Pa napisao sam drug, hajd eto da prihvatim da se nisam u potpunosti izrazio.pitic je napisao/la:MoraliShofaII je napisao/la:Pa buraz morali su, osim muzurovica i pasica ko bi im dosao, pa zakuhali su sa svim bivsim strukturama i svima koji su suradjivali sa bivsim strukturama a nikako da to izglade. Pozvali ih na druzenje, mogli su im bar jednu sezonu obezbjediti ulaz i fino mjesto jbg nije da ne djele kartepitic je napisao/la:Fakat jel se zna ime i prezime bisera koji je Albina Pelaka zvao na drženje legendi klubapa nevjerovatno, a pred kraj kerijere pokazivao srednji prst Istoku i psovao toj istoj tribini sa zelenog terena. Ko ga je god zvao naje.m mu se ma.e glupe i neinformisane.
![]()
pa neka su zakuhali i trebalo je zakuhati zato što su nas krali uzduž i poprijeko sve bivše strukture do 2010 godine, a sada po tvojoj priči hoće da se mire sa takvima od kojih su spašavali klub
Bolje da su nas pozvali na druženje mi barem nismo krali klub i od nas su imali većeg hajra nego od tih bivših struktura koje su nas uvalile 6 miliona duga za 15 godina. Misliš da bi Predrag došao da nije dobio mjesto skauta za mlade (odnosno platu) bi racku.
Zakuhalu su sa bivsim strukturama ALI i sa svim igracima i trenerima koji su suradjivali sa bivsim strukturama. Pod ovim IZGLADE nisam mislio na bivse strukture nego na bivse igrace i trenere.
A ti pohledaj trenersku steukturu od najmladjih kategorija pa do prvog tima i mozes nabrojati na prste jedne ruke one koji vrijede.
Pa zalosno je da ti ne mozes izvuci trenera za prvi tim a da je igrao za nas klub, da ti je skaut onaj lik za kojeg niko ne zna kakve veze sa fudbalom ima osim sto je kod nas skaut, da su ti treneru u SŠ KOJE NE MOZES ZAMISLITI SA LOPTOM.
E pa drug mislim da uprava mora povuc rucnu i ostvariti dobru komunikaciju bar sa onim djelom bivseg igrackog i trenersko kadra koji je regulara.