FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 avg 2015, 00:08

Kad spominjete Muzafere, ima i ona "Dok drugi hebu, ti se Muzafere kupaj." Ili ti ga, dok Zrinjski hebe, ti Sarajevo ostavljaj Dženu Uščuplića na klupi.
1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 21 avg 2015, 00:13

jurisicduska je napisao/la:Nikakvog udjela Emir Hadžić nema u transferu Ikandea osim što je došao da njim iz Izraela i znaju se od prije. To je laž. Alkatrazi su laž, taj čovjek je laž i on nikad veze s klubom nije imao, to što je Stojčev imao problema s njim to je njihova stvar. Kakve veze Stojčev ima sa klubom, mislim njegovi privatni problemi? Stojčev više nije igrač Sarajeva taj argument koliko god glup bio nema veze više s nama i ne vrijedi. Nije nikad ni imao, ako je Stojčev=Sarajevo onda jest.

Nemate šta prigovoriti to vas najviše boli, nema veze, samo gurajte. Kad smijene Abdulaha i dođe na njegovo mjesto Hadžibegić, Milošević ja ću to podržati i ok sve, ali to neće biti jer ovaj krade i zbog alkatraza i zbog kurca palca. To će bit zbog boljitka Sarajevu a ne ličnog interesa bilo kog od vas, ne lično tebe, prepoznat će se ti svakako. itekako cijenim argumentovane rasprave ali isto tako kad pričam s tobom djeluje mi ko da ja pričam o ekonomiji a ti o pčelarstvu.Nije da nije povezano, ima veze al u košnicama. Ne pričamo o istom nikad.

Ja pričam o FK Sarajevo i boljitku istog a ti pričaš o Abdulahu, pametnom dosta.
Vidi druze,i ja pricam u kontekstu Sarajeva,o boljitku Sarajeva,samo sto ja mislim da je SD kocnica tog boljitka i tu se razilazimo.
Ne znam sta ti smatras kao argument da li ono sto samo ti kazes ili mozes saslusati i misljenje drugog.Kako mozes reci kakve veze imaju problemi Stojceva sa Sarajevom kada je u tom periodu bio kriminalan na terenu.Zar to nije direktna posljedica po boljitak Sarajeva.I ti opet tvrdis da je "alkatraz" odnosno Miki laz i da on nije nikada imao veze sa klubom.Provjeri onda koliko je puta abdulah sjedio sa tim likom(o nekim drugim stvarima ne bih jer nisu bas za javnosti i ne zelim o tome).
Opet kazes i za Hadzica laz.Pa jel sa Hadzicem iz Izraela dosao menadzer koji je klubu ponudio Ikandea i Sanija.Ili je i to laz?
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 avg 2015, 00:17

:facepalm: Avaz izgleda ima namjeru da nas destabilizuje do krajnje mjere. Kakvi su to prljavci majko mila !!!!!!!!!!
slika
U novi boj ...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 avg 2015, 00:19

[youtube][/youtube]
ovog treba dovesti, dijeli lopte ko rukom :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 avg 2015, 00:22

Mene zanima na sta ce sutra liciti konferencija za novinare? Najmanje ce biti price o Celiku, a najvise o smjeni trenera... :/

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 avg 2015, 00:24

Vidi brate ako Stojčev ima problem jer mu zet tuče sestru to nije problem Sarajeva. Evo ićemo u detalje nisam htio ali ićemo. Ja nigdje nisam napisao i ponovio sam u svakom postu da nam treba bolji SD, pročitaj moj post. Ali ne treba ga smjenjivati lažima. Branim Sarajevo, J**+ se meni ado za svakog od njih pojedinačno. Evo par primjera.

Cijeli prvi tim koji je donio titulu i kup, sve ih doveo Abdulah. Licemjerno je reći kako su samo njegove zasluge kad promaši sa protićem ali zato kad ubode sa Ikandeom svi su zaslužni on nije, ko je preporučio Protića? znači nervira me, ne podnosim to da je kriv za sve loše i odgovoran a za sve dobro neko drugi ima udio, možda i u lošem ima, jesi to ikad pomislio. Mitrevskog su preporučili, Kostića, Protića i Barića. Kao i sve ostale, menadžeri nude igrače to je normalna situacija. Sarajevo ima budžet koji se usvaja početkom svake sezone i ne može izlaziti iz okvira tog budžeta tako da prilikom pregovora ne može se ponuditi više od budžeta bez obzira jel nam vlasnik milijarder ili nije, on ima svoju računicu i ne razbacuje se parama.

