BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bogme, valja mu poslije USO braniti 3 osvojena fjucersa godinu ranije pa jos par solidnih rezultata kasnije, a to de facto ne moze na ch nivou. Mozda ga zapadne neki rezultat u dvorani, ali to ce mu biti riskantno jer tada prijeti da ispadne iz Top 300 ako ne bude pobjeda!
Branjenje bodova je za igrače koji su na 200+ mjestu najmanji problem, nivo igre je bitan...ako ga digne, bodovi će doći
Tomo mamlaz Brkić
Podijeljeni su WC-ovi, Aldin je zvanično IN, iako je to odavno jasnoremA1 je napisao/la:Šetkić treća alternativa za kvale US Opena. Ima nade

-
- Kontakt:
Dea u 1/4 finalu u Tunisu. Ponovo lagana pobjeda 6-1 6-2. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sljedeće sedmice:
Damir - kvale Winston - Salem
Aldin, Mirza, Tomo - kvale US Open.
Očekujem da Damir napokon krene da igra i da krene da pobjeđuje. Nadam se da se dobro odmorio i pripremio za ove turnire. Od Mirze očekujem da nastavi sa onim igrama i da uđe u MD US Opena. Od Aldina i Tome ne znam šta očekivat, prolazak 1. kola bi bilo odlično.
Svaka čast Dea, ali mislim da bi trebala početi igrati malo jače turnire. Ovako sporo napreduje.
Damir - kvale Winston - Salem
Aldin, Mirza, Tomo - kvale US Open.
Očekujem da Damir napokon krene da igra i da krene da pobjeđuje. Nadam se da se dobro odmorio i pripremio za ove turnire. Od Mirze očekujem da nastavi sa onim igrama i da uđe u MD US Opena. Od Aldina i Tome ne znam šta očekivat, prolazak 1. kola bi bilo odlično.
Svaka čast Dea, ali mislim da bi trebala početi igrati malo jače turnire. Ovako sporo napreduje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Moze se fino napredovati i na futures turnirima, samo sto moras ulazit u finale ili osvajati ih.. sto je ove godine uradila Jelena a prosle Tomo.
Imali gdje da se vidi Prize/Money za US Open Qualifikation
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://www.usopen.org/en_US/about/histo ... money.htmlAnelMid je napisao/la:Imali gdje da se vidi Prize/Money za US Open Qualifikation
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza je 18. na challenger listi sa 309 bodova.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je prvih osam.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Prvih 7 ide,a 8 bude neki od domacih igraca koji dobija WC.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ne razumijem Mirzin raspored u 36. sedmici.
Nema ga na listi za St. Remy, koji se igra na hardu. I onda od svih challengera na zemlji on izabrao Genovu, gdje ima toliko boljih zemljaša, umjesto da ode u Maroko, gdje bi bio 4-5. nosioc
Nema ga na listi za St. Remy, koji se igra na hardu. I onda od svih challengera na zemlji on izabrao Genovu, gdje ima toliko boljih zemljaša, umjesto da ode u Maroko, gdje bi bio 4-5. nosioc

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Treba platiti avion do Maroka 

Tacno, ali mislim da se nikad nije odazvalo svih prvih sedam igraca. Razlog, sitna lova za tenisere koji vec u rubrici prize money imaju zaradjenih sest nula. Cini mi se da je prosle godine otkazalo 3-4 igraca, medju kojima Muller. Luksemburzaninu je slab motiv ici kad je vec zaradio 3 miliona, recimo. Tu vidim sansu za Mirzu jer on planira skoro sve turnire igrati na ch nivou pa uz malo otkaza i bar njegova dva finala, bio bi blizu.alex1991 je napisao/la:Prvih 7 ide,a 8 bude neki od domacih igraca koji dobija WC.
220000€ Turnier ja mislim da to nije razlog otkazaBiki je napisao/la:Tacno, ali mislim da se nikad nije odazvalo svih prvih sedam igraca. Razlog, sitna lova za tenisere koji vec u rubrici prize money imaju zaradjenih sest nula. Cini mi se da je prosle godine otkazalo 3-4 igraca, medju kojima Muller. Luksemburzaninu je slab motiv ici kad je vec zaradio 3 miliona, recimo. Tu vidim sansu za Mirzu jer on planira skoro sve turnire igrati na ch nivou pa uz malo otkaza i bar njegova dva finala, bio bi blizu.alex1991 je napisao/la:Prvih 7 ide,a 8 bude neki od domacih igraca koji dobija WC.
Znam koliki je nagradni fond, ali garantirano ti je samo 6300 dolara (participation), pa ako je zemlja koju 'ne ljubis' i ostanes kratkih rukava u grupnoj fazi, vise neces zaraditi, tako da premorenost i slab novcani motiv je, po meni, glavni razlog otkaza igraca. Nemoguce da su svi bili povrijedjeni a do tada igrali.
Sad vidim,prosle godine otkazao je u generalnom plasmanu za zavrsni ATP Challenger Tour Finals: No 1, No. 5, No. 6, No.8, No. 10,No.12.No 13. To ne mogu biti povrede. Bili su to: Muller, Soeda, Goffin, Ramos, Struff, Cuevas i Ilhan. Mislim da svi imaju zaradjenih preko miliona.
Sad vidim,prosle godine otkazao je u generalnom plasmanu za zavrsni ATP Challenger Tour Finals: No 1, No. 5, No. 6, No.8, No. 10,No.12.No 13. To ne mogu biti povrede. Bili su to: Muller, Soeda, Goffin, Ramos, Struff, Cuevas i Ilhan. Mislim da svi imaju zaradjenih preko miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.