pa sve ti je jasno kad ti se takvi igraci smiju, zamisli da drzi govor Iveticu, Kisi, Ahmetovicu, Zebi sta bi tek tad bilo. a stipu me posljeratnih desavanja i Hadziahmetovic uzeo tri titule s Celikom a ne zna koliko igraca na terenu igra (imali smo se prilike uvjeriti i u njegove kvalitete)Skver je napisao/la:Ma ja, covjek odveo Buducnost u kup UEFA, a ovdje mu se smijali igraci sa kojima je raspolagao ranga kantonalne lige....i jos jednom svaka mu cast......nabijem na onu stvar sve ove domace "strucnjake"......pametovali po carsiji i ismijavali Slobodu i Azmira "seljaka" nekog amerikanca......pocevsi od najstarijeg Rize Meskovica kojemi je nudjeno da bude sef omladinske skole pa do Soka i kompanije koji su ko zadnje kurave cekali da vide sta ce se desiti sa Slobodom......stipu mi te frajercice i pokusaje od igraca i njihove spike koji su tad sticajem okolnosti skupljani po cesti da igraju za Slobodu.fukaratz je napisao/la:Skver ja tebe smatram ozbiljnim momkomSmailu svaka cast sto nas je preuzeo u trenutku kada niko nije htio (mada mnogim nije ni ponudjeno), ali njegove metode se i dan danas prepricavaju u svlacionici Slobode, naravno u negativnom smislu
popricaj s par igraca iz njegovog mandata........ dovoljno je reci da im frajer drzi svaki put isti govor u svlacionici a da toga nije svjestan, pa mu se stariji ubacuju u rijec a mladji umiru od smijeha, Smail samo nijemo posmatra. svaki trening isti, autoriteta ni na mapi
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
kad pročitam pojedine komentare na Faceu, dođe mi da se ubijem na najbolniji mogući način 
Pa sto to neki drugi treneri nisu uzimali prvenstva kad je taj Hadziahmetovic uzimao titule ili sto to neki drugi trener ne odvede Slobodu u kup UEFA, znam ima raznih okolnosto sto i zbog cega, nisam nigdje napisao da je Smail vrhunski trener, al me nasmija to smijanje igraca koji nisu znali sastaviti dva yebena pasa......ne mozes porediti ove sadasnje igrace, ovo su profesionalci koji znaju svoj posao, za razliku od onih amatera........napisao sam ti za carsijske trenere.....i uvije cu vise cijeniti i kao covjeka i kao trenera tog Smaila Karica......mnogi od njih su moji prijatelji.....a puno dobrih trenera je bez posla.fukaratz je napisao/la:pa sve ti je jasno kad ti se takvi igraci smiju, zamisli da drzi govor Iveticu, Kisi, Ahmetovicu, Zebi sta bi tek tad bilo. a stipu me posljeratnih desavanja i Hadziahmetovic uzeo tri titule s Celikom a ne zna koliko igraca na terenu igra (imali smo se prilike uvjeriti i u njegove kvalitete)takvim ljudima daleko kuca od nase ....... bas me interesuje kad je kvalitetan zasto nije preuzeo nijednu ekipu nakon Slobode
- Beduin
- Kontakt:
Ja kao amater bih sigurno, barem, pola ovih lopti sa klipa skinuo. A ubjedjen sam i vise od pola.sloboda72 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sta te cudi, pise sin od najboljeg Berbicevog jarana, citiram " Da su agilni nisu 4 kola prodjose"Chinaglia je napisao/la:kad pročitam pojedine komentare na Faceu, dođe mi da se ubijem na najbolniji mogući način
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
bit ce nas lijepa cifra u bijeljini...ako nas pogleda dragi Bog uz nasu podrsku sa tribina mislim da mozemo makar do bobe...jos ako zaigraju Skahic i Kostic mogla bi to lijepa subota bit...mislim da Musemic iz ekipe polako izbija taj neki luzerski mentalitet i da se u svakoj utakmici treba ici punim gasom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
dzekooooTz
- Kontakt:
300 bilo bi extraastaragarda je napisao/la:bit ce nas lijepa cifra u bijeljini...ako nas pogleda dragi Bog uz nasu podrsku sa tribina mislim da mozemo makar do bobe...jos ako zaigraju Skahic i Kostic mogla bi to lijepa subota bit...mislim da Musemic iz ekipe polako izbija taj neki luzerski mentalitet i da se u svakoj utakmici treba ici punim gasom
- SaltCityAttack
