VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Omerbavarac
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la Omerbavarac » 17 avg 2015, 21:04

KayserSose je napisao/la:I opet ti drugi u zadnje 2 sezone ne izgube nikoga, a vi ostadošte bez 3 igračine. :bow:
Ali zato ostadose bez najelitnijeg takmicenja i polusezonu zavrsise kao fenjerasi dok ovi gube igracine ali i dovode igracine plus uzimaju trofeje kao na traci. :wave:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 avg 2015, 21:06

DrDule je napisao/la:FFP ih je prignjecio za muda, imaju veoma malo para na raspolaganju.Morace da prodaju nekog, samo su to trebali da urade jos u junu.Ostace bez LS za godinu dana.
A sad pošto pišeš o FFP, objasni mi molim te kako VAlensija ima para, a Wolfsburg ne? ZAr ne pričamo o klubu sa 500 mil eura duga koji ovo ljeto potroši 110 mil eura na pojačanja. NE serite o FFP, to nema veze sa mozgom. Potrošili su skoro 15 mil eura, htjeli Rodea i Rudigera, nek ko nema para ne interesuje se za ovakve igrače.

Očekivao sam da simpatizeri BVB ovako reaguju, oni znaju kako je svake godine ostajati bez najboljih igrača. NE serite o FFP , nema to veze sa skromnim prelaznim rokom Vukova. FFP ne važi samo za klubove Lige prvaka nego za sve klubove koji igraju evropska takmičenja. Mnogi zaboravljaju da je Wolfsburg i prošle godine igrao evropska takmičenja i da je pravio velike transfere,

MAlo se informišite prije nego počnete sa pričom o FFP-u. HAjde sad serite o FFP, milina vaš čitati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 avg 2015, 21:24

Razumijem zašto žutalji ovoliko seru za KDB jer im je Wolfsburg maznuo Belgijanca ispred nosa i to za siću 23 mil.
Kad je i zvanično došao u vukove onda su mu isti prognozirali flopanje već u prvoj sezoni, no desilo se suprotno momak je prekucao ligu osvojio kup i odveo ekipu do CL.Sad ga mogu prodati za 60+ mil znači odradili su fantastičan posao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 17 avg 2015, 22:21

Koliko znam i transfer Schurrlea u Golfsburg je bio upitan upravo zbog FFP-a. Još tad su se Vukovi bojali kazne i FFP im je dao upozorenje, zato sad drugačije rade neke stvari. Kad se pisalo da traže Sokratisa, Allofs je reako da oni ne mogu izdvojiti tolike pare (20 mil) za jednog igrača upravo zbog FFP-a.
To što Valencia troši to je druga stvar, jer u Španiji je dosta toga nakaradno, ne radi se po propisima kao u Njemačkoj i oni ne mare za FFP kao pedantni Nijemci (do jednom).

Ipak se nadam da će KDB ostati, jer liga treba što više vanserijeskih igrača. :salut:

http://www.bild.de/sport/fussball/de-br ... .bild.html :bow:

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 17 avg 2015, 22:43

FRANK RIBERY je napisao/la:
DrDule je napisao/la:FFP ih je prignjecio za muda, imaju veoma malo para na raspolaganju.Morace da prodaju nekog, samo su to trebali da urade jos u junu.Ostace bez LS za godinu dana.
A sad pošto pišeš o FFP, objasni mi molim te kako VAlensija ima para, a Wolfsburg ne? ZAr ne pričamo o klubu sa 500 mil eura duga koji ovo ljeto potroši 110 mil eura na pojačanja. NE serite o FFP, to nema veze sa mozgom. Potrošili su skoro 15 mil eura, htjeli Rodea i Rudigera, nek ko nema para ne interesuje se za ovakve igrače.

Očekivao sam da simpatizeri BVB ovako reaguju, oni znaju kako je svake godine ostajati bez najboljih igrača. NE serite o FFP , nema to veze sa skromnim prelaznim rokom Vukova. FFP ne važi samo za klubove Lige prvaka nego za sve klubove koji igraju evropska takmičenja. Mnogi zaboravljaju da je Wolfsburg i prošle godine igrao evropska takmičenja i da je pravio velike transfere,

