Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ovo je sramota da smo se mi povezivali sa ovim Maneom,pa svako nase krilo je bolje od njega
DaBogda ga doveli, samo da ti kukaš još više.
Haha evo mog druga Belmina ubio bi me bez bismileBelmin6 je napisao/la:DaBogda ga doveli, samo da ti kukaš još više.
Ma ne bih, ali haman ti je @Rooney88 familija.tajger je napisao/la:Haha evo mog druga Belmina ubio bi me bez bismileBelmin6 je napisao/la:DaBogda ga doveli, samo da ti kukaš još više.
Ma sta cu brate cekam da se zahuktamo al nikako,a vala i mogao sam ime promjenit u pesimistu koliko kukam mozda sta i nakukamBelmin6 je napisao/la:Ma ne bih, ali haman ti je @Rooney88 familija.tajger je napisao/la:Haha evo mog druga Belmina ubio bi me bez bismileBelmin6 je napisao/la:DaBogda ga doveli, samo da ti kukaš još više.

Mane nije klasicno krilo, igra i "desetku".tajger je napisao/la:Ovo je sramota da smo se mi povezivali sa ovim Maneom,pa svako nase krilo je bolje od njega
Igrac je samo brza verzija Juana Mate sa slabijim pregledom igre. Od njih dvojice bi ispao jedan extra igrac

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Sta je ovo, odjednom se opet poceli povezivati sa Reus-om, imal tu kakve istine?
Domo23
Reci cu da pratim francuske igrace,ligu itd,tako sam i pratio Griezmana vec dugo i dao bi 56miliona kolika mu je i klauzula,sa 24 godine,vrhunski igrac,koji igra na desnom krilu ili poluspici,to bi bio vrhunski potez uprave ,on i Depay,savrseno.
Zeljeznicar! 1921 !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Griezmann je zvjer, ako i za koga treba žaliti pare ne treba za njega. Ako smo bili spremni iskeširati onolike pare za Shawa i slične precjenejne možemo i za Griezmana koji je fanstastičan igrač i legao bi nam ko budali šamar, pogotovo ako smo toliko bili zagrijani za Pedra. O onom Maneu što smo poslali ponudu ne treba ni govoriti, koji li će nam on da mi je znati 

1946
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Jesi uopste gledao Manea u Salzburgu, bolje pitanje, gledas li ga sad uopste? Ima 22 godine i prva mu sezona u PL a momak ubija, brzina, sut sve sto treba za krilo, 10 golova je dao prosle sezone, to je dosta za igraca koji prvi put igra u Engleskoj.BitiSrcemVezan je napisao/la:Griezmann je zvjer, ako i za koga treba žaliti pare ne treba za njega. Ako smo bili spremni iskeširati onolike pare za Shawa i slične precjenejne možemo i za Griezmana koji je fanstastičan igrač i legao bi nam ko budali šamar, pogotovo ako smo toliko bili zagrijani za Pedra. O onom Maneu što smo poslali ponudu ne treba ni govoriti, koji li će nam on da mi je znati
Domo23
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sve je uredu ali zašto misliš da krila njegovih kvaliteta već nemamo? Nepotreban nam je jednostavno jer ne bi donio nikakav napredak u igri niti vidim da je nešto kvalitetniji od krilnih fudbalera koje trenutno imamo.Kestrel je napisao/la:Jesi uopste gledao Manea u Salzburgu, bolje pitanje, gledas li ga sad uopste? Ima 22 godine i prva mu sezona u PL a momak ubija, brzina, sut sve sto treba za krilo, 10 golova je dao prosle sezone, to je dosta za igraca koji prvi put igra u Engleskoj.BitiSrcemVezan je napisao/la:Griezmann je zvjer, ako i za koga treba žaliti pare ne treba za njega. Ako smo bili spremni iskeširati onolike pare za Shawa i slične precjenejne možemo i za Griezmana koji je fanstastičan igrač i legao bi nam ko budali šamar, pogotovo ako smo toliko bili zagrijani za Pedra. O onom Maneu što smo poslali ponudu ne treba ni govoriti, koji li će nam on da mi je znati
1946
-
- Kontakt:
Daj Boze da je onaj tajanstveni igrac Grizman 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja ocekujem jos jedno pojacanje do kraja roka, onako iz vedra neba. Ne vjerujem da je posao gotov. Kako bi Cavani dobro dosao i jedan stoper.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Borussia Dortmund are trying to sign Manchester United playmaker Adnan Januzaj. (BILD)
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Je li transfer u pitanju?
Znaci prema ovim info, ozb zainteresovani, te navodno na pitanje o Adi, Zorc nije negirao.Nach BILD-Informationen soll der BVB heiß auf den Jung-Star von Manchester United sein. Manager Michael Zorc (52) sagt nur: „Kein Kommentar!“
Auch Juventus Turin soll Interesse haben.
Te kao sto vidis, i Juve zagriz'o.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Auu ja bi samo pristao na jednogodisnju posudbu i to da u suprotnom smjeru krene Reus 

posudbaPoligon10 je napisao/la:Je li transfer u pitanju?
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.