Delač besplatno prva dva puta , Benko i Jajalo besplatno su dovoljni da kažeš svaka čast. Sve ostalo je bonus. A greške se dešavaju i moraju da je mogo bolje mogao je. To je dobra priča. Ali od 22 prvotimca sad 21 je Abdulah doveo. Jesu svi loši il su to ponajbolji igrači lige? ima mana kao i svako, ali ima i dosta dobrog. Mafija i to kod mene ne igra ulogu jer on nema utjecaja na prvi tim da ima igrali bi menadžerski igrači kakav su Okić i Oštraković a ne igraju.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 avg 2015, 00:25

Bosniacum Lilium je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:LJUDIIIIIIIIIIII

Svi znamo da je Benkara stara dobra mašina koja iako ima 30+ godina i dalje ostvaruje svoj cilj tj
tj. postiže golove(bas kao golf 2 hohihi) , a i ugovor mu ističe uskoro...e pa pogledajte ovu igračicu...
http://www.transfermarkt.de/albert-pros ... ler/112804

Momak je u 8 ligaskih tekmi dao 10 golova,estonska liga,a relativno je mlad,ima 24 godine, a ugovor mu ističe u decembru, pogledao sam 2-3 videa i sjajan je igrač.. Sigurno je bolji od pola naših fudbalera, čim ima ovakvu statistiku, a cijene ga 2-3 puta manje nego naše profesore,samo 250k..m
http://www.transfermarkt.de/muzafer-eju ... eler/70920

:mrgreen:
Ma losiji Muzafer od ovog,dvije godine slabiji,slabija statistika,a promjenio 10 klubova,a ovaj 2...
BitiSrcemVezan je napisao/la:Kad spominjete Muzafere, ima i ona "Dok drugi hebu, ti se Muzafere kupaj." Ili ti ga, dok Zrinjski hebe, ti Sarajevo ostavljaj Dženu Uščuplića na klupi.
Jarane ohladi malo,nemoj biti ko onaj nekidan papak u 10 minuta 15 postova protiv Dzene. Shvatili smo sve,nemoj nama navaljivato,nego idi ispred kluba i čekaj nadležne i njima brbljaj jbg...
Sabrine mi moje!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 avg 2015, 00:30

BSV J**+ i ne vadi :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 avg 2015, 00:31

jurisicduska je napisao/la:Nikakvog udjela Emir Hadžić nema u transferu Ikandea osim što je došao da njim iz Izraela i znaju se od prije. To je laž. Alkatrazi su laž, taj čovjek je laž i on nikad veze s klubom nije imao, to što je Stojčev imao problema s njim to je njihova stvar. Kakve veze Stojčev ima sa klubom, mislim njegovi privatni problemi? Stojčev više nije igrač Sarajeva taj argument koliko god glup bio nema veze više s nama i ne vrijedi. Nije nikad ni imao, ako je Stojčev=Sarajevo onda jest.

Nemate šta prigovoriti to vas najviše boli, nema veze, samo gurajte. Kad smijene Abdulaha i dođe na njegovo mjesto Hadžibegić, Milošević ja ću to podržati i ok sve, ali to neće biti jer ovaj krade i zbog alkatraza i zbog kurca palca. To će bit zbog boljitka Sarajevu a ne ličnog interesa bilo kog od vas, ne lično tebe, prepoznat će se ti svakako. itekako cijenim argumentovane rasprave ali isto tako kad pričam s tobom djeluje mi ko da ja pričam o ekonomiji a ti o pčelarstvu.Nije da nije povezano, ima veze al u košnicama. Ne pričamo o istom nikad.

Ja pričam o FK Sarajevo i boljitku istog a ti pričaš o Abdulahu, pametnom dosta.
Nije istina, ali eto na srecu ta se prica zavrsila.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 avg 2015, 00:31

Kad budete čuli vatromet na dan kad osvane na zvaničnoj kako se uprava zahvaljuje velikom Dženanu Uščupliću, kako će mu pomoći u daljnem školovanju bla bla da znate odakle puca :mrgreen: :njanjanja:
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 avg 2015, 00:32

Zagustilo bogami,Skakic u Zenici...na vikendici mu proslava poslije utakmice :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 avg 2015, 00:32

uNbx je napisao/la:BSV **** i ne vadi :lol:
Hahaha sto nasmija me :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2015, 00:36

Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovog treba dovesti, dijeli lopte ko rukom :mrgreen:
ovog sam gledao protiv CZV i isto sam pomislio :lol: :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 avg 2015, 00:37

Milovan Rajevac za ****: Bio sam na korak od Sarajeva, ali…

Fudbalski klub Sarajevo i iskusni trenerski stručnjak Milovan Rajevac vodili su ozbiljne pregovore oko angažmana ovog srbijanskog trenera na poziciju šefa stručnog štaba Bordo tima, ali do konačnog dogovora ipak nije došlo.

