Bas tako,igraj ti od noge do noge,a onda ti noge lome ko sivonje čim dodjes u zonu suta i ljudi iz dvije prilike na ho ruk zabiju....i onda se pitaj sta bi....trazi izgovor u uigravanju,nalazenju ekipe a vrijeme će prolaziti i kada skonta da nije to to biće kasno za bilo sta,bas kao sto smo prosle godine ispali čekajući bolje sutra.astra1922 je napisao/la:nedima ce taj stil i kostat otkaza.nema feja u ovoj ligi nadigravanja kod krkana.moras postavit dobru taktiku ganjat nulu a ako sta bude iz kontre dobro je.a mi ako se budemo nadigravali kao sa tekstilcem i gorazdom necemo se dobro provest
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ovako je rekao 15.06.2015.Tkanton je napisao/la:Citajuci ove vase komentare neki dan mislim da sam se po prvi put bio slozio sa vasim misljenjem a sad kad sam procito i clanke koje vi komentarisete vidim da ste procitali samo naslove a ne i tekst do krajavatreni je napisao/la:Frajer vidio da ne ide i neće ići po planu pa se mora malo ograditi za eventualne neuspjehe.Ako je Jajce po njemu glavni kandidat za PL.,sta je po njemu onda bilo Goražde.....po svim parametrima ekipa bila za ispadanje,jedva sabrali igračiće......pa nas razvalilicombe je napisao/la:Kod nas hebe lud zbunjenog. Prije početka prvenstva naš trener izađe i kaže. Idemo na prvo mjesto na ekspresan povratak u premier ligu. Dovescemo iskusne premierligaske igrače. Kad na kraju ćorak. Mi dovedemo igrače sumnjive kvalitete (čast izuzecima) a plaćamo ih masno. Da bi na kraju vrhunac svega bila današnja izjava našeg trenera gdje nakon dva kola kaže Jajce je glavni kandidat za ulazak. Skino gaće nije još ni krenulo.
Nakon kraćih pregovora Jusufbegović je odlučio produžiti ugovor za još jednu sezonu, a da na Banja Ilidži planiraju ekspresni povratak u BHT Premijer ligu potvrđuje i dovođenje kvalitetnih fudbalera Srđana Savića i Zorana Brkovića. "Ostajem u Zvijezdi još godinu dana i jedini cilj nam je povratak u društvo najboljih. Bićemo prilično aktivni na tržištu, odnosno dovest ćemo nekoliko provjerenih igrača", kazao je Jusufbegović za SportSport.ba i dodao: "Pripreme za narednu sezonu ćemo početi za šest dana, dvije sedmice ćemo trenirati u Gradačcu, a onda ćemo otputovati negdje gdje ćemo imati priliku odigrati i nekoliko pripremnih utakmica", riječi su Jusufbegovića. Novčana situacija u Zvijezdi je poprilično dobra i već neko vrijeme vode se intenzivni pregovori sa premijerligaškim igračima, ali i strancima.
A ovako 19.08.2015.
"Igramo protiv kluba koji stalno raste. Trener je dugo sa ekipoim, imaju stabilanj proračun, kontinuitet rada i ekipu za respekt. Po meni su možda i najvećiu favoriti za ulazak u Premijer ligu. Gledao sam njihove susrete i znam koliko mogu. Ima tu sjajnih igrača, koji su igrali u Premijer ligi, no imamo i mi svoje kvalitete i naš cilj je odigrati dobro i borbeno, te ostvariti pozitivan rezultat", za SportSport.ba govori trener Zvijezde, Nedim Jusufbegović. Zvijezda je u prva dva kola primila četiri pogotka, a ekipe koje je svojevremeno s klupe predvodio Jusufbegović, Olimpic i Velež, upravo je krasila dobra i čvrsta igra u odbrani. "U pravu ste, primamo mnogo golova, ali naša ekipa je skroz promijenjena. Tri nova igrača je teško uigrati, a možete zamisliti kako je kada je u ekipi više novajlija nego starosjedioca. Tražimo se još uvijek, znamo gdje imamo problema i pokušavamo to riješiti. Mislim da ćemo iz susreta u susret biti sve bolji", ističe Jusufbegović. "Pritisak postoji, ali bez pritiska nema niti rada. Smatram da je ovo trka na duge staze i da se na kraju svode računi. Svi žele uvijek pobjeđivati, pa tako i mi, ali to nije moguće. Ova ekipa može mnogo, samo je potrebno određeno vrijeme da stvari legnu na svoje mjesto", zaključio je trener prvoligaša iz Gradačca.
