Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la BigBigBang » 20 avg 2015, 14:42

Koliko ja vidim Real jos samo ima namjeru dovesti De Geu prakticno ni sa kim se ni ne povezuju...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 20 avg 2015, 15:54

Da,tako se nisu povezivali ni sa Kovacicem,pa je hladno sletio u Madrid za preko 30miliona.Ocito je da tamo pusu novi vjetrovi,cak nema ni klasicnog spanskog ciganjanja oko De Geae.
Ako dovedu Reusa ili neko krilo,onda to fkt znaci da Benz treba trazit novi angazman.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 20 avg 2015, 23:10

Ma ja sam već izgubio sve nade. Poslasmo sve žive rezervne ofanzivce na posudbe, a nama niko. I kad bi doveli sad Benzemu, bez još jednog defanzivca smo truba, gledajući na igračke kadrove i nova imena u rivalima.
Officialno: Bem ti transfer rok, upravu, Usmanova, onog na K, Lorda Harrisa, Gazidisa, Wengera i onu zečicu što predviđa transfer Kerima.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 21 avg 2015, 00:49

Ma kakva imena u rivalima? Liverpool doveo gomilu polovnjaka kao i uvijek(mada njih uopce i ne racunam kao nekog rivala za titulu),United doveo bruku nekih igraca u vezu,a najmanje ono sto im treba stoper,krilo i napadac,Chelsea doveo Pedra i Babu(?!),jedino se City pojacao,al njima je to bilo pod moranje nakog slabe sezone i ekipe koja dise na skrge.

Mi sa klasom u napadu i pristojnom konkurencijom Coqu,hladno anuliramo sve to.Imamo ekstra balansiran tim i nikad blize od konkurenta za titulu nismo bili u zadnjih par godina.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 21 avg 2015, 10:34

Liverpool ce opet jednom iznenaditi a kad ce to biti ne znam. U svakom slucaju su spremni na promjene i cine se koliko toliko ambicioznim da postignu nesto.
United je doveo nekih igraca i mislim da ce dovesti jos dva. Ne zna covjek sta da misli. Jos uvijek je to United.
Chelsea isto tako nije gotov sa pojacanjima. Sumnjam da ce Abramovich dozvoliti da oni nisu konkurentni.
City se jeste pojacao ali i bez tih pojacanja je pokazao igru, veoma dobru. Njihova prosla sezona se moze nazvati kafastrofalnom ako se u obzir uzmu njihove ambicije a to je sami vrh evropskog fudbala. U Engleskoj su to vec uspjeli.

Da, Arsenal bi mogao biti konkurentan kad bi doveo klasu u napadu, klasu na DMF i jos jednog dobrog stopera.
Ovaj sadasnji Arsenal, ma koliko to neki najavljivali, tesko da moze do titule. Ova ekipa je prosle godine osvojila trece mjesto a to znaci da ove mora bolje da se pojaca nego konkurenti. To se sad za sad ne desava.
Meni se cini da Wenger misli kako ce konkurenti sjediti skrstenih ruku dok on gradi sampionski tim. Ili opet laze i najavljuje titulu sa timom koji je prosle godine bio treci.

markan79

Post Postao/la markan79 » 21 avg 2015, 11:16

slažem se samoželjo...ali godinama pričamo -e ovo je ta godina, napokon, pa se opet chelsea, utnited i citi bore za titulu.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 avg 2015, 12:26

Liverpool kakve je vucibatine dovodio ovo ljeto su moze se reci jos doveli vrhunske igrace, ne znam po cemu je to npr. Benteke polovnjak? on ima potencijal da bude jos i bolji a vec je sada space shuttle za Girouda u svakom segmentu napadacke igre a opet kazem da ne pricam da je mladji i da jos moze napredovati. Chelsea i United ce se sigurno jos vise pojacati to nema dileme, a City ako dovede KDB ne znam stvarno smatrao sam Chelsea glavnim favoritom ali sa obzirom na start (mada to ne mora nista da znaci) i jos ako dovedu KDB City ce i sa klaunom Pelegrinijem koji je sigurno najslabija karika Citya mozda biti i najveci favorit. Samo Arsenal i voajer drka ku??ac i misli sa ekipom koja je prosle godine ispala iz utrke za titulu jos u oktobru pojacanu samo golmanom osvojiti titulu e pa nece da moze..

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 21 avg 2015, 14:28

Benteke je kao i Ziru klasican sidras. Nista pretjerano dobro.
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 avg 2015, 15:02

Brzi okretniji i sa boljom tehnikom i driblingom (sto realno i nije tesko jer Giroud sve ovo ima u minusu) ali jednostavno talentovaniji fudbaler od hrasta vidi se iz aviona. Naravno da Benteke nije nista posebno ako ga usporedimo sa Suarezom ili Aguerom ali u poredjenju sa Giroudom on je level iznad, napredak u odnosu na istog.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 21 avg 2015, 15:11

Da ali zaboravljas da jedan kosta 9 miliona £ a daj sa levelom iznad 35 milja £.

