NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
To naSK znai ugrozeni smo xd
- randy_moss
- Kontakt:
Nece se na ovoj temi skupiti 20 insana, sve dok play off ne pocne, onda i Kunto i Panto izrone, ta druga liga ostaje misaona imenica. Hajd' bar nema onih ubleha sto su najavljivali dolazak u septembru i aktivno pracenje fuckin' Buffalo Billsa.
Glupo je izbacivanje, bas sto @kad_kako kaze. Tri godine igras, i onda moras pauzirati. Ako su work i Slatinash toliko zainteresovani da igraju, mozemo dogodine povecati na 14 igraca, a ako nekome to bude previse radi kvaliteta u FA i waiveru, alem moze uvesti i poziciju defanzivnog igraca u ligu. Tako bi ostalo vise igraca na skill pozicijama u ligi.
Ovi momci sto nisu na forumu, a imaju svoje ekipe: Sta ja znam, nepravedno bi bilo da njih izbacimo, jer su redovno igrali, da nije bilo njih, mozda ne bi bilo ni ss.ba lige, ali nije mi neka uzivancija kad igram protiv njih. Npr. kad @jestu poderem u prvom kolu, nabijati cu mu to na nos dvije sedmice minimalno.
(JT still sends his regards
)
Za ostale savjet, redovnije pisite jbg. Tuzlak je svake sedmice redovan ovdje, i zapazili su ga svi. Prije cemo njega ubaciti nego nekog epizodistu.
Glupo je izbacivanje, bas sto @kad_kako kaze. Tri godine igras, i onda moras pauzirati. Ako su work i Slatinash toliko zainteresovani da igraju, mozemo dogodine povecati na 14 igraca, a ako nekome to bude previse radi kvaliteta u FA i waiveru, alem moze uvesti i poziciju defanzivnog igraca u ligu. Tako bi ostalo vise igraca na skill pozicijama u ligi.
Ovi momci sto nisu na forumu, a imaju svoje ekipe: Sta ja znam, nepravedno bi bilo da njih izbacimo, jer su redovno igrali, da nije bilo njih, mozda ne bi bilo ni ss.ba lige, ali nije mi neka uzivancija kad igram protiv njih. Npr. kad @jestu poderem u prvom kolu, nabijati cu mu to na nos dvije sedmice minimalno.
Za ostale savjet, redovnije pisite jbg. Tuzlak je svake sedmice redovan ovdje, i zapazili su ga svi. Prije cemo njega ubaciti nego nekog epizodistu.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Tako je @randy, nista onda ako neko ne bude igrao drugi ce upast i to je to, ukoliko se ne skupi vise likova kroz sezonu onda moze druga liga. Sto se tice 14 meni se a i dosta likova od prosle sezone nije svidjelo, puno je sa 14 sto se svega tice. Sto se tice ovih ostalih, samo su 3 momka "sa strane", Elmedin, Armin i buraz od @kadkako, ali oni su tu vec 4a godina i bez njih nebi ni poceli, tako da ih nea smisla izbacivat ili nesto, dobri su i redovni.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne treba ba druga liga.. Vjerovatno niti prvu nece svi igrati. Bitno je samo skontat ko voli igrat i ulazit na to..
Što si agresivan ?randy_moss je napisao/la:Nece se na ovoj temi skupiti 20 insana, sve dok play off ne pocne, onda i Kunto i Panto izrone, ta druga liga ostaje misaona imenica. Hajd' bar nema onih ubleha sto su najavljivali dolazak u septembru i aktivno pracenje fuckin' Buffalo Billsa.
Jel ti babo vlasnik ovog sporta, pa ga samo odredjena klapa i ti možete pratiti ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kazu Bearsi ce biti zadnju u NFC North barem tko nam predvidjaju...boze moj valja gledat jos jednu uzasnu sezonu
...opet su nas pocele povrede peglat prvo ti reciveri , a odbrana jos nije kompletna Houston nije poceo ni trenirat, Young ne znam da li trenira i onda igraci u odbrani koji nemaju iskustva igranja na pozicijama LB...kazu na treningu nisu mogli Lucku nista ..vidjet cemo sutra na utakmici
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
stani ba ima ovaj momak iz tuzle ja ga znam ko Nedim tu je pise na ovoj temi navija za NYG igra li on ?..daj njega u drugu ligu de neka se javi ebiga znam da uvjek pise kad je sezona tu je
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Onaj novi rookie ce vam se vratiti u 5-6 kolu..SaltCityAttack je napisao/la:kazu Bearsi ce biti zadnju u NFC North barem tko nam predvidjaju...boze moj valja gledat jos jednu uzasnu sezonu...opet su nas pocele povrede peglat prvo ti reciveri , a odbrana jos nije kompletna Houston nije poceo ni trenirat, Young ne znam da li trenira i onda igraci u odbrani koji nemaju iskustva igranja na pozicijama LB...kazu na treningu nisu mogli Lucku nista ..vidjet cemo sutra na utakmici
Realno Packersi su najjaci tu, napad im je na okupu i to je i sa cak losom odbranom dovoljno da osvoje diviziju..