Ne vidim šta sad nije jasno i šta smo pogrešno čitali odnosno izvukli iz konteksta ili naslova.
-
- Kontakt:
Svi nas otpisuju gledam pojedine komsije kazu sretno nam, ali to je i bolje i u borbi za opstanak su nas bili svi otpisali pa smo zadnje kolo sami o sebi odlucivali. Budeli posteno sudjenje nece se niko naigrati protiv nas.
Ebale te komšije, šta pričaš o njima koji k..ac. Naš nas trener već otpisao a da neće komšije. Isti onaj koji je izabaro te igrače. Ima dosta novih, teško je to sve uklopiti i tako te priče. Ebem i njega pa prvi je počeo sa pripremama imao dovoljno vremena. I ako nije mogao uklopiti da od Goražda i N.Travnika (dvije ispod prosječne ekipe) ne primimo dva gola po utakmici, da zanemarimo pripreme gdje smo isto imali prosjek 2 po utakmici, onda ga ****.reddragon001 je napisao/la:Svi nas otpisuju gledam pojedine komsije kazu sretno nam, ali to je i bolje i u borbi za opstanak su nas bili svi otpisali pa smo zadnje kolo sami o sebi odlucivali. Budeli posteno sudjenje nece se niko naigrati protiv nas.
Čemu se onda nadati u Jajcu? O 3 boda ne razmišljam, bod bi bio kao kuća, častan poraz bi mogao proć.
Daj Bože da ja ovo sve griješim i da na kraju pojedem vagon gov..a za sve ovo što sam izrekao ali ovo je čista realnost.
Kada trener koji je plaćen kao on(da sad ne iznosimo cifru), plus što mu je obećan odličan bonus ako budemo prvi(takođe da neiznosimo sifru), nakon samo dva kola neku ekipu ispred svoje stavi kao glavnog favorita onda je meni to toliko kukavički da nemam riječi.
Po njemu je Jajce glavni favorit,sto znači da pored Jajca i nas vidi jos favorita.Izvlači se lopina...mudar je ko lisac...jbg....moze mu se dok mi šutimo....a prije sto dignemo hampu lagano će se izvuć....combe je napisao/la:Ebale te komšije, šta pričaš o njima koji k..ac. Naš nas trener već otpisao a da neće komšije. Isti onaj koji je izabaro te igrače. Ima dosta novih, teško je to sve uklopiti i tako te priče. Ebem i njega pa prvi je počeo sa pripremama imao dovoljno vremena. I ako nije mogao uklopiti da od Goražda i N.Travnika (dvije ispod prosječne ekipe) ne primimo dva gola po utakmici, da zanemarimo pripreme gdje smo isto imali prosjek 2 po utakmici, onda ga ****.reddragon001 je napisao/la:Svi nas otpisuju gledam pojedine komsije kazu sretno nam, ali to je i bolje i u borbi za opstanak su nas bili svi otpisali pa smo zadnje kolo sami o sebi odlucivali. Budeli posteno sudjenje nece se niko naigrati protiv nas.
Čemu se onda nadati u Jajcu? O 3 boda ne razmišljam, bod bi bio kao kuća, častan poraz bi mogao proć.
Daj Bože da ja ovo sve griješim i da na kraju pojedem vagon gov..a za sve ovo što sam izrekao ali ovo je čista realnost.
Kada trener koji je plaćen kao on(da sad ne iznosimo cifru), plus što mu je obećan odličan bonus ako budemo prvi(takođe da neiznosimo sifru), nakon samo dva kola neku ekipu ispred svoje stavi kao glavnog favorita onda je meni to toliko kukavički da nemam riječi.
Ma ajde sta se pjenite nakon jedne izjave, Nedim je to rekao da se ne dize euforija i da bi nas protivnik podcijenio, ne vjerujem da je ozbiljno mislio, a između ostalog zna se cilj kluba ako Nedim to ne moze ispunit, ima ko moze. 

-
- Kontakt:
U Jajce idemo oslabljeni par igraca nece nastupit dobit ce priliku Hasic i Doljancic, a kako cujem iz provjerenih poveznih izvora trener nas bi mogao ponovo sjesti na klubu Veleza ukoliko u Zvijezdi krene po zlu. Tako da molim boga da pobjedimo u Jajcu da sve sumnje odbacimo.
