dijete, uozbilji se, ovako je Bologna prošla posljednji put na OlimpicuFaraonTM je napisao/la:Kini jel' sutra prvi kiks?Chinaglia je napisao/la:ima l' šta od Mozzarta, samo njih čitam kad je u pitanju Serie A

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
dijete, uozbilji se, ovako je Bologna prošla posljednji put na OlimpicuFaraonTM je napisao/la:Kini jel' sutra prvi kiks?Chinaglia je napisao/la:ima l' šta od Mozzarta, samo njih čitam kad je u pitanju Serie A
Lazio je za vas gigant, nadam se da ćete izborit' EL u konkurenciji Dorie, Genoe, Intera i Viole, neće vam bit' lakoFaraonTM je napisao/la:Lazio svakako kiksa i potvrđuje epitet malog kluba
Mani šuplje, borba za sedmo mjesto vam je realnost ove sezoneChinaglia je napisao/la:Lazio je za vas gigant, nadam se da ćete izborit' EL u konkurenciji Dorie, Genoe, Intera i Viole, neće vam bit' lakoFaraonTM je napisao/la:Lazio svakako kiksa i potvrđuje epitet malog kluba
Lazio sigurno treći, opet ćemo smećare iz Napulja ostavit' iza, Viola nije konkurencija, oni će bit' petiFaraonTM je napisao/la:Mani šuplje, borba za sedmo mjesto vam je realnost ove sezoneChinaglia je napisao/la:Lazio je za vas gigant, nadam se da ćete izborit' EL u konkurenciji Dorie, Genoe, Intera i Viole, neće vam bit' lakoFaraonTM je napisao/la:Lazio svakako kiksa i potvrđuje epitet malog kluba
ne znam šta se ti raduješ, valja ti plakat' čitave sezoneUrbyEmanuelson je napisao/la:Pocinje nam Serie A ljudi![]()
Chini pasha ove sezone vas gledamo u retrovizoru, kao I ostatak ekipa calciaChinaglia je napisao/la:ne znam šta se ti raduješ, valja ti plakat' čitave sezoneUrbyEmanuelson je napisao/la:Pocinje nam Serie A ljudi![]()
gledate nas u retrovizoru jer idete u pogrešnom pravcumilanist je napisao/la:Chini pasha ove sezone vas gledamo u retrovizoru, kao I ostatak ekipa calciaChinaglia je napisao/la:ne znam šta se ti raduješ, valja ti plakat' čitave sezoneUrbyEmanuelson je napisao/la:Pocinje nam Serie A ljudi![]()
Chinaglia je napisao/la:gledate nas u retrovizoru jer idete u pogrešnom pravcumilanist je napisao/la:Chini pasha ove sezone vas gledamo u retrovizoru, kao I ostatak ekipa calciaChinaglia je napisao/la: ne znam šta se ti raduješ, valja ti plakat' čitave sezone![]()
![]()
sinko, tvoje znanje o ovom sportu je jako upitno, nije ovo sport za tebetuzlak1987 je napisao/la:Po meni je plasman ovaj: Juve, Roma, Napoli, Milan, Inter, Lazio, Fiorentina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.