Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

pitic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pitic » 20 avg 2015, 16:40

Znači Paradžika poslali na Grbavicu da ispravi što je pomoćnik u Lištici pokvario. Pravo čudno zar ne :? ja koliko znam da je Paradžik pitar bar kada vidiš šta su malehni pisali o njemu, ali dobro savez najbolje zna. Nadam se da i Velež poslije tekme neće slati obavijesti medijima.
SRETAN BROJ - 1725

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 avg 2015, 17:05

Nadam se i ja da se to neće desiti. Kompenzacija za kompenzacijom iz kola u kolo i tako iz godine u godinu.. Gdje smo? U kurcu ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 20 avg 2015, 17:11

staragarda je napisao/la:Osim pecare,grbavice,tusnja,koseva,bilinog,bijelog brijega i gradskog u banjaluci jel ima jos neki stadion da zadovoljava uslove za iducu sezonu
pa nezadovoljava ni tusanj(reflektori bolji trebaju ako se nevaram???) ni kosevo(nema krova) pa cak ni bijeli brijeg(nema dovoljno krova ali malo fali i lako ce napravit ostatak)! uglavnom to sto si ti nabrojao su ekipe koje ce sigurno odradit to sto im je preostalo i imat regularan stadion za sljedecu sezonu...
onda po meni ide grupa ekipa koje ce vjerovatno nekako sklepat i krov i reflektore i isto bit clan dogodine! to bi bili velez, radnik, olimpik, travnik i rudar! i zadnja kategorija bi bila ekipe koje nevjerujem da ce uspjet odradit poso do kraja iz raznorazni razloga! to bi bili drina(nevjerujem da ce skupit love i za krov i za reflektore), vitez(ulagali dosta prosle sezone da bi ikako mogli igrat ove i nevjerujem da ce nac jos para da bi izrefali i krov i reflektore), slavija(finansijski problemi, RS ih cupao da ikako igraju ove sezone, para za stadion nema), mladost dk(sad ulazu da bi igrali nekad kasnije ove sezone na domacem terenu, nema sanse da sklepaju pare za tribine, svlacionice, stolice i jos na to krov i reflektore i to sve za jednu godinu)!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 avg 2015, 17:19

staragarda je napisao/la:Osim pecare,grbavice,tusnja,koseva,bilinog,bijelog brijega i gradskog u banjaluci jel ima jos neki stadion da zadovoljava uslove za iducu sezonu
A sta je to tocno izmjenjeno u propisima?

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 20 avg 2015, 17:19

mikki21 je napisao/la:
pa nezadovoljava ni tusanj(reflektori bolji trebaju ako se nevaram???) ni kosevo(nema krova) pa cak ni bijeli brijeg(nema dovoljno krova ali malo fali i lako ce napravit ostatak)! uglavnom to sto si ti nabrojao su ekipe koje ce sigurno odradit to sto im je preostalo i imat regularan stadion za sljedecu sezonu...
onda po meni ide grupa ekipa koje ce vjerovatno nekako sklepat i krov i reflektore i isto bit clan dogodine! to bi bili velez, radnik, olimpik, travnik i rudar! i zadnja kategorija bi bila ekipe koje nevjerujem da ce uspjet odradit poso do kraja iz raznorazni razloga! to bi bili drina(nevjerujem da ce skupit love i za krov i za reflektore), vitez(ulagali dosta prosle sezone da bi ikako mogli igrat ove i nevjerujem da ce nac jos para da bi izrefali i krov i reflektore), slavija(finansijski problemi, RS ih cupao da ikako igraju ove sezone, para za stadion nema), mladost dk(sad ulazu da bi igrali nekad kasnije ove sezone na domacem terenu, nema sanse da sklepaju pare za tribine, svlacionice, stolice i jos na to krov i reflektore i to sve za jednu godinu)!
Klubovi koji ostanu ne moraju ni iducu sezonu ispuniti te uslove.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 avg 2015, 17:24

