Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
U ovim utakmicama imamo cistu situaciju i nemamo nikakvog razloga da stvaramo pritisak i nervozu.Moramo pobijediti Andoru i moramo uciniti sve da protiv Belgije uzmemo bod ili tri,to je apsolutno realno ako budemo pametni i budemo igrali bez pritiska.Ako izgubimo-nista,ako pobijedimo-blizu smo direktnom plasmanu,ako uzmemo bod-vrlo blizu smo barazu a mozda i direktnom plasmanu.
Pritisak je po mom misljenju na Belgijancima jer oni eventualnim porazom dolaze u vrlo nezgodnu situaciju kad im mozda cak ni baraz nece biti siguran.
Misljenja sam da moramo pokusati pobijediti ali ne po svaku cijenu jer bi nam i bod bio zlata vrijedan,mozda bi taj bod na kraju bio i presudan.Mislim takodje da ni oni nece navaliti po svaku cijenu jer,ponavljam,poraz bi ih doveo u vrlo nezgodnu situaciju a bod bi ih ipk ostavio u dobroj poziciji.
Ocekujem tvrdu,opreznu,takticku utakmicu najblizu remiju sa jednim ili ni jednim golom.Nadam se da ce taj jedan zavrsiti u njihovoj mrezi.
Pritisak je po mom misljenju na Belgijancima jer oni eventualnim porazom dolaze u vrlo nezgodnu situaciju kad im mozda cak ni baraz nece biti siguran.
Misljenja sam da moramo pokusati pobijediti ali ne po svaku cijenu jer bi nam i bod bio zlata vrijedan,mozda bi taj bod na kraju bio i presudan.Mislim takodje da ni oni nece navaliti po svaku cijenu jer,ponavljam,poraz bi ih doveo u vrlo nezgodnu situaciju a bod bi ih ipk ostavio u dobroj poziciji.
Ocekujem tvrdu,opreznu,takticku utakmicu najblizu remiju sa jednim ili ni jednim golom.Nadam se da ce taj jedan zavrsiti u njihovoj mrezi.
Pa mislim da nikad nismo imali jacu selekciju od Belgije, a pobjeđivali smo ih, ako smo s podravkom na klupi uz poljuljanu atmosferu uzeli bod u Zenici, ne vidim zasto ne bi bili optimisticni sad kad imamo selektora koji ce detaljno analizirati selekciju Belgije, uz mnogo bolju atmosferu u timu, te uz neki faktor sreće na našoj strani mozemo do dobrog rezultata gore.
DD
Naša je sreća što Belgiju vodi selektor kalibra našeg bivšeg gulaša. Ja jedino tu vidim našu šansu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Da. Gledajuci omjer talenat/igre, jasno je da Wilmots ne izvlaci iz ove selekcije koliko moze. SP dosta blijedo, a ove kvale puno veca muka nego sto su ocekivali.voltron30 je napisao/la:Naša je sreća što Belgiju vodi selektor kalibra našeg bivšeg gulaša. Ja jedino tu vidim našu šansu.
Mozda je pomalo neobicno reci s obzirom na situaciju, ali pritisak je na njima. Mi ako izgubimo, niko se nece uhvatiti za glavu, pobjediti Andoru i cekati oktobar za rasplet. Oni ako kiksnu, e onda ocekujem velike potrese u njihovom strucnom stabu, i vjerovatno nogu selektoru.
Al' su previše individualno kvalitetni da bi kiksali. Mislim možemo se nadati dobrom rezultatu (remi u svakom slučaju, ili neka luda pobjeda) al' zato svi igrači moraju dati maksimum, mora biti trke i discipline. Mada, atmosfera je puno bolja i iskreno vjerujem da ih možemo propisno namučiti pa možda i da otjeramo tog WilmotsaSlevinKelevra je napisao/la:Da. Gledajuci omjer talenat/igre, jasno je da Wilmots ne izvlaci iz ove selekcije koliko moze. SP dosta blijedo, a ove kvale puno veca muka nego sto su ocekivali.voltron30 je napisao/la:Naša je sreća što Belgiju vodi selektor kalibra našeg bivšeg gulaša. Ja jedino tu vidim našu šansu.
