remA1 je napisao/la:šta je sa onim Karasevom iz Brooklyna? I on je valjda Rus.. ali izgleda da ne igra.
@EmirTM87 košarka ipak ima tu neku čar
fakat,nema ga na spisku,sad pogledah,cak ni kauna,a mozgov je na spisku
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
remA1 je napisao/la:šta je sa onim Karasevom iz Brooklyna? I on je valjda Rus.. ali izgleda da ne igra.
@EmirTM87 košarka ipak ima tu neku čar
Mislim da ne, baš nema zvijezdafilip13 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:A i mozgovfilip13 je napisao/la:a moguce,ne igra im hryapa izgleda,a i kirilenko je zavrsio sa kosarkom
uh,ako ni njega nema onda se moize sa njima igrati,a kaun,igra li on?
Slatinash_7 je napisao/la:Ma Rusija nema dva ozbiljna igraca u ekipi i njih,jednako kao i nas mogu izvuci neke druge stvari poput jakih priprema i dobrog trenera,uz par igraca koji ce dati od sebe vise nego inace jer im je prilika pala s neba..Od jacih igraca tu je Monya kojeg nikad nisam gotivio,Voroncevic koji je fin igrac i eto taj Ponkrashov,ljevak solidnog suta i Fridzon takodje suter..Sve ostalo je tanko i ja tu vidim nasu sansu za pobjedom.Naravno isto mozemo i protiv Finske jer Ivanovic nece dozvoliti da nam daju 20+ trica u nekom ludom ritmu vec ce igru maximalno usporiti..Poljska ima to sto ima u Gortatu,Lampeu i tom Amerikancu,nema tu puno poena s obzirom da smo i mi jaki pod kosem.Izrael uvijek nezgodan,maximalno uigran sa igracima iz njihovog prvenstva ali i to se moze dobiti..Ova me situacija podsjeca na one kvalifikacije sa Gruzijom i ne znam jos sa kim smo u grupi bili,sve tijesne utakmice,na kraju smo imali samo 1 poraz,mozda tako bude i sada uz puno srecejedino sa kim se 99% ne mozemo nositi jesu Francuzi..Sve ostalo ce siguran sam biti u 5 razlike na jednu ili na drugu stranu..
Slatinash_7 je napisao/la:@filip13 ne igra ni jedan ni drugi,ni Kaun ne igra kao ni Khryapa a i Kirilenko se oprostio..Najpoznatija imena su im Monya,Ponkrasov,Fridzon i Voroncevic..Kvotsov igrao nekad nesto,danas tek jedan od mnogobrojnih skoro pa propalih talenata..
Koliko ja znam Shved je povrijedjen nesto..odgledao sam ovaj turnir beograda nije ga bilo u sastavu..Bikov davno bio neki igrac,koliko sam ja spazio ni njega nije bilo u sastavu..Opasan im je ovaj centar Pateev ili tako nesto se zove,skroz visok,dobro rola pik,mogao bi biti otkrice prvenstva kao svojevremeno Mozgov i Kaun..Osim Francuza ponavljam nema puno ozbiljnije ekipe od nas u grupi,vrlo lako se moze desiti i 4-1 da imamo ali isto tako i 0-5..nadam se samo da ce Dusko naci lijeka za ove tradicionalno nam nezgodne Fince i to bi za mene bila i najveca pobjeda,da imamo neki sistem,borba do zadnje minute,skok i kontrola lopte kao najvazniji elementi na kojima cemo graditi igru..promovirati Buzi i Vrabca kad vec nece igrati Atic i Musa..filip13 je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:@filip13 ne igra ni jedan ni drugi,ni Kaun ne igra kao ni Khryapa a i Kirilenko se oprostio..Najpoznatija imena su im Monya,Ponkrasov,Fridzon i Voroncevic..Kvotsov igrao nekad nesto,danas tek jedan od mnogobrojnih skoro pa propalih talenata..
ni shved ne igra?,sta je sa bikovom?
Što, šta je sad sa Atićem?Slatinash_7 je napisao/la:Koliko ja znam Shved je povrijedjen nesto..odgledao sam ovaj turnir beograda nije ga bilo u sastavu..Bikov davno bio neki igrac,koliko sam ja spazio ni njega nije bilo u sastavu..Opasan im je ovaj centar Pateev ili tako nesto se zove,skroz visok,dobro rola pik,mogao bi biti otkrice prvenstva kao svojevremeno Mozgov i Kaun..Osim Francuza ponavljam nema puno ozbiljnije ekipe od nas u grupi,vrlo lako se moze desiti i 4-1 da imamo ali isto tako i 0-5..nadam se samo da ce Dusko naci lijeka za ove tradicionalno nam nezgodne Fince i to bi za mene bila i najveca pobjeda,da imamo neki sistem,borba do zadnje minute,skok i kontrola lopte kao najvazniji elementi na kojima cemo graditi igru..promovirati Buzi i Vrabca kad vec nece igrati Atic i Musa..filip13 je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:@filip13 ne igra ni jedan ni drugi,ni Kaun ne igra kao ni Khryapa a i Kirilenko se oprostio..Najpoznatija imena su im Monya,Ponkrasov,Fridzon i Voroncevic..Kvotsov igrao nekad nesto,danas tek jedan od mnogobrojnih skoro pa propalih talenata..
