Moze li ikako ljudi, pitam sve kolektivno da draft bude od 1h po Alemovom, odnosno u 20h po nasem?alemsa je napisao/la:Draft sam stavio 30-og Augusta (nedelja), u 11 sati ujutru po mom vremenu, 6 posljepodne po Bosanskom, jer to izgleda vecini odgovara.Forster je napisao/la:
Pravi
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Max Allegri
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NFL
O tome govorim. Mi igramo zajedno evo vec 3cu godinu, i nema razloga da draft ne bude po redu.alemsa je napisao/la:Mozda je vise fer da odradimo po redosljedu odnosno rekordu, tako da losiji igraci iz prosle sezone dobiju fine igrace u prvoj rundi, pa bi tako bilo zesce/ravnopravnije protiv jacih igraca. Opet kad se zna redosljed onda se moze "trenirati", pa bi neki imali prednost nad ostalim, onako kad je random svi su na istom polju odnosno biraju u trenutku.
Ali eto izjasni te se, dosta govori svejedno im, pa reci te sta je bolje po vama.
Samo ti pukni po redu da ide, i 30og se okupljamo za draft.
Postovanje treba zaraditi.
Re: RE: Re: NFL
Ok eto puko sam ali sam ostavio snake mode znaci 1 do 12, 12 do 1 ili hocete da svaku rundu prvi bira prvi? Onda mi to nebi bilo izbalansirano bolje je po snakekad_kako je napisao/la: O tome govorim. Mi igramo zajedno evo vec 3cu godinu, i nema razloga da draft ne bude po redu.
Samo ti pukni po redu da ide, i 30og se okupljamo za draft.
1. NYG
2. Bears are Angry
3. JJ S.W.A.T.T...
4. Blah Blah's ...
5. Bears Rules
6. Texans
7. HorseShoe
8. Wicked Fourth
9. ManningRules
10. Željo NFL-a
11. Boston United
12. Mig-Juve
@mig
da, ostat ce 1 do 12, 12 do 1, inace nea smisla. Eto prva runda ide na ruku losijim, da ufate te top igrace, onda je balans
da, ostat ce 1 do 12, 12 do 1, inace nea smisla. Eto prva runda ide na ruku losijim, da ufate te top igrace, onda je balans
Kojeg? Pa nisam jos napravio drugu ligu, cekam da vidim koliko ima zainteresovanih.Forster je napisao/la:Dajte link tog fantasya
Daj link uopšte fantasya, ako se trebam gdje registrovatalemsa je napisao/la:@mig
Kojeg? Pa nisam jos napravio drugu ligu, cekam da vidim koliko ima zainteresovanih.Forster je napisao/la:Dajte link tog fantasya
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
pa to cu ti poslat na email kad dodje do tog.Forster je napisao/la:
Daj link uopšte fantasya, ako se trebam gdje registrovat
To i pitamkad_kako je napisao/la:Mi igramo na yahoo, pa sebi tamo napravi account ako vec nemas.
1-12, 12-1 je ok.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
meni je u principu svejedno sa koga mjesta draftam, ali ovaj sistem sa unaprijed određenim draft pozicijama ima smisla samo ukoliko fakat napravimo prvu i drugu ligu gdje zadnja dvojica ispadaju. ako ostanemo na jednoj ligi onda bi na kraju moglo biti svega, zauzimanje pozicije za draft naredne godine itd ... dakle gomila materijala za diskusiju što je za jedan forum idealno .... elem sve smo bolji i bolji 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma manje vise isto ti dodje, ja uzimam prvi ali me nema do 24. opet.. A ovaj sto je zadnji moze odmah sa 13 uzet. Znaci moze potencijalno dobiti cak dva podjednaka igraca mojima sa 1 i 24 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Meni valjda odgovara ovo ali kod mene se sa poslom nikad ne zna. Uvjek me moze neko zvat ali nedeljom su manje mogucnosti slabo ko koristi limo usluge ...uglavnom meni je okMig_Mig je napisao/la:Moze li ikako ljudi, pitam sve kolektivno da draft bude od 1h po Alemovom, odnosno u 20h po nasem?alemsa je napisao/la:Draft sam stavio 30-og Augusta (nedelja), u 11 sati ujutru po mom vremenu, 6 posljepodne po Bosanskom, jer to izgleda vecini odgovara.Forster je napisao/la:
Pravi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ako vecini odgovara u 8, odgovara i meni, ja mogu cijelu nedelju
Juce sam odradio mocking draft sa 6e pozicije i finu sam ekipu sklopio
Juce sam odradio mocking draft sa 6e pozicije i finu sam ekipu sklopio
moram i ja večeras reda radi probati koji mock, čisto da vidim ko je otprilike na raspolaganju oko devetog picka
sutra idem na more, nosim laptop, javio sam jaranu koji u blizini ima kuću da navuče piva i da mi rezerviše WLAN na balkonu 30.tog naveče .. elem ako hoćete da me zavalite promjenite termin

sutra idem na more, nosim laptop, javio sam jaranu koji u blizini ima kuću da navuče piva i da mi rezerviše WLAN na balkonu 30.tog naveče .. elem ako hoćete da me zavalite promjenite termin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imal TE-ova ljudine 
nema, uzmi gronka na 1.

E ako treniras tamo na mock, obicno se tamo draftaju 3 WR. Mi igramo sa 2 WR, i flextuzlak1987 je napisao/la:Imal TE-ova ljudine
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovdje gdje ja treniram, QB, 2 rb, 3 wr, kicker, deff, te i klupa ..alemsa je napisao/la:E ako treniras tamo na mock, obicno se tamo draftaju 3 WR. Mi igramo sa 2 WR, i flextuzlak1987 je napisao/la:Imal TE-ova ljudine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.