Mozda je pomalo neobicno reci s obzirom na situaciju, ali pritisak je na njima. Mi ako izgubimo, niko se nece uhvatiti za glavu, pobjediti Andoru i cekati oktobar za rasplet. Oni ako kiksnu, e onda ocekujem velike potrese u njihovom strucnom stabu, i vjerovatno nogu selektoru.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Samo da nam se ne ponovi Emile Mpenza...
Hvala Bogu pa smo napokon dosli u tu situaciju da cak ocekujemo i pobjedu protiv jedne Belgije na njihovom terenu...a do jucer smo strepili (opravdano) za bodove protiv Izraela i Kipra...da bi to na kraju ispao debakl u svakom smislu...zahvaljujuci kome...?
Ne Papetu, nego Papetoljubcima koji su ga drzali tako dugo na klupi...i jos uvijek ga brane.
Hvala Bogu pa smo napokon dosli u tu situaciju da cak ocekujemo i pobjedu protiv jedne Belgije na njihovom terenu...a do jucer smo strepili (opravdano) za bodove protiv Izraela i Kipra...da bi to na kraju ispao debakl u svakom smislu...zahvaljujuci kome...?
Ne Papetu, nego Papetoljubcima koji su ga drzali tako dugo na klupi...i jos uvijek ga brane.
Ocekujemo mi kitu pola igraca nije u formi nisu u planovima svojih klubova i ovo sto ima da igra nece biti pozvano npr Grahovac ili mozda R.Krunic ili Bajic/Hodzic ili B.Letic
Forma je bitna ali ne i presudna, puno je važnija priprema za tekmu, i zapamti sve se može nadoknaditi trkom i disciplinom, a nagrada će sigurno doćizgembo89 je napisao/la:Ocekujemo mi kitu pola igraca nije u formi nisu u planovima svojih klubova i ovo sto ima da igra nece biti pozvano npr Grahovac ili mozda R.Krunic ili Bajic/Hodzic ili B.Letic
U suštini bitno je da Džeko, Pjanić, Lulić, Bešić, Begović i Spahić meč dočekaju u optimalnoj formi (što je realno) i to će biti puna šaka brade.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ok, donekle se slazem s tobom. Potpuno si u pravu sto se tice minutaze nasih prvotimaca i da ne mirise na dobro... ali, razmisli malo, zar stvarno mislis da je dobro rijesenje gurnuti u vatru mlade momke koji gotovo nikakvog reprezentativnog iskustva nemaju? I ja smatram da ovi momci zasluzuju biti isprobani, ali to se treba uraditi u nekim prijateljskim utakmicama. Eksperimentisanje u kljucnim/vaznim utakmicama nam je donijelo vise loseg nego dobrog.zgembo89 je napisao/la:Ocekujemo mi kitu pola igraca nije u formi nisu u planovima svojih klubova i ovo sto ima da igra nece biti pozvano npr Grahovac ili mozda R.Krunic ili Bajic/Hodzic ili B.Letic
Problem je sto u veznom redu uz Pjanica Lulica i Dzeku nemas vise nikoga spremnog da iznese utakmicu sa Belgijom jedino Visca mozda ali je on nekvalitetan za krila iako igra redovno..Drugi problem je Besic koji osim povrede i klupe u Evertonu nije dobro odigrao zadnje 3-4 utakmice za rep dosta grijesi u predaji lopte i prenervozan..Odbrana nam je solidna Spahic Vranjes Kolasinac i Mujdza stim da i Kolasinac ispao je iz 11 Shalkea,a Mujdza odavno nema prodora i slabije se prikljucuje napadu prije je sma drzo desnu stranu..vidjet cemo ima jos jedno kolo da se odigra za sljedeci vikend
Bešićeva forma jeste potencijalni problem, ali ne sumnjam u njegov inat da će htjeti dokazati i pokazati da je ipak u kakvoj takvoj formi. A i sigurno će izginuti na terenu kao i svaki put, on u suštini uvijek odigra korektno iako nam u Briselu treba na nivou od Brazila.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Atmosfera se nabrijava...
Kad Mehmed objavljuje spisak?