Ajzea je napisao/la:Nadam se i ja da se to neće desiti. Kompenzacija za kompenzacijom iz kola u kolo i tako iz godine u godinu.. Gdje smo? U kurcu ;)
Pa definitivno vi jeste u djelimično u k.urcu (niste totalno radi zarade para u zadnje vrijeme) kada se sagledaju stvari u globalu posebno kada se pogleda zadnja presica vašeg kluba. Mahać, savez, TV prava (Bh Telecom (40.000 drže monopol, zavezane ruke, trguju našim utakmicama), Arenasport (60.000 - 6 tekmi), savez (15.000), kotizacije , djeca izbačena iz Federalne lige radi drugih što žele učestvovati itd.itd, :shock: . Kasno je sada potezati navedene probleme trebali su se potezati problemi čim su nastali. Ali drago mi je što se je u javnost izašlo sa ciframa oko TV prava da smo u normalnoj državi takve stvari se ne bi krile niti bi bilo čiju djecu izbacivali iz lige.
SRETAN BROJ - 1725

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 avg 2015, 17:52

To ti je slučaj kada si u kurcu radi tuđih odluka na koje ne možeš uticati ma koliko bio protiv toga. Žalosno je da djecu izbace iz Federalne lige zbog nekih drugih koji žele učestvovati, jučer sam pročitao da se to i vama desilo sad koliko je to istina ne znam jer nisam baš najbolje upoznat. Kao što je već rečeno na pressici koju si pratio koliko primjetim, slučaj prodaje TV prava od strane saveza bez ikakvog dogovora sa klubom ne ide prilog ni Želji, ni Sarajevu ni bilo kome i tu jedino klubovi trpe iako bi klubovi trebali biti ti u čiju će se korist ići. Svi dobijamo već unaprijed određeni iznos od BH telecoma kao generalnog sponzora lige koji je za čini mi se 15.000 KM manji u odnosu na prethodnu godinu a sebi daju za pravo da prenose utakmicu po njihovim željama i bez obzira da li prenosili petnaest utakmica Želje a jednu Sarajeva (primjer dajem) iznos koji klubovi dobijaju je jednak. Žalosno je da savez bez ikakvog prethodnog dogovora sa klubovima donosi odluke o svemu tome ali kad se sve sagleda i naše uprave bi se po tom planu trebale više angažovati i zatražiti stolicu da prisustvuju dogovorima između generalnog sponzora lige i samog saveza, da iznesu svoje prijedloge i zahtjeve a ne da im se servira ono što je odlučeno. Klubovima su u takvim situacijama ruke svezane i onda ti preostaje jedino nada da će savez uraditi sve što je u njihovoj mogućnosti da se klubovima, koji MORAJU biti na prvom mjestu, ide u prilog. S obzirom da mi imamo savez kakav imamo koji na neoborive činjenice odgovara svojim krajnje bezobraznim i za pamet uvredljivim dokazima onda čovjeku ne preostaje ni ta nada. Nadam se samo da će se naši klubovi više angažovati po tom pitanju, izvršiti pritisak te pokušati na sve moguće načine riješiti taj problem sa TV pravima jer ovo koliko oni daju je žalosno kada se uporedi sa onim što možemo dobiti, a svakom našem klubu je u interesu da i preko TV prava osigura što veći priliv novca jer svima nama svaka marka znači. Oni mogu prenositi sve utakmice Želje, Sarajeva, Olimpica ove sezone i dati nam 40.000KM dok od Arene za 6 utakmica dobiješ 60.000 KM.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 avg 2015, 18:19

