FK Sloboda (opšte diskusije)

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda (opšte diskusije)

Post Postao/la vlakanje » 15 avg 2015, 14:48

prosle godine se igralo bez gostujucih navijaca iz sigurnosnih razloga.
ove godine vraceni pred tuzlom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 avg 2015, 15:55

vlakanje je napisao/la:prosle godine se igralo bez gostujucih navijaca iz sigurnosnih razloga.
ove godine vraceni pred tuzlom.
mah to onda MUP odlucuje...jer je na stadionu i box bio spreman , kao i tampon zona..cak i zastitari sjedili u boxu, cekali ih itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 avg 2015, 16:55

I bolje je sto su vraceni, nemamo mi uslove na stadionu da primimo goste u rizicnim utakmicama.. Bezveze bi bilo problema i nacionalizma
Kada budu neka dolaze gostujuci navijaci..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 avg 2015, 17:35

treba nas suspendovat dok ne obezbijedimo sve uslove

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 15 avg 2015, 18:42

tuzlak1987 je napisao/la:I bolje je sto su vraceni, nemamo mi uslove na stadionu da primimo goste u rizicnim utakmicama.. Bezveze bi bilo problema i nacionalizma

Glupa ti je prica, a evo i zasto:
Ako u tz nema uslova da se smjeste gostujuci navijaci onda se to kaze i ljudi ne bacaju pare na prevoz i ne krecu. Ili ti je drago sto su pukli oko 3 milje na prevoz? Ako je to, onda svaka cast!
Je l' sad treba da se tjera inat pa da se i navijaci iz tz vrate kad budu na ulazu na stadion u bl? Ja sam protiv toga, pogotovo sto znam kakav je usran osjecaj kad zavisis od tamo nekog drota koji se ponasa kako mu qrzu cejf!

Tuzla ima sve potrebne uslove za prihvacanje navijaca, i juce je bilo sve spremno.
Nije situacija kao u foci prosle godine.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 avg 2015, 18:49

nazalost, nema potrebne uslove...za prihvat 50-70 navijaca mozda i moze nekako... i to opet da bude nategnuto kad budu prolazili ispod i pored zapadne tribine...a ako dodje neka grupa od 300-400 navijaca to ce opet cirkus da bude

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 avg 2015, 18:55

vlakanje je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:I bolje je sto su vraceni, nemamo mi uslove na stadionu da primimo goste u rizicnim utakmicama.. Bezveze bi bilo problema i nacionalizma

Ako u tz nema uslova da se smjeste gostujuci navijaci onda se to kaze i ljudi ne bacaju pare na prevoz i ne krecu. Ili ti je drago sto su pukli oko 3 milje na prevoz? Ako je to, onda svaka cast!
Je l' sad treba da se tjera inat pa da se i navijaci iz tz vrate kad budu na ulazu na stadion u bl? Ja sam protiv toga, pogotovo sto znam kakav je usran osjecaj kad zavisis od tamo nekog drota koji se ponasa kako mu qrzu cejf!

Tuzla ima sve potrebne uslove za prihvacanje navijaca, i juce je bilo sve spremno.
Ispade kao da se ja vama smijem ali nije uopste tako.. Mi moramo napraviti istok i onda cemo moci primati. Ovako nema sanse jer bude cirlus.. Pobili bi se, gadjali se, bio bi prekid utakmice, a da vas uvedu na stadion morate proci pored domacih navijaca..

Jednostavno nema kada dolaze ultrasi

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 avg 2015, 18:57

vlakanje je napisao/la:

na stadionu su bili spremni da docekaju lesinare, prostor je bio ogradjen i obezbjedjenje postavljeno....... sta se desilo u putu izmedju lesinara i murije pojma nemamo. a sto se tice vracanja mi smo rekorderi najgore mi je bilo kad su nas vratili iz Sirokog i Trebinja :facepalm:
Sloboda Tuzla

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 avg 2015, 19:02

Lesinarima je u startu ostao bus u kvaru pa dok su nasli zamjenu dosli su prekasno do Lukavca odakle ih je policija vratila.
tuzlanska Sloboda

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 15 avg 2015, 19:47

zlajci je napisao/la:Lesinarima je u startu ostao bus u kvaru pa dok su nasli zamjenu dosli su prekasno do Lukavca odakle ih je policija vratila.
To je to.
Vraceni jer jednostavno murija nije htjela da sebi pravi posla oko pretresa i ispracanja iz grada zarad njihovih pola sata boravka na utakmici. Nje bilo drugih problema.