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:Skver ja tebe smatram ozbiljnim momkomSkver je napisao/la:Smail Karic je covjek koga nikada ne trebamo zaboraviti, preuzeo je tim kada su svi digli ruke od Slobode, svi treneri ovog svijeta......neopravdano ismijavan, osporavan....imao je najsmjesniju ekipu u istoriji kluba, taj covjek mora i treba imati mjesto u Slobodi....ako smo prema kome pogrijesili, to smo uradili tom covjeku.....Hvala ti Sir, ma gdje god bio....Smailu svaka cast sto nas je preuzeo u trenutku kada niko nije htio (mada mnogim nije ni ponudjeno), ali njegove metode se i dan danas prepricavaju u svlacionici Slobode, naravno u negativnom smislu
popricaj s par igraca iz njegovog mandata........ dovoljno je reci da im frajer drzi svaki put isti govor u svlacionici a da toga nije svjestan, pa mu se stariji ubacuju u rijec a mladji umiru od smijeha, Smail samo nijemo posmatra. svaki trening isti, autoriteta ni na mapi
brate ba niko i ne govori da je on neki sturcnjak ali hvala covjeku sto nas je uzeo kad niko nije zelio..kako nisu nudili Soku da nas vodi i sam je odbio covjek nece covjek glavobolju ...svi su otisli ba mislili su nema vise para u Slobodi..covjeku hvala i to sto nije neki strucnjak ne znaci da je zasluzio da ga pljujemo jer ipak se je prihvatio posla
@Skver brate ebiga moras riznat da je i on tu evriou iskljucivo zbog Slobode i Zelje izborio ..prvo znas da zadnje kolo je Dzerzelez gostovao kod nas i da su uzeli bod oni bi otisli u taj playoff i otisli prije Buducnosti tamo ...jos su ljudi volili 1-0 Dzemo Smijecanin nam uvalio gol..onda kad su tamo razigravali i Zeljo ih je pogurao jer Zeljo nije imao sansu u onoj zadnjoj tekmi da ide u razigravanje tako da je Karic iskljucivo zbog toga izborio evropu,..a imao je i finu ekipu odbrana beton Cickusic, Rizvic i td fina su ekipica bila tad
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
može li mi neko odgovoriti, ko je isao do sada u bijeljinu na utakmicu sa ličnim prevozom, a da nije putovao sa navijačima, Koliko ranije prije tekme se mora doći, gdje se dolazi i da li se ulazi sa grupom ili pojedinačno ? Vjerovatno bih išao dosta prije utakmice drugim povodom, pa bih da istoj i prisustvujem, ali ne bih zelio sjedit sa domaćim navijacima 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
gleda li neko treninge, koji stoperski par se uigrava za Radnik
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Poslat je dopis Klubu F.K.Sloboda da za njihove gostujuce navijace to jest nas Fukare karte ce kostati 10KM .. Nabise cijenu 
Komšijski
.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj 10 kerma ulazNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Poslat je dopis Klubu F.K.Sloboda da za njihove gostujuce navijace to jest nas Fukare karte ce kostati 10KM .. Nabise cijenu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Što ne može, valja im poslati makar nekoga ko će sjedit u loži. Ulaz u ložu po osobi 250 KM za njih. Jes da ne možemo zaradit ko oni na nama al iz principa makarstaragarda je napisao/la:Cuj 10 kerma ulazNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Poslat je dopis Klubu F.K.Sloboda da za njihove gostujuce navijace to jest nas Fukare karte ce kostati 10KM .. Nabise cijenu![]()
![]()
...najgore sto im ne mozes uzvratit gostoprimstvo
![]()
...
ovi u Bijeljini trošu puno kupusa 
joj 10 KM, haha pa koliko je onda za domaće, ako je jefrinije bolje da se svi infiltriramo unutar domaće tribine i zajeb..o ih 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Možda su i pečenjci uračunati u cijenu hahahaaha. Diler im daje lošu robu izgleda.Chinaglia je napisao/la:ovi u Bijeljini trošu puno kupusa
Vjerovatno su isli na to da je kod nas zapad ceki
.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ma nije vise od petice za njihove. Lijepo kospe sok i medju njihove a bice masa nase raje
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.