FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iako smo na prvenstvenim utakmicama uglavnom na sjeveru, ona slika na orgu sa sadrzajem "SVI ZA JUG" nam je dovoljan poziv..

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne treba se bezveze naglabati sa lopovskim savezom bezveze ce suspendovati neke nase iz kluba i imamo problem. Treba neke stvari u buducnosti pametnije i bice bolje mislim da ovo nije dobar nacin za nas.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Re: RE: Re: FK Željezničar
za koga ti navijas? koji bh klub ti je u srcu? sta znas o citavoj situaciji (ogradjujem se, ni ja ne znam, ali znam da nam je u sb ponisten cist gol iz ko zna kojih pobuda ili greske sudije)? o kakvoj recenici pricas? jesu li nasi iznijeli masu problema? i ti se hvatas recenice. ciji si ti igrac i koga zatupas?SWRA1921 je napisao/la:A na kraju jedna recenica o tome, ni dotakli se haman nisu tog razloga zbog kojeg su je odrzali ranije. Koji se k imaju sada zaliti, sto se nisu zalili prije pocetka sezone, sto nisu odmah reagovali cim su nam omladinci izbaceni, sve zbog cega smo se zalili je palo u vodu zbog zakasnjelog i nepravovremenog javljanja... Bezveze, sada se prica aa glupim seljacinama nastavlja a nista necemo dobiti, to je sigurno jer im ne znamo i necemo odgovoriti kako treba. Poceli smo sa jednom pricom a na kraju ispalo nesto deseto.DANDY je napisao/la:Konferencija sa istim temama je bila planirana karajem mjeseca.Medjutim poslije pomenutih dogadjanja ljudi u klubu su odlucili da je odrze ranije.SWRA1921 je napisao/la:Kao sto sam i mislio, jadno saopstenje saveza. Nije se smjela praviti vanredna konferencija koja je najavljena zbog jedne a na kojoj se pricalo o totalno desetim stvarima, totalno sa zakasnjenjem, totalno fulana poenta. Ovako se ulazi u nekakva smijesna prepucavanja, a ovaj presmijesan i prejadan odgovor saveza ce sigurno dobiti i svoju repliku od nas, i tako ce se paznja sa ekipe i rezultata i narednih protivnika prebaciti na glupu pricu sa savezom od koje mi trenutno ne mozemo nikako profitirati, jer se pod br 1 zalimo prekasno, a pod 2 ulazimo u prepiske sa mutavim seljackim tipovima koji ce preko svega pogaziti i samo svoju mutavu pricu, koja veze sa temom nema, ponavljati, a mi cemo se jos vise nervirati, itd. Treba ovo zavrsiti i okrenuti se ekipi...
da ne bude zabune, nisam infiltriran u klub i ne znam nase argumente, ali znam da problemi nisu izneseni u jednoj recenici. STIDI SE
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Braćo svi na Jug. Svi u Kop. ŽELJEZNIČAR ŽIVIMO!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ko ide na tekmu ako ima kakvu zastavu Belgije MOŽDA nek ponese
Legendo !Zekoo je napisao/la:Ko ide na tekmu ako ima kakvu zastavu Belgije MOŽDA nek ponese

Treba i himnu naučit pa da zagrmimo uz nju umjesto Grbavice

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nigdje u ovim saopštenjima se ne pominje Željina (još uvijek nepriznata) titula iz 1946. godine, bilo bi zanimljivo čuti opravdanje "pravnog tima" iz saveza.
Ima nas koji to još nismo niti ćemo zaboraviti.
Ima nas koji to još nismo niti ćemo zaboraviti.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Statut saveza je promijenjen i nećeš vjerovati u novom se briše član po kojem ne može biti predsjednik saveza neko protiv koga se vodi sudski postupak već samo onaj koji je pravomoćno osudjen. Ja mislim da je to puka slučajnost. Manijaci svi na grbavicu ima da grmi ima da ori i sa juga i sa sjevera.rodom s Mejtaša je napisao/la:Frajer je optužen da je hapo po aerodromu i vodi se ozbiljna istraga. Po statutu Saveza ne bi smio biti na čelu Saveza i pitanje je ko je uopšte on i odakle u fudbalu uopšte, a ne na čelu Saveza. E sad, čim je ova istraga krenula bagra u Savezu je tražila izmjenu statuta i to baš tog dijela koji se bavi mogućnošću da neko pod istragom vrši određene funkcije u Savezu , a da li su ga promijenili ne sjećam se jer ne pratim ih. Ako se sjećate kad je ovo bilo aktuelno kao njegova zamjena je trebao biti niko drugi nego Fening. Volio bih kad bi neko ovo mogao provjeriti za ovaj statut. Ako nisu promijenili obavezno da klub napravi aferu oko ovoga i tužit bagru i plus da se hapac prijavi UEFA-i jer to je već ozbiljna stvar. A onda ići dalje i tražiti da se konačno na čelo Saveza metne neko ko nije pitar. Pa majku im klošarsku je li im u statutu piše da na čelu Saveza uvijek mora pitar.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- Jaozinho22
- Kontakt:
Neretvom se , Neretvom se otegaooo lanaaaac, Hercegovko Hercegovko ***te Bosanac! 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
DebilnoJaozinho22 je napisao/la:Neretvom se , Neretvom se otegaooo lanaaaac, Hercegovko Hercegovko ***te Bosanac!