MAlo se informišite prije nego počnete sa pričom o FFP-u. HAjde sad serite o FFP, milina vaš čitati.
Oni su vec bili na ivici(i mozda su malo prekoracili kao i BVB zimus), imaju oni para za jednog kvalitetnog igraca a da ne prekrse FFP ali nemaju za transfer bombu.Za dva kvalitetna igraca isto tesko, zato sto su prethodna dve godine puno potrosili.Valensija je uracunala prodaju Otamendija, ne mogu da se setim ko su im novi vlasnici.Godinama unazad su oni bili u plusu(vise su prodavali nego sto su kupovali), pa imaju i lufta da sada budu malo u minusu kada su transferi u pitanju i tek su malo ove godine u vecem minusu.Wolfsburg sigurno u poslednjih 7+ godina vise kupuje nego sto zaradjuje.Nikako ne mogu te dve ekipe da se porede.Ne gleda se transfer bilans za jednu sezonu kod FFP nego vise godina, tako da sa te strane Valensija sledece sezone tesko da ce da trosi kao ove sezone.Manchester je isto prosle sezone iskoristio sto je malo trosio u Fergusonovoj eri, pa su morali da prodaju AdM da bi se pojacali na vise pozicija jer drugacije nisu mogli.

Wolfsburgova sramota sto za Rudigera nisu hteli da daju vise od 8 miliona(Roma ga uzima za 9), a pre dve godine su debelo pretplatili Klosea.Za Rodea vec ne znam koliko su nudili, ali njih dvojicu u paketu ne bi mogli da uzmu jer bi morali prvo nekog da prodaju.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 avg 2015, 23:27

DrDule je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:

Oni su vec bili na ivici(i mozda su malo prekoracili kao i BVB zimus), imaju oni para za jednog kvalitetnog igraca a da ne prekrse FFP ali nemaju za transfer bombu.Za dva kvalitetna igraca isto tesko, zato sto su prethodna dve godine puno potrosili.Valensija je uracunala prodaju Otamendija, ne mogu da se setim ko su im novi vlasnici.Godinama unazad su oni bili u plusu(vise su prodavali nego sto su kupovali), pa imaju i lufta da sada budu malo u minusu kada su transferi u pitanju i tek su malo ove godine u vecem minusu.Wolfsburg sigurno u poslednjih 7+ godina vise kupuje nego sto zaradjuje.Nikako ne mogu te dve ekipe da se porede.Ne gleda se transfer bilans za jednu sezonu kod FFP nego vise godina, tako da sa te strane Valensija sledece sezone tesko da ce da trosi kao ove sezone.Manchester je isto prosle sezone iskoristio sto je malo trosio u Fergusonovoj eri, pa su morali da prodaju AdM da bi se pojacali na vise pozicija jer drugacije nisu mogli.

Wolfsburgova sramota sto za Rudigera nisu hteli da daju vise od 8 miliona(Roma ga uzima za 9), a pre dve godine su debelo pretplatili Klosea.Za Rodea vec ne znam koliko su nudili, ali njih dvojicu u paketu ne bi mogli da uzmu jer bi morali prvo nekog da prodaju.

Izvini, ali nisi u pravu. Finansijski izvještaji iz sezona od prije 5,6 godina nemaju nikakve veza sa bilansom za ovu sezonu jer vidim spominješ Fergusonovu eru. JA ne znam da li pričamo o istoj stvari jer FFP djeluje na trogodišnjem nivou. DOnedavno su klubovi mogli na trogodišnjem nivou biti 45 mil eura u minusu., sad je to dodatno ublaženo ili će biti po Platinijevim riječima. Smeta mi samo neupućenost, WOlfsburg je prošle godine na transfere potrošio 44 mil eura. Ove godine su dobili skoro 20 mil eura za Ligu prvaka i veća Tv prava u Bundesligi zahvaljući drugom mjestu i opet neko dođe i napiše kako oni nemaju kinte za transfer. JA ću na neupućenost, da ne kažem neznanje uvijek reagovati.

OD ove sezone važe druga pravila, za period 2015-2018 klub može da napravi minus od 30 mil eura, što znači da su Vukovi ove sezone odmah mogli napraviti 30 mil eura minusa, a da naredne dvije budu na nuli.

Što se tiče Rudiger, pratio sam taj transfer dva mjeseca, WOlfsburg je nudio 12, Stuttgart je trazio 18, na kraju su ga prodali Romi za 12 mil eura (posudba vjerovatno 3 + 9 za otkup ugovora na krajus ezone). To je gamad od kluba i ja im želim drugu ligu aBd, sazreli su ove sezone.

KDB će vjerovatno na kraju ostati i pored najave medija da će otići, a žuti će i dalje da pjene. Takav je život.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 17 avg 2015, 23:44

Ja procitao negde da se gleda pet godina, tih 45 miliona ne verujem da vazi za vece klubove.Nije tu samo stvar visine transfera i plate isto predstavljaju problem, a da bi nekog doveo u malo mesto kao sto je Volfzburg moras da mu das vecu platu.Mislim da ih i to ogranicava.Kad si rekao tih -45 miliona evra za tri godine, ove sezone su u minusu 12,40, prosle -37.50 i pre dva leta su u minusu -37,55.To je razlika izmedju ulaznih i izlazni transfera.Nisam ja rekao da nemaju pare za transfer, rekao sam da mogu da dovedu jos jedno pojacanje a da ne moraju nekog da prodaju.Rekao sam da ovu dvojicu ne mogu bez prodaje igraca, u tome je razlika.Ti si sam rekao da nisu doveli adekvatna pojacanja na tri pozicije, ja sam se nadovezao da je razlog FFP.