Ajzea je napisao/la:To ti je slučaj kada si u kurcu radi tuđih odluka na koje ne možeš uticati ma koliko bio protiv toga. Žalosno je da djecu izbace iz Federalne lige zbog nekih drugih koji žele učestvovati, jučer sam pročitao da se to i vama desilo sad koliko je to istina ne znam jer nisam baš najbolje upoznat. Kao što je već rečeno na pressici koju si pratio koliko primjetim, slučaj prodaje TV prava od strane saveza bez ikakvog dogovora sa klubom ne ide prilog ni Želji, ni Sarajevu ni bilo kome i tu jedino klubovi trpe iako bi klubovi trebali biti ti u čiju će se korist ići. Svi dobijamo već unaprijed određeni iznos od BH telecoma kao generalnog sponzora lige koji je za čini mi se 15.000 KM manji u odnosu na prethodnu godinu a sebi daju za pravo da prenose utakmicu po njihovim željama i bez obzira da li prenosili petnaest utakmica Želje a jednu Sarajeva (primjer dajem) iznos koji klubovi dobijaju je jednak. Žalosno je da savez bez ikakvog prethodnog dogovora sa klubovima donosi odluke o svemu tome ali kad se sve sagleda i naše uprave bi se po tom planu trebale više angažovati i zatražiti stolicu da prisustvuju dogovorima između generalnog sponzora lige i samog saveza, da iznesu svoje prijedloge i zahtjeve a ne da im se servira ono što je odlučeno. Klubovima su u takvim situacijama ruke svezane i onda ti preostaje jedino nada da će savez uraditi sve što je u njihovoj mogućnosti da se klubovima, koji MORAJU biti na prvom mjestu, ide u prilog. S obzirom da mi imamo savez kakav imamo koji na neoborive činjenice odgovara svojim krajnje bezobraznim i za pamet uvredljivim dokazima onda čovjeku ne preostaje ni ta nada. Nadam se samo da će se naši klubovi više angažovati po tom pitanju, izvršiti pritisak te pokušati na sve moguće načine riješiti taj problem sa TV pravima jer ovo koliko oni daju je žalosno kada se uporedi sa onim što možemo dobiti, a svakom našem klubu je u interesu da i preko TV prava osigura što veći priliv novca jer svima nama svaka marka znači. Oni mogu prenositi sve utakmice Želje, Sarajeva, Olimpica ove sezone i dati nam 40.000KM dok od Arene za 6 utakmica dobiješ 60.000 KM.
Pojedinci iz Bh Telecoma ispumpavaju pare iz firme i upumpavaju u savez i onda u svoje džepove preko nakaradnih ugovora, a klubovima crkavica ostane tu je cijela priča. Ja zadnje dvije sezone pišem da ne treba potpisati ugovor sa BH Telecomom i savezom, ali džaba nijadan klub nema petlje da to uradi da se ne bi zakačili dodatno sa ljudima iz saveza jer kada bi to uradio zahaterili bi te ovi iz saveza i držali bi te na piku cijelu sezonu (radi čega bi ispaštao, a ti radi loših rezultata otišao iz stolice u klubu pod pritiskom navijača) jer bi radi toga i njihov hajr bio uskraćen. Dobro računica vam je sljedeća kao što smo rekli 40.000 + što će možda savez dati još 15.000 znači to je 55.000 km maximalno, a od arene ste uzimali prije 60.000 za 6 tekmi. Zašto onda Gredić nije objasnio javnosti zašto je taj ugovor ove sezone potpisao kada je mogao od arene uzeti puno više :?: Nego ga niko od novinara to nije pitao, a i on vješto izbjegao da progovori o tome ili se je možda desilo kao prije početka prošle sezone da je savez ponovno ucjenjivao klubove da će biti kažnjeni ako ne potpišu ugovor. Željezničar još apsolutno nije uradio ništa konkretno u borbi protiv saveza i ja mislim da će poslije ove pressice duel Savez Vs Željezničar lagano se ugasiti i opet će tišina nastupiti. Gredić je rekao za javnost isto što i Gracić prošle sezone Begiću u 4 oka, a to je: ja ne tražim od saveza ništa samo pošteno suđenje. Znači ništa novo što već neko prije njega nije tražio.
SRETAN BROJ - 1725

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 avg 2015, 18:22

Mokroguz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
miki651 je napisao/la:Recimo da su komentari simpatizera Olimpika daleko najnormalniji od svi ostalih.
da si živ i zdrav, nema gorih forumaša, ne smiješ im ništa reći, odmah te na nož dočekaju :mrgreen:
Ti si poseban slucaj. Vrlo, vrlo poseban slucaj.
kao i uvijek, krajnje objektivni navijači Olimpica :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 avg 2015, 18:35

Nama podhitno treba udruzenje PL.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 avg 2015, 18:37

Ja se slazem da klubovi trebaju izvlaciti vise para od prenosa i da na osnovu nekog parametra klubovi koji su vise gledani dobijaju vise novca..

