Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlCapitano
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la IlCapitano » 19 avg 2015, 23:51

FaraonTM je napisao/la:Ma hajde neki su ovdje najavljivali klempe i kupove :zviz:
Neki su najavljivali i ispadanje u grupi, pa od Dortmunda, pa od Monaca, pa razvaljivanje od Reala, pa razvaljivanje od Barcelone i ništa od toga ne bi. :oops:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 avg 2015, 23:53

IlCapitano je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ma hajde neki su ovdje najavljivali klempe i kupove :zviz:
Neki su najavljivali i ispadanje u grupi, pa od Dortmunda, pa od Monaca, pa razvaljivanje od Reala, pa razvaljivanje od Barcelone i ništa od toga ne bi. :oops:
Nije vas Barca razvalila, dogodine će biti da ste bili bolja ekipa u finalu :lol:

Da se nisu svirali nepostojeći penali ne bi šale vidjeli Berlina :zviz:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 19 avg 2015, 23:55

Riješit ćemo pitanje ofanzivnog veznog ali do sada smo odradili korektan prelazni rok gdje smo doveli mlade igrače koji će aBd da budu nosioci Juventusa u narednim godinama. Sve ti je Evil napisao, ama baš sve.

I igrali smo finale, izgubili. Vi LP nećete još dvije godine vidjeti.

:tralala:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 avg 2015, 23:57

FaraonTM je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
Nije vas Barca razvalila, dogodine će biti da ste bili bolja ekipa u finalu :lol:

Da se nisu svirali nepostojeći penali ne bi šale vidjeli Berlina :zviz:
De ba jarane komuniciraj normalno il' razguli. Nikom ne trebaju tvoje imitacije Chinaglie, postaješ dosadan i isfuran više. :salut:

Juventus je došao do finala LP, imao sasvim dobre šanse da osvoji, na kraju nije i to je to. Ako ćemo pokušavati ismijavati navijače Juventusa što su se nadali pobjedi u jednoj utakmici i trofeju, šta onda da radimo sa tvojim predviđanjima od Novembra mjeseca? :beba:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 avg 2015, 00:00

Pa ne mogu ja protiv više sile, ja sam rekao da ispadate protiv Dortmunda al' eto prosra vas, a Monaco svi znamo kako ste prošli tako da tu sva priča prestaje. I naravno, u nikad nezanimljivijem finalu vas je Barca uzela sa pola gasa ;)

@karli

Dobro druže moj :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 20 avg 2015, 01:02

FaraonTM je napisao/la:Pa ne mogu ja protiv više sile, ja sam rekao da ispadate protiv Dortmunda al' eto prosra vas, a Monaco svi znamo kako ste prošli tako da tu sva priča prestaje. I naravno, u nikad nezanimljivijem finalu vas je Barca uzela sa pola gasa ;)

@karli

:lol: :lol: :lol: koga boli ku*ac kad ti svoj milan neces gledat u evropi vec 2 godina zaredom. Kako te nije sramota javljat se, a kamoli nekog prozivat. I to pazi inteligencije, proziva ekipu koja je osvojila Scudetto, Coppu i otisla u finale LP. Glup si druze, druge nema.

Rijesio je Pirlo 3-4 tekme svojim slobodnjacima, to mu niko nece zaboravit. Ali isto tako je redovno znao usrat (pogotovo u ligi prvaka) sa svojim davljenjem lopte i defanzivnom "igrom". Svako ko je pratio Juventus prosle godine vidio je da je Juve sa Marchom na registi daleko opasniji nego Pirlo. Maestro ko maestro, morao je igrat zadnju sezonu redovno, narocito zbog Allegrija i situacije u Milanu. Hvala mu na svemu, ali on je pojacanje za ovu sezonu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 avg 2015, 01:06

Vidjet ćemo sve ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 20 avg 2015, 01:07

