Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Mislim da si je večerašnjim startom u prvih 11 u najvažnijoj utakmici Hajduka u ovom dijelu polusezone TSS kupio pozivnicu za okupljanje reprezentacije.
@SjeverniVjetar volio bih i ja vidjeti Ibiševića, protiv Belgije/Andore nema šanse da će dobiti poziv, jednostavno nije u formi i to je to, do Velsa ima priliku da se sredi, ne znam šta bih rekao ali ni u onih zadnjih par u repreznetaciji nije ulijevao povjerenje, ne bih ga mogao zamisliti kao zamjenu za Džeku u ovom trenutku, ali do Velsa nek se sredi i to je to, bio bi red da se protiv Andore da prilika ili Hodžiću ili Mahmutoviću jer mi se trenutno praktično opet uzdamo na Džeku i na ove "neisprobane"
@SjeverniVjetar volio bih i ja vidjeti Ibiševića, protiv Belgije/Andore nema šanse da će dobiti poziv, jednostavno nije u formi i to je to, do Velsa ima priliku da se sredi, ne znam šta bih rekao ali ni u onih zadnjih par u repreznetaciji nije ulijevao povjerenje, ne bih ga mogao zamisliti kao zamjenu za Džeku u ovom trenutku, ali do Velsa nek se sredi i to je to, bio bi red da se protiv Andore da prilika ili Hodžiću ili Mahmutoviću jer mi se trenutno praktično opet uzdamo na Džeku i na ove "neisprobane"
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Goalgetter
- Kontakt:
Goal.com kaze Vrancic i Buric novi na spisku, a Hodzica ce ipak prepustiti U21 reprezentaciji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A ko ce ostati u A repki, Djuric koji je u ocajnoj formi i Vedo koji trenira, napad katastrofa. Eto Mahmutovic ni ne igra.Goalgetter je napisao/la:Goal.com kaze Vrancic i Buric novi na spisku, a Hodzica ce ipak prepustiti U21 reprezentaciji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ostajemo samo sa Edinom. Ionako ce Dzeko aBd odigrati dvije utakmice po 90 minuta.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
U21 repka nam ionako nije nizasta, tanki su skrojz, i ja mislim da je trebao uvrstiti Hodzica. Protiv Kazahstana svakako mogu sa Prevljakom i Bajicem.bhsport je napisao/la:A ko ce ostati u A repki, Djuric koji je u ocajnoj formi i Vedo koji trenira, napad katastrofa. Eto Mahmutovic ni ne igra.Goalgetter je napisao/la:Goal.com kaze Vrancic i Buric novi na spisku, a Hodzica ce ipak prepustiti U21 reprezentaciji.
Valjda nisu tocna ova naglabanja da su samo Buric i Vrancic novajlije u reprezentaciji. Krajnje je vrijeme da se nadju zamjene za Besica i Mujdzu. Pa nece ti zar i dalje Vrsajevic biti u reprezentaciji moj Mesa. Uz nabrojanu dvojicu obavezno mora biti pozvan Grahovac, desni bek i Hodzic. O Marticu sam prestao i razmisljati.
-
SjeverniVjetar
Djuric, Mahmutovic, Hodzic..koga god da pozove, nece pogrijesiti i pogrijesice. Sva trojica imaju vrline ali i ozbiljne mane.
Djuric ima iza sebe sezonu u Serie A, igranje protiv mesara, ima visinu, snagu, s druge strane, skoro je izvjesno da je limitiran, da su mu nizi rangovi , Serie B i sl, mjera.
Mahmutovic je postigao preko 60 golova u ceskoj ligi, igra za Plzen, brz je, s druge strane, nije standardan, rijetko zabija, a i godine su tu.
Hodzic je najveci talenat, igra u dobrom klubu i dao je 5 golova, izborio se za minutazu, s druge strane, to su za sada samo dvije dobre utakmice, protiv osrednjih HNL ekipa, nema tu jos kontinuiteta.
Ibisevic je , ako se vrati u roster Stutgarta u narednom kolu, po meni jos uvijek prva Dzekina zamjena, ali u svakom slucaju, Mesa bi trebao pozvati jos dvojicu napadaca.
Djuric ima iza sebe sezonu u Serie A, igranje protiv mesara, ima visinu, snagu, s druge strane, skoro je izvjesno da je limitiran, da su mu nizi rangovi , Serie B i sl, mjera.
Mahmutovic je postigao preko 60 golova u ceskoj ligi, igra za Plzen, brz je, s druge strane, nije standardan, rijetko zabija, a i godine su tu.
Hodzic je najveci talenat, igra u dobrom klubu i dao je 5 golova, izborio se za minutazu, s druge strane, to su za sada samo dvije dobre utakmice, protiv osrednjih HNL ekipa, nema tu jos kontinuiteta.
Ibisevic je , ako se vrati u roster Stutgarta u narednom kolu, po meni jos uvijek prva Dzekina zamjena, ali u svakom slucaju, Mesa bi trebao pozvati jos dvojicu napadaca.
Ibisevic se nece vratit u roster i neigra vise nikakvu ulogu. On je svoje u Stuttgartu zavrsio.