Ali mislim da Slobodi pored svih neprijatelja domacih i problema nije u cilju da se i u to petlja bespotrebno..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 avg 2015, 18:39

@Chinaglia

To smo mi svi kolektivno krivi piš.ju se skoro svi na klub im i njih četvorica vrlo brzo radi toga evoluirali i stvorili odbranbeni mehanizam da bilo šta pitaš u vezi Olimpica odmah smatraju provokacijom i dušmanlukom. Nemojte se ništa čuditi ipak valja njima četvorici braniti zelene od kompletnog foruma.
SRETAN BROJ - 1725

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 avg 2015, 19:42

Chinaglia je napisao/la:kao i uvijek, krajnje objektivni navijači Olimpica :mrgreen:
Ti k'o da nisi sam sebe pratio zadnjih godinu dana. :lol: Uzmi koji snickers pojedi tu i tamo.
Necu ti racunati sto kmecis u toku utakmica medju nasih klubova, ali kad pizdis nonstop o nama na 4-5 tema, jbg jarane imas kompleks.

Samo po povrsini kad pogledam, nadjem ti ovo:

09.07.2015
Chinaglia je napisao/la:Olimpic ćao :lol:

očekujemo kmečanje zalizanka :lol:
07.05.2015
Chinaglia je napisao/la:Olimpic nekog da privuče :rol:
22.04.2015 Dan kad smo izgubili 0-1 od Sarajeva na Otoci
Chinaglia je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Čist go im poništili i ti bi plako
on stalno plače, pa mi je smiješno, stalno Olimpic oštećen
09.04.2015 dan nakon pobjede protiv Borca u BL
Chinaglia je napisao/la:je l' zalizanku sad valjalo suđenje? vidim, ne žali se, a navijači Borca da! čuj neko hoće da zavali smiješni Olimpic :urnebes: bjelosvjetska zavjera protiv Olimpica :urnebes: dođu na Tušanj, jednon šutiraju na gol i žale se na suđenje :oops:
I sve ovo nakon tekme na Tusnju. Znam ja dobro kakve psihicke probleme smo ti nabili taj dan.
Sjecam se da si cesto i nas navijace blatio, kad nadjem i te postove okacit' cu ti ovdje. Ali ovo nije jedino sto si sve pisao, i ovo u roku od 4-5 mjeseci mozda. Nadjes li da sam ja blatio Slobodu u 4 posta preko tako dugog perioda, mozes se nesta pravdati. Naprotiv, neces naci nista, hvalio sam vas kad ste zasluzili, sutio sam kad niste zasluzili. A ti?

Ako ovo ja nisam objektivan, sta ti je objektivno?
:plac: :plac: :plac: Suze ti se slane nacuclam
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 avg 2015, 19:53

Evo jedan info za @pappy, Drina u subotu u "karantinu" u Sarajevu neće u lukavicu ;)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 avg 2015, 20:28

Mokroguz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:kao i uvijek, krajnje objektivni navijači Olimpica :mrgreen:
Ti k'o da nisi sam sebe pratio zadnjih godinu dana. :lol: Uzmi koji snickers pojedi tu i tamo.
Necu ti racunati sto kmecis u toku utakmica medju nasih klubova, ali kad pizdis nonstop o nama na 4-5 tema, jbg jarane imas kompleks.

Samo po povrsini kad pogledam, nadjem ti ovo:

09.07.2015
Chinaglia je napisao/la:Olimpic ćao :lol:

očekujemo kmečanje zalizanka :lol:
07.05.2015
Chinaglia je napisao/la:Olimpic nekog da privuče :rol:
22.04.2015 Dan kad smo izgubili 0-1 od Sarajeva na Otoci
Chinaglia je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Čist go im poništili i ti bi plako
on stalno plače, pa mi je smiješno, stalno Olimpic oštećen
09.04.2015 dan nakon pobjede protiv Borca u BL
Chinaglia je napisao/la:je l' zalizanku sad valjalo suđenje? vidim, ne žali se, a navijači Borca da! čuj neko hoće da zavali smiješni Olimpic :urnebes: bjelosvjetska zavjera protiv Olimpica :urnebes: dođu na Tušanj, jednon šutiraju na gol i žale se na suđenje :oops:
I sve ovo nakon tekme na Tusnju. Znam ja dobro kakve psihicke probleme smo ti nabili taj dan.
Sjecam se da si cesto i nas navijace blatio, kad nadjem i te postove okacit' cu ti ovdje. Ali ovo nije jedino sto si sve pisao, i ovo u roku od 4-5 mjeseci mozda. Nadjes li da sam ja blatio Slobodu u 4 posta preko tako dugog perioda, mozes se nesta pravdati. Naprotiv, neces naci nista, hvalio sam vas kad ste zasluzili, sutio sam kad niste zasluzili. A ti?

