Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cirkus od lige
Ah taj posteni Zeljo
Bolje da se ne javljate i ne optuzujete ljude beze kad se zna da su ste i sami bili upleteni u Savez kad su istjerali Slobodu iz lige.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Amar Osim

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Amar Osim
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 21 avg 2015, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
a maloprije tvoj kolega tuzlak rekao da ste vi sami krivi za ispadanje...fukara87 je napisao/la:Ah taj posteni Zeljo![]()
Bolje da se ne javljate i ne optuzujete ljude beze kad se zna da su ste i sami bili upleteni u Savez kad su istjerali Slobodu iz lige.
![]()
Amar Osim![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nismo mi sise
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Kako je krenulo,prvi cemo igrat bez ofsajda kad Salem pojede sve ukusne zastavice
Samo jedi, rodila te nana
Samo jedi, rodila te nana
lezVe do bagro
Naravno da je uvijek neko drugi kriv, ne može biti taj neko kriv nema šanse. Nikad nije do njega vazda ga poštenog zayebali a on nije imao šanse 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel se zna ko je ovo sastavljao ?? Ne mogu da vjerujem da je to radila odrasla osoba i plus radi tu u savezu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U redu slazem se ja snjim i sve to stoji, uprava nam je bila najgora u posljednjih 15 godina ali ja licno znam da su isli na to da istjeraju Slobodu iz lige a to je licno rekao Amar Osim prilikom dolaska na Tusanj kad je rekao da nam nece dati bodove tako lahko i da nas ne zele u Premijer ligijovanmaksimovic je napisao/la:a maloprije tvoj kolega tuzlak rekao da ste vi sami krivi za ispadanje...fukara87 je napisao/la:Ah taj posteni Zeljo![]()
![]()
Amar Osim![]()
![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa danas se vidi da smo bili upravu što smo pomogli da vas istjeraju, mnogo ste **** i puno sebi dajete za pravo... A kad se sjetim prije vašeg ispadanja, kad Željo dođe na Tušanj ufff ponašanje publike i igrača kao da je 11 Arkanovaca na terenu, Barca nije mogla uzeti bodove na Tušnju 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- invincible1921
- Kontakt:
Da li smo prodali, dali ili nesto trece je totalno nebitna stvar, bitno je da ste vi te sezone bili najslabiji klub daleko i zasluzeno ispali...imali ste u zadnjih 5-6 kola more prilikada se spasite, čak i u zadnjem saom da ne izgubte 2 razlike od direktnog konkrueta vi to niste uspjeli i onda vam Zeljo kriv
Stoput ispricana prica nema potrebe da se ponavlja....jos ste najavaili neko je.banje nas kad doddjemo u tuzlu prvi put, a mi vas popi.sali an svim poljima i onda fol prica divljaci iz SA. ma ajde molim te
Stoput ispricana prica nema potrebe da se ponavlja....jos ste najavaili neko je.banje nas kad doddjemo u tuzlu prvi put, a mi vas popi.sali an svim poljima i onda fol prica divljaci iz SA. ma ajde molim te
=\_1921_/=
Sta je uslijedilo svi znamo, patrioda sam samo takav al tacno nekad zalim sam sebe place mi se kad vidim gdje zivim, ko je na funckijama i sa kime dijelim ovu lijepu drzavuFaraonTM je napisao/la:Neke stvari se vrlo lako zaboravljaju
http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sar ... /140302071
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nismo bili najgori, prije zadnjeg kola je bilo 5 ekipa ispod Slobode.. 11-12 na tabeli bili. Samo sto nije bilo saveznika u ligi kakve su ostali imali. Sloboda uz to nije imala novca da placa sudijama sto sude utakmice i dolaze pa su odlucili da nas se rijese svi..invincible1921 je napisao/la:Da li smo prodali, dali ili nesto trece je totalno nebitna stvar, bitno je da ste vi te sezone bili najslabiji klub daleko i zasluzeno ispali...imali ste u zadnjih 5-6 kola more prilikada se spasite, čak i u zadnjem saom da ne izgubte 2 razlike od direktnog konkrueta vi to niste uspjeli i onda vam Zeljo kriv
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovo je bilo 2.3.2014, tj. u momentu kada je sarajevo bilo 4. na tabeli nakon poraza od celika, prvi je tada je pogodite... elem neise, od tada se mnogo desilo, dino se usutio, nakon osvajanja kupa bih-a i pogotovo nakon konacnog osvajanja titule prvaka bih-a... a pazite samo kako on najavljuje rat u sezoni (2013/14) koja je po njemu neregularna, samo mi onda nije jasno sto se pitari bune kada mi to kazemo, tj istu stvar kao i dino tada...FaraonTM je napisao/la:Neke stvari se vrlo lako zaboravljaju
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Samo naprijed plavi, izdrzite u vasoj borbi. Svi su sad protiv vas, kad konacno stajete na noge. Krivo nam je svima jer ste jedini u historiji dogurali do 3rd lega jednog takmicenja, pa se sad gleda samo kako da vas se unazadi opet.![]()
I jest ovom papku iz Gorazda krivo sto je Skakic dobio stan u Sarajevu to je cudo jedno.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 avg 2015, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Volim repku nenormalno ali ne kao klub, gdje je problem?Convicts1988 je napisao/la:Kakav nepismeni debil i čkapi moraš biti da stavljaš klub iznad reprezentacije i državnog grba![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
hhah pa zar niste skontali petokrakice da ste se vi SAMI izbacili u drugu ligu(gdje vam je i mjesto)i nisu ni ŽELJO ni slavija niti bilo koji drugi klub kmeeeeeeeeeeeee kuknjavafukara87 je napisao/la:Ah taj posteni Zeljo![]()
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Amar Osim![]()
![]()
51%--------49%
ma ovo nije istina ovo je fotomontaza kao ona s cetkom petkom.FaraonTM je napisao/la:Neke stvari se vrlo lako zaboravljaju
51%--------49%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.