Neki su najavljivali i ispadanje u grupi, pa od Dortmunda, pa od Monaca, pa razvaljivanje od Reala, pa razvaljivanje od Barcelone i ništa od toga ne bi.FaraonTM je napisao/la:Ma hajde neki su ovdje najavljivali klempe i kupove

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Neki su najavljivali i ispadanje u grupi, pa od Dortmunda, pa od Monaca, pa razvaljivanje od Reala, pa razvaljivanje od Barcelone i ništa od toga ne bi.FaraonTM je napisao/la:Ma hajde neki su ovdje najavljivali klempe i kupove
Nije vas Barca razvalila, dogodine će biti da ste bili bolja ekipa u finaluIlCapitano je napisao/la:Neki su najavljivali i ispadanje u grupi, pa od Dortmunda, pa od Monaca, pa razvaljivanje od Reala, pa razvaljivanje od Barcelone i ništa od toga ne bi.FaraonTM je napisao/la:Ma hajde neki su ovdje najavljivali klempe i kupove
De ba jarane komuniciraj normalno il' razguli. Nikom ne trebaju tvoje imitacije Chinaglie, postaješ dosadan i isfuran više.FaraonTM je napisao/la:Nije vas Barca razvalila, dogodine će biti da ste bili bolja ekipa u finaluIlCapitano je napisao/la:Neki su najavljivali i ispadanje u grupi, pa od Dortmunda, pa od Monaca, pa razvaljivanje od Reala, pa razvaljivanje od Barcelone i ništa od toga ne bi.FaraonTM je napisao/la:Ma hajde neki su ovdje najavljivali klempe i kupove![]()
Da se nisu svirali nepostojeći penali ne bi šale vidjeli Berlina
FaraonTM je napisao/la:Pa ne mogu ja protiv više sile, ja sam rekao da ispadate protiv Dortmunda al' eto prosra vas, a Monaco svi znamo kako ste prošli tako da tu sva priča prestaje. I naravno, u nikad nezanimljivijem finalu vas je Barca uzela sa pola gasa
@karli
Dobro druže moj
Sta ces ba vidjet, gledas to 4 godine. Mislis da ce se neko sjecati tebe i tvojih postova u martu kada se bude slavila jos jedna dosadna titula ? Naravno da nece. Isto kao sto smo davno zaboravili sve one talente koji su prognozirali siguran Scudetto Rome. Postedi nas svojih prognoza zivota ti.FaraonTM je napisao/la:Vidjet ćemo sve
Dobro dobroItalia je napisao/la:Sta ces ba vidjet, gledas to 4 godine. Mislis da ce se neko sjecati tebe i tvojih postova u martu kada se bude slavila jos jedna dosadna titula ? Naravno da nece. Isto kao sto smo davno zaboravili sve one talente koji su prognozirali siguran Scudetto Rome. Postedi nas svojih prognoza zivota ti.FaraonTM je napisao/la:Vidjet ćemo sve
FaraonTM je napisao/la:Pa ne mogu ja protiv više sile, ja sam rekao da ispadate protiv Dortmunda al' eto prosra vas, a Monaco svi znamo kako ste prošli tako da tu sva priča prestaje. I naravno, u nikad nezanimljivijem finalu vas je Barca uzela sa pola gasa
@karli
Dobro druže moj
BREAKING: Catania have been demoted to Lega Pro with a 12 point penalty for their part in a match-fixing scandal.
DiMarzio: Wolfsburg offered Napoli €30M plus bonuses for Dries Mertens. Napoli turned the offer down
Et debilaAS Roma Coach Rudi Garcia is confident ahead of the new season: "We'll beat our record of 10 wins in a row."
Catania have been demoted to Lega Pro with a 12 point penalty for their part in a match-fixing scandal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.