Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
pa vidi razliku izmedju ovog i Ajfelovog saopstenja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Prijetio pa se ko miš povuko. Od danas ništa neće biti isto 
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne kontas da i nije isto od tog dana? 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Kad' ulete na teren protiv Andore i prekinu tekmu, ili bakljama budu gađali.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Dragan Skakić sudi četiri u nizu kao glavni. Plus prvo kolo bio četvrti u Prijedoru. Osim njega Tičić Mirza radio svih pet kola, 2 puta glavni, tri puta četvrti. Isto tako i Adis Mulahasanović. Antoni Bandić je dva puta bio dodatni, dva puta glavni, i sada će u Lukavicu kao četvrti. Zoran Grbić isto tako radio sve utakmice. Tri puta glavni i dva puta pomoćni.
Tek sada sam kompletirao statistiku, i ove me iznenadilo poprilično. Kako su se oni fino oparili.
Tek sada sam kompletirao statistiku, i ove me iznenadilo poprilično. Kako su se oni fino oparili.
Hahahaha... Kako volim tvoje i mejtasove postove o nama citati.Alipasino je napisao/la:Jel to so udarila uglavu.Halo
pa pitari nevole sami sebe a ne vas.Ne uzimaju vas
ozbiljno fukice.
Jos dugo cete nam u ledja gledati strumfetice :-*
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- Beduin
- Kontakt:
To je nesto poput (samo blazi oblik) one utakmice nedavno, mladje selekcije igrale, pa Portugal i Svedska odigrali smijesnu utakmicu i ofirnim nerijesenim rezultatom izbace Italiju. Italija je najvise kriva jer ih nije sve pobijedila, ali ove dvije repke pickasto odigrale da bi izbacile jaceg konkurenta.jovanmaksimovic je napisao/la:a maloprije tvoj kolega tuzlak rekao da ste vi sami krivi za ispadanje...fukara87 je napisao/la:Ah taj posteni Zeljo![]()
Bolje da se ne javljate i ne optuzujete ljude beze kad se zna da su ste i sami bili upleteni u Savez kad su istjerali Slobodu iz lige.
![]()
Amar Osim![]()
![]()
Tako i Sloboda odigrala lose i nije uspjela ostati u ligi, ali da su timovi iz vrha odigrali fer i profesionalno, kao sto su igrali do zadnjeg kola, onda ne bi PREOCITO "izgubili" pa bi na kraju ispao najlosiji u ligi. Ovako su Zeljo i Velez neprofesionalno i sramno odigrali kraj sezone i uticali su u konacnici. Neprofesionalno i pametno, sto bi rekli.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ali realno, najveći krivac za to ispadanje je sama Sloboda. 29 kola su loše igrali, gubili i kući i u gostima i onda u zadnjem kolu očekivali da će se izvaditi. Čak ste i mogli da ste izgubili jedan razlike. Tako da najveće krivce trebate tražiti u književniku koji vam je bio na klupi i naravno igračima koji su igrali tu ali i ostalih 29 utakmica za vas. Slažem se ja sa tobom da je ta utakmica u Trebinju odigrana neprofesionalno i preko neke stvari, ali i do vas je bilo.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Beduin
- Kontakt:
Jeste, do nas je najvecim dijelom i prvenstveno sebe moramo kriviti za ispadanje. Da su mogli i znali osvojiti par bodova vise, onda ni opstanak ne bi dolazio u pitanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vi ste nad ovim najviše likovali i najviše ismijavali namjere našeg kluba, sad trpite istu situaciju.....FaraonTM je napisao/la:Neke stvari se vrlo lako zaboravljaju
http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sar ... /140302071
Svako ko je pogledao snimak te utakmice može konstatovati da ste oštećeni, ali greške sudija se dešavaju, ali i mene je iznerviralo ono prvo "saopštenje" saveza, udar na inteligenciju...
U ovim prepiskama sa savezom nećete ništa postići, kao što nismo ni mi sa tom "borbom protiv korupcije". Oni su nažalost nedodirljivi jer "vrana vrani očiju ne vadi".
Sta je grbavi, zaobidje mebagrcavi je napisao/la:Ali realno, najveći krivac za to ispadanje je sama Sloboda. 29 kola su loše igrali, gubili i kući i u gostima i onda u zadnjem kolu očekivali da će se izvaditi. Čak ste i mogli da ste izgubili jedan razlike. Tako da najveće krivce trebate tražiti u književniku koji vam je bio na klupi i naravno igračima koji su igrali tu ali i ostalih 29 utakmica za vas. Slažem se ja sa tobom da je ta utakmica u Trebinju odigrana neprofesionalno i preko neke stvari, ali i do vas je bilo.
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Kako savez nije stid reci da su sada bazirani samo na reprezentaciju.Znaci sto se njih tice u Premijer ligi se moze raditi sta ko hoce.Smijesno.
Kazem da se promjenilo sve od tog dana kad dino soomenu korupciju, ili misliš da nije? 
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Zbog cega ovolika frka i buka, kada se napokon ustanovilo da je bio ofsajd ?
Das Ist Walter
-
prisutanod1964
Pa oni postoje samo radi reprezentacije,ali eto omaklo im se pa su ČAK DALI MILIONE EURASTEF je napisao/la:Kako savez nije stid reci da su sada bazirani samo na reprezentaciju.Znaci sto se njih tice u Premijer ligi se moze raditi sta ko hoce.Smijesno.
OD UEFA-e klubovima i dali po nekoliko lopti da se liga ne bi ugasila.
Nisu bili u stanju osposobiti Olimpijski stadion za odigravanje značajnih utakmica evo već
dvije decenije. Kad Osim napravi korak naprijed oni nas vrate tri nazad.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ah, može se Skaki kad je dobio stan na Ciglanama u zamjenu da samo par puta puhne u pištaljku, pa čovjek uživa na svim poljimaPappy je napisao/la:Dragan Skakić sudi četiri u nizu kao glavni. Plus prvo kolo bio četvrti u Prijedoru. Osim njega Tičić Mirza radio svih pet kola, 2 puta glavni, tri puta četvrti. Isto tako i Adis Mulahasanović. Antoni Bandić je dva puta bio dodatni, dva puta glavni, i sada će u Lukavicu kao četvrti. Zoran Grbić isto tako radio sve utakmice. Tri puta glavni i dva puta pomoćni.
1946
Pa jeste, osvojili ste titulu pomoću iste te korupcije protiv koje se Dino "borio". Ustvari nije se on borio, nego je htio i on da upadne u te šeme, vokri mu bilo pa je zato doveo književnika zvanog Lepi koji je iskusan na tom poljuRN87 je napisao/la:Kazem da se promjenilo sve od tog dana kad dino soomenu korupciju, ili misliš da nije?
DRUG NEBI TI PUNCA
Vi ste svaku osvojili zahvaljujuci korupciji, pa u cemu je problem ?bagrcavi je napisao/la:Pa jeste, osvojili ste titulu pomoću iste te korupcije protiv koje se Dino "borio". Ustvari nije se on borio, nego je htio i on da upadne u te šeme, vokri mu bilo pa je zato doveo književnika zvanog Lepi koji je iskusan na tom poljuRN87 je napisao/la:Kazem da se promjenilo sve od tog dana kad dino soomenu korupciju, ili misliš da nije?
Das Ist Walter
Problem je u tome što odvajaš upitnik od riječi, a ne bi trebao.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.