Ali kakvo saopstenje...kao da se neko sprda ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Baš me zanima da li će neko iz kluba reagovati na ovo smiješno saopštenje iz saveza. Možda i ne bi trebalo. Sada je jasno kakvi ljudi sjede u savezu i sa kime imamo posla. Oni neka nastave ovako i doćiće im kraj. Vrijeme radi protiv njih. Ne trebamo dozvoliti da nas dušmani i ovakve gluposti ometaju u ostvarenju cilja, a to je osvajanje titule. Idem se okrenuti narednoj utakmici. Ne sumnjam u pobijedu. Velež na Grbvici od 17 utakmica pobijedili smo 16 puta. Dakle, dolazi nam pritivnik koji nam leži sa smiješnim trenerom. Očekujem uvjerljivu pobijedu čisto radi samopouzdanja.
- vazdazeljo
- Kontakt:
Raja, prerano pitam, al' jako mi je vazno, zna li se otprilike kad je gostovanje slj sedmice u kaknju aBd? Subota ili nedjelja, opet ponavljam veoma mi je vazno, pa ako neko zna zamolio bih ga da napise 

JA SAM LUD, JA SAM JAK, JA SAM ŽELJIN MANIJAK!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
-
- Kontakt:
Nece drug biti gostovanje u Kaknju nego u Zenici, to ti je sigurno... Tribine nece biti zavrsene...I mislim da je subota 16:30 h - 17:00 h...vazdazeljo je napisao/la:Raja, prerano pitam, al' jako mi je vazno, zna li se otprilike kad je gostovanje slj sedmice u kaknju aBd? Subota ili nedjelja, opet ponavljam veoma mi je vazno, pa ako neko zna zamolio bih ga da napise
Misljenja sam da se bas sada ne treba povuci.Oni jednostavno nemaju dovoljno jakih argumenata da bi nas optuzili i opstruirali za bilo sta. Oni su svjesni da iza Želje stoji armija navijaca koja je spremna stati u zastitu svog kluba. Dakle te prijetnje oko suspenzije padaju u vodu jer je njih strah odmazdepile87 je napisao/la:Ne treba se bezveze naglabati sa lopovskim savezom bezveze ce suspendovati neke nase iz kluba i imamo problem. Treba neke stvari u buducnosti pametnije i bice bolje mislim da ovo nije dobar nacin za nas.
Jasta,bravo slazem se kakav stati. Treba ovoj bandi pokazat ko stojeci pisadamirc je napisao/la:Misljenja sam da se bas sada ne treba povuci.Oni jednostavno nemaju dovoljno jakih argumenata da bi nas optuzili i opstruirali za bilo sta. Oni su svjesni da iza Želje stoji armija navijaca koja je spremna stati u zastitu svog kluba. Dakle te prijetnje oko suspenzije padaju u vodu jer je njih strah odmazdepile87 je napisao/la:Ne treba se bezveze naglabati sa lopovskim savezom bezveze ce suspendovati neke nase iz kluba i imamo problem. Treba neke stvari u buducnosti pametnije i bice bolje mislim da ovo nije dobar nacin za nas.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ono sto nam je sada svima potrebno je opsta mobilizacija svih.nas.Iskoristite svoje FB profile,furajte raju,pozivajte....
Sutra nas treba biti sto vise da pokazemo bagri sta mislimo o njima.Samo masa moze dati jasnu poruku ovim debilima te ljudima u klubu staviti do znanja da su na pravom putu i da istraju u daljoj borbi.
SUTRA NE TREBA DATI POVODA OVIM IZ SAVEZA DA NAS KAZNJAVAJU.NE PALITI BAKLJE,NE PISATI PAROLE.....
ONI TI JEDVA CEKAJU...
SAMO 5 MILJA+CE IM POSLATI JASNU PORUKU STA MISLIMO O NJIMA.
SVI NA GRBAVICU JER ŽELJO NAS TREBA.
Sutra nas treba biti sto vise da pokazemo bagri sta mislimo o njima.Samo masa moze dati jasnu poruku ovim debilima te ljudima u klubu staviti do znanja da su na pravom putu i da istraju u daljoj borbi.
SUTRA NE TREBA DATI POVODA OVIM IZ SAVEZA DA NAS KAZNJAVAJU.NE PALITI BAKLJE,NE PISATI PAROLE.....
ONI TI JEDVA CEKAJU...
SAMO 5 MILJA+CE IM POSLATI JASNU PORUKU STA MISLIMO O NJIMA.
SVI NA GRBAVICU JER ŽELJO NAS TREBA.
tako je.
Sta ce im pokazati ako bude 5 milja? Ne dolazimo mi i ne trebamo dolaziti na utakmice da savezu nesto pokazujemo, niti s tim mozemo nesto pokazati.
Sta ste se prepali' opusteno.
Sta ste se prepali' opusteno.
@starigrad, malko bi se trebao smiriti i pokusati 2 puta procitati sta je neko napisao, jer ocigledno ne kontas...
Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, perodeformero i 46 gostiju.