FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 21 avg 2015, 16:31

Kakve legende u savezu imamo !! :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 21 avg 2015, 16:32

Nije ovo sega.. Ovo je udar od strane saveza na dignitet naseg kluba i ljudi koji ga vode..
BUDI ŽELJO !!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 avg 2015, 16:33

Ljudi moji, nase optuzbe su jos uvijek neargumentovane, mi izmisljamo! Kraj price, a vi ovce koje mislite da nije ofsajd pravac ocnom ljekaru, veliki savez je rekao da su nam optuzbe neutemeljene.

I da ovce, Zeljo koji igracima hrani reprezentaciju zeli da poremeti Dzeku i druzinu! Na sramotu nam!

O ovim parama koje se spominju je tek suvisno pricat, oni su ovdje i pare od UEFE prisvojili kao da su ih oni dali.

SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA!
SAVEZ NAPOLJE!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2015, 16:33

Ovo je autogol saveza ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 21 avg 2015, 16:33

Ovi u savezu nisu normalni. Kazu da su nam pomagli i busaju se u prsa kao da su iz svoga dzepa davali, a nemaju nikakve zasluge za to. I onda jos iznose gnusnu laz da dizemo frku namjerno ped utakmicu sa Belgijom. Ako je potrebno da se reprezentacija ne plasira na ep da bi ovo ljudi otisli iz saveza onda neka se to i desi. SAVEZ NAPOLJE!

SWRA1921
Kontakt:

Post Postao/la SWRA1921 » 21 avg 2015, 16:34

Kao sto sam i mislio, jadno saopstenje saveza. Nije se smjela praviti vanredna konferencija koja je najavljena zbog jedne a na kojoj se pricalo o totalno desetim stvarima, totalno sa zakasnjenjem, totalno fulana poenta. Ovako se ulazi u nekakva smijesna prepucavanja, a ovaj presmijesan i prejadan odgovor saveza ce sigurno dobiti i svoju repliku od nas, i tako ce se paznja sa ekipe i rezultata i narednih protivnika prebaciti na glupu pricu sa savezom od koje mi trenutno ne mozemo nikako profitirati, jer se pod br 1 zalimo prekasno, a pod 2 ulazimo u prepiske sa mutavim seljackim tipovima koji ce preko svega pogaziti i samo svoju mutavu pricu, koja veze sa temom nema, ponavljati, a mi cemo se jos vise nervirati, itd. Treba ovo zavrsiti i okrenuti se ekipi...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 avg 2015, 16:35

Vjerujte salemu,ne svojim ocima.
In salem we trust.
Hahahahahahahaha

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 21 avg 2015, 16:38

Ako su nama trebali dokazi za ono što smo pričali, kakvi tek njima trebaju za ovo :? :roll: Doduše oni su rekli da to ne misle. :rol:

Jadna naša reprezentacija i ovi divni ljudi iz saveza, dobro su uspjeli išta napraviti kad ih Željo ovako sabotira. Sad znamo ko je kriv za svaki neuspjeh reprezentacije. :crazy:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 avg 2015, 16:38

sta mislite da pocastimo savez porukama, onako ironicnim i satiricnim...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2015, 16:42

jovanmaksimovic je napisao/la:sta mislite da pocastimo savez porukama, onako ironicnim i satiricnim...
Nema potrebe, vjerujem da će se klub oglasiti povodom ovog saopštenja. Samo budala bi propustila ovakav zicer da ih izrafala.