Razumijem ja vasu pricu, slazem se sa izrecenim ali isto tako znam da sam dolazio u tz nekoliko puta i ne vidim problem u smjestaju. Nikakve razlike nema u odnosu na grbavicu (ona mreza tamo i nije nesto).
Kad dolaze sarajlije ili zrinjski, to je druga prica...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 avg 2015, 20:09

vlakanje je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Lesinarima je u startu ostao bus u kvaru pa dok su nasli zamjenu dosli su prekasno do Lukavca odakle ih je policija vratila.
To je to.
Vraceni jer jednostavno murija nije htjela da sebi pravi posla oko pretresa i ispracanja iz grada zarad njihovih pola sata boravka na utakmici. Nje bilo drugih problema.

Razumijem ja vasu pricu, slazem se sa izrecenim ali isto tako znam da sam dolazio u tz nekoliko puta i ne vidim problem u smjestaju. Nikakve razlike nema u odnosu na grbavicu (ona mreza tamo i nije nesto).
Kad dolaze sarajlije ili zrinjski, to je druga prica...
Ma kakvi god neuslovi bili na Tusnju, redovno su dolazili gostujuci navijaci bez nekih velikih incidenata. Kad je prosle sezone dosao veliki broj Manijaka ili Pitara, zasto ne bi moglo 50-100 Leseva.
Ocito da je problem ispao jos ranije, ako je istina sto Zlajci kaze, tako da je policiji bilo lakse ih vratiti kuci nego ispostovati momke da odgledaju i bodre svoje igrace barem nakratko, a oni da odrade profesionalno i moralno svoj posao. Ali policija ko policija, uvijek se njihovo pika...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 19 avg 2015, 17:44

Je li Skahic u konkurenciji za utakmicu sad za vikend ? znate li sta novo ili je isto ko sto je bilo..
#musvdg

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 avg 2015, 17:59

1922VFC1981 je napisao/la:Je li Skahic u konkurenciji za utakmicu sad za vikend ? znate li sta novo ili je isto ko sto je bilo..
Oficijalna stranica nije jos nista potvrdila, ali moguce je da ce se zavrsiti saga narednih dana pa da ce igrati protiv Viteza, Zelje, Veleza nekad tad..

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 avg 2015, 20:05

Imate snimak utakmice protiv borca na vedatorovoj stranici :thumbup: na youtube
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 avg 2015, 19:19

Ma bravo cestitam!!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 avg 2015, 19:24

MCMXLVI je napisao/la:Ma bravo cestitam!!!
mani lafine, nećete dobit' Husrefa :mrgreen:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 avg 2015, 19:34

Hehe ma nema veze neka njega kod vas (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 avg 2015, 19:40

zezam se :P

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 22 avg 2015, 21:29

Chinaglia je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Ma bravo cestitam!!!
mani lafine, nećete dobit' Husrefa :mrgreen:
Mozemo im samo klepiti Benku u Januaru covjek je dosao da se bori za titule :D

Salim se dobar je i neki mrki :njanjanja:
samo Sloboda

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 avg 2015, 12:43

Svaka cast na pobjedi borit cete se vi za sami vrh ove sezone kao sto sam i pisao na pocetku sezone. Imate jako dobar igracki kostur. Sada jos samo trebate dovesti par pojacanja na pravim pozicijama ove polusezone. Naravno i trener vam je odlican. Vitez je opasan protivnik sa novim trenerom i dobrim pojacanjima samo vi ste ipak bolji i u naletu ste. Domaci teren bi isto trebao da olaksa pobjedu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, tuitamo i 16 gostiju.