Ako ovo ja nisam objektivan, sta ti je objektivno?
:plac: :plac: :plac: Suze ti se slane nacuclam
U 4 i pol mjeseca 5 postova, u prosjeku skoro 1 post po mjesecu, zanemariv je prosjek ako gledas ostala komentarisanja klubova, zar ne? :mrgreen:

Ma hajde, nekad se nasalimo, nekad iznerviramo zbog neke situacije na terenu, ali trebas sam priznati da Mirza skoro svaki neuspjeh kluba trazi u drugima, bio to sudija, teren ili nesto trece.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 avg 2015, 20:52

Zar ti piticu jos pišeš na ovom forumu? Kad se sjetim onih tvojih laži i provokacija tamo nekada u aprilu i maju cudim se da nisi dobio ban. Ali nema veze. Razveseli nas malo sa svojim budalaštinama.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 21 avg 2015, 05:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 avg 2015, 22:19

pitic je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:To ti je slučaj kada si u kurcu radi tuđih odluka na koje ne možeš uticati ma koliko bio protiv toga. Žalosno je da djecu izbace iz Federalne lige zbog nekih drugih koji žele učestvovati, jučer sam pročitao da se to i vama desilo sad koliko je to istina ne znam jer nisam baš najbolje upoznat. Kao što je već rečeno na pressici koju si pratio koliko primjetim, slučaj prodaje TV prava od strane saveza bez ikakvog dogovora sa klubom ne ide prilog ni Želji, ni Sarajevu ni bilo kome i tu jedino klubovi trpe iako bi klubovi trebali biti ti u čiju će se korist ići. Svi dobijamo već unaprijed određeni iznos od BH telecoma kao generalnog sponzora lige koji je za čini mi se 15.000 KM manji u odnosu na prethodnu godinu a sebi daju za pravo da prenose utakmicu po njihovim željama i bez obzira da li prenosili petnaest utakmica Želje a jednu Sarajeva (primjer dajem) iznos koji klubovi dobijaju je jednak. Žalosno je da savez bez ikakvog prethodnog dogovora sa klubovima donosi odluke o svemu tome ali kad se sve sagleda i naše uprave bi se po tom planu trebale više angažovati i zatražiti stolicu da prisustvuju dogovorima između generalnog sponzora lige i samog saveza, da iznesu svoje prijedloge i zahtjeve a ne da im se servira ono što je odlučeno. Klubovima su u takvim situacijama ruke svezane i onda ti preostaje jedino nada da će savez uraditi sve što je u njihovoj mogućnosti da se klubovima, koji MORAJU biti na prvom mjestu, ide u prilog. S obzirom da mi imamo savez kakav imamo koji na neoborive činjenice odgovara svojim krajnje bezobraznim i za pamet uvredljivim dokazima onda čovjeku ne preostaje ni ta nada. Nadam se samo da će se naši klubovi više angažovati po tom pitanju, izvršiti pritisak te pokušati na sve moguće načine riješiti taj problem sa TV pravima jer ovo koliko oni daju je žalosno kada se uporedi sa onim što možemo dobiti, a svakom našem klubu je u interesu da i preko TV prava osigura što veći priliv novca jer svima nama svaka marka znači. Oni mogu prenositi sve utakmice Želje, Sarajeva, Olimpica ove sezone i dati nam 40.000KM dok od Arene za 6 utakmica dobiješ 60.000 KM.
Pojedinci iz Bh Telecoma ispumpavaju pare iz firme i upumpavaju u savez i onda u svoje džepove preko nakaradnih ugovora, a klubovima crkavica ostane tu je cijela priča. Ja zadnje dvije sezone pišem da ne treba potpisati ugovor sa BH Telecomom i savezom, ali džaba nijadan klub nema petlje da to uradi da se ne bi zakačili dodatno sa ljudima iz saveza jer kada bi to uradio zahaterili bi te ovi iz saveza i držali bi te na piku cijelu sezonu (radi čega bi ispaštao, a ti radi loših rezultata otišao iz stolice u klubu pod pritiskom navijača) jer bi radi toga i njihov hajr bio uskraćen. Dobro računica vam je sljedeća kao što smo rekli 40.000 + što će možda savez dati još 15.000 znači to je 55.000 km maximalno, a od arene ste uzimali prije 60.000 za 6 tekmi. Zašto onda Gredić nije objasnio javnosti zašto je taj ugovor ove sezone potpisao kada je mogao od arene uzeti puno više :?: Nego ga niko od novinara to nije pitao, a i on vješto izbjegao da progovori o tome ili se je možda desilo kao prije početka prošle sezone da je savez ponovno ucjenjivao klubove da će biti kažnjeni ako ne potpišu ugovor. Željezničar još apsolutno nije uradio ništa konkretno u borbi protiv saveza i ja mislim da će poslije ove pressice duel Savez Vs Željezničar lagano se ugasiti i opet će tišina nastupiti. Gredić je rekao za javnost isto što i Gracić prošle sezone Begiću u 4 oka, a to je: ja ne tražim od saveza ništa samo pošteno suđenje. Znači ništa novo što već neko prije njega nije tražio.
Problem je sto svi izlaze pojedinacno sa problemima,dok se klubovi ne ujedine i skupa izadju pred savez,bit ce ovo qurcevaca.A da se svi ujedine i suprostave savezu :crazy:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 avg 2015, 22:27

