FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 20 avg 2015, 11:46

slika

Juniori su nam u Ligi Prvaka :)
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Ajzea
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 20 avg 2015, 11:59

DANDY je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:Gosp. Zaimović nam reče jako lijepe stvari... :thumbup: :thumbup: Iz prethodnih iskustava (bivše uprave), nekako, i ne mogu biti optimističan do kraja, ali mi sve ovo miriše na dobro...Pa pred nama je u svakom slučaju :) VOLIM TE ŽELJO!!!
Senad Zaimovic je i ranije imao ovakvih ispada odnosno pompeznih najavljivanja.Treba sacekati pa da vidimo u kom pravcu ce se stvari odvijati.Licno bih volio da je bilo ko drugi od prisutnih dao ovu izjavu sigurnije bih se osjecao.
Haj ako ništa Gredić je klimao glavom u znak odobravanja :lol:
Ne znam.. Previše sve ovo lijepo zvuči a i sami smo svjesni koliko smo komplikovani ma šta god se desilo ili o bilo kakvoj situaciji ili slučaju se radilo da bi sve ovo najavljeno moglo da se desi uskoro. Naravno da niko ne bi bio sretniji od mene kada bi se sva ova obećanja i najave ispunila za 3 godine a ne ove ali mora se paznja obratiti na neke najave koje će u budućnosti zavisiti od mnogih faktora te nailaziti na neke prepreke bile one u finansijskom ili nekom drugom smislu. Prilikom gledanja "nastupa" Zaimovića svidjelo mi se što je negdje na početku zasijedanja rekao da je cilj ove godine titula i da ćemo uraditi sve da je osvojimo ali onda je defintivno zasrao sa onim da ćemo je sigurno osvojiti.. Ne znam, hiljadu stvari se mora poklopiti i ne mozes ti takva obećanja navijačima davati, pa nismo anamo oni. Ja sam to shvatio kao obećanje uprave koje sada mora biti ispunjeno bez obzira na sve te bi drugo mjesto dozivio kao neuspjeh i to veliki neuspjeh.. Obećan je istok a nedugo zatim i raspisivanje tendera za zapad, obećana je grupna faza u naredne 3 godine, u skorije vrijeme i pokriće dugova. Dandy je upravu i meni bi nekako lakše bilo kada bi svaki od njih najavio nešto za šta je zaduzen te bi sutra znao koga ću najviše kriviti ako se ne ispune sva data obećanja. Sve je ovo lijepo, divno i krasno ali ostavimo ove pompezne najave nekom drugom ko je dobro iskusan za ovakve stvari, ono da je cilj titula i da ćemo uraditi sve da je osvojimo je bilo sasvim dovoljno da se nije moralo sa sigurnošću i govoriti da je osvajamo.

Rahmet ti duši Anere !!!!!!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 avg 2015, 12:01

Nakon što sam saslušao ove presice, moram reći da sam zadovoljan presom. Istakle su se mnoge stvari koje nismo znali. Potvrdilo se ono što sam pisao ranije da oko stadiona imamo problem sa SD. Ponovit ću pitanje na koje mi ovi što ih je razočarala presica nisu odgovorili, a to je šta su oni konkretno očekivali? Odgovornost nije optuživanje kao što reče @chwila. Isto tako ako imaš dokaze onda to ide na sud a ne najavljuje se na presici da ćeš nekoga tužiti. Sve što je trebalo biti rečeno oko ofsajda je rečeno i na presici i ranije sopštenjima i ići će se dalje. Angažovan čovjek koji je uradio analizu i dokazao da je bio ofsajd. Bar sam ja to tako shvatio. Sa ovim ide žalba na odluku organa saveza i to će trajati, znate već kako to ide itd itd. Jedino su mogli još dovesti Salema pa ga prebiti na presici. Kako sam shvatio dobar dio ove presice je i ranije bio planiran zbog svih ovih stvari koje su rečene pa je samo malo ubrzano sve to zbog ovog ofsajda. Bezobrazno je da su djeci uskraćena takmičenja. AKademija ima samo jedu selekciju i nema B i C kadete i juniore, a te selekcije su izuzetno bitne. Kroz ta takmičenja se prave igrači čak i više nego kroz ova glavna. TO je bitnija stvar od ofsajda jer oko ofsajda borba će trajati dugo zbog svih procedura. Sjetimo se samo koliko je trajal aSlobodina žalba koja je išla na FIFU.
JOš jednom da ponovim da su članstvo i broj gledalaca protiv Maldosti npr samo jedan ali veoma mali segment za pronalazak generalnog sponzora koji će dati ovu lovu, koja nije mala. Vjerujete mi ozbiljne firme neće nikad to dati ako ne dobiju zauzvrat nešto (i to nema veze sa brojem gledalaca na stadionu prtiv nekog neatraktivnog već sam brojem ljudi koji prate taj klub kroz medije), a da bi dobili to nešto između ostalog moraju klubovi dobiti tv prava. Zbog toga se sve ovo i priča. Razmislite malo. Imamo mnogo mlaih sponzora što je meni bitnije od generalnog i na tome treba raditi. Odlazak jednog malog sponzora ne utiče na poslovanje, a odlazak generalnog dobro može narušiti likvidnost ako nemaš puno malih.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 avg 2015, 12:03

