FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 21 avg 2015, 17:03

Nisam bio za ovu vrstu price sa NS,ali ****...
Zasto nisam bio za to? Znam mentalni,psiholoski,moralni profil ljudi koji sjede po tim komitetima,komisijama...To je sasvim jasno nakon onog amaterskog pokusaja obmane javnosti u BH a posebno nakon ovog debilnog teksta koji su danas napisali. Potpuno besmisleno,glupo,debilno...
Mislim da treba prestati sa ovim,ufatiti se svako svog posla u klubu. Ovo vazi i za nas...zna se sta je nas posao.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 avg 2015, 17:16

Uvijek sam se divio njihovoj proniciljivosti, kako su nas samo prokužili,, svaka čast. Da, tačno je, mi hoćemo da sabotiramo repku. Svi navijamo za Belgiju. Koliko moraš biti glup pa ovo izjavit. :rol:

Ovo je ofsajd isti onoliki koliki je bio protiv Nigerije. Ako je ono ofsajd i ovo je.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 avg 2015, 17:21

Jel to nedtalo para tj sadake od Tsna pa dad opalili po nama.Picicicima neide dobro ps poceli srat.Hajmo utrpat dzempere dolazi Tajo.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 avg 2015, 17:21

Željezničar, rušitelj BH reprezentacije... :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa imal iko normalan u onom brlogu od saveza???
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

modusvivendi
Kontakt:

Post Postao/la modusvivendi » 21 avg 2015, 17:22

Kako me samo iznervirao ovaj tekst. Pa ne mogu da vjerujem kakvi likovi rade u savezu. Evo ne znam sta da napisem na sve ovo, star sam kenjac, ali pada mi milion nacina da im se napravi jazuk. Eto toliko sam iznerviran da bih protiv Andore zasuo teren bakljama da mogu, a nije iskljuceno da ce biti takva odmazda Željinih navijaca. Bagra jedna pokvarena, umjesto da teze ka napretku, ispravkama losih poteza i procjena, oni se nasli seljacki obracati. Pa fuj! Da vam nije tog istog Želje kojeg uzimate kao pastorka, reprezentacija bi bila rinaka.

SWRA1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la SWRA1921 » 21 avg 2015, 17:42

DANDY je napisao/la:
SWRA1921 je napisao/la:Kao sto sam i mislio, jadno saopstenje saveza. Nije se smjela praviti vanredna konferencija koja je najavljena zbog jedne a na kojoj se pricalo o totalno desetim stvarima, totalno sa zakasnjenjem, totalno fulana poenta. Ovako se ulazi u nekakva smijesna prepucavanja, a ovaj presmijesan i prejadan odgovor saveza ce sigurno dobiti i svoju repliku od nas, i tako ce se paznja sa ekipe i rezultata i narednih protivnika prebaciti na glupu pricu sa savezom od koje mi trenutno ne mozemo nikako profitirati, jer se pod br 1 zalimo prekasno, a pod 2 ulazimo u prepiske sa mutavim seljackim tipovima koji ce preko svega pogaziti i samo svoju mutavu pricu, koja veze sa temom nema, ponavljati, a mi cemo se jos vise nervirati, itd. Treba ovo zavrsiti i okrenuti se ekipi...
Konferencija sa istim temama je bila planirana karajem mjeseca.Medjutim poslije pomenutih dogadjanja ljudi u klubu su odlucili da je odrze ranije.
A na kraju jedna recenica o tome, ni dotakli se haman nisu tog razloga zbog kojeg su je odrzali ranije. Koji se k imaju sada zaliti, sto se nisu zalili prije pocetka sezone, sto nisu odmah reagovali cim su nam omladinci izbaceni, sve zbog cega smo se zalili je palo u vodu zbog zakasnjelog i nepravovremenog javljanja... Bezveze, sada se prica aa glupim seljacinama nastavlja a nista necemo dobiti, to je sigurno jer im ne znamo i necemo odgovoriti kako treba. Poceli smo sa jednom pricom a na kraju ispalo nesto deseto.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 avg 2015, 17:45

Mesa sta radis u repki.Zeljo ga postavio
da sjebe kvalifikacije.Brko tivra se
opali koji samar ovim krkanima.Hajmo
dzempere utrpat dolazi Tajo.