FaraonTM je napisao/la:Vidjet ćemo sve ;)
Sta ces ba vidjet, gledas to 4 godine. Mislis da ce se neko sjecati tebe i tvojih postova u martu kada se bude slavila jos jedna dosadna titula ? Naravno da nece. Isto kao sto smo davno zaboravili sve one talente koji su prognozirali siguran Scudetto Rome. Postedi nas svojih prognoza zivota ti.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 avg 2015, 01:09

Bas se pitam kakve li zivote zive pojedini sa foruma.
embrace the chaos

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 avg 2015, 01:10

Italia je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Vidjet ćemo sve ;)
Sta ces ba vidjet, gledas to 4 godine. Mislis da ce se neko sjecati tebe i tvojih postova u martu kada se bude slavila jos jedna dosadna titula ? Naravno da nece. Isto kao sto smo davno zaboravili sve one talente koji su prognozirali siguran Scudetto Rome. Postedi nas svojih prognoza zivota ti.
Dobro dobro :rol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 avg 2015, 01:39

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 avg 2015, 02:42

con mancini e un altra cosa ... si sente anche nell'aria, shaqiri uno di noi :urnebes: :urnebes: :urnebes:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 20 avg 2015, 08:12

Lik proziva Juve, a skoro sve osvojili :facepalm:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 20 avg 2015, 08:23

FaraonTM je napisao/la:Pa ne mogu ja protiv više sile, ja sam rekao da ispadate protiv Dortmunda al' eto prosra vas, a Monaco svi znamo kako ste prošli tako da tu sva priča prestaje. I naravno, u nikad nezanimljivijem finalu vas je Barca uzela sa pola gasa ;)

@karli

Meni nije jasno kako neko može da kaže da je neka ekipa igrala finale LP sa pola gasa?! Da li je to normalno?! Sa pola gasa je kad vodiš 2-0 ili 3-0 u 20-oj minuti i onda siluješ loptu, sudiju, navijače i protivnike nekim beskonačnim dodavanjima koja nemaju krajnji cilj, odnosno imaju, a taj je da pretrčiš što manje i da što manje smrdiš na kraju utakmice kad kreneš da se pozdravljaš sa gore nabrojanim.

To što Barcelona nije izgledala moćno kao inače je valjda posljedica toga što joj Juventus to nije dopustio. Ipak, nije bilo dovoljno da se totalno zaustavi i prevagnuo je taj kvalitet koji oni imaju. Je l' misliš da bi neko dozvolio da igra sa pola gasa pa da se trese u 70-oj minuti da li će sudija da svira penal na Pogbi pri rezultatu 1-1?! Je l' to igra sa pola gasa?! Da je bio neki sudija koji je lak na pišti, ko zna, mog'o je da svira penal i onda bi Barcelona dala gas je l'?! Čekali bi da prime i drugi, pa bi onda stisnuli do kraja... Glupost čista!
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 20 avg 2015, 10:03

Sassuolo najjaci ugovor u Italiji :bow:

slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 avg 2015, 10:09

Tragichno je da 3 od 7 ili 4 od top 10 najjachih klubova u ligi nemaju sponzora na dresu, a bez da je to plod politike - kao nekada u Athletic Bilbau ili Barceloni.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 avg 2015, 10:14

Nije mi jasno za Romu, Lazio i Fiorentinu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 avg 2015, 10:23

Ja sam sokiran sa Sassuolom :shock:
BREAKING: Catania have been demoted to Lega Pro with a 12 point penalty for their part in a match-fixing scandal.
:kafa:
DiMarzio: Wolfsburg offered Napoli €30M plus bonuses for Dries Mertens. Napoli turned the offer down
:o
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 avg 2015, 10:26

AS Roma Coach Rudi Garcia is confident ahead of the new season: "We'll beat our record of 10 wins in a row."
Et debila :?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 avg 2015, 10:30

Catania have been demoted to Lega Pro with a 12 point penalty for their part in a match-fixing scandal.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.