FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesic otpao, idemo dalje...
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Infiltrirao se Husrefov haver u nase redove da opet moze plasirati price o trouglovima koje Sarajevo pravi sa timovima kao Travnik i Vitez..hilmo je napisao/la:Ma ništa ne brini to ti je onaj @pile sa foruma, vreba iz prikrajka da sutra može pisati "informacije" po forumu.mma_hz je napisao/la:Eh ovako raja..gledam nesto ovaj nas klip protiv Leha i jednu stvar sam slucajno primjetio..
da mi neko odg ko je ovaj lik i sta on predstavlja ovdje...
na 5:30,debeli ovaj lik desno u bijeloj maji sa zamotanom rukom..
vidjeo sam ga i na nekom klipu zeljinih navijaca kad su kretali protiv Ferenca sa mosta Suade drzi im bubanj...
ko je taj ba lik,sta predstavlja,pa ga vidim i na zapadu protiv Sirokog sa nekim klosarima..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A nije vazda tako, potrefi se dan takav šta ćešhilmo je napisao/la:Pa radi nešto, ja od posla ne mogu da stignem da pročitam ovih par postovahifans je napisao/la:Hajde pišite nešto , da ubijem još ova 3-4 sata na poslu
Da se prisjetimo mog idealnog scenarija za narednih nekoliko dana, prije par dana ovo je bio SF, a sad već djeluje ostvarivo..
hifans je napisao/la:Idealan scenarij za naredni tjedan:
Subota: na teren Bilinog Polja izlazi 11 profesionalaca, poginu za svaku loptu i dobiju Čelika 3 razlike.
Nedjelja, vanredna pess konferencija: Radi ugleda FK Sarajeva, prestaje se varat savez da nam je Naser glavni trener, a Dženo pomoćni, te se sadašnji stučni štab prebaci u omladinski pogon, a dogovori se saradnja sa nekim iskusnim i dokazanim trenerom , koji će na duže staze pravo valjat klubu.
Ponedeljak: Na treningu se povrijede svi igrači iz klana koji pokušava narušiti atmosferu u svlačionici FK Sarajeva, istog onog klana koji je otjerao Kodru.
Ja volim Dženu, i drag mi je lik pravo, ali jednostavno on nema autoritet i kapacitet da ukaže Rustemu i Radovcu na pogreške koje su radili tokom utakmice, a kamoli Stepanovu i Benki..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hvala Allahu pa se odustalo od njegakinosvra je napisao/la:Jesic otpao, idemo dalje...
znas li mozda ko je još u kombinacijama???
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Još na ss.ba i na zvaničnoj nema o Dženi?
Vjerovatno će bit kada se nađe zamjena.
Što se mene tiče, ja sam za bilo koga ali da taj neko bude profesionalac a tu se podrazumijeva: da zna sastavit složenu rečenicu što nije bio slučaj sa Dženom, da ima autoritet što nije bio slučaj sa Dženom, da galami, psuje, kažnjava.. igrače kada zasluže a često zasluže što nije bio slučaj sa Dženom, i što je najvažnije da smije reći poslije utakmice ODIGRALI SMO KO PI ČKE, KATASTROFA, LOŠE, OČAJNO, a ne, bili smo dobri, bolji, jednostavno ne može se protiv bunkera i te slične mlake izjave, ma priznat, jer iritantne su izjave svih naših trenera poslije blamaža, odma se opravdavaju igrači, slabo kad da sam čuo da se kritikuje da se prizna katastrofalna, očajna igra.
Najvažnije je dovesti profesionalce, ljude sa znanjem, nije dovoljno dovesti trenera, znalac treba biti i pomoćnik, skaut i ostali.
Nedopustivo je da je u ekipivi pola igrača veći autoritet od trenera, pa ovi mlađi igrači više cijene Stepanova nego komplet stručni štab što i je logično.
Vjerovatno će bit kada se nađe zamjena.
Što se mene tiče, ja sam za bilo koga ali da taj neko bude profesionalac a tu se podrazumijeva: da zna sastavit složenu rečenicu što nije bio slučaj sa Dženom, da ima autoritet što nije bio slučaj sa Dženom, da galami, psuje, kažnjava.. igrače kada zasluže a često zasluže što nije bio slučaj sa Dženom, i što je najvažnije da smije reći poslije utakmice ODIGRALI SMO KO PI ČKE, KATASTROFA, LOŠE, OČAJNO, a ne, bili smo dobri, bolji, jednostavno ne može se protiv bunkera i te slične mlake izjave, ma priznat, jer iritantne su izjave svih naših trenera poslije blamaža, odma se opravdavaju igrači, slabo kad da sam čuo da se kritikuje da se prizna katastrofalna, očajna igra.
Najvažnije je dovesti profesionalce, ljude sa znanjem, nije dovoljno dovesti trenera, znalac treba biti i pomoćnik, skaut i ostali.
Nedopustivo je da je u ekipivi pola igrača veći autoritet od trenera, pa ovi mlađi igrači više cijene Stepanova nego komplet stručni štab što i je logično.