KLIS
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la KLIS » 21 avg 2015, 17:46

SWRA1921 je napisao/la:
DANDY je napisao/la:
SWRA1921 je napisao/la:Kao sto sam i mislio, jadno saopstenje saveza. Nije se smjela praviti vanredna konferencija koja je najavljena zbog jedne a na kojoj se pricalo o totalno desetim stvarima, totalno sa zakasnjenjem, totalno fulana poenta. Ovako se ulazi u nekakva smijesna prepucavanja, a ovaj presmijesan i prejadan odgovor saveza ce sigurno dobiti i svoju repliku od nas, i tako ce se paznja sa ekipe i rezultata i narednih protivnika prebaciti na glupu pricu sa savezom od koje mi trenutno ne mozemo nikako profitirati, jer se pod br 1 zalimo prekasno, a pod 2 ulazimo u prepiske sa mutavim seljackim tipovima koji ce preko svega pogaziti i samo svoju mutavu pricu, koja veze sa temom nema, ponavljati, a mi cemo se jos vise nervirati, itd. Treba ovo zavrsiti i okrenuti se ekipi...
Konferencija sa istim temama je bila planirana karajem mjeseca.Medjutim poslije pomenutih dogadjanja ljudi u klubu su odlucili da je odrze ranije.
A na kraju jedna recenica o tome, ni dotakli se haman nisu tog razloga zbog kojeg su je odrzali ranije. Koji se k imaju sada zaliti, sto se nisu zalili prije pocetka sezone, sto nisu odmah reagovali cim su nam omladinci izbaceni, sve zbog cega smo se zalili je palo u vodu zbog zakasnjelog i nepravovremenog javljanja... Bezveze, sada se prica aa glupim seljacinama nastavlja a nista necemo dobiti, to je sigurno jer im ne znamo i necemo odgovoriti kako treba. Poceli smo sa jednom pricom a na kraju ispalo nesto deseto.
Pretpostavljam da nisi pogledao nijedan video koji je SportSport.ba objavio, tamo su ti odgovori na tvoja pitanja.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 21 avg 2015, 17:51

bice kazni u belgiji za nsbih, crknite dusmani
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 avg 2015, 18:32

Naravno sta smo mogli ocekivat...nek igra reprezentaicja, nek se prave "koride" za vrijeme utakmica u zenici i inostranstvu, nek lijezu pare od dijaspore, a liga manje vise. Oni bi je najradije i ugasili, nego kad se vec mora igrat hajd onda

Sad racunaju na raju koja drka na to sto je spahic prebio zastitara, jer je odbio da izadje, kojima je svaki nas igrac najbolji igrac svijeta jer ce takvi stat u njihovu odbranu...a takvih je bar 70% drzave

Nabijem ih na ku... i njih i seljadiju oko rep....a vala i ta reprezentacija koliok god mi bila draga previse joj se daje za pravo
=\_1921_/=

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 21 avg 2015, 19:15

Sad ozbiljno bez zeze,jesam li ja ovo procito saopstenje od saveza ili nekog prvacica.

1. Znaci da Zeljo koji je najvise dao reprezentativaca ide na to da namjerno steti pred vazne utakmice? Levati trebaju znati da je I trener Zeljovac ,da im je legenda Zelje spasila fotelje I poslove ;)

2. Kaze niste se bunili kad ste osvajali?jel to znaci da ste nam pustali ili smo mi krali ;) ako smo I jedno ili drougo a vi znali sto sad reagujete,normalno da nismo ali se pre-se-ra-vate tockonje lopovske

3. Ni jedne jedine rijeci o linijama sto su vukli ko da su povukli 8ball pa crtali malo,znaci vide da su popusily pa okrecu na drugu temu I jos vise pokazivaju da su lopovi I neznalice!

4. Dali su nam nase pare :D ne pomoc od saveza kako ih nije stid gamad sabanska.

5. "Fudbalski savez BiH žestoko odgovorio FK Željezniča"
Molio bi ove sa ss.ba da nam odgovore jel se oni prave ludi ili kontaju da smo mi budale neke ?
kakav je ovo naslov I sta su to oni zestoko odgovorili Zelji osim bruku lazi koje su smijesne samo tako,cuj ti nj

Rekoh ja vama ono je samo prva runda ,evo 2 runda slijedi I nadam se da nasi nece ovo samo tako pustiti da neko ismijava klub poput ovih lopova :nene:
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 21 avg 2015, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 21 avg 2015, 19:17

Nikad mi reprezentacija nije i nece znacit ko ZELJO ni 1% !!!
19TM87 ZAVIDOVICI

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 21 avg 2015, 19:26

Ovo saopstenje je fakat smijesno, posebno ovaj zadnji dio :lol: :lol: Kao sto na pressu neko rece diletantski, neznalacki... :oops:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 21 avg 2015, 19:31

