lumani je napisao/la:Jbg,mora da su mu ponudili nesto finostorm_raider je napisao/la:Ma pusti ovog gore klauna sta pise, odlucio je jer bi prodao rodjenu mater za par hiljada eura.
Nihad Dj€dovic.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
lumani je napisao/la:Jbg,mora da su mu ponudili nesto finostorm_raider je napisao/la:Ma pusti ovog gore klauna sta pise, odlucio je jer bi prodao rodjenu mater za par hiljada eura.
Greivis je napisao/la:Ma realno mu se nema sta zamjeriti. Ne igra se covjeku sa amaterima. Danas 30 razlike od Rusa izgubise.
Greivis je napisao/la:Mrsic i Ikonic su tada bili bolji ako se u kosarci samo napad igrao bez odbrane.nerminh74 je napisao/la:A kako bi te pare zaradio da mu reprezentacija nije barem jednom spašavala karijeru kada je igrao po trećim španskim ligama a kod nas bio starter na uštrb Mrsica i Ikonica koji su oba u tom momentu bili bolji igračiesprit24 je napisao/la:A ovdje niko ne spominje da je Nihad posudio 10000 eura nasem savezu prije nekoliko godinasacekat cemo dogodine da vidimo sta ce biti sa Nihadom
Ali mi navijači smo to prihvatali jer smo znali da je u njemu budućnost i kada je ta budućnost napokon došla on posta svabo
I igrat ce sigurno u buducnosti za BiH. Naci ce se rjesenje. Odlucio da ne igra kad nema ni Teletovica ni Nurkica.
filip13 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Ma realno mu se nema sta zamjeriti. Ne igra se covjeku sa amaterima. Danas 30 razlike od Rusa izgubise.
sta bi tek onda novicki trebao
Njemci i bez Nowitzkog imaju 2 NBA igracafilip13 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Ma realno mu se nema sta zamjeriti. Ne igra se covjeku sa amaterima. Danas 30 razlike od Rusa izgubise.
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Ma realno mu se nema sta zamjeriti. Ne igra se covjeku sa amaterima. Danas 30 razlike od Rusa izgubise.
Svabe i bez Dirka prolaze kvale bez poraza
lumani je napisao/la:Filipe,sta ti nije jasnoljudi bez poraza prolaze kvale,imaju3 tima u eurligi
![]()
jbg,ako ovo nije dovljno
Schröder i Tibor Pleiß amateri ?filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Filipe,sta ti nije jasnoljudi bez poraza prolaze kvale,imaju3 tima u eurligi
![]()
jbg,ako ovo nije dovljno
kazem da to nije neki uspjeh proci kvalifikacije za eurobasket na kojem ucestvuju cak 24 repke,imaju tri tima u euroligi kojima u startnim petorkama gotovo da i nema nijemaca,spomenuo sam dirka jer su onda ostali njemacki igraci amateri u odnosu na njega ako su nasi amateri u odnosu na nihada
Volvic je napisao/la:Schröder i Tibor Pleiß amateri ?filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Filipe,sta ti nije jasnoljudi bez poraza prolaze kvale,imaju3 tima u eurligi
![]()
jbg,ako ovo nije dovljno
kazem da to nije neki uspjeh proci kvalifikacije za eurobasket na kojem ucestvuju cak 24 repke,imaju tri tima u euroligi kojima u startnim petorkama gotovo da i nema nijemaca,spomenuo sam dirka jer su onda ostali njemacki igraci amateri u odnosu na njega ako su nasi amateri u odnosu na nihada
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Filipe,sta ti nije jasnoljudi bez poraza prolaze kvale,imaju3 tima u eurligi
![]()
jbg,ako ovo nije dovljno
Volvic je napisao/la:Schröder i Tibor Pleiß amateri ?filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Filipe,sta ti nije jasnoljudi bez poraza prolaze kvale,imaju3 tima u eurligi
![]()
jbg,ako ovo nije dovljno
Sta god da si mislio, i ovo gore si apsolutno ispravno napisao. Ne shvatam sta je @volvic potencirao...filip13 je napisao/la:Volvic je napisao/la:Schröder i Tibor Pleiß amateri ?filip13 je napisao/la:
ja sam mislio na doba kad je njemacka osvajala medalje sa novickim i ostalih 11 igraca,koji su bili amateri u odnosu na tadasnjeg MVP nba
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Filipe,sta ti nije jasnoljudi bez poraza prolaze kvale,imaju3 tima u eurligi
![]()
jbg,ako ovo nije dovljno
pa za nas je ocigledno i to Problem,jer se mucimo sa IslandomSvabe bez Dirka imaju sasvim ok ekipu,mnogo bolju nego mi bez naseg dvojca
Btw,najveci uspjeh je bio bez Dirka,tako da....
Sta god da si mislio, i ovo gore si apsolutno ispravno napisao. Ne shvatam sta je @volvic potencirao...[/quote]kobe24 je napisao/la:filip13 je napisao/la:Schröder i Tibor Pleiß amateri ?filip13 je napisao/la:
ja sam mislio na doba kad je njemacka osvajala medalje sa novickim i ostalih 11 igraca,koji su bili amateri u odnosu na tadasnjeg MVP nba
lumani je napisao/la:cemu poredenje igraca?Zasto Nihad ne igra svima nama je jasno,tako da nema potrebe opet pocinjati o tome!Ako mu Harun pruzi drugi sansu,i ja cu mu oprostiti.
lumani je napisao/la:@filip,zlato je zlato:)
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:cemu poredenje igraca?Zasto Nihad ne igra svima nama je jasno,tako da nema potrebe opet pocinjati o tome!Ako mu Harun pruzi drugi sansu,i ja cu mu oprostiti.
pa ne znam je li svima jasno,bar sudeci po nekim komentarima ovdje na forumu,sto se mene tice,ne treba ga nikad vise pozvati u repku,ako cemo takve pozivati onda ajmo i preldzica,ajmo sutra šutiti i ako jusuf nesto ovako uradi,musa,hoćemo li šutiti ako sikiraš odluči da igra za srbiju,nihad je odlucio da ne igra za nas,kraj price
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.