Mara odbio pomoci Goodellu da sa Brady-jem prije 31.Avgusta napavi/dogovori deal...
Kada ti oni koji ti cuvaju ledja (javna je tajna da su to Mara, Rooney, Jones i Kraft) okrenu ledja onda znas koliko je sati.
Kada ti oni koji ti cuvaju ledja (javna je tajna da su to Mara, Rooney, Jones i Kraft) okrenu ledja onda znas koliko je sati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- randy_moss
- Kontakt:
Mara je odbio učestvovati u pregovorima jer Patriotsi gostuju Dallasu u week 5. Svako smanjenje suspenzije bi se posmatralo na nacin da Mara želi Bradya na terenu protiv rivala njegove ekipe.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Onaj novi rookie ce vam se vratiti u 5-6 kolu..SaltCityAttack je napisao/la:kazu Bearsi ce biti zadnju u NFC North barem tko nam predvidjaju...boze moj valja gledat jos jednu uzasnu sezonu...opet su nas pocele povrede peglat prvo ti reciveri , a odbrana jos nije kompletna Houston nije poceo ni trenirat, Young ne znam da li trenira i onda igraci u odbrani koji nemaju iskustva igranja na pozicijama LB...kazu na treningu nisu mogli Lucku nista ..vidjet cemo sutra na utakmici
Realno Packersi su najjaci tu, napad im je na okupu i to je i sa cak losom odbranom dovoljno da osvoje diviziju..
ko kaze da ce se vratiti u 5-6 sedmici?..on se ne moze vraitti prije 8 sedmice jer je na PUP listi ..kad je igrac na istoj ja mislim da se ne mogu vratiti onda prije 8 sedmic barem su takva pravila..uglavnom za sad smo bez dva startna recivera u trenutcima kad trazis novi offense kad uigravas akcije koje su jos uvjek svima nesto novo ..jednostavn nece nas nikako ebiga uvjek nesto
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Igram i ja taj fantasy ako ima mjesta
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta sad ocekivat od ove tekme
..da odbrana barem Lucka zaustavi n FG, da nas offense barem dodje do istog barem sto se tice prve ekipe
..druga manje vise nije ni bitno i ako se neki igraci trebaju dokazat .... valjda smo taj offense malo uigrali bez ove dvojice recivera koji su nam trebali biti starteri tokom sezone, ali kako stvari stoje Jefferey ima hronicnih problema sa ovom nogom ...evo 3 godine uvjek ulazi u sezonu nespreman i opet ima odlicne brojke.
edit:
OL nije puno napredovala izgleda ...opet penale pravimo dzaba i kad bacis kad te vrate ljudi nazad ...sad se uzdat u odbranu da ce oni malo pokazati onog sto nisu prosle sezone
edit:
ouuu vidi odbrane oca mi sta je ovo
...eh ovo nismo imali za citavu sezonu prosle godine ovo sto su napravili sad
...i ovaj punt return i on jer smo bili najgora ekipa u ligi po returnu i startali smo uglavnom sa 10 yardi..ovo je vec napredak vidljiv u odbrani
EDIT:
eno i Willson nam se povrijedi sad vise nemamo ni recivera u ekipi ebi mu mater usta ebo sezonu u pizdu materinu
edit:
postigli smo taj FG..uglavnom odbrana je dobro uradila posao, return i jedno bacanje Cutlera i par veoma kracih trcanja Fortea nam je to donjelo ...ne mogu biti nezadovoljan, ali opet OL nema neke mogucnosti napraviti rupu za Fortea ..ako mislimo trcati vise nego ranije i umanjiti greske Cutlera da igra ovako kao sto je igrao sad ovaj prvi period onda OL mora malo razmisljati o Forteu...ali ebiga ovaj offense se tek uigrava i veoma je tesko sad kad reciveri nisu zdravi ...samo da nas povrede ne unistavaju pa kako god
EDIT:
ODBRANA
ovo definitivno nisam vidio prosle godine nikako da napadaju QB
.....offense solidan vidi se da Cutler kad ne baca cesto 30-40 puta da ovo moze biti puno bolji offense ako ostanemo zdravi..samo sad ce Cutler pogrijesiti u red zone sad bez ovih recivera
EDIT:
bravo Jay samo opet penal napravise ovi nasi u OL
EDIT:
i u trecem drivu odbrana krenula odlicno i onda Fuller ujeba sefa i stanicu ..prvo dozvoli hvatanje, drugo budaa pravi penal za jos 15 yardi bez ikakve potrebe..ovi penali su nas unistavlai prosle sezone, a evo i u ove dvije utakmice nastavljaju isto..na ovome se mora raditi ovo nas moze kostati utakmica
EDIT:
koliko to bolje izgleda kad se vise trci i sam Cutler i svi ostali ..prvo jer i vremena das i odbrani i sve ... 8-8..jos uvjek smo bez TD, ali ebiga i bez recivera nemas kome ni baciti vise loptu...ako Bennetu padne u ruke dobro jest ...prava je steta sto barem ovaj drive nismo zavrsili sa TD.... ja zadovoljan kako god u svakom smislu osim ovih penala
