Mata, Adnan, Lingard, u nekim kombinacijama Young.Mislim ne planiramo mi nista, nas s foruma se nista ne pita, no to su neke logicne opcije .topnik1 je napisao/la:Koga planirate na desnom krilu ? Čudno će biti ako izvisite za sve opcije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Mata, Adnan, Lingard, u nekim kombinacijama Young.Mislim ne planiramo mi nista, nas s foruma se nista ne pita, no to su neke logicne opcije .topnik1 je napisao/la:Koga planirate na desnom krilu ? Čudno će biti ako izvisite za sve opcije
Konačno bi dobili na prodornosti koju ste toliko htjeli od Di MarieBelmin6 je napisao/la:Mali Ox je frustriran cinjenicom da prije njega igra Cazorla, izgleda da ce njega završiti do kraja prelaznog roka.topnik1 je napisao/la:Koga planirate na desnom krilu ? Čudno će biti ako izvisite za sve opcije
Još žironju u napadu kad bi imaliBelmin6 je napisao/la:Nema šta, strašna krila ce United imati. Ox s jedne, Depay s druge.
Šlag na tortutopnik1 je napisao/la:Još žironju u napadu kad bi imaliBelmin6 je napisao/la:Nema šta, strašna krila ce United imati. Ox s jedne, Depay s druge.![]()
![]()
A nije realno fkt da ostane na ovome, valjda odrade sta do kraja.rio_Ferdy88 je napisao/la:With the revelation of the real Schweinsteiger fee, #MUFC have actually spent just a net £8 million so far in this transfer window
Je l' možeš @rio postavit pojedinačno sve tačne cijene kupljenih/prodanih igrača ovog ljeta? Samo tebi i tvojim izvorima vjerujem.rio_Ferdy88 je napisao/la:With the revelation of the real Schweinsteiger fee, #MUFC have actually spent just a net £8 million so far in this transfer window.
Prodamo Davida i u plusu smo
Morat ce na klupu.Baader je napisao/la:Daj tog Zlatana i da se završi s tim.
Da, u to čak i ne sumnjam s obzirom na sklonosti narkomana i nedostatak muda da klupira 300k funti/sedmično vrijednog igrača.Belmin6 je napisao/la:Morat ce na klupu.Baader je napisao/la:Daj tog Zlatana i da se završi s tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.