Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ma znam - idemo dalje - mrtva se nastavlja 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jes valla bash......bparena je napisao/la:ma znam - idemo dalje - mrtva se nastavlja
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ja inace ako nisi primjetio favoriziram Barcu ovdje sam uletio da cestitam ljudimamajestic24 je napisao/la:Ko su Barci protivnici u ova zadnja dva kola a ko su vama???miky_hz je napisao/la:Svaka cast,Ronaldo respect![]()
Sto se kaze ceracemo se jos
Barca sad ide Sevilli pa docekuje Valladolid,dok Real docekuje Bilbao pa ide Malagi...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ima li jos koja tako ubjedljivasolidus je napisao/la:zaragoza 6-0 hahahaha*p!p!t@* je napisao/la:![]()
![]()
sto je neko smijesan nezz Villareal je pao 6:2 tenerife u gostima 5:1.....
recimo protiv Osasune ste strijepili do 89' , ili protiv te iste Zaragoze koju ste poderali sa 6:0,mislim da ste dali pred kraj gol za pobjedu 2:1,...ili ona protiv Almerie isto ste se mucili i u zadnjem dijelu utakmice preokrenuli rezultat, protiv Seville isto gol duboko u sudijskoj nadoknadi, ali to je vec davno bilo protiv Seville
Ronaldo je danas odradio svoju zadacu, 3 komada.
Daj boze da Sevilla razvali Barcu kao Santander...
Daj boze da Sevilla razvali Barcu kao Santander...
Rođeni
Tako neko Barcu nije razvalio otkad si se ti rodio druze.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Real igra protiv Bilbaoa kod kuce i protiv Malage u gostima.majestic24 je napisao/la:
Ko su Barci protivnici u ova zadnja dva kola a ko su vama???
Barca ide u goste Seville i u zadnjem kolu docekuje Valladolid.
svaka cast Realu za sinocnju pobjedu,a pogotovo Ronaldu.Sad trebamo cekati Barcin kiks protiv Seville,a nadam se da cemo ga docekat 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
pa eto kako covjek da se ne nasmije na ovo gore - cuj cekat kiks Barse i biti prvi
ma dobro ako i kiksamo to je do nas ali trebate igrati kao sinoc i nece trebati nikakvi kiksevi. Jos jednom cestitke na pobjedi...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Red_hart_mure
- Kontakt:
Samo da cestitam na pobjedi,i onaj ronaldno samo on vrijedi para koje ste dali ostalo...?p.s.higuain majstorija kapa dole majstore..
LIVERPOOL IN MY HEART....
Jedan je komentator nekad davno rekao za Ronalda : " bio **** ili ne , volili ga vi ili ne , on je i dalje igracina ".
Ni ja ga ne volim nesto puno zbog silnih bacanja tijekom tekme , ima bar 2-3 simuliranja u tekmi , ali igra nevjerovatno , a sinoc je se vidilo da Realu fali jedan stoper ali odlican , Garay i Albiol plivaju u svakoj tekmi kada su u tandemu , kad je Pepe tu to je bolje , al ovaj ne igra od pocetka sezone tako da treba tu jednog stopera nabavit .
I mislim da bi Silva bio idealno rjesenje za vasu sredinu ili neki drugi igrac kao Guti koji zna podvaliti loptu Higuainu ili Ronaldu .Uglavnom odlicna predstava Ronalda i Casillasa , koji vas je spasio par puta.
Znaci do kraja prvenstva ocekujem sve pobjede i od Barce i Reala , 1bod kad se uzme nije katastrofa , ipak je ovo 1.sezona Galaktikosa , iduce godine ce to biti drugacije .
Ni ja ga ne volim nesto puno zbog silnih bacanja tijekom tekme , ima bar 2-3 simuliranja u tekmi , ali igra nevjerovatno , a sinoc je se vidilo da Realu fali jedan stoper ali odlican , Garay i Albiol plivaju u svakoj tekmi kada su u tandemu , kad je Pepe tu to je bolje , al ovaj ne igra od pocetka sezone tako da treba tu jednog stopera nabavit .
I mislim da bi Silva bio idealno rjesenje za vasu sredinu ili neki drugi igrac kao Guti koji zna podvaliti loptu Higuainu ili Ronaldu .Uglavnom odlicna predstava Ronalda i Casillasa , koji vas je spasio par puta.
Znaci do kraja prvenstva ocekujem sve pobjede i od Barce i Reala , 1bod kad se uzme nije katastrofa , ipak je ovo 1.sezona Galaktikosa , iduce godine ce to biti drugacije .
oj lika Boze dragi,pa mi sigurno u obje utakmice protiv Bilabao i Malaga cemo kako tako pobjediti i naravno da moramo cekati kiks Barce u sljedecoj utakmici,a ako ga ne docekamo pravak ce se poslje toga vec znatibparena je napisao/la:![]()
pa eto kako covjek da se ne nasmije na ovo gore - cuj cekat kiks Barse i biti prvi![]()
ma dobro ako i kiksamo to je do nas ali trebate igrati kao sinoc i nece trebati nikakvi kiksevi. Jos jednom cestitke na pobjedi...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
ma pusti bp-a, ne shvata da su one silne trofeje osvojili zbog ovrebaL-Train je napisao/la:oj lika Boze dragi,pa mi sigurno u obje utakmice protiv Bilabao i Malaga cemo kako tako pobjediti i naravno da moramo cekati kiks Barce u sljedecoj utakmici,a ako ga ne docekamo pravak ce se poslje toga vec znatibparena je napisao/la:![]()
pa eto kako covjek da se ne nasmije na ovo gore - cuj cekat kiks Barse i biti prvi![]()
- majestic24
- Kontakt:
Ev,da vam iz pouzadne ruke javim da ce Barcelona kiksati kod Seville. Znaci,titula je u vasim rukama.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
hajd dobro - pustite vi mene
covjek vam nemoze ni cestitati na pobjedi da opet ne bude rasulo
necu vam smetat vise
covjek vam nemoze ni cestitati na pobjedi da opet ne bude rasulo
necu vam smetat vise
bez uvrede ali dosadan sibparena je napisao/la:hajd dobro - pustite vi mene![]()
covjek vam nemoze ni cestitati na pobjedi da opet ne bude rasulo![]()
necu vam smetat vise
Ovo valja ponovo pogledati
[youtube][/youtube]
Pepe se polako vraća treningu
"Madrid were greeted to even better news as Portuguese central defender Pepe did light ball exercises after successfully recovering from a serious knee injury that has seen the towering defender out of action since late 2009 when Madrid faced Valencia at La Mestalla."
Nadam se da će bit spreman za svjetsko
"Madrid were greeted to even better news as Portuguese central defender Pepe did light ball exercises after successfully recovering from a serious knee injury that has seen the towering defender out of action since late 2009 when Madrid faced Valencia at La Mestalla."
Nadam se da će bit spreman za svjetsko
- Nail for Real
- Kontakt:
Ronaldo je bio fenomenalan,Higuain se konacno pronasao,jos da dobijem 5 iz hemije i ja najsrecniji covjek na svijetu!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
evo najbolji blog o Real Madridu...
http://****/
sve informacije na jednom mjestu....
pozz
pojecujte...pls
http://****/
sve informacije na jednom mjestu....
pozz
pojecujte...pls
i da barca kiksa protiv Seville real prvak i onda smo obojca najsrecniji na svijetuNail for Real je napisao/la:Ronaldo je bio fenomenalan,Higuain se konacno pronasao,jos da dobijem 5 iz hemije i ja najsrecniji covjek na svijetu!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.