Ajzea je napisao/la:
DANDY je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:Gosp. Zaimović nam reče jako lijepe stvari... :thumbup: :thumbup: Iz prethodnih iskustava (bivše uprave), nekako, i ne mogu biti optimističan do kraja, ali mi sve ovo miriše na dobro...Pa pred nama je u svakom slučaju :) VOLIM TE ŽELJO!!!
Senad Zaimovic je i ranije imao ovakvih ispada odnosno pompeznih najavljivanja.Treba sacekati pa da vidimo u kom pravcu ce se stvari odvijati.Licno bih volio da je bilo ko drugi od prisutnih dao ovu izjavu sigurnije bih se osjecao.
Haj ako ništa Gredić je klimao glavom u znak odobravanja :lol:
Ne znam.. Previše sve ovo lijepo zvuči a i sami smo svjesni koliko smo komplikovani ma šta god se desilo ili o bilo kakvoj situaciji ili slučaju se radilo da bi sve ovo najavljeno moglo da se desi uskoro. Naravno da niko ne bi bio sretniji od mene kada bi se sva ova obećanja i najave ispunila za 3 godine a ne ove ali mora se paznja obratiti na neke najave koje će u budućnosti zavisiti od mnogih faktora te nailaziti na neke prepreke bile one u finansijskom ili nekom drugom smislu. Prilikom gledanja "nastupa" Zaimovića svidjelo mi se što je negdje na početku zasijedanja rekao da je cilj ove godine titula i da ćemo uraditi sve da je osvojimo ali onda je defintivno zasrao sa onim da ćemo je sigurno osvojiti.. Ne znam, hiljadu stvari se mora poklopiti i ne mozes ti takva obećanja navijačima davati, pa nismo anamo oni. Ja sam to shvatio kao obećanje uprave koje sada mora biti ispunjeno bez obzira na sve te bi drugo mjesto dozivio kao neuspjeh i to veliki neuspjeh.. Obećan je istok a nedugo zatim i raspisivanje tendera za zapad, obećana je grupna faza u naredne 3 godine, u skorije vrijeme i pokriće dugova. Dandy je upravu i meni bi nekako lakše bilo kada bi svaki od njih najavio nešto za šta je zaduzen te bi sutra znao koga ću najviše kriviti ako se ne ispune sva data obećanja. Sve je ovo lijepo, divno i krasno ali ostavimo ove pompezne najave nekom drugom ko je dobro iskusan za ovakve stvari, ono da je cilj titula i da ćemo uraditi sve da je osvojimo je bilo sasvim dovoljno da se nije moralo sa sigurnošću i govoriti da je osvajamo.

Rahmet ti duši Anere !!!!!!
Bravo majstore. Krenuh nešto slično napisati jer sam zaboravio u svom postu, kad vdim ti si to uradio i bolje nego što bi ja.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 avg 2015, 12:05

neodgovorno je obećavati rezultat u bilo kojoj formi, jer se to ne može obećati. to stvarno nije trebalo tako reći i gotovo.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 avg 2015, 12:06

teteac8684 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da imamo samo 2.000 - 2.500 članova...Sramota velika jbt...
Trenutno 2270...

