Policeman je napisao/la:posto je spanska liga u pitanju ide Soldado preko 20 golova ove sezone

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Policeman je napisao/la:posto je spanska liga u pitanju ide Soldado preko 20 golova ove sezone

problem je sto su Gomesa, Rodriga i Cancela tek ove godine sluzbeno kupili a to im je 60m eura pa nesmiju puno trositi zbog ffp-aJoeBleck je napisao/la:Atletico i Sevilla odradili fantastican posao ovo ljeto.Samo se nadam ostanku Krcowyaka i to ce biti nagazna mina u LP.
Valencija totalno podbacila , ocekivao sam da kvalitetom stignu Atletico a ono Atletico igracki sve blizi Barci i Realu a Valencija debelo iza Seville.
Razumljivo.andro234 je napisao/la:problem je sto su Gomesa, Rodriga i Cancela tek ove godine sluzbeno kupili a to im je 60m eura pa nesmiju puno trositi zbog ffp-aJoeBleck je napisao/la:Atletico i Sevilla odradili fantastican posao ovo ljeto.Samo se nadam ostanku Krcowyaka i to ce biti nagazna mina u LP.
Valencija totalno podbacila , ocekivao sam da kvalitetom stignu Atletico a ono Atletico igracki sve blizi Barci i Realu a Valencija debelo iza Seville.
Da pojasnimJoeBleck je napisao/la:Razumljivo.andro234 je napisao/la:problem je sto su Gomesa, Rodriga i Cancela tek ove godine sluzbeno kupili a to im je 60m eura pa nesmiju puno trositi zbog ffp-aJoeBleck je napisao/la:Atletico i Sevilla odradili fantastican posao ovo ljeto.Samo se nadam ostanku Krcowyaka i to ce biti nagazna mina u LP.
Samo ne kontam na osnovu cega su Rodriga i Cancela otkupili ?Cime su to oni zaduzili klub da se moraju dati grdne pare za njih.
Mendes rulezz.
Nacionalistički klub.Adi_Zepce je napisao/la:Presretan sam sto je Athletic osvajc Superkupa. Dugo se nisam radovao ovako uspjehu nekog kluba, koji mi bas nije skroz na srcu. Cestitke Baski
Jeste vala seru sa tom patetikom..Mancini je napisao/la:Nacionalistički klub.Adi_Zepce je napisao/la:Presretan sam sto je Athletic osvajc Superkupa. Dugo se nisam radovao ovako uspjehu nekog kluba, koji mi bas nije skroz na srcu. Cestitke Baski

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.