Hajde da vidimo spisak u ponedeljak, ali mislim da bi Ara itekako dao doprinos A repki. U 21 ima dobrih igraca ali je selektor rupa.Goalgetter je napisao/la:U21 repka nam ionako nije nizasta, tanki su skrojz, i ja mislim da je trebao uvrstiti Hodzica. Protiv Kazahstana svakako mogu sa Prevljakom i Bajicem.bhsport je napisao/la:A ko ce ostati u A repki, Djuric koji je u ocajnoj formi i Vedo koji trenira, napad katastrofa. Eto Mahmutovic ni ne igra.Goalgetter je napisao/la:Goal.com kaze Vrancic i Buric novi na spisku, a Hodzica ce ipak prepustiti U21 reprezentaciji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- Goalgetter
- Kontakt:
Najbolje opisano. Samo da dodam da se Ibisevic ne vraca u rooster, on je svoje zavrsio.SjeverniVjetar je napisao/la:Djuric, Mahmutovic, Hodzic..koga god da pozove, nece pogrijesiti i pogrijesice. Sva trojica imaju vrline ali i ozbiljne mane.
Ja da mogu birati izmedju ovog trojca, birao bih Mahmutovica. Iskustvo je na njegovoj strani, mislim da bi mogao odgovoriti zadatku da udje kao dzoker.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja mislim da ce Djuric i Bajic biti na spisku od napadaca, ali vise reda radi. Mozda dobiju minutazu protiv Andore.
Nemojte se nadati ni Hodžiću ni Bajiću ni bilo kojem omladincu tipa Hadžiahmetovića ili Memije umjesto Avdije, jer i mladi igraju utakmicu protiv Kazahstana i sigurno neće biti na spisku A repke.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa vjerovatno će i Zec dobiti poziv, on ionako nije novi...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
.umjesto Zuke treba bojan letic,a umjesto medunjanina ili hadzica grahovac
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 21 avg 2015, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Djuric - taraba
Ibisevic - ne igra
Medunjanin- ne igra
Prcic- ne igra
Hajrovic- ni na mapi
Kolasinac- ne igra
Besic- ne igra
Vrancic- ne igra
Neka nam je Bog na pomoci.
Za napad mora pozvati Bajica i Hodzica jer u ovom trenutku osim Dzeke bolje za napad nemamo.
Ibisevic - ne igra
Medunjanin- ne igra
Prcic- ne igra
Hajrovic- ni na mapi
Kolasinac- ne igra
Besic- ne igra
Vrancic- ne igra
Za napad mora pozvati Bajica i Hodzica jer u ovom trenutku osim Dzeke bolje za napad nemamo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
emir79 je napisao/la:Djuric - taraba
Ibisevic - ne igra
Medunjanin- ne igra
Prcic- ne igra
Hajrovic- ni na mapi
Kolasinac- ne igra
Besic- ne igra
Vrancic- ne igra
To je trenutna realnost BH-Nogometa.
Malo smo se svi previse digli...
Nama je plafon Brazil bio. Sada moramo vidjet da gradimo jednu novu Generaciju...
Cuj Hodzica protv KazastanacaGoalgetter je napisao/la:Goal.com kaze Vrancic i Buric novi na spisku, a Hodzica ce ipak prepustiti U21 reprezentaciji.
Samo se u BiH kroz reprezentaciju vraca samopouzdanje reprezentativcima cije su karijere srozane u klubovima ili ozbiljno uzdrmane pa igraci nisu ni u rosteru, samo se kod nas poziva zbog starih zasluga a realno igrac nema sta ponuditi... 
-
SjeverniVjetar
Ovo je realnost, mi smo fenomen u reprezentativnom fudbalu, od 15 najboljih igraca, 14 je iz dijaspore i nikada nije igralo u domacoj ligi.
Trebamo biti sretni i zahvalni dijaspori sto uopste mozemo sastaviti pristojan tim. Da je do nas, u BiH, bili bi u rangu Kazahstana, zato manje kritika na racun igrackog kadra. Problem je u Sarajevu, a ne u Gelzenkirchhenu, Liverpoolu, Stuttgartu itd.
Imamo sto imamo,yebi ga, vazno je da su svi najbolji pozvani.
Licno bih volio vidjetio Salihovica na spisku,ali to i nije neki propust i Milicevica, kada se rijese papiri, i to bi bilo najbolje sto se trenutno nudi, racunajuci i igrace koji trebaju promijeniti drzavljanstvo.
Trebamo biti sretni i zahvalni dijaspori sto uopste mozemo sastaviti pristojan tim. Da je do nas, u BiH, bili bi u rangu Kazahstana, zato manje kritika na racun igrackog kadra. Problem je u Sarajevu, a ne u Gelzenkirchhenu, Liverpoolu, Stuttgartu itd.
Imamo sto imamo,yebi ga, vazno je da su svi najbolji pozvani.
Licno bih volio vidjetio Salihovica na spisku,ali to i nije neki propust i Milicevica, kada se rijese papiri, i to bi bilo najbolje sto se trenutno nudi, racunajuci i igrace koji trebaju promijeniti drzavljanstvo.
Ajax neozbiljno je da bude starter protiv Andore, ali sigurno je da bi mogao dobiti 20ak minuta.
Samo se kod nas guraju stari igrači, umjesto da se mladima pruži prilika.
Samo se kod nas guraju stari igrači, umjesto da se mladima pruži prilika.