Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
GB RAM-a manje, nešto slabiji procesor i malo manji ekran ima lite
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bas posao da odgovorim:
Razlika je svakako u RAMu, jedan ima 3 a drugi 2
Rezulocija je isto tako bolja kod P8
P8 Lite ima i malo manji ekran
P8 ima bolji procesor i jaci procesor
ima i bolju prednju kameru
Ima i jacu bateriju
I sve to je dovoljno da za P8 traze preko 200 eura vise nego za P8 lite.
Ja inace mislim da je P8 lite odlican telefon za te pare ali mislim i da je P8 isto tako odlican, zato ga i imam.
Razlika je svakako u RAMu, jedan ima 3 a drugi 2
Rezulocija je isto tako bolja kod P8
P8 Lite ima i malo manji ekran
P8 ima bolji procesor i jaci procesor
ima i bolju prednju kameru
Ima i jacu bateriju
I sve to je dovoljno da za P8 traze preko 200 eura vise nego za P8 lite.
Ja inace mislim da je P8 lite odlican telefon za te pare ali mislim i da je P8 isto tako odlican, zato ga i imam.
Ljudi uzeo sam sebi acerz4, bezze telefon al ima bateriju od 1580 mAh moze li mi neko upucen izguglat jel odgovara veci kapacitet mom telefonu i gdje bi mogao uzeti
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ako ima na eBayu i tim stranicama, onda tamo možeš uzeti, s tim što će ti trebati i veći poklopac... Ne znam ima li ovdje tih baterija, čisto sumnjam, pogledaj jedino na piku
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da vas tampi jos nesto. 
Ako koristim X-Sim, da li bi trebao moci vratiti mobitel na fabricke postavke bez da idem u servis i dajem cenera zbog "activation faild/sim invalid" problema?

Ako koristim X-Sim, da li bi trebao moci vratiti mobitel na fabricke postavke bez da idem u servis i dajem cenera zbog "activation faild/sim invalid" problema?
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- harisbokii
- Kontakt:
Imam jedno brzinsko pitanje i hitno ako kupim u njemackoj polovnu s6 koja je kupljena bez ugovora da li ce moci bht kartica
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
trebalo bi osim ako nije samsung zakljucao svoje telefone po regijama
ponesi bht karticu i isprobaj
-
- Kontakt:
Jedini način da budeš 100% siguran jer mnogi telefoni koji se tamo vode kao "otključani" rade samo sa karticama iz Njemačke!QUARESMA 18<<< je napisao/la:trebalo bi osim ako nije samsung zakljucao svoje telefone po regijama

Vecina provajdera u zapadnoj evropi sada daje telefone koji nisu zakljucani. To kljucanje postaje proslost ali ga jos uvijek ima pa se mora otkljucavati. 10-15 maraka.
Poneses karticu i provjeris.
Poneses karticu i provjeris.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
upravo to, jer kao sto sam naveo, samsung valjda ima taj region lock, kako vec, ma yebadasve danas postalo, ne moze covjek vise ni uzeti telefon, svi se nekako poceli zatvarati i tjerati svojeBordoArmy88 je napisao/la:Jedini način da budeš 100% siguran jer mnogi telefoni koji se tamo vode kao "otključani" rade samo sa karticama iz Njemačke!QUARESMA 18<<< je napisao/la:trebalo bi osim ako nije samsung zakljucao svoje telefone po regijama
kako ce tek biti kad se i lg ubaci i krene svoj cpu furati nazvan nuclun
Ima li ko iskustva s leagoo telefonima namjeravam uzeti leagoo lead 5 po netu se ne zale a specifikacije su mu za cijenu od 195 km vrhunske
Sent from my ST26i using Tapatalk
Sent from my ST26i using Tapatalk
taj Huawei p8lite ima i opciju dual Sim. odnosno micro i nano sim, ja cak mislim da se nano sim stavlja u slot gdje ide microSD memorijska kartica i da druga kartica moze samo na 2G raditi. to mi isprica lik koji se bavi mobitelima i malo sam proguglo i nasao.
http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-7201.php
http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-7201.php
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pozz ljudi imam jedno pitanje. Naime nedavno sam uzeo LG G3 i imam problem sa snimanjem videa. Iako pise da se moze snimati 5 minuta kad god (ali uvjek) dode do nekih 2 i po minute prijavi mi da se telefon pregrijao i da ne moze dalje snimati. Interesuje me ima li neko da koristi isti telefon i da mu se desava (ili desavalo) isto ? I zna li neko kako bi se moglo rijesiti ? 

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
Probaj reset na fabričke postavke, samo ćeš izgubiti sve podatke pa uradi backup prethodno!cesc4 je napisao/la:Pozz ljudi imam jedno pitanje. Naime nedavno sam uzeo LG G3 i imam problem sa snimanjem videa. Iako pise da se moze snimati 5 minuta kad god (ali uvjek) dode do nekih 2 i po minute prijavi mi da se telefon pregrijao i da ne moze dalje snimati. Interesuje me ima li neko da koristi isti telefon i da mu se desava (ili desavalo) isto ? I zna li neko kako bi se moglo rijesiti ?
Odnedavno mi se pocelo desavati da mi wifi singal skroz varira, znaju biti npr. 3 one crtice, a nakon 5 sekundi nema nijedne i ne moze se stranica da otvori uopste, a mobitel pomakao nisam... Zna li neko do cega bi mogao biti problem? Inace, u pitanju je S4.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nije ovaj S4 neki mobitel. Valjda navikneš da ne šteka i kad ti treba onda te uzme handrit. A kad je neki slabiji bar znaš, vazda te zeza.
(Maloprije me zezao)
(Maloprije me zezao)

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako ti je model i9505BelminM23 je napisao/la:Nije ovaj S4 neki mobitel. Valjda navikneš da ne šteka i kad ti treba onda te uzme handrit. A kad je neki slabiji bar znaš, vazda te zeza.
(Maloprije me zezao)
odi na xda forum, pogledaj upute, i nabaci google play edition rom i uzivaj
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... w-1286.php
nije mi jasno kako jedan telefon poput note5 u 2015 nema stereo zvucnikem, smijesno
-
- Kontakt:
Jel ko imao update androida na LG L Fino ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.