Ne bi trebali praviti sljedece greske:
1. Okretati negativnu pricu protiv reprezentacije...Nikako. Nas klub je javno rekao da je nezadovoljan radom ljudi u NS BiH. Sve sto je receno od strane naseg kluba nema nikakve veze sa reprezentacijom. Uvlacenjem repr.u ovu pricu od strane neodgovornih pa i bezobraznih ljudi iz NS,pokusavaju skrenuti paznju sa srnja koja rade. S druge strane sigurno prizeljkuju izazvati negativne komentare navijaca Zelje spram nase reprezentacije.
2.Ne treba raditi nista sto moze nanjeti finansijsku ili bilo koju drugu stetu Zelji(prije svega mislim na utakmicu s Velezom...transparenti,skandiranja koja nam mogu nanjeti stetu...). Treba ih ismijavati na raznorazne nacine. Ne vrijedjati,ne prijetiti...
3.Ne treba u ovu pricu uvlaciti druge klubove,pa ni Siroki ni FKS...U Sirokom nam je problem napravio covjek sa imenom i prezimenom. To je evidentno.Sve drugo su nagadjanja.insinuacije...

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 avg 2015, 19:51

FKZ1921 je napisao/la:Ne bi trebali praviti sljedece greske:
1. Okretati negativnu pricu protiv reprezentacije...Nikako. Nas klub je javno rekao da je nezadovoljan radom ljudi u NS BiH. Sve sto je receno od strane naseg kluba nema nikakve veze sa reprezentacijom. Uvlacenjem repr.u ovu pricu od strane neodgovornih pa i bezobraznih ljudi iz NS,pokusavaju skrenuti paznju sa srnja koja rade. S druge strane sigurno prizeljkuju izazvati negativne komentare navijaca Zelje spram nase reprezentacije.
2.Ne treba raditi nista sto moze nanjeti finansijsku ili bilo koju drugu stetu Zelji(prije svega mislim na utakmicu s Velezom...transparenti,skandiranja koja nam mogu nanjeti stetu...). Treba ih ismijavati na raznorazne nacine. Ne vrijedjati,ne prijetiti...
3.Ne treba u ovu pricu uvlaciti druge klubove,pa ni Siroki ni FKS...U Sirokom nam je problem napravio covjek sa imenom i prezimenom. To je evidentno.Sve drugo su nagadjanja.insinuacije...
slazem se sa svim, osim skandiranja i verbalnog pljuvanja konkretnih osoba na utakmici sa velezom, treba im dati do znanja da njihove "pokusaje" vadjenja nece uspjeti, i treba ih prozivati javno...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 avg 2015, 19:55

Treba napraviti analizu svih funkcija u Savezu. Dakle, sve u glavu ko su članovi i predsjednici svih mogućih komisija i tijela. Ovo se odnosi i na kantonalni savez. Zatim, pošto će crno na bijelo biti jasno da naših ljudi gotovo da nema upitati gamad kako je moguće da na mapi nema nikog iz najvećeg i najtrofejnijeg kluba, kluba sa najviše navijača i kluba koji je dao ubjedljivo najviše igrača u svim reprezentativnim selekcijama. Evo sad za Belgiju ima ih 8 na spisku čini mi se. Nedvosmisleno gamadi dati do znanja da hoćemo isto ljudi koliko imaju i pitari i čak više jer smo od njih po svim parametrima bolji. Hoćemo samo ono što nam pripada. Sramota je da Vrbanjuša i Braco gumena glava imaju više uticaja u Savezu nego Željo.
Ovaj trenutni Savez je u rangu Pušininog po stepenu pitarske zastupljenosti.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 21 avg 2015, 20:12

Svaka cast repki volim repku ono bas ali nikad se nece porediti sa Zeljom :bih:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 avg 2015, 20:15

MuhamedTM je napisao/la:Svaka cast repki volim repku ono bas ali nikad se nece porediti sa Zeljom :bih:
Drugacije su to dvije ljubavi.Reprezentacija je svetinja na nju gledam kao na na netso sto treba paziti i na nju gledam sa nekim postovanjem,distancom,kao na neku bas lijepu curu.Željo mi je kao familija,od rođenja je tu.Kad je los volio bih ga prebit' a kad je dobar izljubiti i grliti kao da mi je sin,rod neki.I oboje ih volim podjednako,samo drugacije.

Generalno ova prica nema veze sa repkom.Saopstenje saveza je stvarno bespotreban autogol.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 avg 2015, 20:29

MuhamedTM je napisao/la:Svaka cast repki volim repku ono bas ali nikad se nece porediti sa Zeljom :bih:
Iskreno, bespotrebno poredjenje. Kakve veze ima reprezentacija i nasi igraci sa krembilima koji sjede u Savezu?

Ja volim Zelju i to je MOJ klub, ali reprezentacija je ponos i pripadnost. Ne treba mjesati kruske i jabuke.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 21 avg 2015, 20:31

Da malo skrenem s teme, po pitanju one kućice, napravit jedno milion dresova sa imenom Ivice Osima i poslat u Japan, eto love ko pljeve :lol:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Dofu i 70 gostiju.