HAHAHHA a ne fkt me interesuje lik ba..nije dobar sekudne..joker90 je napisao/la:Infiltrirao se Husrefov haver u nase redove da opet moze plasirati price o trouglovima koje Sarajevo pravi sa timovima kao Travnik i Vitez..hilmo je napisao/la:Ma ništa ne brini to ti je onaj @pile sa foruma, vreba iz prikrajka da sutra može pisati "informacije" po forumu.mma_hz je napisao/la:Eh ovako raja..gledam nesto ovaj nas klip protiv Leha i jednu stvar sam slucajno primjetio..
vidjeo sam ga i na nekom klipu zeljinih navijaca kad su kretali protiv Ferenca sa mosta Suade drzi im bubanj...
ko je taj ba lik,sta predstavlja,pa ga vidim i na zapadu protiv Sirokog sa nekim klosarima..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo Mehmed Janjos za trenera, pa s njim je Sarajevo daleko najbolje igralo.Ja mislim posle cale sve je do danas bila teska patnja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahahah daj da mi predlozimo sa foruma par imena, a Uprava neka pregovara, lakse je. Ovako samo oni nekog nadju, a mi onda dokazuj da nije dobar 
Evo @duska je dao fine kandidate, uz ove hr strucnjake, a ja cu Janjosa dodati jos.
Znaci, ili ostanak Dzene ili: Miljanic, Petrovic, Nikolic, Simundza, Kranjcar, Jurcic, Janjos.
I da, UPRAVA DOBRO OTVORITE OCI SAD I NEMOJ DA OPET NA PROLJECE MIJENJAMO TRENERA!!! ZNACI SVE CETVERO OCIJU OTVORENO
Sretno nam u Zenici a Upravi u rjesavanju problema!
))
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Evo @duska je dao fine kandidate, uz ove hr strucnjake, a ja cu Janjosa dodati jos.
Znaci, ili ostanak Dzene ili: Miljanic, Petrovic, Nikolic, Simundza, Kranjcar, Jurcic, Janjos.
I da, UPRAVA DOBRO OTVORITE OCI SAD I NEMOJ DA OPET NA PROLJECE MIJENJAMO TRENERA!!! ZNACI SVE CETVERO OCIJU OTVORENO
Sretno nam u Zenici a Upravi u rjesavanju problema!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne predstavlja ozbiljnu figuru u navijačkim skupinama, ali dosta raje zna (i sa jedne i druge strane, posebno sa druge strane) i njega znaju pa se vrti na sve strane, a i u glavi je na svoju stranu. Moraš se malo dalje kretati od Marijin Dvora da bi takvu raju poznavao.mma_hz je napisao/la:Eh ovako raja..gledam nesto ovaj nas klip protiv Leha i jednu stvar sam slucajno primjetio..
SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ko je sljedeći, nadam se da je onaj iz Maribora?kinosvra je napisao/la:Jesic otpao, idemo dalje...
Čovjek samo tebi moze i vjerovati ovi ostali bože sačuvaj...
Sabrine mi moje!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Šimundža?kinosvra je napisao/la:Jesic otpao, idemo dalje...
- Evolution87
- Kontakt:
Hajde Anteeee
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne mozemo ni trenera iz Mijanmara dovesti jer nas handri njegov ugovor tamo.Pa sto se i pocinjalo ista s njim ako je tako
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Darko Milanic 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trener koji prvi doživi da mu Istok ne hebe m...er već u prvoj sezoni taj će odraditi svoj ugovor do kraja. Do tada je svejedno ko će biti novi trener jer neće preživiti 1 sezonu. (Izuzev Husrefa jer ima previše respekta od raje).
SRETAN BROJ - 1725
Hjoj jest napetooo 
kinosvra je napisao/la:Jesic otpao, idemo dalje...
vi niste normalni.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
To si upravu jbg,dole odem samo poslom nista drugo..al et zanimalo me jbg vidim ga gura se gdje stigne..garant neki slave zeljan..pitic je napisao/la:Ne predstavlja ozbiljnu figuru u navijačkim skupinama, ali dosta raje zna (i sa jedne i druge strane, posebno sa druge strane) i njega znaju pa se vrti na sve strane, a i u glavi je na svoju stranu. Moraš se malo dalje kretati od Marijin Dvora da bi takvu raju poznavao.mma_hz je napisao/la:Eh ovako raja..gledam nesto ovaj nas klip protiv Leha i jednu stvar sam slucajno primjetio..
FK SARAJEVO.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ti si fakat do sad sve uboo, tako da tebi jedinom i vjerujem ovdekinosvra je napisao/la:Jesic otpao, idemo dalje...
Ako Bog da na hajr i na dobro
1946
Hajde sad iskreno kakav je Slavisa Stojanovic. Osvojili ste titulu sa njim 2014 ??Tribalian je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Jesic otpao, idemo dalje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vi niste normalni.![]()
![]()
![]()
![]()
Navodno ga mnogi hvale i igraci ga vole.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 18 gostiju.