FaraonTM je napisao/la:Pa ne mogu ja protiv više sile, ja sam rekao da ispadate protiv Dortmunda al' eto prosra vas, a Monaco svi znamo kako ste prošli tako da tu sva priča prestaje. I naravno, u nikad nezanimljivijem finalu vas je Barca uzela sa pola gasa
@karli
Dobro druže moj

Meni nije jasno kako neko može da kaže da je neka ekipa igrala finale LP sa pola gasa?! Da li je to normalno?! Sa pola gasa je kad vodiš 2-0 ili 3-0 u 20-oj minuti i onda siluješ loptu, sudiju, navijače i protivnike nekim beskonačnim dodavanjima koja nemaju krajnji cilj, odnosno imaju, a taj je da pretrčiš što manje i da što manje smrdiš na kraju utakmice kad kreneš da se pozdravljaš sa gore nabrojanim.
To što Barcelona nije izgledala moćno kao inače je valjda posljedica toga što joj Juventus to nije dopustio. Ipak, nije bilo dovoljno da se totalno zaustavi i prevagnuo je taj kvalitet koji oni imaju. Je l' misliš da bi neko dozvolio da igra sa pola gasa pa da se trese u 70-oj minuti da li će sudija da svira penal na Pogbi pri rezultatu 1-1?! Je l' to igra sa pola gasa?! Da je bio neki sudija koji je lak na pišti, ko zna, mog'o je da svira penal i onda bi Barcelona dala gas je l'?! Čekali bi da prime i drugi, pa bi onda stisnuli do kraja... Glupost čista!