Pa nema tu nista lose sto prodaju Romi nego rivalu iz lige, podrzavam taj potez i nadam se da ga povrede nece zezati.

Sam si konstatovao da su odradili los prelazni rok, nisu doveli pojacanja i ovaj sastav ce biti dovoljan za top4.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 avg 2015, 00:12

Nema to veze s tim..
Naravno da oni isto moraju paziti na FFP i određenim platama, pa i transferom Schurllea su ispucali određena sredstva i ne smiju ni oni baš tako dalje srljati. Igrači poput De Bruynea, Gustava i Rodrigueza imaju dosta dobre plate.
Čak i sada Vukovi žele zadržati De Bruynea povećavanjem plate, a ukoliko to ne bi uspjelo morali bi ga prodati, jer ono što je njemu ponuđeno kao plata iz Engleske prelazi granice koje može ponuditi Wolfsburg. A onda ukoliko bi htjeli na silu zadržati Belgijanca, imali bi nezadovoljnog igrača u timu, a suma koja se nudi za njega je ogromna. Sebi onda Wolfsburg ne može dozvoliti u tom slučaju da izgubi ogromnu zaradu. Prevelik je to pritisak. Ali toliko se toga špekuliše i vrti po medijima, da je u slučaju De Bruyne i dalje sve moguće i otvoreno, i ostanak i odlazak. Pa sačekajmo..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 avg 2015, 00:46

DrDule je napisao/la:Ja procitao negde da se gleda pet godina, tih 45 miliona ne verujem da vazi za vece klubove.Nije tu samo stvar visine transfera i plate isto predstavljaju problem, a da bi nekog doveo u malo mesto kao sto je Volfzburg moras da mu das vecu platu.Mislim da ih i to ogranicava.Kad si rekao tih -45 miliona evra za tri godine, ove sezone su u minusu 12,40, prosle -37.50 i pre dva leta su u minusu -37,55.To je razlika izmedju ulaznih i izlazni transfera.Nisam ja rekao da nemaju pare za transfer, rekao sam da mogu da dovedu jos jedno pojacanje a da ne moraju nekog da prodaju.Rekao sam da ovu dvojicu ne mogu bez prodaje igraca, u tome je razlika.Ti si sam rekao da nisu doveli adekvatna pojacanja na tri pozicije, ja sam se nadovezao da je razlog FFP.

Pa nema tu nista lose sto prodaju Romi nego rivalu iz lige, podrzavam taj potez i nadam se da ga povrede nece zezati.

Sam si konstatovao da su odradili los prelazni rok, nisu doveli pojacanja i ovaj sastav ce biti dovoljan za top4.
POenta je da FFP nema nikakve veze sa eventualnim odlaskom De Bruynea ako do njega dođe, nisu primorani da ga prodaju i imaju dovoljno novca da dovedu što su naumili. PRoblem je što pojedinci žele da podvale glupost da su oni primorani prodavati igrače da bi druge doveli. Ljudi , to su gluposti, nemojte da srljate u veće. NE tako davno sam čitao na njihovom forumu, dopis koji je UEfa poslala VW nakon transfera Schurelea gdje stoji da oni mogu klub sponzorisati do visine od 150 mil eura. Spekulisalo se da je VW prošle godine izvojio 95 mil eura za Wolfsburg, to je daleko do 150 mil eura. NEću da ulazim dalje u priču, nije tačno što tvrdite, zaista FFP nema nikakve veze sa prelaznim rokom najvise iz razloga sto Vukove niko nije napustio i nisu imali potrebu za velikim trabsferima, Došao je Kruse koji se uklapa u Heckingovu filozofiju i to je pametan transfer, ali nije onaj kome sma se nadao. Ali opet mi je drago da o Wolfsburgu pišu pčelice jer je njihov klub na transfere potrošio mizeriju.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 18 avg 2015, 08:16

Ali kako on docira, a svako malo se prosipa. :tokralju:
FRANK RIBERY je napisao/la: Ali opet mi je drago da o Wolfsburgu pišu pčelice jer je njihov klub na transfere potrošio mizeriju.
I doveo 2 startera za 6m. :kafa:

Ontopic: Patrick De Koster, Berater von Wolfsburg-Spielmacher Kevin De Bruyne (24, Foto), hat aufgebracht auf die Aussagen seines Klienten reagiert, nach denen dieser in der kommenden Saison definitiv beim VfL spielen werde. „Ich bin wütend darüber, was heute Nacht passiert ist. Kevin mit seiner Teilnahme an diesem Event seinen Respekt zeigen. Es wurde noch keine Entscheidung über Kevins Zukunft in diesem Transferfenster gefällt“, sagte De Koster gegenüber „Sky Sports“.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 18 avg 2015, 09:07

@effe

Pa ne mora da se odnosi na ta tri glavna igraca, valjda jos neko vredi u tom timu.Povezivali su se sa jedne strane sa ovom dvojicom, a sa druge je Perisic bio na izlaznim vratima.Nisam mislio da moraju da prodaju najbolje igrace da bi doveli nekoga, Perisic bi im mozda bio dovoljan.To znaju u klubu sa koliko para raspolazu.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 avg 2015, 13:06

KayserSose je napisao/la:Ali kako on docira, a svako malo se prosipa. :tokralju:
FRANK RIBERY je napisao/la: Ali opet mi je drago da o Wolfsburgu pišu pčelice jer je njihov klub na transfere potrošio mizeriju.
I doveo 2 startera za 6m. :kafa:

Ontopic: Patrick De Koster, Berater von Wolfsburg-Spielmacher Kevin De Bruyne (24, Foto), hat aufgebracht auf die Aussagen seines Klienten reagiert, nach denen dieser in der kommenden Saison definitiv beim VfL spielen werde. „Ich bin wütend darüber, was heute Nacht passiert ist. Kevin mit seiner Teilnahme an diesem Event seinen Respekt zeigen. Es wurde noch keine Entscheidung über Kevins Zukunft in diesem Transferfenster gefällt“, sagte De Koster gegenüber „Sky Sports“.
Dva startera, šta od pčela čovjek neće sve čitati, ovo mi dođe ko večer sa Seinfeldom. Doveli sartere za 6 mil eura, on došao da kritikuje Wolfsburg, klub kojeg nijedan igrač nije napustio. Njih igrčai odbijaju zbog mega klubova poput Stokea i Newcastlea, a on bi da kritikuje klub koji pojačanja dovodi iz Bayern i Chelsea.

DOšao simpatizer BVB da kritikuje WOlfsburg, majko moja kud ide ovaj svijet. Klub im peljuši ko stigne, a on pomislio da je pametan. :rol: :rol: :rol:

Ode MIki, idi ga oplakuje. :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 avg 2015, 20:16

Wolfsburg traži 90 mil eura za De Bruynea i po riječima Allofs , ponude ispod tog iznosa neće natjerati čelnike ni da se počešu. Ovo mi se sviđa, kad svakakve šuše se prodaju za 50 mil eura, nek se plati jedan od najboljih veznjaka na svijetu za cijenu koja odgovara njegovom potencijalu. Ovaj iznos jeste previsok, ali valjda je došlo vrijeme da WC igrači ne idu iz Bundeslige za 15-20 mil eura.

Ako Schalke proda Draxlera za 20 mil plus bonusi ,onda Heldtu treba glavu skinuti jer su za njega prošle godine od Arsenala tražili 45,5 mil eura. Draxler na tržištu mora vrijediti puno više.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 19 avg 2015, 20:35

Ako sterling moze kostat 70 onda je 100miliona neka realna cijena za igraca de bruyneovog kalibra..90 je premalo po meni

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 20 avg 2015, 11:20

Bericht: De Bruyne möchte VfL Wolfsburg verlassen

Forumski Frenki na aparaturi. :kafa:

Možda sad napokon dovedu Lukakua. :urnebes:
Zadnja izmjena: KayserSose, dana/u 20 avg 2015, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 20 avg 2015, 11:23

Da neće u Dortmund? :D

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 20 avg 2015, 11:24

Nemamo mi šanse kod Lukakua pored Woba. :kafa:

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 20 avg 2015, 11:25

KayserSose je napisao/la:Nemamo mi šanse kod Lukakua pored Woba. :kafa:
Mislio sam na Kevina :kafa:

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 20 avg 2015, 11:27

Zdena04 je napisao/la:
KayserSose je napisao/la:Nemamo mi šanse kod Lukakua pored Woba. :kafa:
Mislio sam na Kevina :kafa:
Onomad je želio k nama, sad ga ne možemo financijski zadovoljiti (navodno mu je Wob nudio 11m, ali Shity daje 15m po sezoni :crazy: ).

Neg, navodno jer Drax želja vukova. Kaj veliš?

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 20 avg 2015, 11:32

More bit bidne a more bit i ne bidne.
Za nekih 40 milki taj scenarij i nije nemoguć.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.