U ponedjeljak ja mislim.FliX je napisao/la:Atmosfera se nabrijava...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U ponedjeljak!FliX je napisao/la:Atmosfera se nabrijava...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Begovic, Buric, Sehic - Mujdza Kvesic Kolasinac Spahic Arslanagic Zukanovic Sunjic Cocalic Letic Bicakcic - Hajrovic Lulic Visca Zec Besic Vrancic Medunjanin Salihovic Pjanic Cimirot Scuk Milicevic - Dzeko Ibisevic Bajic Djuric Hodzic Mahmutovic ! ! !
Mesa izaberi
nebi trebalo bit tesko, izbora imas 
Mesa izaberi
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mal ti izbor golmana.. posto mora tri da odabere, a ti mu samo tri i ponudiobhfanatic14 je napisao/la:Begovic, Buric, Sehic - Mujdza Kvesic Kolasinac Spahic Arslanagic Zukanovic Sunjic Cocalic Letic Bicakcic - Hajrovic Lulic Visca Zec Besic Vrancic Medunjanin Salihovic Pjanic Cimirot Scuk Milicevic - Dzeko Ibisevic Bajic Djuric Hodzic Mahmutovic ! ! !
Mesa izaberinebi trebalo bit tesko, izbora imas
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kod golmana nemamo izbora nego ovu trojicuFliX je napisao/la:Mal ti izbor golmana.. posto mora tri da odabere, a ti mu samo tri i ponudiobhfanatic14 je napisao/la:Begovic, Buric, Sehic - Mujdza Kvesic Kolasinac Spahic Arslanagic Zukanovic Sunjic Cocalic Letic Bicakcic - Hajrovic Lulic Visca Zec Besic Vrancic Medunjanin Salihovic Pjanic Cimirot Scuk Milicevic - Dzeko Ibisevic Bajic Djuric Hodzic Mahmutovic ! ! !
Mesa izaberinebi trebalo bit tesko, izbora imas
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Bas tako samo to strucnjaci nikako da skontaju. Visca je kvalitetan kada 4-5-1 prelazi u 4-3-3 i kada igra krilnog napadaca protiv timova gdje dominiramo i imamo velik posjed lopte i puno ofanzivnih akcija. Znaci samo kao krilni napadac. A protiv boljih protivnika kao sto je bila Argentina ili sada Belgija on se jednostavno nece naigrati jer tu se ocekuje od njega da odigra kao klasicno krilo u 4-5-1. Jer mu je defanziva losija a ni igra uz aut liniju jedan na jedan i prodori mu nisu nesto. Covjek jednostavno nije krilo nego krilni napadac tako da najvjerovatnije nece puno pokazati protiv Belgije. Onda dva gola su dvije ofanzivne akcije. Prva uz pomoc Dzeke protiv sasvim losijeg protivnika. Nazalost Hajrovic je skroz van tima ( mada ni on nije klasicno krilo samo je ipak jaci na lopti ) tako da on najvjerovatnije nece zaigrati. Ostaje jos samo TSS koji igra to desno krilo u Hajdukuzgembo89 je napisao/la:Problem je sto u veznom redu uz Pjanica Lulica i Dzeku nemas vise nikoga spremnog da iznese utakmicu sa Belgijom jedino Visca mozda ali je on nekvalitetan za krila iako igra redovno..Drugi problem je Besic koji osim povrede i klupe u Evertonu nije dobro odigrao zadnje 3-4 utakmice za rep dosta grijesi u predaji lopte i prenervozan..Odbrana nam je solidna Spahic Vranjes Kolasinac i Mujdza stim da i Kolasinac ispao je iz 11 Shalkea,a Mujdza odavno nema prodora i slabije se prikljucuje napadu prije je sma drzo desnu stranu..vidjet cemo ima jos jedno kolo da se odigra za sljedeci vikend
Sto se tice Besica, Mujdze i Kolasinca mislim da tu nece biti nikakvih problema.
Riad Bajic odigrao opet kompletan mec za Konjaspor odlicno po meni poziv zasluzuje za ono prikazano u EL i sada,a Hodzic nek ide u U21 kao i Grahovac u Rapidu poziv treba dobiti 
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 22 avg 2015, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Je li tacno da je Medunjanin dobio nogu u La Coruni? Nema ga ni u zapisniku danas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.