FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
i zato nek se bore sami protiv Uprave kao sto smo i mi, niko sa strane nam nije pomogao nit smo to trazili
Pyro is not a crime !
Kad su na Kosevu robijasi skandirali "Asime odlazi" istok ustao i skandirao "Asime ostani" tesko da ce biti podrska za probleme u klubu. A sreca pa im se nije desilo sto nama pa da ne moramo podrzavati, da se i nama nije desilo sad bih mjenjao Tana za Vedrana iako momka nisam poznavao.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
to su ta ista **** koja skandiraju markale...ali nije sve crno, ima tu i sivog, a i pomalo bijelog.MortemHz je napisao/la:Red Army pa svi ostali a za Robijase necu vise..kamenje kada se vracas sa svakog gostovanja i sl. ali nema veze
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sjeća li se ko Vlado odlazi, i poslije toga članak u nekoj novini Robijaši tražili ostavku Vlade Jagodića nakon poraza na KoševuShofaII je napisao/la:Kad su na Kosevu robijasi skandirali "Asime odlazi" istok ustao i skandirao "Asime ostani" tesko da ce biti podrska za probleme u klubu. A sreca pa im se nije desilo sto nama pa da ne moramo podrzavati, da se i nama nije desilo sad bih mjenjao Tana za Vedrana iako momka nisam poznavao.

1946
da skrenemo malo temu, na infu sam danas procitao zanimljivost a to je da se uigravala formacija 4-4-2 jer je Jesic tako htio ali eto desile se nepredvidjene okolnosti oko njegovog dolaska, pa me bas zanima da li ce Dzeno ipak igrati sutra s tom formacijom ili ce nastaviti po starom
Pyro is not a crime !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Iskreno ja bi volio Ibrakovića za trenera, to bi bilo zanimljivo,a i pametno rješenje... Bar pokušati,nije neznalica dibidus, a ako mu uspije,dobro svima...
Sabrine mi moje!
Ma sigurno nastavlja po starom, malo me irtira što nema informacija o povredama, ne znamo ko putuje u Zenicu.
Jel ovo PR na godišnjem odmoru?
Iskreno ne očekujem neke promjene u sastavu, jedino ako bude primoran zbog povreda.
Jel ovo PR na godišnjem odmoru?
Iskreno ne očekujem neke promjene u sastavu, jedino ako bude primoran zbog povreda.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odo malo bacit' tv-a
pamet u glavu sutra

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
fino mi reknes ba, mozda ja nema vremena toliko ko ti i ostali.PitarBordo je napisao/la:Pa pobogu čita li iko barem nekoliko zadnjih stranica kada stigne na forum? ....
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate molim te, ''kazes'' 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma i medju robovima ima regularnih momaka a i morona kao i medju svima pocevsi od nas, pa nam tako jedni daju krv a drugi j*bu markale, moramo nauciti da bježimo od generalizacije
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
To sam ocito fulio, il sam na sjeveru bio ili nisam nikako tako da ne znam sta je foraBitiSrcemVezan je napisao/la: Sjeća li se ko Vlado odlazi, i poslije toga članak u nekoj novini Robijaši tražili ostavku Vlade Jagodića nakon poraza na Koševu
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Pamet u glavu sutra svi koji dolazite u Zenicu, nemojte bezveze hodati po gradu sa obilježijima da ne padaju džabe ili da bude kakav belaj radi toga jer će ih biti pun ku*ac po gradu i samo nas čekaju. Vidimo se ljudi.
@RN87 tako je svugdje pa i kod nas, normala da ima normala likova, evo ja odoh sutra prije utakmice s jednim na kafu ako Bog da.

@RN87 tako je svugdje pa i kod nas, normala da ima normala likova, evo ja odoh sutra prije utakmice s jednim na kafu ako Bog da.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kažem, sjećam se da smo bili dobili Čelika i pred kraj par puta se orio stadion sa istoka (i zapad je pomogao) Vlado odlazi, i sutradan dobro se sjećam negdje je bio natpis na portalu Ili novini da su navijači Čelika tražili ostavku Vlade Jagodića. On im je naravno tad bio trener. Ne znam koja je utakmica u pitanju, može biti i da je ista ona kad je bila "Asime ostani"ShofaII je napisao/la:To sam ocito fulio, il sam na sjeveru bio ili nisam nikako tako da ne znam sta je foraBitiSrcemVezan je napisao/la: Sjeća li se ko Vlado odlazi, i poslije toga članak u nekoj novini Robijaši tražili ostavku Vlade Jagodića nakon poraza na Koševu

1946
J.b.š Čelik...,većih kompleksaša nema.Veća gospoda su u Vitezu nego u toj Zenici.Sutra ćemo ih uvjerljivo dobit.Red je 

- ElCartel11
- Kontakt:
Tako je Mortemu, rekni muMortemHz je napisao/la:Brate molim te, ''kazes''

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zna li neko protiv koga igramo ovaj vikend, i kad je utakmica?

Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988
Robijasi Zenica 1988
-
- Moderator
- Kontakt:
Mozel mi neko od vas koji je vise pratio ove kadete i juniore reci kakav je igrac po vama bio Admir Đono ??
Posto je potpisao za moje Bratstvo...
GracanicaAA je napisao/la:Mozel mi neko od vas koji je vise pratio ove kadete i juniore reci kakav je igrac po vama bio Admir Đono ??

U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, EastMadness, mnon46, rimljanin90, sfedjomdotitule, Tatamata1946 i 35 gostiju.