Ako je tako kao što kažeš onda je bolje da izgubimo. Ako će mo mi nakon dva kola čekati kad će se njemu dignut racku da ode, onda je bolje da ide odmah. Eto već novog alibija idemo oslabljeni. Drugi u dva dana. Šta onda možemo drugo očekivati osim poraza. Ostane mi zao za onom nekadašnjem atmosferom. Da ne volim Zvijezdu toliko koliko volim što se tiče sadašnjeg ambijenta oko kluba nekih nikad otišao. Još jednom ponavljam za ovog papcinu (iako i dalje imam mišljenje da je ekstra trener) ali me zadnjim postupcima razočarao ako ce ići neka ide odma. Naći nekoga neka proba spasit što se da spasit. Jer dosta bi njih došlo za njegovu platu.
pojedini igraci nece da idu zato sto nisu plate dobili a zato imaju nasa djece koja isto nemaju plata al oni ce ici naravno jer su zeljni igre a ne ko ovi manekeni i volio bi iskreno da ode ovaj sljam od trenera ide mi na racku.
Kod nas hebe lud zbunjenog. Do prije par dana priča para ko blata. Sad odjednom neće igrači da idu nema plata. Čini mi se da ovo neko ciljano radi. Jer nemogu da vjerujem da je već raspa nakon onakvog početnog entuzijazma.
Sezona je finansijski obezbijedjena ali nas uvijek nesto nenadano zezne
Hej zalosti.pa igraci nam ucjenjuju klub I to pred dvije najvaznije utakmice.
Napisi nam pisko koji su to.vjerovatno su bili najbolji u gorazdu pa sad protestuju
Jedno je istina klub nam je smijesan I neozbiljan I na sve lici osim na dobro
Napisi nam pisko koji su to.vjerovatno su bili najbolji u gorazdu pa sad protestuju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne treba dat nikom platu pustit djecu da igraju ionako mi idu na k s tim prosipanjem para
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Ja to kada sam govorio prije 2 mjeseca svi ste me napadali. Bili ste spremni ko zapeta puška na svaku moju riječ. A sada ti svi koji su me napadali djele moje mišljenje. Ljudi moji treba probati spasiti što se još da spasit dok nije kasno.astra1922 je napisao/la:Hej zalosti.pa igraci nam ucjenjuju klub I to pred dvije najvaznije utakmice.
-
- Kontakt:
Ne znam za to da neko ucjenjuje znam da je bolestan Islamagic i Faca da je povrijedjen. A Pliska ne igra od pocetka radi pravila da moraju pocet 2 igraca ispod 21. God. A ostalo su spekuacije sve
-
- Kontakt:
I ja sam isto bio pljuvator, a evo ispada da sam upravu bio, cak sam bio i tvoj dvojnik, zalosno... Bogami sta nam uradise od kluba, dajte nam jos sadana, kikica,turbica,hamzi,mozda uspiju jos hebati kub...combe je napisao/la:Ja to kada sam govorio prije 2 mjeseca svi ste me napadali. Bili ste spremni ko zapeta puška na svaku moju riječ. A sada ti svi koji su me napadali djele moje mišljenje. Ljudi moji treba probati spasiti što se još da spasit dok nije kasno.astra1922 je napisao/la:Hej zalosti.pa igraci nam ucjenjuju klub I to pred dvije najvaznije utakmice.
sve za nasu zvijezdu !!!!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Svi ste vi pi*ke obicne. Mijenjate misljenja ko carape. Ja ostajem pri svom, i nadam se da cemo sutra dobit Jajce da se ponovo zavucete u rupe misevi jadni.
Ne znam sta to sad fali Hasicu i Doljancicu? Ja sam cekao, i nadao se njihovom nastupu. Znaci Islamagic i Facic ne igraju zbog bolesti, da vidimo ko ce to jos nedostajat sutra.. Ne mogu da vjerujem koliko je vas lako raspalit nekom gluposcu.
Sad da ja bezveze puknem "Trener reko da od PL nema nista" ili "Navodno je klub pred bankrotom" nit ce ko trazit dokaz, nit ce ko pitat kako zasto, vec ce svi odma oplest ko klubu, po hamzi, po trener. Najednom ce se pojavit @vijestifriske i @BiberBiber i reci ce "Eto jesmo vam rekli" a nakon prve pobjede ce nestati sa teme. Ne kazem da ljudi mrze Zvijezdu ali su to oni mrtvi pesimisti i patoloski pljuvatori.