ni shved ne igra?,sta je sa bikovom?
Aha, mislio sam da to nije toliko ozbiljna povreda al' dobro ako jeste onda se ne treba forsirati momakSlatinash_7 je napisao/la:Pa valjda je otisao zglob sta li vec,makar se tako pisalo,nisam ni ja vise siguran sta citam i oko nasih a Bgm i oko stranih kosarkasa..Uveliko se igraju pripremne utakmice,mi nemamo ni statistika za vecinu meceva nit koji vrag..zato se moja prica najvise i bazirala na Rusiji koju sam pogledao tri puta u ovim pripremnim utakmicama i to je to..
I ja bih volio da Buza preuzme vise odgovornosti ,da uzme vise suteva na sebe, ali ne vjerujem da ce to biti slucaj jer u ove dvije prijateljske tekme sto sam gledo protiv turske i grcke odigrao je svega nekih 15-20min zajedno ako ne i manje, nekako ko da ga ivanovic i ne gotivi bas, jer i ono sto je igrao uglavnom cim primi pas gleda gdje je gordic ili renfroe da im doda, ne uzima na sebe odgovornost da proba 1 na 1 ili sutem eventualno vjerovatno takve je ovlasti dobio nadam se da ce na prvenstvu imati biti drugacije da ce imati oko 25-30mpg i da ce uzimati 7-10 suteva po utakmici jer u ovakvom sastavu mislim da je on uz kikanovica nas najpotentniji igrac u ofanzivilumani je napisao/la:Mah dobiti cemo Ruse a mozda i Poljake...Ja mislim da ce neko od mladih da iskorsiti pruzenu priliku..Mozda Buza proradi..
Teško će buza imati 5-10 minuta, sutati će samo ako bude otvoren i ići će u prodor samo u sličnim situacijama njegovo će biti da rilja u odbrani i ganja skokovemirsad993 je napisao/la:I ja bih volio da Buza preuzme vise odgovornosti ,da uzme vise suteva na sebe, ali ne vjerujem da ce to biti slucaj jer u ove dvije prijateljske tekme sto sam gledo protiv turske i grcke odigrao je svega nekih 15-20min zajedno ako ne i manje, nekako ko da ga ivanovic i ne gotivi bas, jer i ono sto je igrao uglavnom cim primi pas gleda gdje je gordic ili renfroe da im doda, ne uzima na sebe odgovornost da proba 1 na 1 ili sutem eventualno vjerovatno takve je ovlasti dobio nadam se da ce na prvenstvu imati biti drugacije da ce imati oko 25-30mpg i da ce uzimati 7-10 suteva po utakmici jer u ovakvom sastavu mislim da je on uz kikanovica nas najpotentniji igrac u ofanzivilumani je napisao/la:Mah dobiti cemo Ruse a mozda i Poljake...Ja mislim da ce neko od mladih da iskorsiti pruzenu priliku..Mozda Buza proradi..
Sa nama je sve mogućeUnofficialpage je napisao/la:Kad sve izgubimo a samo Francuze pobjedimo
Kakogod, reprezentacije uvijek dolaze s nekim oslabljenim sastavima. Amerikanci dodju s nekom petom ekipom. Jbs to takmicenje onda, ili nek nesto mijenjaju ili nek ga gase.filip13 je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:Meni fakat nije jasno, da li su ta takmicenja reprezentacija totalno nebitna u ovom sportu? Termini odigravanja EP i SP su dok jos traju lige, klubovi naravno ne pustaju najbolje igrace zasto i bi ipak ih oni placaju, reprezentacije igraju s nekim lijevim timovima, neke reprezentacije odustaju od prvenstava..koji qrac jbte.
Zato je fudbal najbolji sport bio i bice. EP i SP su svetinje, zna se cekas 4 godine na to i kad docekas konacno, igra se na kraju prvenstava i svi igraci su dostupni. Jedva cekaju da prvenstvo pocne i naravno tamo daju sve od sebe.
kad to traju lige u terminima SP i EP,u kojim drzavama?