Tako da je bolje uganjati Benzemu nego da smo ponovo doveli limitoranog igraca koji je eto malo bolji od Girouda a da stvar bude gora da nas taj kosta 4 puta vise i neomogici nas za jako pojacanje naredne 4 godine!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 21 avg 2015, 15:21

Opet se*e kako ostali trose previse novca :crazy:

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... can-t-buy-

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 avg 2015, 15:27

VGS je napisao/la:Opet se*e kako ostali trose previse novca :crazy:

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... can-t-buy-
A gdje je tačno pogriješio u ovom tekstu ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 21 avg 2015, 15:31

Svi se pojacavaju, jedini on trazi izgovore.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 avg 2015, 15:32

Ljudi ga pitaju on odgovara i to vam izgovor :clap:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 21 avg 2015, 15:41

Ne moras mi persirati.

Naravno da trazi izgovor, ovo mu nije prva takva izjava. Po dosadasnjim transferima velikih klubova vidi se da je Arsenal uradio najgori posao. Tacnije nije nista uradio i Wenger pokusava to opravdati sa ovom izjavom.

Kao sto BBB slijepo pljuje Wengera tako ga ti slijepo branis i necu vise odgovarati na tvoje postove. Nit imam zivaca nit vremena. LP. :salut: :salut:

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 21 avg 2015, 15:44

Benteke mozda za dlaku agilniji od Gioruda.Uglavnom,vrijeme ce pokazat.Ovo mu je prva jaca ekipa,pa cemo vidjet.Kakav potencijal sa 25 godina? Po tvojoj ovde prici igrac ako ne makne iz prosjecnih timova ranije je nedovoljno kvalitetan.

Nesto ne vidim te drasticne promjene kod drugih,sto sa druge strane ne znaci da mislim da smo se mi u isto vrijeme poboljsali.Fale 2 igraca minimalno,da mozemo reci da nas ne interesuje transfer period drugih :)

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 avg 2015, 15:54

Joj ja ga branim što sam napisao činjenicu. Kako smo uradili najgori posao kad smo po mnogim ovdje popunili najkritičniju poziciju za velike domete ? Tako se pisalo dok Čeh nije došao. Eto Čeha na golu, a nije bio prošle godine. Vama je bitno samo pljuvati bez da se razmisli ponekad

VOLIM TE ČELIK!!!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 21 avg 2015, 16:23

Svi manje vise trose. Pogotovo u Engleskoj gdje klubovi dobivaju ogromne pare od TV Prava i sponzora.
Neki klubovi su vec sada potrosili puno para ali povezuju se sa jos nekim igracima i potrosit ce jos.

CHELSEA potrosili oko 45 miliona funti.
CRYSTAL PALACE potrosili 26 miliona funti na pojacanja.
LEICESTER CITY potrosili 22 miliona funti na pojacanja.
LIVERPOOL potrosili 80 miliona funti. (uzeli su za Sterlinga 50)
MANCHESTER CITY preko 100 miliona funti potrosili (jesu nesto i uzeli za svoje igrace, oko 20-30 miliona)
MANCHESTER UNITED preko 80 miliona potrosili (ali su i uzeli preko pola za igrace koje su prodali iako su i to doveli prosle godine)
NEWCASTLE UNITED potrosili oko 50 miliona funti na pojacanja.
WEST BROMWICH ALBION preko 20 miliona funti potrosili.
WEST HAM UNITED potrosili preko 20 miliona funti.

Ne kontam sta je problem u potrosnji? Drugi sute, Wenger po obicaju laprda.
Ljudi koji imaju pare i treba da trose. Inace nece dugo dobivati pare. Ovi prihodi u EPL nisu dosli na lijepe oci nego ljudi placaju da gledaju kvalitet. Jaka liga, dobri igraci. To ljudi zele da gledaju i placaju da bi gledali.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 avg 2015, 17:54

rambo16 je napisao/la:Benteke je kao i Ziru klasican sidras. Nista pretjerano dobro.
Ne mogu igraci od 190 igrati ko Suarez i Aguero. Giroud je koristan i dobar igrac.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 avg 2015, 18:50

Gunner4 je napisao/la:Da ali zaboravljas da jedan kosta 9 miliona £ a daj sa levelom iznad 35 milja £.

Tako da je bolje uganjati Benzemu nego da smo ponovo doveli limitoranog igraca koji je eto malo bolji od Girouda a da stvar bude gora da nas taj kosta 4 puta vise i neomogici nas za jako pojacanje naredne 4 godine!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa naravno da je bolje Benzemu uganjati ali koliko god ga ja i ti zeljeli vjerovatno od toga nema nista a to je voajer znao od pocetka pa prema tome ako vec necu imati Benzemu i Cavanija bolje onda dovesti nekog ko nije dobar ko oni Benteke-Lukaku nego cetvrtu godinu dokazanog kloca od 15 miliona eura drzati, ko da smo ga platili 50 pa cekamo da isplati pare...

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.