JoseMourinho je napisao/la:Evo jedan info za @pappy, Drina u subotu u "karantinu" u Sarajevu neće u lukavicu ;)
Pa nema gdje u Lukavicu. :D Ono što ima je skup smještaj.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 avg 2015, 22:33

Beduin je napisao/la: U 4 i pol mjeseca 5 postova, u prosjeku skoro 1 post po mjesecu, zanemariv je prosjek ako gledas ostala komentarisanja klubova, zar ne? :mrgreen:

Ma hajde, nekad se nasalimo, nekad iznerviramo zbog neke situacije na terenu, ali trebas sam priznati da Mirza skoro svaki neuspjeh kluba trazi u drugima, bio to sudija, teren ili nesto trece.
Nije ovo sve, ovo sam na brzake par postova izrovio, ima jos toga sto se sjecam. Ijedan takav post bez provokacije je napad. Ja kontam on malo ljut nakon tekme i da ce proci. To njega i dan danas srkleti.
Sala ima poseban ton, karakter i ima negdje kraj ili "Ma salim se samo" da narod zna da ako se ponovi to onda je definitivno sala, ali on nikad to nije rekao.
Ismijavanje ima drugi ton, karakter i ne prestaje kad pocne svadja k'o ovdje danas. Maksuz uletio kad je vidio sta se desava, da kaze nesta sto on zna da ce nekoga naljutiti, i zato sam ja usao da pomognem smiriti makar.
U primjeru on nas ismijava i kad pobjedjujemo i kad gubimo i kad smo u PL-u i kad smo u Evropi. Znaci nece reci "Svaka cast na rezultatu" kad pobjedimo.

Ako pratis nasu temu, znas da sam ja uvijek svoje misljenje davao, ne lazem nikad pa zato niti cu reci da Mirza sve redom grijesi da bih se nekome svidjao, niti cu samo klimati glavom. Covjek je 98% u pravu, zna svoj posao, ponekad nesta pogresno kaze, ali nije tako kako se poneki prave da je. Ako bi svi postavljali iste kriterije drugim trenerima k'o i Mirzi, psovali bi svojim trenerima majku za sta su rekli, ali oni nisu Mirza pa onda ne pricate tako o njima.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 20 avg 2015, 23:06

Pappy je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Evo jedan info za @pappy, Drina u subotu u "karantinu" u Sarajevu neće u lukavicu ;)
Pa nema gdje u Lukavicu. :D Ono što ima je skup smještaj.
Bgm sreća pa se sff završava u petak, pa ce moći naci mjesta :D zar je tako skupo u lukavici?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.