Gori ste od neke trudnice.. Nisam u zivotu vidio vece promjene raspolozenja u tako kratkom vremenu.
Boli mene briga, ja Zvijezdu volim i bitno mi je samo da postoji. Gledao sam je kad im je Bratstvo pustalo pobjedu za opstanak u 2.FBiH i gledao sam je kad su je zvali HIT Premijer Lige. I ako opet Zvijezda bude igrala sa Bosnom Mionicom, Slavenom, Lipnicom i mucila se s istim, ja cu je opet volit, isto koliko sam je volio kad se mucila sa Zeljeznicarom i Slobodom. Jer rezultati ne odredjuju moju ljubav prema klubu uz kojeg sam odrastao.
Lijep pozdrav.

Ne znam sta to sad fali Hasicu i Doljancicu? Ja sam cekao, i nadao se njihovom nastupu. Znaci Islamagic i Facic ne igraju zbog bolesti, da vidimo ko ce to jos nedostajat sutra.. Ne mogu da vjerujem koliko je vas lako raspalit nekom gluposcu.
Sad da ja bezveze puknem "Trener reko da od PL nema nista" ili "Navodno je klub pred bankrotom" nit ce ko trazit dokaz, nit ce ko pitat kako zasto, vec ce svi odma oplest ko klubu, po hamzi, po trener. Najednom ce se pojavit @vijestifriske i @BiberBiber i reci ce "Eto jesmo vam rekli" a nakon prve pobjede ce nestati sa teme. Ne kazem da ljudi mrze Zvijezdu ali su to oni mrtvi pesimisti i patoloski pljuvatori.
Gori ste od neke trudnice.. Nisam u zivotu vidio vece promjene raspolozenja u tako kratkom vremenu.
Boli mene briga, ja Zvijezdu volim i bitno mi je samo da postoji. Gledao sam je kad im je Bratstvo pustalo pobjedu za opstanak u 2.FBiH i gledao sam je kad su je zvali HIT Premijer Lige. I ako opet Zvijezda bude igrala sa Bosnom Mionicom, Slavenom, Lipnicom i mucila se s istim, ja cu je opet volit, isto koliko sam je volio kad se mucila sa Zeljeznicarom i Slobodom. Jer rezultati ne odredjuju moju ljubav prema klubu uz kojeg sam odrastao.
Lijep pozdrav.
⭐
Ljudi pretjerali ste i jedna i druga strana..Po meni tek poslije 4 kola možemo napadati trenera tada će imati kompletiranu ekipu sa ovim strancima..ta utakmica treba da pokaže da li je ekipa u krizi,odgovornost trenera ili ćemo se dignuti iz pepela..da neki odmah sad ne napišu kako ja branim trenera,ali čovjek od početka prvenstva nema kompletnu ekipu na raspolaganju..
Sincino ja svoje misljenje ne mijenjam i ono je prema garnituri ljudi koji trenutno vode klub od pocetka pa do danas isto a znase kakvo. I ja volim Zvijwzdu i bas zato i govorim da bi se nesto trebalo mijenjati na bolje kad vec ima mogucnoati. A za tvoju informaciju otac tog istog Doljancica za kojeg pitas sta mu fali je prvi dosao kada smo ispali i trazio papire sa pricom nece on igrati u drugoj ligi. Kao da je Ronaldo hebote.theboss_RD07 je napisao/la:Svi ste vi pi*ke obicne. Mijenjate misljenja ko carape. Ja ostajem pri svom, i nadam se da cemo sutra dobit Jajce da se ponovo zavucete u rupe misevi jadni.![]()
Lijep pozdrav.
Znaci o tome se radi, samo sto combe i ostali to tumace na svoj nacin, jer je poenta popljuvat ljude u klubu i dat sliku da nam je klub neozbiljan i neorganizovan. Smijesni stereddragon001 je napisao/la:Ne znam za to da neko ucjenjuje znam da je bolestan Islamagic i Faca da je povrijedjen. A Pliska ne igra od pocetka radi pravila da moraju pocet 2 igraca ispod 21. God. A ostalo su spekuacije sve

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.