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 20 avg 2015, 12:07

Paradžik nam sudi na Grbavici, Skakić u Zenici.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 20 avg 2015, 12:11

Dolina je napisao/la:Paradžik nam sudi na Grbavici, Skakić u Zenici.
A Prolic posmatrac u Vitezu...hmmm
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 20 avg 2015, 12:14

tm8782 je napisao/la:
Ha, ha nisam to primijetio. Gdje se "neizvjesno" tu je naš doajen zelenih terena i kockastih stolnjaka.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 avg 2015, 12:23

salamanca je napisao/la:Plaho me zanima kakve veze ima clanstvo u klubu i navijaci na stadionu u vezi sponzora? Igramo evropu, vecina nasih utakmica bude na moja tv gdje gleda Boga pitaj koji broj ljudi.
Bitno je biti sposoban naci sponzora tj imati jake ljude u klubu sa poznanstvima. Cifra od 400.000 maraka za velike firme je smijesna para.
Cuj smijesna evo ovako nabroj mi tri firme koji nisu drzavne jer su se one sve povukle dakle privatne a da im je 400 000 smijesna para ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 20 avg 2015, 12:27

Ovako organizovan Savez i sa ovakvim ljudima i ne zaslužuje da ijedan naš klub igra grupe kao što nije ni zaslužio ni adekvatno odgovorio izazovu kakav je SP u Brazilu. Brazil prošao, a na vidjelo izašlo masu kriminala. Banalan primjer, Savez je trebao narediti odgodu Željinih prvenstvenih (da se razumijemo i za druge klubove to treba da važi ako im se ukaže prilika da nešto naprave) utakmica protiv Borca i Radnika. Barem toliko su mogli uraditi jer nismo ni engleski ni njemački klubovi već klubovi iz države čiji predstavnici među rijetkim u Evropi nisu nikad upali u grupe. Već naprotiv, papci likuju što ga je Željo popušio prva dva kola i većina bi ih volila da ne igramo Evropu nikako. Niti smo se odmorili niti rezultat napravili. Sramota je to, a Željo je napravio rezultat u Evropi koji nikad niko više neće ponoviti, naravno mislim na polufinale Kupa UEFA. Još na kraju ti namjeste otimačinu u Širokom za nagradu.
Dalje, ligom kojom rukovodi Savez hara sve živo, nedovoljan broj kvalitetnih sudija i kontrolora suđenja, fudbalski anonimci i papci drže ključna mjesta u Savezu, infrastruktura iz fudbalskog srednjeg vijeka, mito i korupcija samo što im nije u statutu itd. Organizacija i kadrovi velike većine fudbalskih klubova je slična organizaciji Saveza. Dakle, masa stvari nije ok i kad na to dodaš opšte stanje u državi i hronični kokuzluk nema se tu šta tražiti. Desit će se i to jednom kao i Brazil i šta onda.
Željo kao jedan specifičan i rijedak klub će uvijek biti u problemima dok je ovako stanje u Savezu.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 avg 2015, 13:07

Upravo to jer lopovima i krkanima odgovara samo mit kupovina namjestaljke.Ja ne kontam navijace Dinama bojkotuju a klub im malo pa malo igra ligu sampiona.Kao sto sam reko niz se nastavlja Veleza cemo razvratit ni krivog ni duznog.Titula je nasa ove godine.

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 20 avg 2015, 13:13

Macić ne maše zastavicom ovo kolo.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 20 avg 2015, 13:25

samoplavo je napisao/la:Macić ne maše zastavicom ovo kolo.
To se i ocekivalo, sad ce malo da se zataska i to je to, ako se kojim slucajem drugi budu bunili mislim da na polusezoni necemo imati ni jednog sudiju, svi ce biti suspendovani.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 avg 2015, 13:37

20.08.2005. - 20.08.2015. Aner Kasapović Buaz
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 avg 2015, 13:38

Zauzet brisanjem čestitki, zelja i svih ostalih vrsta poruka koje su mu stigle u inbox..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 20 avg 2015, 14:20

Bog zna koliko mu je stiglo, ja sam mu slao cestitke i sa bratovog profila
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 avg 2015, 14:56

Veceras ima li trening i kad ? zana li ko ? napokon da ugrabim vremena da mogu otic
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 20 avg 2015, 15:01

tm8782 je napisao/la:
Čuj Skakić u Zenici, pa da nije smiješno bilo bi žalosno, al hajd da vidimo i ovo kolo

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 avg 2015, 15:52

samoplavo je napisao/la:Macić ne maše zastavicom ovo kolo.
Daj Boze da nikad vise ne zamase, majmun. A nema logike ako je ispravno mahao da pauzira.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.