Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Zavisi od statusa, 1800 kao rsf, isplatnije vani studiratikoalem je napisao/la:Koliko košta godina na saobraćajnom?

embrace the chaos
440, dođi u Doboj.koalem je napisao/la:Koliko košta godina na saobraćajnom?

Da sam htio tako završavati, završio bi ga sad za vikend u Travniku..BelminM23 je napisao/la:440, dođi u Doboj.koalem je napisao/la:Koliko košta godina na saobraćajnom?

Denno je napisao/la:Zavisi od statusa, 1800 kao rsf, isplatnije vani studiratikoalem je napisao/la:Koliko košta godina na saobraćajnom?
U Beču bi me došlo 12.000 KM godina sa stanovanjem i hranom.
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 02 avg 2015, 19:51, ukupno mijenjano 2 puta.
4.10.2009.
- samo_lijevo
- Kontakt:
koalem je napisao/la:Da sam htio tako završavati, završio bi ga sad za vikend u Travniku..BelminM23 je napisao/la:440, dođi u Doboj.koalem je napisao/la:Koliko košta godina na saobraćajnom?![]()

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
samo_lijevo je napisao/la:koalem je napisao/la: Da sam htio tako završavati, završio bi ga sad za vikend u Travniku..![]()

Evo i od mene još jednom.
Šta ovaj u Sarajevu je Univerzitet iz Sarajeva, a ovaj u Doboj je Univerzitet Istočnog Sarajeva i odma ne valja ?
Dva Saobraćajna fakulteta u BiH imaju...
-
- Kontakt:
Dam ti milju samo nemoj ti u sarajvo
Dobar instruktor matematike u Sarajevu ?!
Broj ? Adresa? Cijena ?
Broj ? Adresa? Cijena ?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ima li iko ovdje na ekonomiji u Mostaru ?
Ide drugi rok a nista dodio nisam, jednostavno me ono ubilo u pojam ... hebem ti prijemni.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Koji faks?X31987 je napisao/la:Dobar instruktor matematike u Sarajevu ?!
Broj ? Adresa? Cijena ?
Imal' ko da ide na BHS ovdje?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sica kada skontas gdje ga zavrsavas + stanovanje i hrana ako je to istinakoalem je napisao/la:Da sam htio tako završavati, završio bi ga sad za vikend u Travniku..BelminM23 je napisao/la:440, dođi u Doboj.koalem je napisao/la:Koliko košta godina na saobraćajnom?![]()
Denno je napisao/la:Zavisi od statusa, 1800 kao rsf, isplatnije vani studiratikoalem je napisao/la:Koliko košta godina na saobraćajnom?
U Beču bi me došlo 12.000 KM godina sa stanovanjem i hranom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo iz prve ruke par info oko Beca.
Domovi se krecu izmedju 250 i 350e mjesecno,ako se ima srece ili ako si voljan zivjeti u par kvadrata moze i jeftinije.
Ako ne znaw njemacki,moras ici na kurseve,od kojih svaki stupanj kosta 450e(najjeftinije).
Hrana manje vise je slicna.Hljeb i meso su jako skupi.Uvijek mozes trazit alternative na nekim pijacama,ali kvalitet je jako los.
Osiguranje je obavezno,kosta 55e mjesecno.Moguce je i prenijeti bosansko,ali pokriva samo hitne intervencije.
Legalno,kao bachelor student,mozes zaradit 405e mjesecno na 10h sedmicno,na masteru cini mi se duplo oboje.
Uglavom minimalno 500e mjesecno ti treba,da ne pijancis po kafanama i da se malo stisnes.
Domovi se krecu izmedju 250 i 350e mjesecno,ako se ima srece ili ako si voljan zivjeti u par kvadrata moze i jeftinije.
Ako ne znaw njemacki,moras ici na kurseve,od kojih svaki stupanj kosta 450e(najjeftinije).
Hrana manje vise je slicna.Hljeb i meso su jako skupi.Uvijek mozes trazit alternative na nekim pijacama,ali kvalitet je jako los.
Osiguranje je obavezno,kosta 55e mjesecno.Moguce je i prenijeti bosansko,ali pokriva samo hitne intervencije.
Legalno,kao bachelor student,mozes zaradit 405e mjesecno na 10h sedmicno,na masteru cini mi se duplo oboje.
Uglavom minimalno 500e mjesecno ti treba,da ne pijancis po kafanama i da se malo stisnes.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: RE: Re: Studiranje
Trebaa vidjet taj "univerzitet" u Doboju maloBelminM23 je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:koalem je napisao/la: Da sam htio tako završavati, završio bi ga sad za vikend u Travniku..![]()
Evo i od mene još jednom.
Šta ovaj u Sarajevu je Univerzitet iz Sarajeva, a ovaj u Doboj je Univerzitet Istočnog Sarajeva i odma ne valja ?
Dva Saobraćajna fakulteta u BiH imaju...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
B2 potreban za studiranje?KiaKaha je napisao/la:Evo iz prve ruke par info oko Beca.
Je li radis samo subotom dok si student ili?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Znaci oko 200e si samo u "minusu" ako radis i jos uz to studiras. Jbt milina, jel i u aus tokom studija dobijes b vizu i nakon 5 godina provedenih tamo mozes dobiti c?KiaKaha je napisao/la:Evo iz prve ruke par info oko Beca.
embrace the chaos
Zavisi od univerziteta, ja sam u Svajcarskoj, meni je trebao c1.JesseP je napisao/la:B2 potreban za studiranje?KiaKaha je napisao/la:Evo iz prve ruke par info oko Beca.
Je li radis samo subotom dok si student ili?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
embrace the chaos
Slobodno.schweinsteiger je napisao/la: Trebaa vidjet taj "univerzitet" u Doboju malo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

@denno
Radis brate kako se dogovoris s poslodavcem.Ne mora to striktno bit vikend.Mada npr.vecina marketa trazi subotom ispomoc,jer je ovde tad ludnica zbog neradne nedjelje.
B2 je uglavnom potreban za studiranje,mada neki studiji zahtijevaju i c1(medicina,i pravo cini mi se)
Sto se tice vize,dobijas studentsku u trajanju godinu dana.Ona kosta 150e isto.Dok permanentna,nisam sigurqn kako ide.Al uglavnom povezana je sa duzinom boravka,i visinom mjesecnih primanja.
Radis brate kako se dogovoris s poslodavcem.Ne mora to striktno bit vikend.Mada npr.vecina marketa trazi subotom ispomoc,jer je ovde tad ludnica zbog neradne nedjelje.
B2 je uglavnom potreban za studiranje,mada neki studiji zahtijevaju i c1(medicina,i pravo cini mi se)
Sto se tice vize,dobijas studentsku u trajanju godinu dana.Ona kosta 150e isto.Dok permanentna,nisam sigurqn kako ide.Al uglavnom povezana je sa duzinom boravka,i visinom mjesecnih primanja.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa i 12 gostiju.