Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Ermin Bičakčić
Bicakcic je prvi twitpalas rep.BIH daleko je ispred Dzeke, Begovica..
Bice mu tesko izboriti prvih 11 sobzirom da je Hofenhajm doveo stopera iz Bazela Fabiana Shara(23g) za 4 mil eura koji se u zadnjoj pripremnoj utakmici povrijedio pa je usao Bicakcic.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Teško da će se on naigrati ove godine, Schar je fantastičan igrač i odličan transfer Hofenhajma, Sule ima samo 19 godina i vjerovatno je jedan od plejade talentovanih Njemaca. Njih dvojica su sigurno zakovani u prvih 11, a Bičakčić i Strobl čekaju priliku sa klupe u slučaju neke povrede.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ove sezone bice zacementiran na klupu. Povreda i suspenzija Schära i Süle-a ga mogu samo vratiti u prvih 11, ili neki iznenadni pad forme jednog od ove dvojice.
- Goalgetter
- Kontakt:

Klupa.
- Gabon
- Kontakt:
Nista novo.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Izgleda da smo grohnuli u Bundesligi, Seria A je sada za naše igrače...
Bravo celicni.Kazem ja,osim sto si dobar stoper ti si opasniji u protivnickom kaznenom nego mnogi napadaci.
Dobar Bico. Dobar. Jos i go utrpa. Nadam se da ce dobiti priliku u klubu i da ce biti jos i bolji.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Stvarno ne razumijem ovog trenera, iz tri kola tri poraza i on ništa ne mijenja, Bico i dalje na klupi...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Porazi su bili protiv Leverkusena i Bayerna . Protiv Darmstadta 0:0. Dakle, nazalost ja ovdje ne vidim nikakvu potrebu da se mjenja stoperski par Schär-Süle.HankMoody je napisao/la:Stvarno ne razumijem ovog trenera, iz tri kola tri poraza i on ništa ne mijenja, Bico i dalje na klupi...
Goalgetter je napisao/la:Porazi su bili protiv Leverkusena i Bayerna . Protiv Darmstadta 0:0. Dakle, nazalost ja ovdje ne vidim nikakvu potrebu da se mjenja stoperski par Schär-Süle.HankMoody je napisao/la:Stvarno ne razumijem ovog trenera, iz tri kola tri poraza i on ništa ne mijenja, Bico i dalje na klupi...
Fakat, moja greška za ovaj remi.
Goalgetter je napisao/la:Porazi su bili protiv Leverkusena i Bayerna . Protiv Darmstadta 0:0. Dakle, nazalost ja ovdje ne vidim nikakvu potrebu da se mjenja stoperski par Schär-Süle.HankMoody je napisao/la:Stvarno ne razumijem ovog trenera, iz tri kola tri poraza i on ništa ne mijenja, Bico i dalje na klupi...
1-3 od Werdera, da vidimo hoće li se sad nešto promijeniti.
- provokatorII
- Kontakt:
Ako mi je nekad bilo drago sto neki nas igrac grije klupu, to je u ovom slucaju.
Najmanji je problem u Nerminu, i ocekujem da ce zauzeti poziciju koja mu pripada u timu cim ovaj trener izleti.
Znaci, negdje nakon sedmog ili osmog kola.
Najmanji je problem u Nerminu, i ocekujem da ce zauzeti poziciju koja mu pripada u timu cim ovaj trener izleti.
Znaci, negdje nakon sedmog ili osmog kola.
Klupa. Mislio sam da će prelazak u Hoffenheim biti prava stvar, ali on je baš zakucan na klupu.
- DragonGirl
- Kontakt:
Kod ovog Gisdola izgleda kad jednom zasjedneš na klupu, zasjeo si 
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 23 gosta.