Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Može li kako Stojčev dobiti papire do Belgije? Mogao bi i Alispahić uletiti 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kad sam vidio zadnja 3 posta ko je napisao sve mi je bilo jasno.Sabinho je napisao/la:Prelistaj ti malo ovu temu.STEF je napisao/la:Gledaj pitica sto im je krivo![]()
![]()
![]()
Kako ide ljudine,ima li koji bivsi igrac sarajeva u kombinacijama za najboljih 32 reprezentacije.
Ne treba ni on vise da bude na spisku.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nije mi jasno sto je otiso iz Poljske kad sad sjedi na klupi u nekom smrdljivom klubu a imo kaze tolike ponude
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Evo gaaaa
Sent from my ST26i using Tapatalk
Sent from my ST26i using Tapatalk
-
bavarian_bk
- Kontakt:
A je.bo majku , ja poletio da vidim , kontam dao gol, tražim , nejasno mi ; i onda skontam koliko smo jadni !
Slavimo ulazak igrača u igru k'o da je dao 2 gola ...
Slavimo ulazak igrača u igru k'o da je dao 2 gola ...
Nek prodje APOEL. Mozda zauzme mjesto u prvi 11 kad pocne LP.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Nadam se da ostaje bez poziva.
Ma Stila je pravio najgluplje transfere od svih nasih igraca. Sa Lechom osvoji poljsku ligu, uz Lewandovskog bude najbolji igrac lige i onda Lewandowski predje u Dortmund a on u Karpaty
pa onda negdje u u Tursku. I taman kad je dosao u Wislu i odigrao odlicno, dobio i poziv u reprezentaciju, imao ponude Lecha i Legije i mogucnost da ostane u ligi koju itekako poznaje i itekako mu lezi i gdje je itekako cijenjen on odluci da ode u APOEL da se ponovo dokazuje nekome i sjedi na klupi.
Ja ne znam ko je odlucivao o njegovoj karijeri, ali fakat ne mogu da vjerujem kakav je talenat propao. Stila je bio veci potencijal od svih igraca koji su poslije rata izasli iz Zeljine skole a bilo je bgm itekako dobrih igraca od Dzeke, Zukanovica, Cocalica pa sad do Hodzica, Bajica... E sad se pojavio Hadziahmetovic za kojeg se iskreno nadam da nece praviti glupe poteze u karijeri kao Stila jer je Amiru samo nebo granica
Valjda ce Semir izboriti tih prvih 11 konacno, pruziti dobre partije u Evropi i vratiti se u reprezentaciju gdje ce dobiti u nekoj utakmici sansu i konacno pokazati sav svoj talenat, jer Stila je fudbalski majstor kakav se radja jednom u 10-15 godina a to znaju svi koji ga prate jos od dana kad je igrao za Zeljine kadete i juniore pa sve do sad.
Ja ne znam ko je odlucivao o njegovoj karijeri, ali fakat ne mogu da vjerujem kakav je talenat propao. Stila je bio veci potencijal od svih igraca koji su poslije rata izasli iz Zeljine skole a bilo je bgm itekako dobrih igraca od Dzeke, Zukanovica, Cocalica pa sad do Hodzica, Bajica... E sad se pojavio Hadziahmetovic za kojeg se iskreno nadam da nece praviti glupe poteze u karijeri kao Stila jer je Amiru samo nebo granica
Valjda ce Semir izboriti tih prvih 11 konacno, pruziti dobre partije u Evropi i vratiti se u reprezentaciju gdje ce dobiti u nekoj utakmici sansu i konacno pokazati sav svoj talenat, jer Stila je fudbalski majstor kakav se radja jednom u 10-15 godina a to znaju svi koji ga prate jos od dana kad je igrao za Zeljine kadete i juniore pa sve do sad.
Brane je napisao/la:Nek prodje APOEL. Mozda zauzme mjesto u prvi 11 kad pocne LP.
Bolja je Astana! Dabogda da zauzme taj mjesta u prvih 11, jer ovi kiprani smrdljivci forsiraju svoje i ove latinose uvozne.
Ima za njih Liga Evrope ubilo se takmicenje taman za Apoela.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ponovo, izgleda, los potez sa transferom. 
Loš vala jučer Štila, a i vala onaj APOEL igra nekako kilavo sve nešta nešta a na kraju ništa 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Loš vala jučer Štila, a i vala onaj APOEL igra nekako kilavo sve nešta nešta a na kraju ništa
[youtube][/youtube]
EmirTM87 je napisao/la:Ma Stila je pravio najgluplje transfere od svih nasih igraca. Sa Lechom osvoji poljsku ligu, uz Lewandovskog bude najbolji igrac lige i onda Lewandowski predje u Dortmund a on u Karpatypa onda negdje u u Tursku. I taman kad je dosao u Wislu i odigrao odlicno, dobio i poziv u reprezentaciju, imao ponude Lecha i Legije i mogucnost da ostane u ligi koju itekako poznaje i itekako mu lezi i gdje je itekako cijenjen on odluci da ode u APOEL da se ponovo dokazuje nekome i sjedi na klupi.
Jednostavno mu je falilo malo srece prilikom transfera i to je to...da je makar tada otisao u Celtic, ali bilo proslo.
Ko hoce neka ukuca na youtube njegove igre u Lechu...vidjet ce sta je momak radio...i kakav je znalac s loptom bio, kakve je asistencije i golove davao, diblinge pravio...ocekivao sam da on bude nas novi MISKE u pravom smislu te rijeci...ali eto jednostavno ga nije islo kada su transferi u pitanju...
- Goalgetter
- Kontakt:
99% igraca bi se nakon onakve sezone u Lechu prodalo u Bundesligu, Italiju, ili neku pribliznu ligu... Samo nas igrac zavrsi u Karpaty Lviw.hurem je napisao/la:![]()
Jednostavno mu je falilo malo srece prilikom transfera i to je to...da je makar tada otisao u Celtic, ali bilo proslo.
Ko hoce neka ukuca na youtube njegove igre u Lechu...vidjet ce sta je momak radio...i kakav je znalac s loptom bio, kakve je asistencije i golove davao, diblinge pravio...ocekivao sam da on bude nas novi MISKE u pravom smislu te rijeci...ali eto jednostavno ga nije islo kada su transferi u pitanju...
Kako god, Stilicevo je proslo meni se cini, on tesko da ce vise ikada ponoviti one sezone iz Lecha, a i sto se tice transfera, ide lagano silaznom putanjom. Sto znaci i za reprezentaciju nerelevantan igrac.
Ali posto je konkurencija na njegovoj poziciji skoro pa nikakva, mozda se jos koji put nadje na spisku.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bravo Stilicu! Nece li malo nabolje sve to