FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mislim da i ne moze biti jer je vec za nas nastupao u evropi ove sezone.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
E vidiš može biti, samo nisam siguran jeli vrijede ta pravila s obzirom da su ipak u pitanju kvalifikacije, taman htjedoh napisati da ni Stojčev nije u rosteru za tekmu Atromitosa i Fenera.Evolution87 je napisao/la:Mislim da i ne moze biti jer je vec za nas nastupao u evropi ove sezone.
1946
Ja mislim da ne vrijede jer smo mi igrali LP, a paok igra EL, ali nisam opet siguran..BitiSrcemVezan je napisao/la:E vidiš može biti, samo nisam siguran jeli vrijede ta pravila s obzirom da su ipak u pitanju kvalifikacije, taman htjedoh napisati da ni Stojčev nije u rosteru za tekmu Atromitosa i Fenera.Evolution87 je napisao/la:Mislim da i ne moze biti jer je vec za nas nastupao u evropi ove sezone.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nek' nas neuke prosvijetli neko ko se malo bolje razumije oko tog dijela Uefinih propozicija.
1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:Ma ništa ne brini to ti je onaj @pile sa foruma, vreba iz prikrajka da sutra može pisati "informacije" po forumu.mma_hz je napisao/la:Eh ovako raja..gledam nesto ovaj nas klip protiv Leha i jednu stvar sam slucajno primjetio..
da mi neko odg ko je ovaj lik i sta on predstavlja ovdje...
na 5:30,debeli ovaj lik desno u bijeloj maji sa zamotanom rukom..
vidjeo sam ga i na nekom klipu zeljinih navijaca kad su kretali protiv Ferenca sa mosta Suade drzi im bubanj...
ko je taj ba lik,sta predstavlja,pa ga vidim i na zapadu protiv Sirokog sa nekim klosarima..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moj brat alpasinac . Neka te on ne sikira. Momak simpatizira Zeljeznicar, ali tu je kada igramo u evropi. To je mentalitet nas alpasinaca. Raja pa tek onda klub.
Ne može ni jedan ni drugi igrat, sjećam se da je pisalo u članku kad je ozvaničen Cimijev transfer.
zamisli sad Šenera u onom svom čuvenom džemperu
ili Pirića kako kaže da prvo mora obaviti jedan mikro ciklus
Šalu na stranu ako se budućem stručnjaku budu miješali u sve živo, kao što su Jarniju, Mehi i Dženi i ako se nekim hirurškim rezom ne odstrane svi oni koji su zlo u svlačionici, onda ko god dođe je osuđen na neuspjeh
Šalu na stranu ako se budućem stručnjaku budu miješali u sve živo, kao što su Jarniju, Mehi i Dženi i ako se nekim hirurškim rezom ne odstrane svi oni koji su zlo u svlačionici, onda ko god dođe je osuđen na neuspjeh
Mosa RajvoSa
ne mogu biti registrovani jer su igrali za nas nema to veze je li LP ili EL
Pyro is not a crime !
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne mogu igrati ni jedan ni drugi, nije bitno koje je takmicenje dok je neko evropsko
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Igrač koji je igrao u Ligi Prvaka ne može igrati u istom takmičenju u drugom klubu, dok može igrati u drugom takmičenju poput Europa lige, sve naravno dok traje taj odeđeni period za koji je igrač registrovan.
Dakle: Stojcev ne moze igrat za Atromitos, Gojko ne moze igrati za Paok, sve dok ne prođe ovaj kvalifikacijski period za koje su oni trenutno registrovani. Ako se kojim slučajem neki od ovih klubova kvalificira za takmicenje, oni ce moci igrati u grupama. Ako ih klub odluci registrovat
glad i helped
Dakle: Stojcev ne moze igrat za Atromitos, Gojko ne moze igrati za Paok, sve dok ne prođe ovaj kvalifikacijski period za koje su oni trenutno registrovani. Ako se kojim slučajem neki od ovih klubova kvalificira za takmicenje, oni ce moci igrati u grupama. Ako ih klub odluci registrovat
glad i helped
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Player who has already played in the UEFA Champions League will not be able to play for another club in that competition during the same season following a transfer.
This same concept applies to the Europa League. However, a player can play for one club in the Champions League then represent another club in the Europa League following a transfer.
Ako je igrač igrao u LP za jedan klub moze igrati EP za drugi klub.
This same concept applies to the Europa League. However, a player can play for one club in the Champions League then represent another club in the Europa League following a transfer.
Ako je igrač igrao u LP za jedan klub moze igrati EP za drugi klub.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Od ovog je bolji i Kruno Jurcic.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Igrač koji je igrao u Ligi Prvaka ne može igrati u istom takmičenju u drugom klubu, dok može igrati u drugom takmičenju poput Europa lige, sve naravno dok traje taj odeđeni period za koji je igrač registrovan.
glad i helped
1946
Sutra je petak da vidimo koga ce sport avaz "EKSKLUZIVNO" u sarajevo "poslati" od trenera 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nažalost očigledno nas čeka najgora varijanta, ustvari nije najgora najgora bi bila da Dženo ostaje bez obzira na sve, ali eto odma iza nje a to je da ekipa neće imati trenera u Zenici, a već smo na -6 zahvaljujući debilnim odlukama uprave i hajd da kažem tako izuzetno kvalitetnom treneru.
1946
- Evolution87
- Kontakt:
A Dzeno ce svakako voditi ekipu u Zenici.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Evolution87 je napisao/la:A Dzeno ce svakako voditi ekipu u Zenici.
Bolje i da Dzeno vodi,nego da se zalijecmo sa trenerom.
Ja ovoj upravi vjerujem,i sve sto budu odlucili, ja cu licno podrzati.
Pa valjda ce ih Dzeno voditi dok ne dode novi,nije jos smijenjen!?BitiSrcemVezan je napisao/la:Nažalost očigledno nas čeka najgora varijanta, ustvari nije najgora najgora bi bila da Dženo ostaje bez obzira na sve, ali eto odma iza nje a to je da ekipa neće imati trenera u Zenici, a već smo na -6 zahvaljujući debilnim odlukama uprave i hajd da kažem tako izuzetno kvalitetnom treneru.
Definitivnoamypitar je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:A Dzeno ce svakako voditi ekipu u Zenici.
Bolje i da Dzeno vodi,nego da se zalijecmo sa trenerom.![]()
Ja ovoj upravi vjerujem,i sve sto budu odlucili, ja cu licno podrzati.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Što se tiče trenera tu su pokazali maksimalnu neozbiljnost i napravili glupe poteze do kraja, već dosta puta. I hebo ga Dženo jel' ga to opet moram gledati još i u Zenici 
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.