edit:
OL nije puno napredovala izgleda ...opet penale pravimo dzaba i kad bacis kad te vrate ljudi nazad ...sad se uzdat u odbranu da ce oni malo pokazati onog sto nisu prosle sezone
edit:
ouuu vidi odbrane oca mi sta je ovo
EDIT:
eno i Willson nam se povrijedi sad vise nemamo ni recivera u ekipi ebi mu mater usta ebo sezonu u pizdu materinu
edit:
postigli smo taj FG..uglavnom odbrana je dobro uradila posao, return i jedno bacanje Cutlera i par veoma kracih trcanja Fortea nam je to donjelo ...ne mogu biti nezadovoljan, ali opet OL nema neke mogucnosti napraviti rupu za Fortea ..ako mislimo trcati vise nego ranije i umanjiti greske Cutlera da igra ovako kao sto je igrao sad ovaj prvi period onda OL mora malo razmisljati o Forteu...ali ebiga ovaj offense se tek uigrava i veoma je tesko sad kad reciveri nisu zdravi ...samo da nas povrede ne unistavaju pa kako god
EDIT:
ODBRANA
EDIT:
bravo Jay samo opet penal napravise ovi nasi u OL
EDIT:
i u trecem drivu odbrana krenula odlicno i onda Fuller ujeba sefa i stanicu ..prvo dozvoli hvatanje, drugo budaa pravi penal za jos 15 yardi bez ikakve potrebe..ovi penali su nas unistavlai prosle sezone, a evo i u ove dvije utakmice nastavljaju isto..na ovome se mora raditi ovo nas moze kostati utakmica
EDIT:
koliko to bolje izgleda kad se vise trci i sam Cutler i svi ostali ..prvo jer i vremena das i odbrani i sve ... 8-8..jos uvjek smo bez TD, ali ebiga i bez recivera nemas kome ni baciti vise loptu...ako Bennetu padne u ruke dobro jest ...prava je steta sto barem ovaj drive nismo zavrsili sa TD.... ja zadovoljan kako god u svakom smislu osim ovih penala
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Ovo je apsolutni rekord foruma po broju edita. 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i eto tih drugih drugih QB ova oji bi nam trebali igrat..nije ni poceo igrat bacio INT. umjesto da odemo sa prednosti na poluvrijeme ebiga
@moss brate pa moram necu pisat post iza posta
@moss brate pa moram necu pisat post iza posta
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Bolje tako, prije počnem scrollati, Salty zakupio temu. 
Nas Saintsi samaraju, Cooks se proda za fantasy.
Bar je Jimmy G on fire.
Nas Saintsi samaraju, Cooks se proda za fantasy.
Bar je Jimmy G on fire.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa mogu biti zadovoljan odbranom zaista prve ekipe su izgledale odlicno u odbrani, a i druga sa Achom koji ce sigurno uskociti u prvu ekipu..njegova je nesreca jer mu Allen krade mijesto jer se jos pokusava sa njim uigravat ekipa jer ima puno para pa moras..i Houston je igrao danas u drugoj ekipi .
Sto se tice offensa i tu mogu biti zadovoljan trcanjem cini mi se preko 170 yardi trcanja smo imali ...Rodgers trci odlicno..ovaj nam rookie RB ce biti odlican u buducnosti ...sve je bilo bez greske samo sto je falio taj jedan TD od offensa ai nismo imali ni recivera za red zone, i dole smo uvjek pravili te penale i t..uglavnom kad se vise trci, manje baca krades vrijeme, odmara ti se odbrana i Cutler manje grijesi jednostavno svi na dobitku a posebno mi navijaci
Sto se tice offensa i tu mogu biti zadovoljan trcanjem cini mi se preko 170 yardi trcanja smo imali ...Rodgers trci odlicno..ovaj nam rookie RB ce biti odlican u buducnosti ...sve je bilo bez greske samo sto je falio taj jedan TD od offensa ai nismo imali ni recivera za red zone, i dole smo uvjek pravili te penale i t..uglavnom kad se vise trci, manje baca krades vrijeme, odmara ti se odbrana i Cutler manje grijesi jednostavno svi na dobitku a posebno mi navijaci
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eto pa ti radi draft ranije, Nelson ACL ...ja na ovom draftu gdje igram u drugoj ligi ramzisljao da ga uzmem jer imam Rodgersa i pokupi ga covjek ahahaha.....steta odlican reciver odnosno Rodgers njih sve napravi vanzemaljcima
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ukoliko potpisemo Wayne-a imacemo naredne sezone brutalan napad...@AdamSchefter: Former Colts WR Reggie Wayne arrived in New England last night and is taking a physical with the Patriots today, per league ****.
"My Favorite Ring is Always the Next One"