Juniori su nam u Ligi Prvaka

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Haj ako ništa Gredić je klimao glavom u znak odobravanjaDANDY je napisao/la:Senad Zaimovic je i ranije imao ovakvih ispada odnosno pompeznih najavljivanja.Treba sacekati pa da vidimo u kom pravcu ce se stvari odvijati.Licno bih volio da je bilo ko drugi od prisutnih dao ovu izjavu sigurnije bih se osjecao.teteac8684 je napisao/la:Gosp. Zaimović nam reče jako lijepe stvari...![]()
Iz prethodnih iskustava (bivše uprave), nekako, i ne mogu biti optimističan do kraja, ali mi sve ovo miriše na dobro...Pa pred nama je u svakom slučaju
VOLIM TE ŽELJO!!!
Bravo majstore. Krenuh nešto slično napisati jer sam zaboravio u svom postu, kad vdim ti si to uradio i bolje nego što bi ja.Ajzea je napisao/la:Haj ako ništa Gredić je klimao glavom u znak odobravanjaDANDY je napisao/la:Senad Zaimovic je i ranije imao ovakvih ispada odnosno pompeznih najavljivanja.Treba sacekati pa da vidimo u kom pravcu ce se stvari odvijati.Licno bih volio da je bilo ko drugi od prisutnih dao ovu izjavu sigurnije bih se osjecao.teteac8684 je napisao/la:Gosp. Zaimović nam reče jako lijepe stvari...![]()
Iz prethodnih iskustava (bivše uprave), nekako, i ne mogu biti optimističan do kraja, ali mi sve ovo miriše na dobro...Pa pred nama je u svakom slučaju
VOLIM TE ŽELJO!!!
![]()
Ne znam.. Previše sve ovo lijepo zvuči a i sami smo svjesni koliko smo komplikovani ma šta god se desilo ili o bilo kakvoj situaciji ili slučaju se radilo da bi sve ovo najavljeno moglo da se desi uskoro. Naravno da niko ne bi bio sretniji od mene kada bi se sva ova obećanja i najave ispunila za 3 godine a ne ove ali mora se paznja obratiti na neke najave koje će u budućnosti zavisiti od mnogih faktora te nailaziti na neke prepreke bile one u finansijskom ili nekom drugom smislu. Prilikom gledanja "nastupa" Zaimovića svidjelo mi se što je negdje na početku zasijedanja rekao da je cilj ove godine titula i da ćemo uraditi sve da je osvojimo ali onda je defintivno zasrao sa onim da ćemo je sigurno osvojiti.. Ne znam, hiljadu stvari se mora poklopiti i ne mozes ti takva obećanja navijačima davati, pa nismo anamo oni. Ja sam to shvatio kao obećanje uprave koje sada mora biti ispunjeno bez obzira na sve te bi drugo mjesto dozivio kao neuspjeh i to veliki neuspjeh.. Obećan je istok a nedugo zatim i raspisivanje tendera za zapad, obećana je grupna faza u naredne 3 godine, u skorije vrijeme i pokriće dugova. Dandy je upravu i meni bi nekako lakše bilo kada bi svaki od njih najavio nešto za šta je zaduzen te bi sutra znao koga ću najviše kriviti ako se ne ispune sva data obećanja. Sve je ovo lijepo, divno i krasno ali ostavimo ove pompezne najave nekom drugom ko je dobro iskusan za ovakve stvari, ono da je cilj titula i da ćemo uraditi sve da je osvojimo je bilo sasvim dovoljno da se nije moralo sa sigurnošću i govoriti da je osvajamo.
Rahmet ti duši Anere !!!!!!
Trenutno 2270...teteac8684 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da imamo samo 2.000 - 2.500 članova...Sramota velika jbt...
A Prolic posmatrac u Vitezu...hmmmDolina je napisao/la:Paradžik nam sudi na Grbavici, Skakić u Zenici.
Ha, ha nisam to primijetio. Gdje se "neizvjesno" tu je naš doajen zelenih terena i kockastih stolnjaka.tm8782 je napisao/la:A Prolic posmatrac u Vitezu...hmmmDolina je napisao/la:Paradžik nam sudi na Grbavici, Skakić u Zenici.
Cuj smijesna evo ovako nabroj mi tri firme koji nisu drzavne jer su se one sve povukle dakle privatne a da im je 400 000 smijesna para ?salamanca je napisao/la:Plaho me zanima kakve veze ima clanstvo u klubu i navijaci na stadionu u vezi sponzora? Igramo evropu, vecina nasih utakmica bude na moja tv gdje gleda Boga pitaj koji broj ljudi.
Bitno je biti sposoban naci sponzora tj imati jake ljude u klubu sa poznanstvima. Cifra od 400.000 maraka za velike firme je smijesna para.
To se i ocekivalo, sad ce malo da se zataska i to je to, ako se kojim slucajem drugi budu bunili mislim da na polusezoni necemo imati ni jednog sudiju, svi ce biti suspendovani.samoplavo je napisao/la:Macić ne maše zastavicom ovo kolo.
Čuj Skakić u Zenici, pa da nije smiješno bilo bi žalosno, al hajd da vidimo i ovo kolotm8782 je napisao/la:A Prolic posmatrac u Vitezu...hmmmDolina je napisao/la:Paradžik nam sudi na Grbavici, Skakić u Zenici.
Daj Boze da nikad vise ne zamase, majmun. A nema logike ako je ispravno mahao da pauzira.samoplavo je napisao/la:Macić ne maše zastavicom ovo kolo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.