zato sto zadnji skonta folsubzero81 je napisao/la:vozicu, znas li ti onu narodnu ko se posljednji smije najsladje se smije.

Moderator/ica: vlakanje
zato sto zadnji skonta folsubzero81 je napisao/la:vozicu, znas li ti onu narodnu ko se posljednji smije najsladje se smije.
Ekipa nije losa, cvrsta je dosta, fali vam jedan spic i vezni, dosta vam je znacio odlazak Bilbije i Vranjesa kao i trenera Stojnica, da ste imali njih vrlo lako bi jedan trofej mogao zavrsiti u BL.EastStand je napisao/la:?, ова " не ' ". - се " $ " $ ". & ¥ $, на " се $ ? у пар наврата, " $!!!
Hebiga sad druže ti od Sarajeva napravi Beograd nemoj nas baš toliko potcjenjivatčamac je napisao/la:@ simpatizer
Ma ima derbi navijača, ali zar ono sinoć nije bio derbi. Ako neće na ono doć i navijati pa onda ne znam na šta će.
Kad 'vako na brzinu sračunaš BL je negdje k'o pola Sarajeva, a u Sarajevu dva kluba. Znači to bi tu negje trebalo biti. Doduše Želju pogura i jaka "dijaspora".
Ako sam dobro čuo onaj komentator sinoć reće da su karte bile 3 i 5 KM. Pa to je u rangu Zenice i pitarskog sjevera. Dakle, vrlo pristupačne cijene.
To za Zvijezdu i Partizan e to je već malo veći problem. Rekao bih čak i kriza identiteta. Toga prije rata nije bilo toliko jer su u BL pravi banjalučani bili većina i živjeli za Borac. Nažalost, sad ih skoro da i nema tako da me i ne ćudi.
Prvo. Banjaluka je danas poprilicno veca od pola Sarajeva.čamac je napisao/la:@ simpatizer
Ma ima derbi navijača, ali zar ono sinoć nije bio derbi. Ako neće na ono doć i navijati pa onda ne znam na šta će.
Kad 'vako na brzinu sračunaš BL je negdje k'o pola Sarajeva, a u Sarajevu dva kluba. Znači to bi tu negje trebalo biti. Doduše Želju pogura i jaka "dijaspora".
Ako sam dobro čuo onaj komentator sinoć reće da su karte bile 3 i 5 KM. Pa to je u rangu Zenice i pitarskog sjevera. Dakle, vrlo pristupačne cijene.
To za Zvijezdu i Partizan e to je već malo veći problem. Rekao bih čak i kriza identiteta. Toga prije rata nije bilo toliko jer su u BL pravi banjalučani bili većina i živjeli za Borac. Nažalost, sad ih skoro da i nema tako da me i ne ćudi.
ахахахаахахаахах ?EastStand je napisao/la:Ево ? ' за ". >>><<<
Haj' nećemo o tome. To je skroz druga tema. Reći ću samo da znam bolje o BL nego što misliš i da od te 2/3 prijeratnog stanovništa što je ostalo vrlo je malo pravih banjalučana, ali ne bitno je to sad.Simpatizer je napisao/la:Prvo. Banjaluka je danas poprilicno veca od pola Sarajeva.čamac je napisao/la:@ simpatizer
Drugo. Za ovaj klub navijaju samo ljudi iz Bl i odredjeni broj ljudi u okolini. Dobro, imamo znacajne simpatije i malo dalje, npr. u Derventi.![]()
Trece. Karte su bile 3 i 5, ali donedavno su bile 5 i 8, pa je opet posjeta bila veoma dobra. Jesenas smo imali pun stadion protiv vas, Sarajeva i Zrinjskog. Ove sadasnje cijene su, po rijecima Uprave, nagrada za odanost publike u dosadasnjem dijelu sezone.![]()
Cetvrto. Navijanje za Zvezdu i Partizan nije i ne moze biti kriza identiteta, vec pravo na izbor svakog pojedinca!
Peto. I prije rata ovdje je bio znacajan broj simpatizera Zvezde i Partizana. Nemoj da se petljas u ono sto ti nije poznato! To mi nije drago, ali je tako.
Sesto. I ovdje bih te zamolio da ne pametujes! U Banjaluci i dalje zivi oko 2/3 predratnog stanovnistva. Procjene su da je oko 80000 ljudi, koji su protjerani sa svojih ognjista, zavrsilo u Banjaluci. Tu ima i odredjen broj sarajlija. Dvojica su moje radne kolege.Nemoj me tjerati da se osvrcem na promjene u strukturi stanovnistva u tvom, ali i ostalim gradovima u cijelom regionu! Zalazimo u politiku a to nije lijepo!
25 $, " ?, % се " $.subzero81 je napisao/la:stanceski je igrac Borac i trebalo bi da ima ugovor na jos najmanje godinu dana. A to o uzimanju igraca Borca mozes samo da sanjas
slazem se sa tim da moze sanjati da ce kod nas...ipak ste vi od vojvodine filijala...subzero81 je napisao/la:stanceski je igrac Borac i trebalo bi da ima ugovor na jos najmanje godinu dana. A to o uzimanju igraca Borca mozes samo da sanjas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.