Posljednja rečenica ima samo jedan cilj, da se javnost i ljubitelji reprezentacije okrenu kontra Želje.
Voli te tvoje Sarajevo.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 21 avg 2015, 16:44

E ovo je pravi odgovor za one koji su još sumljali da možda savez i nije leglo korumpiranih, jadnih, pitara isto ko da je onaj papak Selimović piso saopštenje a vjerovatno i jeste.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 21 avg 2015, 16:45

Nadam se da cemo im i mi navijaci adekvatno odgovoriti , INATOM I POSJETOM KOJA CE BITI VELIKA U NEDELJU !
Željeznicar za život cijeli !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 avg 2015, 16:46

Gledaj ti saopštenja iz saveza, pa debili retardirani ne znate osnovnu geometriju i vi našli nešta nekome žestoko odgovarati, skrećete pažnju sa poništenog gola i vaše sramote (a Boga mi i naše, jer je ovo i naš savez) od analize istog. I još se vade na reprezentaciju, a nisu spomenili da nema tog Željezničara teško bi bilo i uspjeha u reprezentaciji :puke: :puke: :puke:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 avg 2015, 16:48

bojamora je napisao/la:E ovo je pravi odgovor za one koji su još sumljali da možda savez i nije leglo korumpiranih, jadnih, pitara isto ko da je onaj papak Selimović piso saopštenje a vjerovatno i jeste.
ghostwriter dino selimovic... :lol:

ovo me podsjeca kao neki beef izmedju repera... gdje jedan reper ne umije da napise sam odgovor pa placa da mu drugi napisu... treba udariti savez sad jos jace, kad vec ne znaju da odgovore argumentovano
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 avg 2015, 16:48

Kad si osvajao nisi se bunio, sto znaci mozemo ti radit sta hocemo, al ako ne osvajas, nemas se pravo zaliti. Pa ovdje svaka recenica gora od prethodne.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2015, 16:48

Tek sam vidio da klubovi dobijaju gratis kvalitetne lopte Adidas :urnebes: :urnebes:
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 21 avg 2015, 16:49

FaraonTM je napisao/la:Gledaj ti saopštenja iz saveza, pa debili retardirani ne znate osnovnu geometriju i vi našli nešta nekome žestoko odgovarati, skrećete pažnju sa poništenog gola i vaše sramote (a Boga mi i naše, jer je ovo i naš savez) od analize istog. I još se vade na reprezentaciju, a nisu spomenili da nema tog Željezničara teško bi bilo i uspjeha u reprezentaciji :puke: :puke: :puke:
Ne da bi teško bilo uspjeha već bi bili u rangu Andore..
Šta kazu braća, lopte nam dali :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 21 avg 2015, 16:51

... logično da će savez ovako ( nebulozno ) odgovoriti kad su naši prozvali pa se povukli ...
to je ta neozbiljnost ( povodom neregularnosti ) i kluba i saveza ... i onda , logično , sve se nastavlja po starom, ...onako kako savezu paše ...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 avg 2015, 16:54

Virtu4l je napisao/la:Tek sam vidio da klubovi dobijaju gratis kvalitetne lopte Adidas :urnebes: :urnebes:
Sta bi ti jarane, i lopte i posteno sudjenje :shock:

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 21 avg 2015, 16:54

SWRA1921 je napisao/la:Kao sto sam i mislio, jadno saopstenje saveza. Nije se smjela praviti vanredna konferencija koja je najavljena zbog jedne a na kojoj se pricalo o totalno desetim stvarima, totalno sa zakasnjenjem, totalno fulana poenta. Ovako se ulazi u nekakva smijesna prepucavanja, a ovaj presmijesan i prejadan odgovor saveza ce sigurno dobiti i svoju repliku od nas, i tako ce se paznja sa ekipe i rezultata i narednih protivnika prebaciti na glupu pricu sa savezom od koje mi trenutno ne mozemo nikako profitirati, jer se pod br 1 zalimo prekasno, a pod 2 ulazimo u prepiske sa mutavim seljackim tipovima koji ce preko svega pogaziti i samo svoju mutavu pricu, koja veze sa temom nema, ponavljati, a mi cemo se jos vise nervirati, itd. Treba ovo zavrsiti i okrenuti se ekipi...
Konferencija sa istim temama je bila planirana karajem mjeseca.Medjutim poslije pomenutih dogadjanja ljudi u klubu su odlucili da je odrze ranije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, sebalos i 38 gostiju.