HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Joj samo kad se sjetim one utakmice i jednog od najvecih preokreta u nasoj ligi,vazna pobjeda 3:2 za kasniju titulu... sasvim sigurno jedna od najboljih utakmica koje sam gledao uzivo u nasoj ligi.. Sretno Zrinji,sasvim sigurno igrate najljepsi nogomet i zasluzeno ste na vrhu
pozdravite ''toplo'' izdajicu 
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Hvala kralju.. Budi bez brige on će dobiti što je i zaslužio huuuuuk sa tribina, neopisivo!
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Svi navijači Širokog su dobrodošli na utakmicu, da li u na gornju tribinu ili na donju nije bitno. Nadam se fer i sportskom navijanju, i što se mene tiče nek Široki bude bolji, a mi da dobijemo. Svi na utakmicu(navijači obje ekipe), idemo obilježiti sportski praznik Hercegovine kako to i zaslužuje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Šta tebe briga za Crnova?FanVitez je napisao/la:Joj samo kad se sjetim one utakmice i jednog od najvecih preokreta u nasoj ligi,vazna pobjeda 3:2 za kasniju titulu... sasvim sigurno jedna od najboljih utakmica koje sam gledao uzivo u nasoj ligi.. Sretno Zrinji,sasvim sigurno igrate najljepsi nogomet i zasluzeno ste na vrhupozdravite ''toplo'' izdajicu
- primasquadra
- Kontakt:
modricu upratili smo te . dobrodošao u mostar 
Naravno da dolazim zašto nebi.primasquadra je napisao/la:modricu upratili smo te . dobrodošao u mostar
modric je napisao/la:Naravno da dolazim zašto nebi.primasquadra je napisao/la:modricu upratili smo te . dobrodošao u mostar
Pa to i mi kažemo , dobro došao , zašto ne?
Modrić je meni čudo neviđeno
A ozbiljno ,nadam se pobjedi iako sigurno neće biti lako.Neka bude dobra tekma pa makar mi jedva dobili 3-0
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Sucin pritismodric je napisao/la:Naravno da dolazim zašto nebi.primasquadra je napisao/la:modricu upratili smo te . dobrodošao u mostar
modric je napisao/la:Šta tebe briga za Crnova?FanVitez je napisao/la:Joj samo kad se sjetim one utakmice i jednog od najvecih preokreta u nasoj ligi,vazna pobjeda 3:2 za kasniju titulu... sasvim sigurno jedna od najboljih utakmica koje sam gledao uzivo u nasoj ligi.. Sretno Zrinji,sasvim sigurno igrate najljepsi nogomet i zasluzeno ste na vrhupozdravite ''toplo'' izdajicu
Zato sto sam izvjesno vrijeme zivio u Mostaru,i vidio kakvu je podrsku imao od Ultrasa,obicnih navijaca... pricao jedno,a napravio drugo..zasluzuje malo zvizduka, sta se palis odmah
TH 1950
- JoseMourinho
- Kontakt:
Realno zaslužuje da ga se gadja **** kakvo je on **** ispo 
Steta sto nisi prepoznao zelju Crnova da igra sa hrvatima zajedno....i sad treba uzdizat kraisnike da udaraju hrvata na terenu kao i hrvate na tribinama...sramota za sve hrvate ...FanVitez je napisao/la:modric je napisao/la:Šta tebe briga za Crnova?FanVitez je napisao/la:Joj samo kad se sjetim one utakmice i jednog od najvecih preokreta u nasoj ligi,vazna pobjeda 3:2 za kasniju titulu... sasvim sigurno jedna od najboljih utakmica koje sam gledao uzivo u nasoj ligi.. Sretno Zrinji,sasvim sigurno igrate najljepsi nogomet i zasluzeno ste na vrhupozdravite ''toplo'' izdajicu
Zato sto sam izvjesno vrijeme zivio u Mostaru,i vidio kakvu je podrsku imao od Ultrasa,obicnih navijaca... pricao jedno,a napravio drugo..zasluzuje malo zvizduka, sta se palis odmah
Ajd u q vise s Hrvatima...
Crnov je ispao **** i takvog ce ga docekat. Dali smo mu sve, a syebao nas je samo tako. Nadam se da cemo vas razbit s njim ili bez njega u sastavu SB-a.
Crnov je ispao **** i takvog ce ga docekat. Dali smo mu sve, a syebao nas je samo tako. Nadam se da cemo vas razbit s njim ili bez njega u sastavu SB-a.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Bitno da si ti prepoznao njega a on tebe.Ocito si ti neka moralna vertikala kod nas hrvata pa ces nam ti odredit tko ce igrat a tko ne.Kako je nama okrenuo ledja takoce i vama samo polako.Uostalom nije vrijedan da vise pisemo o njemu.Ako Bog da 5 pobjeda u nedjelju.Nastavi niz ....modric je napisao/la:Steta sto nisi prepoznao zelju Crnova da igra sa hrvatima zajedno....i sad treba uzdizat kraisnike da udaraju hrvata na terenu kao i hrvate na tribinama...sramota za sve hrvate ...FanVitez je napisao/la:modric je napisao/la: Šta tebe briga za Crnova?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
to pajdo ebeN ti nediljumodric je napisao/la:Steta sto nisi prepoznao zelju Crnova da igra sa hrvatima zajedno....i sad treba uzdizat kraisnike da udaraju hrvata na terenu kao i hrvate na tribinama...sramota za sve hrvate ...FanVitez je napisao/la:modric je napisao/la: Šta tebe briga za Crnova?
goveđigulašmajka
Zasto je toliko bitno da je igrac Hrvat? I to navijacu kluba ciji je glavni igrac vec desetljece Brazilac. Nacionalnost nema nikakve veze s bojama kluba, klub je odvojen od nacije, a za nacionalne utakmice imamo reprezentacije. U klubovima moze igrati tko hoce. Mislim da bi npr. u Zrinjskom bilo bitnije da im igraju mostarci nego hrvati.
- hskzmostar
- Kontakt:
Bolan ovaj lik Modric je popularni retardinjo nacionale,kazu Crnovu nisu odgovarali moldavci jer smrde kao nacija pa je dosao na siroki medju mirisljave rvate....Signore je napisao/la:Zasto je toliko bitno da je igrac Hrvat? I to navijacu kluba ciji je glavni igrac vec desetljece Brazilac. Nacionalnost nema nikakve veze s bojama kluba, klub je odvojen od nacije, a za nacionalne utakmice imamo reprezentacije. U klubovima moze igrati tko hoce. Mislim da bi npr. u Zrinjskom bilo bitnije da im igraju mostarci nego hrvati.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- Evolve
- Kontakt:
Dolazim sutra na tekmu. Jel gornja tribina u funkciji, cuo sam da su bili nekakvi radovi? Nadam se da ce sve proc u pravom sportskom ozracju kako i treba da bude izmedju dva nasa kluba i nek bolji pobjedi. 
NK Široki Brijeg
U funkciji je, ali vjerovatno će biti zatvorena zbog Škripara, vjerovatno će oni biti sami gore.
Bilo kako bilo, očekuje se masa ljudi i dobra tekma
Bilo kako bilo, očekuje se masa ljudi i dobra tekma
https://youtu.be/LQWg93682Jk
U kakvom vam je stanju teren? I kakva je kod vas situacija oko momcadi, ozljede, kartoni?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.