Lik fizicki spremniji nego 90% naseg tima i nasi fudbalski strucnjaci ga poslali na posudbu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

RN87 je napisao/la:J*bo dedu krvavog

Zabijac kako god okrenes
 Zabijac kako god okrenespitic je napisao/la:Jah, ako su to ona ista prezimena kao protiv Zrinjskog i Travnika pa neka se stide svoga prezimena. Dok ne budu 1 na tabeli sve je to šuplja priča. Tim prezimenima Zrinjski već bježi 6 bodova.jurisicduska je napisao/la:Ko onda ima top ekipu? Ko još ima Delača, Barbarića, Stepanova, Radovca, Benku, Ikandea, Duljevića, Velkoskog, Mešu. Čuj nemamo ekipu aman zaman, imaš najjaču ekipu ubjedljivo, Hebibović koji kod nas nije prvotimac bi bio najbolji igrač u 10 klubova lige, Kovačević bi bio prvotimac u 15 Bekić nosilac igre u 12, nemoj ba glupe priče, imaš ekipu da se usereš od straha koliko je dobra samo nemaš kolektiv i nemaš trenera. Pa Okić bi bio prvotimac u svakoj ekipi lige.
Ma kad covjek razmisli malo objektivnije, nije on dobar koliko su Puzi i Hebibovic losi tu tekmu bili.. Puzija bih i ja pretrcavao, pogotovo poslije 60.minute.. Hebibovic je za sada isto u defanzivi trubica, pa i njega moze proci vecina igraca. Sto kazes treba pustiti do kraja sezone Kouadia, pa da vidimo sta ce uraditi i da li zasluzuje povratak.Evolution87 je napisao/la:Eto Kouadio igrac radi jednog gola koji je dao, vidjecemo njegov ucinak u nastavku.
Upravo to, a i sta ocekivati od tamnoputog igraca osim da moze da trci ko navijen. Vidjecemo sta se uraditi do polusezone i koliko ce golova i asistencija imati.joker90 je napisao/la:Ma kad covjek razmisli malo objektivnije, nije on dobar koliko su Puzi i Hebibovic losi tu tekmu bili.. Puzija bih i ja pretrcavao, pogotovo poslije 60.minute.. Hebibovic je za sada isto u defanzivi trubica, pa i njega moze proci vecina igraca. Sto kazes treba pustiti do kraja sezone Kouadia, pa da vidimo sta ce uraditi i da li zasluzuje povratak.Evolution87 je napisao/la:Eto Kouadio igrac radi jednog gola koji je dao, vidjecemo njegov ucinak u nastavku.
jurisicduska je napisao/la:Bolji sva trojica od prvotimaca ostatka lige. Ja ne govorim o njihovom kvalitetu za Sarajevo kakvo ti hoćeš (?), nego ih poredim sa ostatkom lige.
I da ti odmah kažem da je Radovac temelj i najvažnija karika Sarajeva kakvog ja hoću, to kakvog ti hoćeš tvoj je problem. Kapiten mlade reprezentacije i najbolji igrač iste, 70 nastupa za prvi tim, 1m eura vrijednost, 19 godina. Kakav god argument dao protiv ovog ne možeš.o Velkoskom da ne govorimo i njegovim golovima i asistencijama uprkos lošoj igri. Pa ti vidi kakav je kad je u formi. A Meša je dobar igrač ali za njeg se možemo složiti da ima jedna bolja desetka u ligi.
Zasluzio je barem ako nista ulazak sa klupe na tekmama. Jer vidi se po njemu da je lik okrenut sportu i da drzi do sebe, a ne kao neki...Evolution87 je napisao/la:Eto Kouadio igrac radi jednog gola koji je dao, vidjecemo njegov ucinak u nastavku.
To se slažem. Nadošli smo na isto. U biti hoćemo dobro Sarajevu. To je najvažnije.tenpenny je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Bolji sva trojica od prvotimaca ostatka lige. Ja ne govorim o njihovom kvalitetu za Sarajevo kakvo ti hoćeš (?), nego ih poredim sa ostatkom lige.
I da ti odmah kažem da je Radovac temelj i najvažnija karika Sarajeva kakvog ja hoću, to kakvog ti hoćeš tvoj je problem. Kapiten mlade reprezentacije i najbolji igrač iste, 70 nastupa za prvi tim, 1m eura vrijednost, 19 godina. Kakav god argument dao protiv ovog ne možeš.o Velkoskom da ne govorimo i njegovim golovima i asistencijama uprkos lošoj igri. Pa ti vidi kakav je kad je u formi. A Meša je dobar igrač ali za njeg se možemo složiti da ima jedna bolja desetka u ligi.
Mislim da sva raja zele ono sarajevo gdje ce u prvih 11 igrati ikande,cimirot,a radovac kao perspektivan igrac ulaziti pomalo sa klupe da ne bi dijete bezveze izgorilo i da mu ne bi raja pocela **** gdje ista ima jer od njega ocekuju da bude zidan odma.
Nije tacko, Kuadio protiv nas najbolji, dao go, potiv Celika najbolji, nije to slucajnost. Svaku utakmicu koju je igrao za Travnik je bio najbolji, prima mi drug on je Robijas, kaze brate, ovakvog igraca nisam ni na tv-u dugo gledao, prolazi pored nasih igraca ko da stoji, kaze, odakle im ovakav igrac, reko, mi ga posudili, kod nas na tibinama bio... Poceo odma lik posvat HAHAHAH...Evolution87 je napisao/la:Eto Kouadio igrac radi jednog gola koji je dao, vidjecemo njegov ucinak u nastavku.
gledao sam ga protiv Celika, dobar bio, igrac utakmice. Dvije asistencijeElCartel11 je napisao/la:Zasluzio je barem ako nista ulazak sa klupe na tekmama. Jer vidi se po njemu da je lik okrenut sportu i da drzi do sebe, a ne kao neki...Evolution87 je napisao/la:Eto Kouadio igrac radi jednog gola koji je dao, vidjecemo njegov ucinak u nastavku.
hilmo je napisao/la:@tenpenny
Za Samira možemo reći sve samo ne da je dijete, igračko dijete, jer on ima 70 nastupa za prvi tim, iskustva igranja nekoliko velikih evropskih utakmica...
Ova njegova loša forma nije zato što se preforsirao pa izgorio, nego nešto što se dešava svim igračima. Nadajmo se da će ga brzo proći i da će popravljati svoje nedostatke.