utakmice poslije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 sep 2015, 17:37

pinoglavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nemojte Mirze.. Onu dvojicu ako zelite :)

Alibi mu je to sto se treba uigrati sa Sunsima, da sto bolje odigra ovu sezonu i da sljedece napravi iskorak u jaci tim ili jaci ugovor sa Sunsima, zato jer je potpisao jednogodisnji ugovor.
Daleko od tog da ga treba vrijedjati, pljuvati i sl. on je veoma dobara osoba, pravi sportista, al da je htio igrati, igrao bi.
Alibi mu je taj da ne bi dobio uopste ugovor sa Sunsima da nije dao garanciju da nece otici. Oni ga ne bi potpisali radi zdravstvenog stanja i kartona da nije pristao da ostane i da rijese to...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 sep 2015, 17:39

aha....i juki isto tako su rekli da ako ode na EB da ce mu smanjiti platu i nece imati mjestu u startnoj petorci... eto , ni rijeci vise na juku

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 sep 2015, 17:42

Mirza je za razliku od Juke proslih godina dao dusu za reprezentaciju, cak i u bezveznim kvalifikacijama..

On da je u Jukinoj poziciji sigurno bi bio ovaj Eurobasket u BIH dresu. Ne mozes porediti neuporedivo jer Mirza nikada nije odsustvovao zbog NESPORTSKIH razloga kao Juka, koji i kada je zdrav iscenira sukob sa savezom.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 sep 2015, 17:51

tuzlak1987 je napisao/la:Mirza je za razliku od Juke proslih godina dao dusu za reprezentaciju, cak i u bezveznim kvalifikacijama..

On da je u Jukinoj poziciji sigurno bi bio ovaj Eurobasket u BIH dresu. Ne mozes porediti neuporedivo jer Mirza nikada nije odsustvovao zbog NESPORTSKIH razloga kao Juka, koji i kada je zdrav iscenira sukob sa savezom.
iscenira... ok... juka je odbio igrsati ljetnu ligu a igrao za MLADU REPKU NA KVALIFIKACIJAMA NEKIM....sta sad?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 sep 2015, 17:56

Nije odbio ljetnu ligu, to je bilo nakon toga. Ljetnu ligu je igrao i tada se nije pojavio sa seniorskom reprezentacijom nakon sto je draftovan.

Nakon toga kada je bio zdrav u Denveru i igrao nije dosao na okupljanje sa reprezentacijom. Mirza jeste se pojavio uvijek dok je bio u NBA, Jusuf od drafta nikada. Sada Mirza nije najbolji i nema ga zbog cisto sportskih razloga..

Jednostavno Djedovic nema nikakav alibi, Nurkic ima za ovaj Euro ali nije imao za prosla dva puta, Mirza prvo put odsustvuje zbog dobrog alibija. Za razliku od Nurkiva je dao sve od sebe zadnjih 6-7 godina..

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 05 sep 2015, 18:09

Nemamo od pljuvanja nista !Mirza ziv ti nama bio plako sam ko godina kad sam cuo da si tesko bolestan i nikad mozda vise neces igrat kosarku .Mirza je nasa legenda i fala bogu da se oporavio .Ljudi sve j eovo samo sport a zivot je zivot.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 05 sep 2015, 20:31

tuzlak1987 je napisao/la:Nije odbio ljetnu ligu, to je bilo nakon toga. Ljetnu ligu je igrao i tada se nije pojavio sa seniorskom reprezentacijom nakon sto je draftovan.

Nakon toga kada je bio zdrav u Denveru i igrao nije dosao na okupljanje sa reprezentacijom. Mirza jeste se pojavio uvijek dok je bio u NBA, Jusuf od drafta nikada. Sada Mirza nije najbolji i nema ga zbog cisto sportskih razloga..

Jednostavno Djedovic nema nikakav alibi, Nurkic ima za ovaj Euro ali nije imao za prosla dva puta, Mirza prvo put odsustvuje zbog dobrog alibija. Za razliku od Nurkiva je dao sve od sebe zadnjih 6-7 godina..
Nije, nit je igrao ove godine...

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 sep 2015, 20:39

Recimo da je Nurkicu povreda razlog, zelim da vjerujem da jest.

Djedovicu i Teletovicu je ovo nikakvo opravdanje, a pogotovo ne razlog da ne dodju, naravno Djedovic je prevazisao i Preldzica, a Mirzu ipak pored svega ne treba stavljati u ni blizu isti kos kao Djedovica.

Medjutim, cinjenica je jedna, da su i jedan i drugi neopravdano izostali iz reprezentacije sa razlikom da je Teletovic uvijek dobrodosao nazad u reprezentaciju zbog svih prethodnih godina koje je bio tu, dok Herr Djedovicu treba zalupiti vrata reprezentacije jednom za sva vremena, a ukoliko bude pozvan i vrati se pokazati dobro koliko vise nije dobrodosao u istu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 05 sep 2015, 20:39

Pantelija je napisao/la:dakle mirza se oporavio ali radi preventive ne moze- NE DIRAJTE GA!
jUKA operisan, ne moze- HAJMO PLJUVATI JUKU!? fuj fuj fuj

ili ih obojicu pljujte ili ih ne dirajte i cekajte iduce evropsko da zaigraju.... ista situacija i oni bi da biraju, cak sta vise, juka se oporavlja a mirza je vec igrao NBA utakmice poslije
Momak plitak si, Mirza i Jusuf se ne mogu porediti. MT da je ostao u Netsima igro bi 100%, a Juka da je u bilo kojem klubu nebi igrao, da ima sve moguće dozvole i da je zdrav opet nebi igrao.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], CAZIN i 5 gostiju.