Da su pregovori bili izuzetno ozbiljni, potvrdio je Rajevac za ****, a zbog čega nije došlo do realizacije, pročitajte u nastavku.

– Ostvaren je kontak između dvije strane i mogu vam kazati kako smo vodili izuzetno korektne pregovore. FK Sarajevo pokazao je želju da napravimo dogovor, a ni ja nisam bio imun na to. Susreo sam se sa veoma ljubaznim ljudima koji su mi predstavili plan kluba i sve to me je oduševilo. Privuklo me je to što Sarajevo preferira igrače sa prostora bivše nam države, što nije lokalno nastrojeno, a i njihova politika u omladinskim kategorijama pravi je posao. BiH oduvijek je bila rasadnik talenata i u Jugoslaviji ponajbolji igrači dolazili su iz te države, te smatram kako je pred klubom svijetla budućnost – rekao je Rajevac za naš portal, te otkrio zbog čega nije prihvatio ponuđenu funkciju.

– Na kraju sam odustao zbog nekih svojih razmišljanja. Odlučio sam da se ipak okrenem ka reprezentaciji i da pokušam napraviti novi dobar rezultat na predstojećem Svjetskom prvenstvu. To je jedini razlog i prevagnula je ta moja želja. Ipak, siguran sam da bih posao u Sarajevu objeručke prihvatio da je kontakt ostvaren malo ranije. Da se klub javio prije nastupa u Ligi šampiona, izazov bi bio veći i bilo bi dosta zanimljivije. Žao mi je što su ispali od Lecha i bit će mi drago kada Sarajevo jednog dana napravi veliki rezultat na evropskoj sceni – istaknuo je Rajevac i prokomentarisao medijske natpise kako će Miodrag Ješić naslijediti Dženana Uščuplića na klupi bh. prvaka.

– Sarajevo se svakako treba pojačati iskusnim trenerom. Sada se kao novi trener spominje Ješić, sa kojim se veoma dobro znam, igrali smo jedan protiv drugog, a ukoliko dođe do dogovora, Sarajevo će dobiti pravog trenera. Bio je vrhunski igrač u bivšoj državi, a iza sebe ima bogato i trenersko iskustvo. I klubu i njemu želim puno sreće u budućnosti – zaključio je Rajevac.
jeeeeeebigaaaaaaaaaaa, jeeeeeeebigaaaaaaaaaaaaaa
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 avg 2015, 00:52

slika
slika

BSV je papak što na nekakvom forumu piše protiv našeg Sir Alex Fergusona o stvarima koje već svi znaju, ovaj lik kojem se zahvaljujemo na slici ispod i novinar medijskog partnera što ovo objavljuje javno nije, a dotični Alex Ferguson također nije papak zbog dotičnog čina. Fuj Allaha mi :cry: :puke:

slika
Trebamol' se ovome još koji put zahvali ti, možda mu i malo veću plaketu dati... :silent:
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 avg 2015, 00:58

Korektno pise ovaj momak,nema se tu sta reci,jedini u Avazu je nas i samo on textove nase i objavljuje i pise vijesti.Ako mu se prijetilo neka je napisao,mislim glupo je da mu se prijeti sto je radio svoj posao koji je na kraju krajeva tacan(govorim za ovu vijest)...Ocito je problem sto Dzeni ovo niko nije javio,i da su ga smjenili odnosno mjenjali nekako njemu iza ledja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 21 avg 2015, 01:03

**** lud zbunjenog

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 avg 2015, 01:10

miky_hz je napisao/la:Korektno pise ovaj momak,nema se tu sta reci,jedini u Avazu je nas i samo on textove nase i objavljuje i pise vijesti.Ako mu se prijetilo neka je napisao,mislim glupo je da mu se prijeti sto je radio svoj posao koji je na kraju krajeva tacan(govorim za ovu vijest)...Ocito je problem sto Dzeni ovo niko nije javio,i da su ga smjenili odnosno mjenjali nekako njemu iza ledja
Ako je naš onda neke stvari se ne objavljuju nikad ovako javno, a sa nekima se i u grob ide. Pa bolan evo ja da znam da smo kupili u prošle sezone 10 utakmica to bi sa mnom u grob otišlo, ne znam bi li ocu svom rekao za to taman da se prodaja pred mojim očima odvijala...
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 avg 2015, 01:48

neka je rekao javno, ovakve stvari se ne trebaju kriti, javna si osoba i moras se znati ponasati
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 25 gostiju.